2001 INFORMATIQUE

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • 2001 INFORMATIQUE
Private companiesTransportation Services • 2001 INFORMATIQUE

Contactgegevens 2001 INFORMATIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 2001 INFORMATIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

2001 INFORMATIQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DU CENTENAIRE 61; 1400; NIVELLES, België

Telefoon (phone): 67843069 (+32-67843069) 67843069 (+32-67843069)

Fax (fax): +32 (11) 710-66-57 +32 (11) 710-66-57

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 2001 INFORMATIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "2001 INFORMATIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "2001 INFORMATIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 2001 INFORMATIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 2001 INFORMATIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 2001 INFORMATIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 2001 INFORMATIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 2001 INFORMATIQUE
Products information 2001 INFORMATIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE06019653320
Ondernemingsnummer: 3036590576
Hoofdstad (capital): 506,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 837,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in 2001 INFORMATIQUE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Computers and computerapparatuur; Microsoft

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 2001 INFORMATIQUE
(Get full report from official database of BE for 2001 INFORMATIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 2001 INFORMATIQUE
Addition kinds of activities for 2001 INFORMATIQUE

01610402. Bok Choy boerderij | Bok choy farm
16290106. Baggerbedrijf | Dredging contractor
25119903. Kinderbedjes, huishouden: hout | Cots, household: wood
32819903. Steen, steengroeven en verwerking van eigen steenproducten | Stone, quarrying and processing of own stone products
35320208. Scheiding machines, mineraal | Separating machinery, mineral
50120102. Automobiles | Automobiles
73639907. Kantoorhulpdienst | Office help supply service
73891802. Handgereedschap ontwerpers | Hand tool designers

Werken bij 2001 INFORMATIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 2001 INFORMATIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 2001 INFORMATIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 2001 INFORMATIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C / CE dagritten m/v (COMINES)

    Regio: COMINES

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job als chauffeur C of CE? Wij zoeken naar een chauffeur om linnen op te halen en te leveren. Nationale ritten, dagritten. Vertrek vanuit Comines. Onze klant is een nationale speler die voornamelijk in de zorgsector en horeca actief is. Om hun groeiend klantenbestand goed en correct te kunnen beleveren zoeken ze een bijkomende medewerker, chauffeur C of chauffeur CE. Taken: Je levert of haalt goederen op bij klanten en zorgt voor een correcte afhandeling hiervan: laden en lossen van de goederen, invullen van de leveringsdocumenten, eerste aanspreekpunt klant omtrent vragen/klachten... Dagwerk. Je werkt soms met flexibele of onderbroken werkuren. Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag.

  • schrijnwerker (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als schrijnwerker voer je volgende taken uit: plaatsen van dakconstructies plaatsen van trappen plaatsen van maatmeubilair plaatsen van ramen en deuren

  • Key account coördinator | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistieke speler te Herentals, zijn wij op zoek naar key account coördinator. Het bedrijf is gespecialiseerd in automotive onderdelen als officemachines. Zij zorgen voor vervoer, installatie en bedrijfsklaar maken van de verschillende goederen. Als key account coördinator sta je dagelijks on contact met opdrachtgevers en eindklanten, ben je verantwoordelijk voor het verkennen van de markt, opnemen van nieuw etrens en formuleren van voorstellen aan het management. Daarnaast voer je analyses uit en maak je rapportages op van de verschillende dagelijkse activiteiten. Je beschikt over inzicht in de financiële resultaten en KPI's.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Zoutleeuw/Geetbets (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: WOON SCHOON

    Type: Dienstenchequebaan

    Woon Schoon is een jong en dynamisch bedrijf gelegen te Runkelen (Sint-Truiden). Voor onze klanten gelegen te Zoutleeuw en Geetbets, zijn we op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste huishoudhulp. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wil werken. Ervaring is geen vereiste, motivatie en inzet zijn noodzakelijk!

  • Huishoudhulp regio HEUSDEN ZOLDER - onmiddellijke opstart! (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP MOL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Technisch beambte dienstencheques (m/v/x) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: OCMW BRAKEL

    Type: Dienstenchequebaan

    U bent in privésfeer ook dagelijks bezig met het huishouden? Poetsen, wassen, strijken en het bereiden van maaltijden behoren tot jouw dagelijkse taken? Dan is de vacature van huishoudhulp zeker iets voor jou. Als huishoudhulp verzorg je alle bovenstaande taken bij de klanten in een professionele sfeer.

  • Werfleider (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: VERELST BEDRIJFSBOUW EN RENOVATIE

    Type: Vaste Job

    Als Werfleider ben je verantwoordelijke voor de dagdagelijkse organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je bent verantwoordelijk voor: De begeleiding van en het toezicht op de ploegbazen en de arbeiders Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Het leiden van de werfvergaderingen. De werfadministratie alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veiligheidsvoorschriften. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v rendementen en budgetten. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan de projectleider.

  • Storingstechnieker (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een storingstechnieker Vaktechnische vaardigheden mbt het onderhoudsproces : Technische basisbekwaamheden hebben - theoretisch en praktisch (elektriciteit, motoren, elektrische installaties, meetapparatuur, meet en regeltechnieken, pneumatica, hydraulica, gasinstallaties,...) Technische vaardigheden en bekwaamheden (veiligheid op het vlak van apparatuur, motoren en hun besturing, lastechnieken, lagers vervangen, boren, lassen, slijpen, zagen, aandrijftechniek, regeltechniek, meettechnieken, programmatietechnieken,...) Productietaken opnemen (vervangen van operatoren aan de lijnen, bijspringen in piekmomenten) Beoordelen van storing, fout zoeken en probleemoplossing (kennis hebben van de sturingskast, machine elektrisch begrijpen, symptomen bevragen en interpreteren,...) Herstellingen uitvoeren Instellen en afregelen (frequentiebesturing, servosturing, procesparameters, ...) Preventief onderhoud verrichten Registreren

  • Ervaren Architect - VAST CONTRACT (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Je zal meewerken aan diverse projecten van nieuwbouw en renovatie. Je volgt deze op van A-Z : voorbereiding van het project ontwerp uitvoeringsstudie opvolgen uitvoering zelf

  • keukenmedewerker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    Verzorgen van de koude kant in de keuken , voorbereidingen doen voor de feesten , hapjes maken ...................................

Zoek naar antwoorden van 2001 INFORMATIQUE in sociale netwerken
Look for responds of 2001 INFORMATIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 2001 INFORMATIQUE. Laat een reactie achter voor 2001 INFORMATIQUE. 2001 INFORMATIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 2001 INFORMATIQUE. Leave a respond for 2001 INFORMATIQUE. 2001 INFORMATIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 2001 INFORMATIQUE op de google maps. Adres en contacten 2001 INFORMATIQUE
Location of 2001 INFORMATIQUE on the google maps. Address and contacts of 2001 INFORMATIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come 2001 INFORMATIQUE 2001 INFORMATIQUE: OPENBARE BIBLIOTHEEK | LIES WILAERT | CHRISTOPHE VANHAM | Cr茅dit Social | LUDO VAN MARSNILLI

Other related companies as 2001 INFORMATIQUE: OPENBARE BIBLIOTHEEK | LIES WILAERT | CHRISTOPHE VANHAM | Cr茅dit Social | LUDO VAN MARSNILLI

2001 INFORMATIQUE is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 2001 INFORMATIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06019653320. Het bedrijf 2001 INFORMATIQUE bevindt zich op het adres: AVENUE DU CENTENAIRE 61; 1400; NIVELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 506,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 837,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Computers and computerapparatuur; Microsoft. Producten gemaakt in 2001 INFORMATIQUE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 2001 INFORMATIQUE is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 2001 INFORMATIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 2001 INFORMATIQUE, openstaande posities, locatie van 2001 INFORMATIQUE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

2001 INFORMATIQUE is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is 2001 INFORMATIQUE, company assigned to the tax number BE06019653320. The company 2001 INFORMATIQUE is located at the address: AVENUE DU CENTENAIRE 61; 1400; NIVELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 506,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 837,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Computers and computerapparatuur; Microsoft. Products created in 2001 INFORMATIQUE were not found.
The main activity of 2001 INFORMATIQUE is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of 2001 INFORMATIQUE is not available. You also can look at reviews of 2001 INFORMATIQUE, open positions, location of 2001 INFORMATIQUE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over 2001 INFORMATIQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 2001 INFORMATIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 2001 INFORMATIQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 2001 INFORMATIQUE, employees, financial statistics.