LAMBERT GOB

Contactgegevens LAMBERT GOB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAMBERT GOB: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAMBERT GOB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): QUAI SAINT-LةONARD 10B102; 4000; LIبGE, België

Telefoon (phone): 42270051 (+32-42270051) 42270051 (+32-42270051)

Fax (fax): +32 (59) 951-29-76 +32 (59) 951-29-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAMBERT GOB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAMBERT GOB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAMBERT GOB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAMBERT GOB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAMBERT GOB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAMBERT GOB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAMBERT GOB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAMBERT GOB
Products information LAMBERT GOB

BTW identificatienummer (tax): BE07619812011
Ondernemingsnummer: 4199493408
Hoofdstad (capital): 479,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 442,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in LAMBERT GOB zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAMBERT GOB
(Get full report from official database of BE for LAMBERT GOB)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAMBERT GOB
Addition kinds of activities for LAMBERT GOB

23699911. Warm-up, jogging en zweetpakken: meisjes en kinderen | Warm-up, jogging, and sweat suits: girls' and children's
30890211. Keukengerei, kunststof | Kitchenware, plastics
35990302. Aangepaste machines | Custom machinery
37959902. Gespecialiseerde tankcomponenten, militair | Specialized tank components, military
51469901. Vis, genezen | Fish, cured

Werken bij LAMBERT GOB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAMBERT GOB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAMBERT GOB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAMBERT GOB. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiearbeider (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in Erembodegem zijn we op zoek naar een productiearbeider om 's nachts te werken. Je zal ingezet worden in het productieproces van beschermbuizen voor electrische toepassingen

 • Productiemedewerkers 2 ploegen - Gent Zeehaven (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die zich willen engageren voor een lange periode. Assemblage en montagen in de automotive.

 • Polyvalente arbeider m/v 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Sint-Eloois-Vijve zoeken we dringend een polyvalente arbeider ( m/v ). Als polyvalente arbeider (m/v ) zal je vooral fungeren als vlinder binnen de onderneming. Jouw taken zullen zich situeren binnen 2 verschillende afdelingen. Je kan ingeschakeld worden voor: mengen van verschillende produkten aan de hand van een produktiefiche die je zal ontvangen van de verantwoordelijke die geproduceerde goederen dan afvullen in de daartoe bestemde verpakking ( adhv parameters die je instelt in machine, toezien op kwaliteit, kwantiteit, correcte verpakking,... ) verplaatsen van de kuipen na schoonmaken ( met een elektrische transpallet ), containers wegbrengen naar de koer, klaarzetten van de machine, de leidingen uitkuisen,...

 • Banketbakker M/V (TERVUREN)

  Regio: TERVUREN

  Bedrijf: JOBCONNECTION

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent of wordt verantwoordelijk van een afdeling binnen de productie, Die zich ontfermt om topkwaliteitsproducten te maken in het assortiment van “klassieke patisserie in een nieuw kleedje”, Liefst boordevol ideeën om vernieuwde creaties te maken.

 • Technisch operator (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gezocht bij Procter & Gamble in Mechelen: operator met technische kennis in 3 ploegen. Zowel mogelijkheden voor starters en schoolverlaters als ervaren operatoren. Procter & Gamble is een internationaal gerenomeerd bedrijf. Jij gaat aan de slag in de afdeling waar vaatwastabletten gemaakt worden. Als Operator met technische kennis draag je samen met jouw collega's de volledige technische verantwoordelijkheid van deze productielijn. Jouw takenpakket: Opstarten van de productielijn en shut -downs, volgens de uitgeschreven procedures Aanvoeren van materialen Regelmatig controles uitvoeren Oplossen van problemen aan de machines Preventief onderhoud: machine proper houden, smeerbeurten en machinecontroles. Je houdt hiervan een logboek bij waarin je alles bijhoudt wat er tijdens het productieproces gebeurt. Daarnaast neem je deel aan teammeetings om resultaten te bespreken en samen te zoeken naar verbeteringen.

 • Orderpicker / magazijnier (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Beschik je over logistieke vaardigheden, ervaring met een heftruck en heb je een basiskennis computer? Dan kom jij wellicht in aanmerking voor de vacature van onze klant.Bij welke firma? Onze klant is toonaangevend op vlak van plastic profielen. Belangrijke pijlers binnen deze firma zijn kwaliteit, duurzaamheid en stabiliteit. Stap je graag mee in hun verhaal en bouw je mee aan een duurzame toekomst?Wat houdt de job in? Je krijgt een gevarieerd takenpakket: Je zorgt voor en aanvoer van grondstoffen en de afgewerkte producten. Je bevoorraadt de productie. Je laadt producten uit vrachtwagens. Je haalt de uitval uit productie en controleert deze. Vervolgens weeg je ze en scan je ze in. Met behulp van de heftruck haal je de afgewerkte producten op en stockeer je ze in het magazijn. Klein beetje administratief werk: informatie opzoeken in computer en labels uitprinten. Je werkt in een 2-ploegenstelsel: vroege ploeg: 6u - 14u late ploeg: 14u - 22u Ben jij de magazijnier die wij zoeken?

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Poetshulp Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: PUUUR HASSELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

 • Huishoudhulp regio Jabbeke (M/V) (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Verkoopsmedewerker (m/v) (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Als verkoopsmedewerker zal U: - de klanten bedienen - de toonbank schoonmaken - helpen met het bereiden van kleine gerechten

 • Jobstudenten 18+ met eigen vervoer regio Leuven - Tienen (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar jobstudenten met eigen wagen/bromfiets om te poetsen in de regio Tienen - Leuven. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: op afroep tijdens het schooljaar Uurrooster (18u-20u/week): - Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 16u en 20u, woensdag tussen 12u en 17u

 • Recruiter ( als bijverdienste, bijberoep of hoofdberoep ) (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: G&V Recruiting

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze firma zijn we opzoek naar een zelfstandig recruiter. Je gaat opzoek naar de geschikte kandidaten via jobkanalen, netwerken, bedrijven ... Je plaats vacatures Je maakt telefonische afspraken Je neemt gesprekken af. Dit kan op locatie maar je kan ook verkiezen om te werken van thuis uit. Bij opstart ga je de kandidaten begeleiden

Zoek naar antwoorden van LAMBERT GOB in sociale netwerken
Look for responds of LAMBERT GOB in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAMBERT GOB. Laat een reactie achter voor LAMBERT GOB. LAMBERT GOB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAMBERT GOB. Leave a respond for LAMBERT GOB. LAMBERT GOB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAMBERT GOB op de google maps. Adres en contacten LAMBERT GOB
Location of LAMBERT GOB on the google maps. Address and contacts of LAMBERT GOB

Andere gerelateerde bedrijven als come LAMBERT GOB LAMBERT GOB: DEXIA | INSTITUT PRINCE HERITIER | ALARM SELF SECURITY | DE BLANCK J | Gilot Vincent

Other related companies as LAMBERT GOB: DEXIA | INSTITUT PRINCE HERITIER | ALARM SELF SECURITY | DE BLANCK J | Gilot Vincent

LAMBERT GOB is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAMBERT GOB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07619812011. Het bedrijf LAMBERT GOB bevindt zich op het adres: QUAI SAINT-LةONARD 10B102; 4000; LIبGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 479,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 442,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in LAMBERT GOB zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LAMBERT GOB is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAMBERT GOB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAMBERT GOB, openstaande posities, locatie van LAMBERT GOB op de kaart.

LAMBERT GOB is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAMBERT GOB, company assigned to the tax number BE07619812011. The company LAMBERT GOB is located at the address: QUAI SAINT-LةONARD 10B102; 4000; LIبGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 479,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 442,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in LAMBERT GOB were not found.
The main activity of LAMBERT GOB is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LAMBERT GOB is not available. You also can look at reviews of LAMBERT GOB, open positions, location of LAMBERT GOB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAMBERT GOB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAMBERT GOB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAMBERT GOB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAMBERT GOB, employees, financial statistics.