JOHANNA DECOSTER

Contactgegevens JOHANNA DECOSTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOHANNA DECOSTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOHANNA DECOSTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERGENSTRAAT 136; 3052; OUD-HEVERLEE, België

Telefoon (phone): 16401404 (+32-16401404) 16401404 (+32-16401404)

Fax (fax): +32 (71) 529-79-13 +32 (71) 529-79-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOHANNA DECOSTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOHANNA DECOSTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOHANNA DECOSTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOHANNA DECOSTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOHANNA DECOSTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOHANNA DECOSTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOHANNA DECOSTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOHANNA DECOSTER
Products information JOHANNA DECOSTER

BTW identificatienummer (tax): BE03230773925
Ondernemingsnummer: 8375396728
Hoofdstad (capital): 931,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 885,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in JOHANNA DECOSTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOHANNA DECOSTER
(Get full report from official database of BE for JOHANNA DECOSTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOHANNA DECOSTER
Addition kinds of activities for JOHANNA DECOSTER

5191. Landbouwbenodigdheden | Farm supplies
078102. Landschapsdiensten | Landscape services
504600. Commerciële uitrusting, nec | Commercial equipment, nec
10610000. Ferroalloy ertsen, behalve vanadium | Ferroalloy ores, except vanadium
25190204. Rattan meubels: opgevuld of gewoon | Rattan furniture: padded or plain
34440602. Kappers, plaatwerk | Canopies, sheet metal
36710102. Televisie buizen | Television tubes

Werken bij JOHANNA DECOSTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOHANNA DECOSTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOHANNA DECOSTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOHANNA DECOSTER. Looking for open vacancies in other companies

 • Technicus Assistent Klanten Dienst (LOT)

  Regio: LOT

  Bedrijf: ASAP TERNAT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U staat in voor de herstellingen en het onderhoud van onze verpakkingsmachines. De werken vinden zowel plaats in onze atelier in Lot als bij de klant zelf. U krijgt eventueel een Individuele Beroepsopleiding in de Onderneming (IBO) Vous ê;tes chargé de l’entretien et de la réparation de nos machines d’emballage. Les travaux s’effectuent en nos ateliers et en clientèle. Vous bénéficierez éventuellement d’une Formation professionnelle individuelle en entreprise (FPI).

 • Verpleegkundige projectstaffing geriatrie (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project word je ingeschakeld als verpleegkundige voor de dienst geriatrie. Je staat in voor de dagdagelijkse verzorging van je patiënten en dient pre- en postoperatieve zorgen toe. Je hebt feeling met de doelgroep van ouderen. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Onderhoudsmechanieker (volcontinusysteem) (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je staat in voor het preventief en curatief mechanisch onderhoud van de productie-installaties - Demonteren en monteren van motoren, pompen, ventilatoren, ... + uitvoeren van herstellingen - In geval van een panne ben je in staat om de juiste diagnose te stellen en het juiste advies te verlenen - Je staat in voor de kwaliteitscontrole na elke onderhoudsinterventie in geval van anomalieën, defecten, ... - Toezien op de operationele activiteiten van externe contractoren - Instaan voor een propere en veilige werkomgeving

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Engelmanshoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ENGELMANSHOVEN)

  Regio: ENGELMANSHOVEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: PADEO

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

 • Brand Ambassador Telecom (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: Think and Go

  Type: Studentenjob

  Zoek jij een uitdagende bijverdienste in de commerciële sector? Ben jij gedreven, communicatief sterk, enthousiast en heb je interesse in al wat mobile en multimedia betreft? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar Brand Ambassadors die actief zullen zijn in eigen regio. BESCHRIJVING Als Brand Ambassador zal je actief zijn bij Media Markt. Hierbij ligt de focus op het enthousiast benaderen van (potentiële) klanten en het demonstreren van telecom producten met als doel de verkoop van deze fantastische producten te stimuleren. Je bent proactief en gaat zelfstandig aan de slag om klanten te informeren, te adviseren. Je werkt voor één van de populairste A-merken in de wereld! PROFIEL Jij vindt al wat mobile en multimedia betreft geweldig en je bent altijd geïnteresseerd in de nieuwste gadgets op dit gebied. Van nature beschik jij over een bepaalde energie en heb je de kracht om mensen te overtuigen. Zelf krijg je een enorme voldoening wanneer een tevreden klant de deur uit stapt met het product waar hij naar op zoek was. Je bent regelmatig beschikbaar op vrijdag en/of zaterdag Je bent commercieel en klantgericht Je hebt een volwassen houding en representatieve look Enige telefonische en/of retail verkoopervaring is een + Je bent minimum 18 jaar. Je beheerst het Nederlands en/of het Frans WAT BIEDEN WIJ? Een leuke, zelfstandige en ondernemende functie De kans om jezelf goed te ontwikkelen in een sales functie binnen een sterk groeiend bedrijf in de mobile sector Producttraining Een marktconform salaris + Kilometervergoeding Een eerste commerciële ervaring die steeds goed is meegenomen op je CV! Zin in deze leuke vakantiejob... stuur snel je CV

 • Jobstudent ergotherapie/orthopedagogie/verpleegkunde of zorgkunde voor DVC De Bron (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: DVC DE BRON

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent sta je in voor de dagelijkse zorg, hygiëne, voeding, therapeutische ondersteuning, animatie… van onze gebruikers. Daarbij behandel je hen met respect en geef je hen een thuisgevoel. Je werkt samen met je collega’s zorgkundigen, verpleegkundigen en ergotherapeuten.

 • Therapeut (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: IN HARMONIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

  Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • Medewerker afwas en maaltijdbedeling (75%) (werfreserve) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Az Damiaan

  Type: Werfreserve

  Naast de vaat help je eveneens bij de portionering van de maaltijden aan de distributieband. Je bent bereid om te werken in een afwisselend uurrooster tussen 7 uur en 16.06 uur en gedurende één weekend op drie. Een duidelijk beeld over de werking van de keuken vind je in dit filmpje terug https://www.youtube.com/watch?v=vngF3nsKaWM

 • LERAAR TV/PV elektriciteit/mechanica/auto/carrosserie (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: KTA 1 Hasselt

  Type: Werfreserve

  werfreserve

 • LEERCONTRACT WINKELMEDEWERKER HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN GENT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: BUBBLES AT HOME

  Type: Leercontract

  gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Brussel en Brugge.

Zoek naar antwoorden van JOHANNA DECOSTER in sociale netwerken
Look for responds of JOHANNA DECOSTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOHANNA DECOSTER. Laat een reactie achter voor JOHANNA DECOSTER. JOHANNA DECOSTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOHANNA DECOSTER. Leave a respond for JOHANNA DECOSTER. JOHANNA DECOSTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOHANNA DECOSTER op de google maps. Adres en contacten JOHANNA DECOSTER
Location of JOHANNA DECOSTER on the google maps. Address and contacts of JOHANNA DECOSTER

Andere gerelateerde bedrijven als come JOHANNA DECOSTER JOHANNA DECOSTER: Di Malgo Balloons | Dessein Garage | JOSEPH JANSSIS | CHRISTEL LENAERS | Verbruggen BVBA

Other related companies as JOHANNA DECOSTER: Di Malgo Balloons | Dessein Garage | JOSEPH JANSSIS | CHRISTEL LENAERS | Verbruggen BVBA

JOHANNA DECOSTER is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOHANNA DECOSTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03230773925. Het bedrijf JOHANNA DECOSTER bevindt zich op het adres: BERGENSTRAAT 136; 3052; OUD-HEVERLEE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 931,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 885,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in JOHANNA DECOSTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOHANNA DECOSTER is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOHANNA DECOSTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOHANNA DECOSTER, openstaande posities, locatie van JOHANNA DECOSTER op de kaart.

JOHANNA DECOSTER is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOHANNA DECOSTER, company assigned to the tax number BE03230773925. The company JOHANNA DECOSTER is located at the address: BERGENSTRAAT 136; 3052; OUD-HEVERLEE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 931,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 885,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in JOHANNA DECOSTER were not found.
The main activity of JOHANNA DECOSTER is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JOHANNA DECOSTER is not available. You also can look at reviews of JOHANNA DECOSTER, open positions, location of JOHANNA DECOSTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOHANNA DECOSTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOHANNA DECOSTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOHANNA DECOSTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOHANNA DECOSTER, employees, financial statistics.