JOHANNES BOUDOLF

Contactgegevens JOHANNES BOUDOLF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOHANNES BOUDOLF: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOHANNES BOUDOLF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 29; 9880; AALTER, België

Telefoon (phone): 93742014 (+32-93742014) 93742014 (+32-93742014)

Fax (fax): +32 (4) 436-91-71 +32 (4) 436-91-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOHANNES BOUDOLF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOHANNES BOUDOLF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOHANNES BOUDOLF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOHANNES BOUDOLF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOHANNES BOUDOLF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOHANNES BOUDOLF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOHANNES BOUDOLF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOHANNES BOUDOLF
Products information JOHANNES BOUDOLF

BTW identificatienummer (tax): BE06524749755
Ondernemingsnummer: 2652893066
Hoofdstad (capital): 381,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 506,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in JOHANNES BOUDOLF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOHANNES BOUDOLF
(Get full report from official database of BE for JOHANNES BOUDOLF)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOHANNES BOUDOLF
Addition kinds of activities for JOHANNES BOUDOLF

371102. Vrachtwagen- en trekkerconstructie | Truck and tractor truck assembly
01610301. Bietenboerderij | Beet farm
24290102. Rubriek, vat (coöperatievoorraad): gesaagd of gesplitst | Heading, barrel (cooperage stock): sawed or split
26210607. Tablet papier | Tablet paper
28999928. Isolatieverbindingen | Insulating compounds
57129900. Meubelwinkels, nec | Furniture stores, nec
73890600. Interieurontwerp diensten | Interior design services
75399900. Auto reparaties, nec, nec | Automotive repair shops, nec, nec

Werken bij JOHANNES BOUDOLF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOHANNES BOUDOLF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOHANNES BOUDOLF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOHANNES BOUDOLF. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelbediende Dreamland regio Antwerpen (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende-verkoper ben je de brug tussen kinderen en ouders. Het ene moment droom je mee over ridders en prinsessen, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze. Je bent geboeid en gebeten door het DreamLand-aanbod en volgt trends op de voet. Verder bestaat je gevarieerde takenpakket uit rekken aanvullen en het winkelbeeld aantrekkelijk maken. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan, dan neem je zelf het initiatief om die te verbeteren.

 • Monteur industriebouw m/v (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant gelegen in Opglabbeek, zijn wij op zoek naar een monteur industriebouw! Je staat in voor de montage van steeldeck panelen.

 • Accounts receivable officer m/v (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen in Vilvoorde, een ambitieuze, succesvolle en groeiende professionele werkomgeving met grote ambitie in informatietechnologie, zoeken we een Accounts Receivable Officer m/v. De Accounts Receivable Officer is verantwoordelijk voor: het controleren van de debiteurenrekeningen het telefonisch te woord staan van de klanten het ondersteunen en begeleiden van de tijdige verwerking van alle boekhoudstukken het opmaken van diverse rapportages het registreren van klachten het behandelen van credit checks volgens procedure het uitvoeren van diverse administratieve taken zoals behandeling van domiciliaties,aanmaningen,...

 • Multifunctionele magazijnbediende (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf in Kapellen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Jouw takenpakket zal bestaanuit: Stockbeheer Transport plannen Verzenddocumenten Inventariseren Orderpicken Inspringen voor logistieke support op werven.

 • Administratief bediende scheepsbevoorrading (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Asap Maritiem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Verrichten van de nodige werkzaamheden ten einde schepen tijdig met de vereiste goederen (voeding & drank) te bevoorraden. - Opstellen van prijsoffertes. - Uitvoeren van de bestellingen. - Verifiëren van de levering.

 • STUDENT Kelner (20u/week) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

  Type: Studentenjob

  In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

 • Dossierbeheerder Employee Benefits verzekeringen (BORGERHOUT)

  Regio: BORGERHOUT

  Bedrijf: Vanbreda Risk & Benefits

  Type: Vaste Job

  Onze afdeling Employee Benefits helpt onze klanten bij het opzetten van sociale zekerheidsplannen die het best aansluiten bij hun HR-beleid. Onze adviseurs ontwikkelen plannen op maat en werken mee aan een goede implementatie en communicatie. Je bent dé gesprekspartner en vertrouwenspersoon voor je toegewezen klantenportefeuille. Je helpt je klanten verder met vragen aangaande Employee Benefits verzekeringen (pensioen, overlijden, bonusplannen, werkonbekwaamheid, hospitalisatie,…) en werkt mee aan een op maat gemaakte oplossing. Je treedt op als adviseur en verlengde van de HR dienst van jouw klanten. Je verzorgt van A tot Z het administratief beheer van de verzekeringsdossiers. Je zorgt ervoor dat polissen op maat uitgewerkt, aangepast en opgevolgd worden. Je controleert nauwkeurig en kritisch de administratieve stukken en dossiers van je klanten. Je bouwt expertise op binnen het domein van Employee Benefits verzekeringen voor zowel zelfstandigen als loontrekkenden. Je ondersteunt de accountmanager door het voorbereiden van klantenbezoeken en opmaken van inventarissen.

 • Filiaal Manager M/V - HEMA Regio Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: HEMA

  Type: Vaste Job

  HEMA is een hedendaagse winkelketen, met 97 vestigingen in België en 4 in Luxemburg, waar medewerkers samenwerken aan één doel : tevredenheid van de klanten. Daarvoor worden producten met zorg ontwikkeld, is de service klantvriendelijk, verloopt de communicatie open en eerlijk, zijn de winkels aantrekkelijk ingericht en is de prijs/kwaliteit-verhouding van het aanbod optimaal. Medewerkers werken met plezier bij HEMA. Teamwerk is er een dagelijkse realiteit. Terwijl een aanstekelijk enthousiasme ook het goed gevoel bij onze klanten bevordert. Vandaag zijn we op zoek naar een Storemanager voor Regio Ninove Functie-inhoud Een HEMA filiaal leiden is topsport ! Je hebt de eindverantwoordelijkheid over een goed functionerende winkel. Je realiseert de doelstellingen op vlak van omzet, rentabiliteit en loonkost. Als coach zal je het winkelteam leiden en motiveren. Je bent zowel commercieel als administratief onderlegd. Maar ook financieel en analytisch sta je sterk. Je zorgt ervoor dat de winkel er altijd aantrekkelijk uitziet. Je plant het werk zodat je team weet wat je van ze verwacht. Daarnaast ben je voortdurend bezig met de commerciële mogelijkheden op de werkvloer op korte en langere termijn. Je bent een doener die graag zijn handen uit de mouwen steekt en het team het juiste voorbeeld geeft. Je vindt het heerlijk om je voor 70% tussen je team en je klanten te bevinden en dit combineert met 30% werkzaamheden op kantoor. Profiel Je bent een geboren verkoper en je zet jouw klant steeds op nummer 1. Je valt op door je ondernemingszin, verantwoordelijkheidsgevoel en voorbeeldgedrag. Je bent verder een uitstekende coach die zijn medewerkers motiveert en inspireert. Je zorgt voor een productieve, plezierige werksfeer. Je hebt enkele jaren ervaring in een eindverantwoordelijke functie in de retail waarin je leiding hebt gegeven. Je staat stevig in je schoenen en kan met weerstanden omgaan. Natuurlijk houdt je rekening met wat klanten willen en ben je gericht op commerciële kansen en verbeteringen. Je bent flexibel : bereid te werken op zaterdag en zondag en inzetbaar in de winkels van de regio. Je kan communicatief en planmatig werken. Wat biedt HEMA? Een boeiende professionele uitdaging in een groeiende, hedendaagse werkomgeving, waar medewerkers samenwerken aan één doel. Daarnaast bieden wij u een contract onbepaalde duur, in voltijds dienstverband (36u/wk). Uw salaris wordt aangevuld met extra legale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, personeelskorting,... Een opleidingstraject wordt voorzien. Solliciteert Nu ! Hebben we u enthousiast gemaakt? Reageer dan via onderstaande link of stuur uw sollicitatiebrief en CV naar [email protected]

 • Sales Engineer - Entrance Systems & Acces Control (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: KONE BELGIUM

  Type: Vaste Job

  KONE Belgium zoekt ter versterking van haar sales team te Vlaanderen een Sales Engineer voor de automatische deuren business. Je bouwt een solide kennis van de markt, klanten en onze business op. We zullen jou hier uiteraard in opleiden en ondersteunen. Je werkt aan een kwaliteitsvol partnerschap met de klanten binnen je geografische sector. Dit doe je aan de hand van jouw technische meerwaarde, sterke adviezen en persoonlijke aanpak. Je behandelt de offerte-aanvragen in je geografische sector en breidt daardoor het klantenbestand verder uit wat betreft nieuwe deursystemen en toegangscontrole. Je bent ongeveer 50-60% van je tijd op de baan en 40-50% op kantoor en thuis aan het werk. Je rapporteert rechtstreeks aan de Sales Manager, met wie je eveneens op regelmatige basis samen zit om je projecten te bespreken.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Maaseik-Bree)

  Regio: Regio Maaseik-Bree

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Antwerpen, Herentals (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: STARteam

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons.

 • gemotiveerde kelner flexi (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: Brasserie 21

  Type: Flexijob

  Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar gemotiveerde kelners. Je staat zowel in de zaal als aan de bar. bar : je staat in voor het klaarmaken van alle dranken. zaal : tafels klaarzetten, opnemen van bestellingen, opdienen eten, afruimen van de tafels.

Zoek naar antwoorden van JOHANNES BOUDOLF in sociale netwerken
Look for responds of JOHANNES BOUDOLF in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOHANNES BOUDOLF. Laat een reactie achter voor JOHANNES BOUDOLF. JOHANNES BOUDOLF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOHANNES BOUDOLF. Leave a respond for JOHANNES BOUDOLF. JOHANNES BOUDOLF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOHANNES BOUDOLF op de google maps. Adres en contacten JOHANNES BOUDOLF
Location of JOHANNES BOUDOLF on the google maps. Address and contacts of JOHANNES BOUDOLF

Andere gerelateerde bedrijven als come JOHANNES BOUDOLF JOHANNES BOUDOLF: SPEELPLEIN HENRI STORY | World Cones NV | JOHAN JANSEN | MATHIAS VROLIX | Snackaert

Other related companies as JOHANNES BOUDOLF: SPEELPLEIN HENRI STORY | World Cones NV | JOHAN JANSEN | MATHIAS VROLIX | Snackaert

JOHANNES BOUDOLF is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOHANNES BOUDOLF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06524749755. Het bedrijf JOHANNES BOUDOLF bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 29; 9880; AALTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 381,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 506,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in JOHANNES BOUDOLF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOHANNES BOUDOLF is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOHANNES BOUDOLF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOHANNES BOUDOLF, openstaande posities, locatie van JOHANNES BOUDOLF op de kaart.

JOHANNES BOUDOLF is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOHANNES BOUDOLF, company assigned to the tax number BE06524749755. The company JOHANNES BOUDOLF is located at the address: STATIONSSTRAAT 29; 9880; AALTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 381,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 506,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in JOHANNES BOUDOLF were not found.
The main activity of JOHANNES BOUDOLF is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JOHANNES BOUDOLF is not available. You also can look at reviews of JOHANNES BOUDOLF, open positions, location of JOHANNES BOUDOLF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOHANNES BOUDOLF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOHANNES BOUDOLF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOHANNES BOUDOLF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOHANNES BOUDOLF, employees, financial statistics.