FEM COMPUTER SYSTEMS

Contactgegevens FEM COMPUTER SYSTEMS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FEM COMPUTER SYSTEMS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FEM COMPUTER SYSTEMS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DENDERMONDSESTEENWEG 7; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53771816 (+32-53771816) 53771816 (+32-53771816)

Fax (fax): +32 (64) 428-21-54 +32 (64) 428-21-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FEM COMPUTER SYSTEMS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FEM COMPUTER SYSTEMS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FEM COMPUTER SYSTEMS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FEM COMPUTER SYSTEMS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FEM COMPUTER SYSTEMS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FEM COMPUTER SYSTEMS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FEM COMPUTER SYSTEMS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FEM COMPUTER SYSTEMS
Products information FEM COMPUTER SYSTEMS

BTW identificatienummer (tax): BE03647979736
Ondernemingsnummer: 3614746093
Hoofdstad (capital): 270,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 822,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in FEM COMPUTER SYSTEMS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Computers and computerapparatuur; Diverse informatica-activiteiten; Diverse opleidingen and onderwijs; Informaticaconsulenten; Microsoft; Software ontwikkeling and ontwerp

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FEM COMPUTER SYSTEMS
(Get full report from official database of BE for FEM COMPUTER SYSTEMS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FEM COMPUTER SYSTEMS
Addition kinds of activities for FEM COMPUTER SYSTEMS

282201. Butadieenrubbers | Butadiene rubbers
289904. Flares, vuurwerk en dergelijke preparaten | Flares, fireworks, and similar preparations
491100. Elektrische diensten | Electric services
504702. Tandheelkundige apparatuur en benodigdheden | Dental equipment and supplies
26319901. Bindenkarton | Binders' board
28910100. Sealants | Sealants
35419902. Elektrische ontladings erosie machines | Electrical discharge erosion machines
35670000. Industriële ovens en ovens | Industrial furnaces and ovens
42130000. Vrachtvervoer, behalve lokaal | Trucking, except local

Werken bij FEM COMPUTER SYSTEMS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FEM COMPUTER SYSTEMS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FEM COMPUTER SYSTEMS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FEM COMPUTER SYSTEMS. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser-samensteller (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaalconstructie regio Overpelt, zijn we op zoek naar een lasser-samensteller. U staat in voor het zelfstandig aflassen van stalen constructies op basis van plan in het atelier. Fulltime job in dagdienst.

  • Customer Service Officer (NL-FR) (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Customer Service Officer kom je terecht in een interessant bedrijf binnen de FMCG sector. Hier zal je verschillende verantwoordelijkheden en taken krijgen in een dynamische omgeving. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een bekende speler in de FMCG sector. Het bedrijf is gelegen in Sint-Pietersleeuw. Omschrijving Als Customer Service Officer heb je volgende taken: Orders opvolgen van A tot Z In contact staan met klanten (Benelux) Transport documenten opstellen en opvolgen Export documenten opstellen In contact staan met interne en externe partners Nauw samenwerken met supply chain Credit en debit nota's opstellen Klachten behandelen

  • Servicetechnieker (m/v) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen een specialist in digitale communicatie en biedt winkelbeleving, omnichannel, bedrijfscommunicatie en zorgcommunicatie voor retail en zorgsector. Zoeken we dringend een gemotiveerde servicetechnieker electronica Als Field Service Engineer sta je in voor de installatie en herstellingen van onze digital signage-projecten in de hele Benelux. Je zorgt voor een vlekkeloze installatie vanaf de montage van schermen en PC’s tot het testen en implementeren van de software. Daarnaast bied je steeds een perfecte service bij herstellingen of aanpassingen.

  • Operator PU Carroussel vaste nacht (h/f) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale producent van rubber zijn wij dringend op zoek naar machine operatoren. Je bent actief aan de polyurethaanmachine voor het maken van veiligheidslaarzen Functie : Je hebt ervaring in een productieomgeving Je bent gemotiveerd, flexibel ingesteld en toont betrokkenheid Je werkt nauwgezet en kwaliteitsbewust je communiceert en werkt graag samen met anderen Je denkt mee tijdens het productieproces en hebt oog voor een nette werkplek Eigen vervoer is noodzakelijk Zeer goede kennis van het Nederlands

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENTBRUGGE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Zoutleeuw-Landen (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zoutleeuw-Landen Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Jobstudent (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • TECHNIEKER PROTOTYPE MACHINES (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: IMA

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het assembleren van onze prototype machines volgens de samenstellingstekeningen, van afzonderlijke mechanische componenten tot de volledige machine. Hierbij stel je zelf ook de machine af en maak je ze productierijp. Tot het takenpakket behoren: Monteren van onderdelen volgens samenstelling tekening; Plaatsen van elektrische componenten; Plaatsen en aansluiten van pneumatische en hydraulische componenten; Afstelling van de machine; Machines productie klaar maken.

  • Projectleider (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: NOVA Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Je maakt offertes op en je doetwerfbezoeken/opmetingen bij klanten ter voorbereiding van de montages Je bent verantwoordelijk voorde planning van de transporten, keuringen, onderhoud en andere praktischeafspraken met de klant Je geeft richtlijnen aan deonderhoudstechniekers en monteurs Je bent het eerstelijnsaanspreekpunt voor de klant op een project Je plaatst bestellingen bijleveranciers Je helpt bij het uitwerken vankwaliteitscontrole processen Occasioneel spring je bij om teladen, te monteren of onderhoud te doen aan de machines bij klanten De helft van de tijd zit je inons hoofdkantoor in Beernem, de andere helft ben je op baan om klanten enwerven te bezoeken Bedrijfsprofiel: Voor onze klant zijn wij op zoek naar een projectleider stellingbouw. Met een 10-tal werknemers zijn zijmarktleider in België in de verhuur, verkoop, montage en onderhoud vanbouwliften en hefsteigers. Hun klanten zijn grote bouwbedrijven en industriëlesites die kiezen voor service en expertise. Bij onze klant krijgt iedereenverantwoordelijkheid en ruimte om zich te ontwikkelen in een gemoedelijkesfeer.

  • Monteur lichtreclames (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf met aanzien in regio Tielt zijn wij op zoek naar monteurs lichtreclame. Je gaat met een collega naar klanten om de lichtreclame te onderhouden of te monteren volgens wens van de klant. Dit over heel België.

  • Administratief bediende (M/V) (LEUVEN) - NL/PL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MAXICLEAN

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een administratief bediende met een zeer goede kennis van Pools en Nederlands (Engels of Frans is een troef).Iemand die zelfstandig kan werken maar ook houdt van het contact met onze huishoudhulpen en klanten.

Zoek naar antwoorden van FEM COMPUTER SYSTEMS in sociale netwerken
Look for responds of FEM COMPUTER SYSTEMS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FEM COMPUTER SYSTEMS. Laat een reactie achter voor FEM COMPUTER SYSTEMS. FEM COMPUTER SYSTEMS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FEM COMPUTER SYSTEMS. Leave a respond for FEM COMPUTER SYSTEMS. FEM COMPUTER SYSTEMS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FEM COMPUTER SYSTEMS op de google maps. Adres en contacten FEM COMPUTER SYSTEMS
Location of FEM COMPUTER SYSTEMS on the google maps. Address and contacts of FEM COMPUTER SYSTEMS

Andere gerelateerde bedrijven als come FEM COMPUTER SYSTEMS FEM COMPUTER SYSTEMS: TANGUY DE LIEDEKERKE | FAGEL E. | LAPERE | GEOFFROY CONING | DEMUYNCK-DEVEUGLE

Other related companies as FEM COMPUTER SYSTEMS: TANGUY DE LIEDEKERKE | FAGEL E. | LAPERE | GEOFFROY CONING | DEMUYNCK-DEVEUGLE

FEM COMPUTER SYSTEMS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FEM COMPUTER SYSTEMS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03647979736. Het bedrijf FEM COMPUTER SYSTEMS bevindt zich op het adres: DENDERMONDSESTEENWEG 7; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 270,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 822,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Computers and computerapparatuur; Diverse informatica-activiteiten; Diverse opleidingen and onderwijs; Informaticaconsulenten; Microsoft; Software ontwikkeling and ontwerp. Producten gemaakt in FEM COMPUTER SYSTEMS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FEM COMPUTER SYSTEMS is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FEM COMPUTER SYSTEMS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FEM COMPUTER SYSTEMS, openstaande posities, locatie van FEM COMPUTER SYSTEMS op de kaart.

FEM COMPUTER SYSTEMS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is FEM COMPUTER SYSTEMS, company assigned to the tax number BE03647979736. The company FEM COMPUTER SYSTEMS is located at the address: DENDERMONDSESTEENWEG 7; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 270,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 822,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Computers and computerapparatuur; Diverse informatica-activiteiten; Diverse opleidingen and onderwijs; Informaticaconsulenten; Microsoft; Software ontwikkeling and ontwerp. Products created in FEM COMPUTER SYSTEMS were not found.
The main activity of FEM COMPUTER SYSTEMS is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FEM COMPUTER SYSTEMS is not available. You also can look at reviews of FEM COMPUTER SYSTEMS, open positions, location of FEM COMPUTER SYSTEMS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FEM COMPUTER SYSTEMS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FEM COMPUTER SYSTEMS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FEM COMPUTER SYSTEMS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FEM COMPUTER SYSTEMS, employees, financial statistics.