A.B. COMPUTERS

Contactgegevens A.B. COMPUTERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.B. COMPUTERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.B. COMPUTERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NEERSTALSE STEENWEG 40; 1190; VORST/FOREST, België

Telefoon (phone): 23703911 (+32-23703911) 23703911 (+32-23703911)

Fax (fax): +32 (55) 961-14-22 +32 (55) 961-14-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.B. COMPUTERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.B. COMPUTERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.B. COMPUTERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.B. COMPUTERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.B. COMPUTERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.B. COMPUTERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.B. COMPUTERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.B. COMPUTERS
Products information A.B. COMPUTERS

BTW identificatienummer (tax): BE09262268066
Ondernemingsnummer: 7243804931
Hoofdstad (capital): 373,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 749,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in A.B. COMPUTERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Computers and computerapparatuur; Kantoormateriaal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.B. COMPUTERS
(Get full report from official database of BE for A.B. COMPUTERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.B. COMPUTERS
Addition kinds of activities for A.B. COMPUTERS

20879905. Pasta, smaakstoffen | Pastes, flavoring
25119900. Houten huishoudelijke meubels, nec | Wood household furniture, nec
26219900. Papierfabrieken, nec | Paper mills, nec
32719900. Betonblok en baksteen, nec | Concrete block and brick, nec
34659905. Tops, auto: gestempeld metaal | Tops, automobile: stamped metal
35310505. Lijnmarkeringen, zelfrijdend | Line markers, self-propelled
51999925. wormen | Worms
80420103. Lichtvisie specialist optometrist | Low vision specialist optometrist
89999904. Zoek- en reddingsdienst | Search and rescue service

Werken bij A.B. COMPUTERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.B. COMPUTERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.B. COMPUTERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.B. COMPUTERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verko(o)p(st)er Sanitaire (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Anderlecht zijn wij op zoek naar een tweetalige verko(o)p(st)er met ervaring/kennis van sanitaire. Je onthaalt klanten in de showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma badkamers. Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

  • LAGO zoekt: horecamedewerker in een sportief jasje! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! Met hun hip Rest-eau-Café speelt LAGO perfect in op je buikgevoel: want zeg nu zelf, wat is er heerlijker dan een lekkere maaltijd na een middagje zwemmen? Om hun team enthousiaste obers te versterken, gaat LAGO op zoek naar nieuw talent. Als ober sta je in voor het culinair genot van alle bezoekers. Je verzorgt de mise-en-place, neemt hun bestelligen op, speelt in op hun noden en wensen en zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening.

  • Naaier/Naaister (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw werkzaamheden bestaan uit het stikken, met een industrieel naaimachine, van industriële producten (liner producten). Daarnaast zal het ook voorkomen dat wanneer er minder naaiwerkzaamheden zijn, je meedraait in de productie, bij de inspectie en het snijden van stoffen.

  • Chauffeur CE dagritten met oplegger (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de gemotiveerde en ervaren chauffeur CE waar wij naar op zoek zijn? Ben je als chauffeur CE op zoek naar werk met dagritten? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! Voor onze klant, regio Wevelgem, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE met ervaring. Jouw taak als je rijdt met een oplegger/container is dat je met lege containers naar de klanten gaan en terugkomt naar Wevelgem met volle containers. Je rijdt dagritten, je vertrekt rond 5u 's morgens en bent terug rond 16u in de namiddag. (flexibiliteit is een vereiste). De klanten bevinden zich in groot België.

  • Huishoudhulp/poetshulp, Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • jobstudenten versafdeling supermarkt (zaterdag 13u tot 20u) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: VERLINDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten en/ of flexijobbers die tweewekelijks op zaterdagnammiddag onze versafdeling kunnen komen versterken. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de klanten. Op kalme momenten vul je de toonbanken aan of help je mee met het facen van de winkel. Ook het onderhoud van je werkplek behoort tot je takenpakket. Ervaring is geen vereiste, motivatie des te meer!

  • Piping Design Engineer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Cartesio is op dit moment op zoek naar een Piping Designer voor onze klant in de Kempen, actief in de chemische sector. Als Piping Designer sta je in voor: Het autonoom verwerken van informatie in een 2D model en aangeleverde tekeningen/info van diverse technische installaties te controleren. Het opstellen van P&ID’s, het optimaliseren en finaliseren van as build tekeningen en het ontwerpen van piping in AutoCAD 2D. De basisberekeningen, en materiaallijsten. Het opvolgen van de uitvoering van de werken. Dit houdt in dat je het werfdossier bespreekt met de werfleider en je technische ondersteuning biedt tijdens de uitvoering van het project. Het waarborgen van de technische kwaliteit.

  • Barge Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor de planning van het transport van containers. - Je verzamelt transportopdrachten van klanten en voert deze in het systeem. - Je berekent de laadcapaciteit en koppelt transportopdrachten aan beschikbare schepen. - Je hebt dagelijks contact met klanten, schepen en terminas. - Je maakt de vereiste documenten op en verzorgt de bijkomende administratie. - Verder ben je verantwoordelijk voor het oplossen van problemen bij vertragingen en wijzigingen. - Er wordt van je verwacht dat je na een bepaalde periode een operationeel team zal begeleiden en coachen.

  • Technical contractmanager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: LEVEL UP

    Type: Vaste Job

    Level Up is een onafhankelijke headhunter en richt zich vooral op het rekruteren van hogere technische en commerciële profielen. Level Upis ontstaan uit 20 jaar praktijkervaring en matcht bedrijven en kandidaten op competentie, motivatie, bedrijfscultuur en het wederzijdse DNA. Integer, vakkundig en snel! Wie met mij werkt, kiest voor actie! Mijn groot netwerk en deze doorgedreven aanpak staat voor succes, ook voor de moeilijkere vacatures. Mijn focus op resultaat, noem het passie, maken van mij uw ideale partner, voor bedrijf en kandidaat. Voor mijn klant, wereldwijd nummer één in de chemie, ben ik op zoek naar volgend profiel: ____________________________________________________________________________________________ Functie: Technical contractmanager ____________________________________________________________________________________________ Omschrijving: Binnen de groep Technical Contractmanagement werk je samen aan de uitbouw en verdere optimalisatie van acties m.b.t. contractmanagement. Daarnaast ben je betrokken bij vele initiatieven rond contractoren management, pay for performance en de bijhorende processen. Deze initiatieven komen zowel vanuit onze vestiging te Antwerpen als vanuit de internationale groep. Jouw opdrachtgevers behoren tot alle productie en technische afdelingen. Je hebt een sterke link met de technische communities en ook met diensten zoals aankoop, veiligheidsdienst en financiën. Je verleent support aan de technische opdrachtgevers bij de omzetting van processen die noodzakelijk zijn voor een goede samenwerking met contractoren en bouwt deze expertise verder uit. Bij uitschrijvingen geef je advies aan maintenance managers, construction managers, engineering, turnaround managers en andere opdrachtgevers. Dit zowel voor projecten als raamovereenkomsten. Je levert support bij de initiatieven m.b.t. werken in éénheidsprijzen ( Pay for Performance). Verder ondersteun je het optimaliseren van het afrekeningsproces, alsook nieuwe ontwikkelingen en projecten in dit domein.

  • R&M technician (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud, implementeren van technische verbeteringen en het opvolgen van high-tech toestellen in de R&M (reliability & maintenance) afdeling van Fab2. Je voert preventieve en correctieve onderhoudstaken uit Je implementeert technische aanpassingen Je volgt het equipment op binnen een hoogtechnologische omgeving Je wordt ingeschakeld bij diverse technische projecten Je bent het eerst aanspreekpunt voor operatoren, teamleaders en ingenieurs ivm onderhoud Je wordt lid van het Fab interventieteam

  • Verantwoordelijke nachtploeg (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Vaste Job

    Je werkt gedurende 4 nachten per week, van maandag- tem donderdagnacht. Jouw hoofdtaak omvat de verantwoordelijkheid te nemen voor het goed organiseren van het laden van de vrachtwagens. Hierbij neem je de leiding over een ploeg van 4 tot 8 mensen.  Bedrijfsprofiel: Onze klant, een gevestigd bedrijf regio Zonnebeke, is op zoek naar een verantwoordelijke voor de nachtploeg

  • Project Manager Electricity (h/f) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: XatraX

    Type: Werfreserve

    Le desciptif de fonction est repris en pièce jointe, nous recherchons activement une personne parfaitement bilingue NL/FR.

Zoek naar antwoorden van A.B. COMPUTERS in sociale netwerken
Look for responds of A.B. COMPUTERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.B. COMPUTERS. Laat een reactie achter voor A.B. COMPUTERS. A.B. COMPUTERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.B. COMPUTERS. Leave a respond for A.B. COMPUTERS. A.B. COMPUTERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.B. COMPUTERS op de google maps. Adres en contacten A.B. COMPUTERS
Location of A.B. COMPUTERS on the google maps. Address and contacts of A.B. COMPUTERS

Andere gerelateerde bedrijven als come A.B. COMPUTERS A.B. COMPUTERS: RESTAURANT DE SWAEN | DANNY CAPPAERT | EUROPARTHOTEL | Schevenels A | LBH SHIPPING

Other related companies as A.B. COMPUTERS: RESTAURANT DE SWAEN | DANNY CAPPAERT | EUROPARTHOTEL | Schevenels A | LBH SHIPPING

A.B. COMPUTERS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.B. COMPUTERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09262268066. Het bedrijf A.B. COMPUTERS bevindt zich op het adres: NEERSTALSE STEENWEG 40; 1190; VORST/FOREST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 373,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 749,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Computers and computerapparatuur; Kantoormateriaal. Producten gemaakt in A.B. COMPUTERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.B. COMPUTERS is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.B. COMPUTERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.B. COMPUTERS, openstaande posities, locatie van A.B. COMPUTERS op de kaart.

A.B. COMPUTERS is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.B. COMPUTERS, company assigned to the tax number BE09262268066. The company A.B. COMPUTERS is located at the address: NEERSTALSE STEENWEG 40; 1190; VORST/FOREST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 373,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 749,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Computers and computerapparatuur; Kantoormateriaal. Products created in A.B. COMPUTERS were not found.
The main activity of A.B. COMPUTERS is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A.B. COMPUTERS is not available. You also can look at reviews of A.B. COMPUTERS, open positions, location of A.B. COMPUTERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.B. COMPUTERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.B. COMPUTERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.B. COMPUTERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.B. COMPUTERS, employees, financial statistics.