KOTIMMO

Contactgegevens KOTIMMO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KOTIMMO: address, phone, fax, email, website, opening hours

KOTIMMO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE GEMBLOUX 97; 5310; EGHEZةE, België

Telefoon (phone): 81812496 (+32-81812496) 81812496 (+32-81812496)

Fax (fax): +32 (56) 151-50-79 +32 (56) 151-50-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KOTIMMO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KOTIMMO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KOTIMMO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KOTIMMO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KOTIMMO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KOTIMMO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KOTIMMO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KOTIMMO
Products information KOTIMMO

BTW identificatienummer (tax): BE06773864746
Ondernemingsnummer: 2571319580
Hoofdstad (capital): 269,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 814,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in KOTIMMO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KOTIMMO
(Get full report from official database of BE for KOTIMMO)

Aanvulling soorten activiteiten voor KOTIMMO
Addition kinds of activities for KOTIMMO

20350210. Groenten, Brined | Vegetables, brined
23849900. Robes en jurkjes, nec | Robes and dressing gowns, nec
38410422. trocars | Trocars
50840606. Tractoren, industrieel | Tractors, industrial
58120101. Amerikaans restaurant | American restaurant
73610201. Chauffeur register | Chauffeur registry

Werken bij KOTIMMO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KOTIMMO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KOTIMMO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KOTIMMO. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker sanitair/ centrale verwarming (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een familiaal bedrijf regio Koekelare, gaan wij op zoek naar een gemotiveerde technieker sanitair/centrale verwarming (m/v)! Je staat in voor het onderhoud en kleine herstellingen van centrale verwarming en sanitair. Dit bij particulieren in de buurt.

  • Orderpicker M/V voor Fluvius te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het picken, uitsorteren en klaarzetten van materialen voor onze transporteurs. Taken: - Je voert pickingopdrachten uit (handscanner en magazijntrucks) - Je sorteert en maakt pakketten klaar voor verzending - Je laadt vrachtwagens voor onze aannemers met een heftruck

  • KOELTECHNIEKER (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een opleiding koeltechniek genoten Europese erkenning/certificaat is een pluspunt Je bent op zoek naar een zeer afwisselende job Je kan koelinstallaties installeren en herstellen Je bent bereid productscholing te volgen Kan je nauwkeurig werken

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZAFFELARE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Enthousiaste huishoudhulpen/poetshulpen met dienstencheques - Regio Bocholt / Grote-Brogel (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 8u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Dit gaat om een jong gezin die wegens tijdsgebrek hulp zoekt in hun huishouden. Het takenpakket zal voornamelijk poetsen en strijken zijn. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Stagiair HR Consultant voor werving en selectie van bedienden (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Studentenjob

    Synergie Careers, divisie van Synergie Interim, legt de focus op het screenen van bedienden en kaderleden. Momenteel staat onze afdeling Aalst/Dendermonde open voor het begeleiden van een stagiair(e). Jouw takenpakket zal bestaan uit de volgende zaken: Zoeken naar kwalitatieve kandidaten op de jobsites Telefonisch screenen van kandidaten Bijwonen van interviews op kantoor met (op langere termijn) eventueel zelfstandig interviewen Administratieve verwerking van dossiers van kandidaten Afname en interpretatie van testen Posten van vacatures op de verschillende jobsites ....

  • Studenten productiemedewerker M/V (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Halle zoeken wij studenten M/V voor in de productie.

  • DRINGEND studenten gezocht Marketingactie! (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    MOVE is dringend op zoek naar studenten die nog een centje willen bijverdienen. uitdelen van een geschenkje aan de klanten ! Leuke job! je werkt van 10u-18u (met halfuurtje pauze) ben je vrij op 1 of meerdere van deze data? 30/9 6/10 14/10 20/10 28/10

  • Spelhost dinerspellen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Sint-Niklaas studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Keukenadviseurs/keukenverkopers (groot Leuven) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verkoper die gebeten is door al wat met interieur te maken heeft en in het bijzonder keukendesign. Hierbij ligt de focus op hetbenaderen van de klant en hun behoeftes in kaart brengen. Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z. Deze vacature is met optie vast. Offertes opmaken Interieurbouw Adviseren klanten Particulieren Aanspreken klanten

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Kontich-Mortsel-Ranst (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van KOTIMMO in sociale netwerken
Look for responds of KOTIMMO in social networks

Lees alle opmerkingen voor KOTIMMO. Laat een reactie achter voor KOTIMMO. KOTIMMO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KOTIMMO. Leave a respond for KOTIMMO. KOTIMMO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KOTIMMO op de google maps. Adres en contacten KOTIMMO
Location of KOTIMMO on the google maps. Address and contacts of KOTIMMO

Andere gerelateerde bedrijven als come KOTIMMO KOTIMMO: Wolput V | COIFFURE RENةE | SPITAELS | Association Lupus Erythémateux | H. VERWIMP

Other related companies as KOTIMMO: Wolput V | COIFFURE RENةE | SPITAELS | Association Lupus Erythémateux | H. VERWIMP

KOTIMMO is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KOTIMMO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06773864746. Het bedrijf KOTIMMO bevindt zich op het adres: ROUTE DE GEMBLOUX 97; 5310; EGHEZةE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 269,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 814,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in KOTIMMO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KOTIMMO is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KOTIMMO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KOTIMMO, openstaande posities, locatie van KOTIMMO op de kaart.

KOTIMMO is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is KOTIMMO, company assigned to the tax number BE06773864746. The company KOTIMMO is located at the address: ROUTE DE GEMBLOUX 97; 5310; EGHEZةE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 269,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 814,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in KOTIMMO were not found.
The main activity of KOTIMMO is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KOTIMMO is not available. You also can look at reviews of KOTIMMO, open positions, location of KOTIMMO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KOTIMMO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KOTIMMO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KOTIMMO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KOTIMMO, employees, financial statistics.