SAX COMPUTERS-CREACON

Contactgegevens SAX COMPUTERS-CREACON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SAX COMPUTERS-CREACON: address, phone, fax, email, website, opening hours

SAX COMPUTERS-CREACON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLAPPERBEEKSTRAAT 93; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37663264 (+32-37663264) 37663264 (+32-37663264)

Fax (fax): +32 (50) 916-96-66 +32 (50) 916-96-66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SAX COMPUTERS-CREACON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SAX COMPUTERS-CREACON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SAX COMPUTERS-CREACON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SAX COMPUTERS-CREACON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SAX COMPUTERS-CREACON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SAX COMPUTERS-CREACON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SAX COMPUTERS-CREACON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SAX COMPUTERS-CREACON
Products information SAX COMPUTERS-CREACON

BTW identificatienummer (tax): BE04455749511
Ondernemingsnummer: 8629180908
Hoofdstad (capital): 978,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 461,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in SAX COMPUTERS-CREACON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Computers and computerapparatuur; Diverse opleidingen and onderwijs; Informaticaconsulenten; Microsoft; Software ontwikkeling and ontwerp; Telecommunicatieapparaten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SAX COMPUTERS-CREACON
(Get full report from official database of BE for SAX COMPUTERS-CREACON)

Aanvulling soorten activiteiten voor SAX COMPUTERS-CREACON
Addition kinds of activities for SAX COMPUTERS-CREACON

3593. Vloeistofcilinders en actuatoren | Fluid power cylinders and actuators
131100. Ruwe aardolie en aardgas | Crude petroleum and natural gas
806399. Psychiatrische ziekenhuizen, nec | Psychiatric hospitals, nec
20660203. Gepoederde Cacao | Powdered cocoa
23860102. Hoeden en petten, leer | Hats and caps, leather
34339903. Salamanders, gas of distilleren olieverbranding | Salamanders, gas or distillate oil burning
36329901. Vriezers, huis en boerderij | Freezers, home and farm
36630107. Multiplex apparatuur | Multiplex equipment
59610402. Collectibles en antiek, postorder | Collectibles and antiques, mail order

Werken bij SAX COMPUTERS-CREACON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SAX COMPUTERS-CREACON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SAX COMPUTERS-CREACON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SAX COMPUTERS-CREACON. Looking for open vacancies in other companies

  • Support administratif crédits hypothécaires (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Belangrijketaken : Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers. Encodage van de dossiers die via bpost werden ingediend.  Opvolging van verscheidene mailboxen. Registratie van contracten bij de Nationale Bank.  Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement. Archivering van documenten.  Telefonische contacten.  Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst.

  • bijverdienste ochtend: laden en lossen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een intussen zeer bekend bedrijf gespecialiseerd in het verkopen en aan-huis-leveren van electronica en witgoed, zijn wij op zoek naar gemotiveerde werkkrachten die een graag een centje zouden bijverdienen. Je werkdag start om 4u. Je staat in voor het laden en lossen van de bezorgbussen met witgoed. Deze goederen dienen eerst gescand te worden en daarna worden deze in de bussen gezet volgens een welbepaald patroon. Om 7.30u dienen alle bussen geladen te zijn zodat ze naar de klanten kunnen vertrekken, hier eindigt jouw werkdag. De job wordt geleerd op de werkvloer! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde vroege vogels die willen bijleren en echt willen werken, ook op zaterdag

  • Productiearbeider-metaalsector (2 ploegen) (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Beringen, gespecialiseerd in poedercoating, zijn wij op zoek naar productiearbeiders in 2 ploegen. Als productiearbeider zal je instaan voor het ophangen en afpakken van metalen profielen aan een lopende band in de hoogte. Je dient hierbij erg voorzichtig en nauwkeurig te zijn, zodat de producten niet beschadigd geraken en op een correcte manier bij de klant terecht komen. De ideale kandidaat voor deze vacature heeft reeds een eerste ervaring opgedaan in de productie of is erg gemotiveerd om bij te leren. Deze persoon is fysiek in orde om ook de zwaardere stukken correct aan de band te hangen zonder kans op schade. Hij of zij heeft een gezonde werkersmentaliteit en wil graag in een tweeploegensysteem aan de slag. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Aarzel dan niet langer, maar solliciteer voor deze vacature!! Bel ons op 013/66 77 55 of mail naar [email protected]!

  • Smaaktesten medewerker - Halle - Colruyt Group (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tester zal je de clienteel van de Colruyt-winkel aanspreken en hen vragen of zij wensen deel te nemen aan de smaaktest met onze huismerken en die van onze concullega's. Afhankelijk van het type product krijgt de klant max 4 producten te proeven. Adhv een tablet zal de klant per product 9-tal vragen beantwoorden. Een proefsessie van een tester neemt 5 tot 10min in beslag. Onze medewerkers bereiden ter plaatse de proefsessie voor (producten ompakken op schaaljtes of potjes, voorzien water en beschuiten, opkuisen proefhokjes) terwijl de andere collega potentiële testers aanspreekt en begeleidt indien nodig. Indien een de klant deelneemt krijgt hij/zij als bedanking na het invullen van de vragenlijst een staal van het in kwestie geproefde product van ons huismerk mee naar huis

  • Grondwerker (m/v) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    wij zijn op zoek naar een grondwerker (m/v) 

  • Werfleider Afbraak (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider zal je verantwoordelijk zijn voor de werf van opstart tot oplevering. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel je ploeg, onderaannemers als de klant. Naargelang je ervaring en de grote van een werf zal je één of meerdere werven toegewezen krijgen.

  • Jobstudent verkoop secretariaat - periode kerstvakantie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

    Type: Studentenjob

    Je gaat aan het werk ter ondersteuning van het verkoop secretariaat. Dit doe je door het beantwoorden van telefoons, mails en het verdelen van de post. Daarnaast sta je in voor algemene administratieve taken en inputwerk.

  • Hulp magazijnier (ITTERBEEK)

    Regio: ITTERBEEK

    Bedrijf: MEGAVOLT

    Type: Vaste Job

    Als hulpmagazijnier ben je de rechterhand van onze hoofdmagazijnier. Je ontvangt onze leveranciers, controleert de bestelbonnen en tekent deze af. Je zet de geleverde goederen op de juiste plaats. Je staat in voor de orde en netheid, in en rond het magazijn. Je hanteert de stock en overlegt met de verantwoordelijke wat moet worden besteld. Je controleert/ onderhoudt machines en materiaal en zet deze klaar voor onze mensen.

  • Quality Officer - Voeding (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Quality Officer (m/v) kom je terecht in een team. Samen met de Quality Engineers ga jij meewerken op volgende zaken: - implementatie van het volledige kwaliteitsgebeuren en je doet dit met focus op KPI's en objectieven van het team. - implementeren en behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden in samenwerking met productie. - implementeren en monitoren van alle projecten die gelinkt zijn aan continue kwaliteitsverbetering. - valideren van nieuwe producten. - toepassen van de HACCP-procedures en de standaarden van voedselveiligheid. - mee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de externe reiniging. - mee verantwoordelijk voor de training mbt de toepassing van kwaliteitsprocedures en het delen van kwaliteitsinfo. - je speelt een belangrijke rol in het opvolgen van de klanteneisen van bepaalde retailklanten. - opvolgen van fooddefense.

  • Massagetherapeut (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: HEALTHY BEAUTIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Word jij onze nieuwe collega? In ons stijlvolle Skin & Body Studio te Herent zoeken we een enthousiaste massagetherapeute om ons team te versterken. Klanten kunnen bij ons terecht voor natuurlijke schoonheidsbehandelingen, make-up en workshops, natuurlijke bio gelnagels en medische pedicure. We zoeken een massagetherepeute die een cliënteel willen uitbouwen op lange termijn. Samenwerking gebeurt door het huren van een mooie lichtrijke ruimte met een wachtkamer en dit met een vast tarief per maand. Functieomschrijving - Ervaring in massagetherapie - je bent zelfstandige en beheert je eigen agenda en clienteel Jouw profiel - Je bent enthousiast en geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Je bruist van energie en bent optimistisch ingesteld - Bereid in flexibele uren te werken (s’avonds, overdag of weekendwerk), je bepaalt je eigen agenda - Je kan zelfstandig en verantwoordelijk werken - je kan zowel deeltijds als voltijds de ruimte huren, de prijs wordt dan besproken. Aanbod Lichtrijke Praktijkruimte met wastafel Gratis parking naast de praktijk Gedeelde wachtruimte, sanitair Vrije keuze werkuren Vermelding op de website. Interesse Als je denkt dat je binnen ons team past, neem dan snel contact met ons op. [email protected] of 0486/94.57.85 voor meer info over de praktijk zie website : www.skinandbody.be Starten kan vanaf half oktober 2018.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Containerparkmedewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    Klantvriendelijk ontvangen van bezoekers. Bezoekers helpen bij het sorteren en correct deponeren van het afval. Controle van de aangeboden afvalstoffen. Toezicht houden op het containerpark.

Zoek naar antwoorden van SAX COMPUTERS-CREACON in sociale netwerken
Look for responds of SAX COMPUTERS-CREACON in social networks

Lees alle opmerkingen voor SAX COMPUTERS-CREACON. Laat een reactie achter voor SAX COMPUTERS-CREACON. SAX COMPUTERS-CREACON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SAX COMPUTERS-CREACON. Leave a respond for SAX COMPUTERS-CREACON. SAX COMPUTERS-CREACON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SAX COMPUTERS-CREACON op de google maps. Adres en contacten SAX COMPUTERS-CREACON
Location of SAX COMPUTERS-CREACON on the google maps. Address and contacts of SAX COMPUTERS-CREACON

Andere gerelateerde bedrijven als come SAX COMPUTERS-CREACON SAX COMPUTERS-CREACON: Antverpia | BUREAU MEERSMAN & DESMET | 'T FRITKOT | Gijbels Roger NV | Bogaert

Other related companies as SAX COMPUTERS-CREACON: Antverpia | BUREAU MEERSMAN & DESMET | 'T FRITKOT | Gijbels Roger NV | Bogaert

SAX COMPUTERS-CREACON is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SAX COMPUTERS-CREACON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04455749511. Het bedrijf SAX COMPUTERS-CREACON bevindt zich op het adres: KLAPPERBEEKSTRAAT 93; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 978,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 461,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Computers and computerapparatuur; Diverse opleidingen and onderwijs; Informaticaconsulenten; Microsoft; Software ontwikkeling and ontwerp; Telecommunicatieapparaten. Producten gemaakt in SAX COMPUTERS-CREACON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SAX COMPUTERS-CREACON is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SAX COMPUTERS-CREACON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SAX COMPUTERS-CREACON, openstaande posities, locatie van SAX COMPUTERS-CREACON op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SAX COMPUTERS-CREACON is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is SAX COMPUTERS-CREACON, company assigned to the tax number BE04455749511. The company SAX COMPUTERS-CREACON is located at the address: KLAPPERBEEKSTRAAT 93; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 978,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 461,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Computers and computerapparatuur; Diverse opleidingen and onderwijs; Informaticaconsulenten; Microsoft; Software ontwikkeling and ontwerp; Telecommunicatieapparaten. Products created in SAX COMPUTERS-CREACON were not found.
The main activity of SAX COMPUTERS-CREACON is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SAX COMPUTERS-CREACON is not available. You also can look at reviews of SAX COMPUTERS-CREACON, open positions, location of SAX COMPUTERS-CREACON on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SAX COMPUTERS-CREACON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SAX COMPUTERS-CREACON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SAX COMPUTERS-CREACON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SAX COMPUTERS-CREACON, employees, financial statistics.