L. WALSCHAERTS

Contactgegevens L. WALSCHAERTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L. WALSCHAERTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

L. WALSCHAERTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOSUIL 84B7; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33253182 (+32-33253182) 33253182 (+32-33253182)

Fax (fax): +32 (56) 323-21-79 +32 (56) 323-21-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L. WALSCHAERTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L. WALSCHAERTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L. WALSCHAERTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L. WALSCHAERTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L. WALSCHAERTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L. WALSCHAERTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L. WALSCHAERTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L. WALSCHAERTS
Products information L. WALSCHAERTS

BTW identificatienummer (tax): BE05752410888
Ondernemingsnummer: 8740417480
Hoofdstad (capital): 394,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 113,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in L. WALSCHAERTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L. WALSCHAERTS
(Get full report from official database of BE for L. WALSCHAERTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor L. WALSCHAERTS
Addition kinds of activities for L. WALSCHAERTS

372101. Gemotoriseerde vliegtuigen | Motorized aircraft
516905. Lijmen en sealants | Adhesives and sealants
20439911. Rijst: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Rice: prepared as cereal breakfast food
22950200. Kunststofcoating of stoffen | Plastic coated yarns or fabrics
28799903. Fungiciden, herbiciden | Fungicides, herbicides
35230404. Vee-, behandelings- en waterapparatuur | Cattle feeding, handling, and watering equipment
35969903. Tellen weegschalen | Counting scales
80110506. Ogen-, oren-, neus- en keelspecialist: arts / chirurg | Eyes, ears, nose, and throat specialist: physician/surgeon

Werken bij L. WALSCHAERTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L. WALSCHAERTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L. WALSCHAERTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L. WALSCHAERTS. Looking for open vacancies in other companies

 • Polyvalente customer service medewerker (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE JOHNSON & JOHNSON

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je klantgericht en gebruik je graag jouw talen? Perfect! Parfait! Dan pas je zeker binnen de internationale setting van het bedrijf. De afdeling customer service van Johnson & Johnson Medical is momenteel in volle verandering: er werden nieuwe computersystemen geïmplementeerd, de taakverdeling binnen het team wordt herbekeken, er verdwijnen bepaalde taken (zoals order entry) en er komen andere verantwoordelijkheden in de plaats. Er werken momenteel zo'n 15-tal gemotiveerde werknemers die healthcare professionals te woord staan: zowel bedrijven als particulieren. Samen met jouw collega's ben je als Polyvalente Customer Service Representative verantwoordelijk voor volgend takenpakket: inbound telefonie algemene opvolging en dienstverlening na verkoop correct verwerken en opvolgen van retourzendingen verantwoordelijk voor een correcte facturatie: manuele facturen opmaken, facturatieproblemen analyseren en opvolgen,debit/credit nota's opmaken opvolgen mailbox opvolgen van back orders allerlei: prijsbevestigingen opmaken, shipments opvolgen, facturatie, klachtenbehandeling,... back-up zijn voor order entry taken samen met het management meewerken aan de lopende veranderingsprojecten Deze vacature biedt een job gedurende minimum 12 maanden en er is kans op een vast contract na 6-12 maanden succesvolle interimperiode.

 • Winkelmedewerker interieur (m/v) (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant die een specialist is in het verkopen van interieurgerelateerde zaken zoals verf, vloerbekleding, gordijnen en noem maar op zijn wij op zoek naar een winkelmedewerker die de klanten op een deskundige maar vooral op een heel vriendelijke manier kan te woord staan. Je helpt de klanten bij het maken van hun keuzes en rond de verkoop af. Je zorgt ervoor dat de winkel net en presentabel is.

 • Bouwarbeider (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma te Lummen is Konvert Construct opzoek naar een gedreven bouwarbeider. Je taken gaan voornamelijk bestaan uit de renovatie of restauratie van gebouwen. Zowel ruwbouw als dak- en gevelwerken. Ervaring is een pluspunt maar zeker geen absolute vereiste. Vooral een grote dosis motivatie en een positieve mentaliteit is voor ons belangrijk. Ben jij de persoon die we zoeken? Aarzel dan niet en neem contact op via [email protected] of 011/60.33.67

 • Winkelbediende afdeling verf en gereedschappen (HULSTE)

  Regio: HULSTE

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zoekt een job als winkelbediende regio Hulste en wil je graag toespitsen op de afdeling verf en gereedschappen? Dan hebben wij een job voor jou! We zijn op zoek naar een winkelbediende voor de afdeling verf en gereedschappen. Je taken bestaan uit: aanvullen, orde en netheid op de afdeling verzorgen, klanten adviseren, kassawerk....

 • Aankoper - Werkvoorbereider M/V (357/17208) (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een onderneming gespecialiseerd in elektriciteitswerken voor grote projecten zoals scholen, bedrijven, rusthuizen zijn wij op zoek naar een aankoper / werkvoorbereider M/V. Jouw takenpakket: Lanceren van prijsaanvragen, prijsvergelijkingen en inkopen van materialen. Opvolgen van afgesproken levertermijnen, kwaliteit en het melen van bottlenecks. Je beheert de volledige administratie rond het project. Je rapporteert aan de projectleider en de zaakvoerder. Je werkt nauw samen met de kostprijsberekenaars bij het uitwerken van projecten. Je werkt in teamverband om eventuele problemen op te lossen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Heist-op-den-Berg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent M/V inventaris 5 november (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Ben je vrij op maandag 5/11? Ben je jobstudent en wil je die dag graag een centje bijverdienen? Lees dan zeker verder! Voor een gekende kledijketen in centrum Gent zoekt Adecco jobstudenten M/V om op 5/11 te werken. Je zal instaan voor het tellen van alle kledijstuks en accessoires in de winkel en in de stock. Dit doe je met behulp van een scanner.

 • Commercieel assistent (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Technisch medewerker met commerciële feeling Als rechterhand van de Sales Manager fungeer je als hét aanspreekpunt richting klanten en potentiële klanten. Je ontleedt prijsaanvragen, werkt technische oplossingen uit en staat in voor de calculatie- en prijsberekeningen. Vervolgens werk je de offerte uit en bespreek je deze zowel technisch als commercieel tot aan de verkoopovereenkomst. Bovendien zorg je voor de volledige coördinatie van het salestraject zowel binnen de eigen organisatie (engineering, aankoop en productie) als in communicatie met de klant Het bezoeken van (potentiële) klanten, zowel in binnen-als buitenland behoren in beperkte mate ook tot jouw takenpakket. Lopende offertes volg je nauwgezet op.

 • ALLROUND DRAAIERS/FREEZERS/LASSERS - MOOIE VERLONING 7226175 / 6 C (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

  Type: Vaste Job

  Voor een metaalbedrijf gelegen in de Gentse Zeehaven, zijn we op zoek naar een ALLROUND METAALARBEIDER Je zal worden ingezet voor : Uitvoeren van laswerken op onderdelen in de werkplaatsen of ter plaatse. Oplassen van onderdelen en nabewerken (draaien en/of frezen), oplassen van slijtonderdelen. - assen - kleppen - schroeven - slijtonderdelen van scheppers en grijpers - onderdelen van brekers Demontage en montage van de onderdelen Dit kan zijn in het atelier maar ook op sites in de buurt voor bepaalde projecten

 • TRANSPORTPLANNER ENGELAND (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: DE VREESE LOGISTIC

  Type: Vaste Job

  Voor de Engelse markt zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je takenpakket zal bestaan uit: aanmaken van de orders opvolgen van de ritten opvolgen van het wagenpark contacten onderhouden met zowel klanten als chauffeurs ... Bij de uitvoering van je taken heb je nauwe contacten met de collega's van het departement Frankrijk.

 • Chauffeur distributie (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

  Type: Vaste Job

  Om de logistieke dienst te versterken van een klant te Aalter zijn wij op zoek naar een chauffeur C - CE: FUNCTIE : • Op basis van de ladinglijst bepaal je een efficiënte route; • Je staat in voor het klantvriendelijk leveren van de goederen bij klanten; • Je levert volgens een variërende route in diverse regio's bij verschillende klanten • Je bent verantwoordelijk voor het proper houden van de vrachtwagen en je hebt voortdurend aandacht voor de eigen veiligheid en deze van anderen.

 • Accountmanager JongeRaaf/SterkeRaaf (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: JongeRaven/SterkeRaven

  Type: Werfreserve

  JongeRaven/SterkeRaven is een selectiekantoor met een eigen filosofie, gespecialiseerd in commerciële jobs, en heeft een steeds groeiend cliënteel. Check onze website voor actuele interessante en uitdagende functies. Meld je enkel bij ons aan indien je je herkent in het profiel van de JongeRaaf/SterkeRaaf.

Zoek naar antwoorden van L. WALSCHAERTS in sociale netwerken
Look for responds of L. WALSCHAERTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor L. WALSCHAERTS. Laat een reactie achter voor L. WALSCHAERTS. L. WALSCHAERTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L. WALSCHAERTS. Leave a respond for L. WALSCHAERTS. L. WALSCHAERTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L. WALSCHAERTS op de google maps. Adres en contacten L. WALSCHAERTS
Location of L. WALSCHAERTS on the google maps. Address and contacts of L. WALSCHAERTS

Andere gerelateerde bedrijven als come L. WALSCHAERTS L. WALSCHAERTS: ANDRE ALLEGAERT | LIMBURGE INDUSTRIELE DAKWERKEN | SEAGEL | Wiga NV | Acor-Systems BVBA

Other related companies as L. WALSCHAERTS: ANDRE ALLEGAERT | LIMBURGE INDUSTRIELE DAKWERKEN | SEAGEL | Wiga NV | Acor-Systems BVBA

L. WALSCHAERTS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L. WALSCHAERTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05752410888. Het bedrijf L. WALSCHAERTS bevindt zich op het adres: BOSUIL 84B7; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 394,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 113,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in L. WALSCHAERTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van L. WALSCHAERTS is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L. WALSCHAERTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L. WALSCHAERTS, openstaande posities, locatie van L. WALSCHAERTS op de kaart.

L. WALSCHAERTS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is L. WALSCHAERTS, company assigned to the tax number BE05752410888. The company L. WALSCHAERTS is located at the address: BOSUIL 84B7; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 394,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 113,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in L. WALSCHAERTS were not found.
The main activity of L. WALSCHAERTS is Eating and Drinking Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of L. WALSCHAERTS is not available. You also can look at reviews of L. WALSCHAERTS, open positions, location of L. WALSCHAERTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L. WALSCHAERTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L. WALSCHAERTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L. WALSCHAERTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L. WALSCHAERTS, employees, financial statistics.