STORK POMPEN LECLUYSE

Contactgegevens STORK POMPEN LECLUYSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STORK POMPEN LECLUYSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

STORK POMPEN LECLUYSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ST KATRIENSTEENWEG 43B; 8520; KUURNE, België

Telefoon (phone): 56354975 (+32-56354975) 56354975 (+32-56354975)

Fax (fax): +32 (12) 129-85-89 +32 (12) 129-85-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STORK POMPEN LECLUYSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STORK POMPEN LECLUYSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STORK POMPEN LECLUYSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STORK POMPEN LECLUYSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STORK POMPEN LECLUYSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STORK POMPEN LECLUYSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STORK POMPEN LECLUYSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STORK POMPEN LECLUYSE
Products information STORK POMPEN LECLUYSE

BTW identificatienummer (tax): BE06614562988
Ondernemingsnummer: 5888092041
Hoofdstad (capital): 872,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 197,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in STORK POMPEN LECLUYSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Compressoren and pompen Fab; IJzerwaren, bouw- and verfmaterialen; Loodgieterij and centrale verwarming Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STORK POMPEN LECLUYSE
(Get full report from official database of BE for STORK POMPEN LECLUYSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor STORK POMPEN LECLUYSE
Addition kinds of activities for STORK POMPEN LECLUYSE

17990203. Coating van metalen structuren op bouwplaats | Coating of metal structures at construction site
20320305. Kippensoep: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chicken soup: packaged in cans, jars, etc.
26780302. Kantoorartikelen: gemaakt van aangekochte materialen | Stationery: made from purchased materials
44249902. Intercoastal transport, vracht | Intercoastal transportation, freight
51929904. periodieken | Periodicals
75490100. Automotive onderhoudsdiensten | Automotive maintenance services
87110200. Industriële ingenieurs | Industrial engineers

Werken bij STORK POMPEN LECLUYSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STORK POMPEN LECLUYSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STORK POMPEN LECLUYSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STORK POMPEN LECLUYSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier brouwerij (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een brouwerij zijn we op zoek naar een magazijnier. Smaakt deze job naar meer, lees dan snel verder: Wat behoort er tot jouw takenpakket: Het correct afnemen van volle paletten bier die uit de afvulzaal komen, je plaatst deze vervolgens op hun juiste locatie Klaarzetten van bestellingen. Laden en lossen van vrachtwagens met de heftruck Bedienen van klanten in de drive-inn Je zorgt voor orde en netheid in het magazijn

  • Planner (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je iemand die geboeid is door alles wat met planning te maken heeft en ben je organisatorisch sterk ? Hou je ervan om communicatief bezig te zijn ? Onze client is opzoek naar een persoon die gedetailleerd kan werken en graag de touwtjes in handen neemt! Spreekt deze vacature jou aan, aarzel dan niet en solliciteer snel ! Je staat in voor het invullen van de planning van verschillende personneelsleden Je volgt de aanvragen van de verschillende vestigingen op Je bent de schakel tussen de vestigingen en het personneel

  • Monteur isoltie (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Genk, actief in industriële isolatiewerken, zijn we dringend op zoek naar monteurs van isolatie. Tot je dagdagelijkse taken behoren: - Isoleren industriële installaties. Dit gaat van luchtkanalen tot ventilatoren en stookketels. - Isoleren van technische installaties in openbare gebouwen. - Plaatsen van plaatmateriaal.

  • Plooier BOUW (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het lassen & het plooien van inox. Dit betreft allemaal maatwerk en dus nooit een serie van hetzelfde. De producten die gelast moeten worden, zijn eigenlijk allemaal toepassingen voor daken. (hoekprofielen, goten, etc.)

  • Student Host/Hostess - Wilrijk (Campus Drie Eiken UA) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Voor een congres van 2 dagen op de Campus Drie Eiken van de Universiteit Antwerpen zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten. Uw taken: - In orde zetten van de congreszalen - Onthaal van de genodigden - Bedienen van drankjes en hapjes - Begeleiden van de genodigden naar de juiste zaal - Opruimen van de zalen

  • Spelhost dinerspellen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Antwerpen studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Junior Account manager - Digital sales (AWANS)

    Regio: AWANS

    Bedrijf: MCB BELGIQUE

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Samen met de andere leden van het digital salesteam boost jij onze E-commerce. Je bent verantwoordelijk voor een klantenportefeuille die je punctueel verzorgt. Je bouwt klantrelaties op door een proactieve benadering en commerciële ingesteldheid. Dankzij het gebruik van onze CRM tool voel jij je klanten perfect aan. Met behulp van onze productspecialisten bezorg jij de klant een technische oplossing waar nodig. Je hebt een geoliede samenwerking met onze sales managers on the road. Je denkt digitaal en brengt deze gedachte over naar je klanten.

  • Calculator / Projectingenieur Industriebouw (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ELEKTI

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur/calculator ben je de spilfiguur tussen de verkoop, onderaannemers, en de projectleider. Je taken en verantwoordelijkheden hierbij zijn: In samenwerking met de verkoop, en op basis van een voorontwerp en/of lastenboek, bereid je prijsoffertes voor. Om een competitieve offerte te bekomen heb je commerciële contacten met de verschillende onderaannemers en leveranciers. In overleg met de projectleider zorg je voor de aankopen van de lopende projecten. Na realisatie en oplevering sta je in voor de nacalculatie. Daarnaast werk je mee aan het uittekenen van voorontwerpen en 3D-ontwerpen, traceren staalstructuur, .. Je geeft ook administratieve ondersteuning aan facturatie, projectopvolging en dienst na verkoop.

  • CNC-plooier (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde CNC-plooier van metaalstukken. Je stelt zelf de machine in en bedient ze ook.

  • Monteur / onderhoudstechnieker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NETWERK

    Type: Vaste Job

    Machines optimaal afstellen. Uitvoeren van reparaties en preventief onderhoud aan de productiemachines. Reviseren en aanpassen van machines i.s.m. de technische dienst. Nemen van initiatief tot en mede uitvoeren van (technische) verbeteringen. Analyse en oplossen van storingen i.s.m. de Teamleader Productie. Het opvolgen en bijsturen van machines na analyse van uitvalpercentages en efficiëntieresultaten. Het actief deelnemen aan verbeterprojecten. Het onderzoeken en oplossen van kwaliteitsissues en klachten. Naleven van de gestelde regels t.a.v. veiligheid, welzijn en milieu (5S).

  • Gerant (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: ROBRAS

    Type: Vaste Job

    Brasserrie runnen, leiding en verantwoordelijkheid opnemen.

  • Gentis - Business / Functioneel Analist (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a leading consultancy company operating throughout the globe. Een greep uit jouw dagelijkse taken.. Je voornaamste opdracht is het analyseren en modelleren van datastromen en integraties tussen het nieuwe te implementeren beheer-systeem en diverse externe systemen. In deze analyses breng je de complexe materie terug naar een niveau dat toelaat dat deze snel begrepen kunnen worden door verschillende doelgroepen, zowel ICT als business De huidige systemen worden vervangen en dit moet geïntegreerd worden met de systemen van de klant. Je zult samenwerken met de architecten- de business requirements vertalen in functionele specificaties (use cases) en integratie requirements. De analist moet zich comfortabel voelen bij het leiden van meetings en de deelnemers tot een consensus kunnen brengen. Documenteren van de business requirements Definieren van functionele specificaties Jouw profiel.. Je bent sterk communicatief en in staat om met technische en business mensen samen te werken Je hebt kennis van UML methodologie Je hebt kennis van systemen zoals CRM, order management, facturatie, etc. Je bent stressbestendig, gestructureerd, analytisch en flexibel Je bent Nederlandstalig met een zéér goede kennis van het Engels Je bent een teamspeler die ook zelfstandig kan werken Je hebt uitstekende probleem oplossende skills Location: omgeving Brussel Duurtijd: 6+ maanden

Zoek naar antwoorden van STORK POMPEN LECLUYSE in sociale netwerken
Look for responds of STORK POMPEN LECLUYSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor STORK POMPEN LECLUYSE. Laat een reactie achter voor STORK POMPEN LECLUYSE. STORK POMPEN LECLUYSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STORK POMPEN LECLUYSE. Leave a respond for STORK POMPEN LECLUYSE. STORK POMPEN LECLUYSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STORK POMPEN LECLUYSE op de google maps. Adres en contacten STORK POMPEN LECLUYSE
Location of STORK POMPEN LECLUYSE on the google maps. Address and contacts of STORK POMPEN LECLUYSE

Andere gerelateerde bedrijven als come STORK POMPEN LECLUYSE STORK POMPEN LECLUYSE: WASSERIJ JASMIJN | REINE DES PR?S | E. WUYLENS | PAINDAVOINE DRUOT | JEAN PIERRE

Other related companies as STORK POMPEN LECLUYSE: WASSERIJ JASMIJN | REINE DES PR?S | E. WUYLENS | PAINDAVOINE DRUOT | JEAN PIERRE

STORK POMPEN LECLUYSE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STORK POMPEN LECLUYSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06614562988. Het bedrijf STORK POMPEN LECLUYSE bevindt zich op het adres: ST KATRIENSTEENWEG 43B; 8520; KUURNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 872,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 197,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Compressoren and pompen Fab; IJzerwaren, bouw- and verfmaterialen; Loodgieterij and centrale verwarming Gh. Producten gemaakt in STORK POMPEN LECLUYSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STORK POMPEN LECLUYSE is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STORK POMPEN LECLUYSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STORK POMPEN LECLUYSE, openstaande posities, locatie van STORK POMPEN LECLUYSE op de kaart.

STORK POMPEN LECLUYSE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is STORK POMPEN LECLUYSE, company assigned to the tax number BE06614562988. The company STORK POMPEN LECLUYSE is located at the address: ST KATRIENSTEENWEG 43B; 8520; KUURNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 872,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 197,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Compressoren and pompen Fab; IJzerwaren, bouw- and verfmaterialen; Loodgieterij and centrale verwarming Gh. Products created in STORK POMPEN LECLUYSE were not found.
The main activity of STORK POMPEN LECLUYSE is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of STORK POMPEN LECLUYSE is not available. You also can look at reviews of STORK POMPEN LECLUYSE, open positions, location of STORK POMPEN LECLUYSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STORK POMPEN LECLUYSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STORK POMPEN LECLUYSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STORK POMPEN LECLUYSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STORK POMPEN LECLUYSE, employees, financial statistics.