HENRI VERCRUYSSEN SA

Contactgegevens HENRI VERCRUYSSEN SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HENRI VERCRUYSSEN SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

HENRI VERCRUYSSEN SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue De La Couronne 153 1050 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32.26 39 02 50 32.26 39 02 50

Fax (fax): 32.26 48 45 43 32.26 48 45 43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HENRI VERCRUYSSEN SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HENRI VERCRUYSSEN SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HENRI VERCRUYSSEN SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HENRI VERCRUYSSEN SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HENRI VERCRUYSSEN SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HENRI VERCRUYSSEN SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HENRI VERCRUYSSEN SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HENRI VERCRUYSSEN SA
Products information HENRI VERCRUYSSEN SA

BTW identificatienummer (tax): BE08072448730
Ondernemingsnummer: 1540802001
Hoofdstad (capital): 540,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 426,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Photo development laboratories

Product categorie (product category): Communication, advertising and the media; Information services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HENRI VERCRUYSSEN SA
(Get full report from official database of BE for HENRI VERCRUYSSEN SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor HENRI VERCRUYSSEN SA
Addition kinds of activities for HENRI VERCRUYSSEN SA

596303. Encyclopedieën en publicaties, directe verkoop | Encyclopedias and publications, direct sales
22610302. Flocking van katoenen breedgeweven stoffen | Flocking of cotton broadwoven fabrics
38220000. Milieucontroles | Environmental controls
38449904. Stralingsbestralingsapparatuur | Gamma ray irradiation equipment
51370410. portemonnees | Purses
73890210. Veiligheidsinspectie dienst | Safety inspection service

Werken bij HENRI VERCRUYSSEN SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HENRI VERCRUYSSEN SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HENRI VERCRUYSSEN SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HENRI VERCRUYSSEN SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinarbeider (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor:   - Plaatsen van tegels en verhardingen. - Onderhoud van tuinen en zwembaden. Geen ervaring vereist!

  • SHOPMEDEWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent commercieel ingesteld dynamisch en probeert de klant op een zo goed mogelijke manier te helpen. Je bent stressbestendig en kan multifunctioneel te werk gaan. Je bent bereid om één keer in de week vroeg en laat te beginnen (5u15 - 14u30; 15u - 22u00) .Je bent bereid om een aantal weekends per maand zowel zaterdag als zondag te werken. Je bent direct beschikbaar.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZEVERGEM (ZEVERGEM)

    Regio: ZEVERGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zevergem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Hasselt en omgeving.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Oostduinkerke (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Proximus Young Professional Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676522-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Young Professionals programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om jezelf op korte tijd te ontwikkelen tot een expert in je domein. Door contacten met verschillende departementen en andere Young Professionals leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Welk expertisedomein kan je kiezen? Het Young Professionals programma 2019 biedt je de kans om te starten in een van onderstaande functies: Junior Project Manager: als projectmanager ben je verantwoordelijk voor (in het begin kleinere) technische of business projecten. Je zorgt ervoor dat ze binnen de afgesproken tijd, scope en budget opgeleverd worden volgens de methodologie en coördineert de verschillende stakeholders en teams zodat ze gealigneerd blijven. IT analyst: je designt oplossingen op basis van de noden van de business (requirements) en technische mogelijkheden in termen van development en impact op de bestaande infrastructuur. Data architect: je bewerkt en structureert grote datasets om deze bruikbaar te maken voor concrete toepassingen op vlak van statistieken/reporting of het voeden van applicaties. Security engineer: je analyseert de security en mogelijke threats op ons eigen netwerk of bij klanten. Je verdiept je in identity & access management, forensics (De oorzaak van een incident bepalen aan de hand van de log files), verdediging of PEN testing. Netwerk ingenieur: je verdiept je in de opbouw van onze netwerkinfrastructuur, met een focus op de uitrol van ons glasvezelnetwerk in de komende jaren. Het is niet nodig om al een expert te zijn in deze domeinen, maar een basiskennis van het domein en een sterke interesse om je hier verder in te verdiepen zijn essentieel. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën in het algemeen en je expertisedomein specifiek, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière als expert binnen Proximus lanceren.

  • Senior Internal sales specialist (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: CONXION

    Type: Vaste Job

    Als senior internal sales specialist maak je offertes op vraag van de klant of van de account manager. Je stemt af met leveranciers om de beste deals te verkrijgen en bevraagt grondig de wens van de klant. Je maakt configuraties in de distributieplatformen en stelt zo pakketten samen. Je volgt licenties op, houdt de klant op de hoogte en verwerkt ook andere renewals. Dit doe je samen in een team met 3 collega’s.

  • Allround IT medewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als allround IT\\\'er sta je in voor de programmatie en implementatie van een volledige nieuwe ERP-pakket dat eigen is aan het bedrijf. Daarnaast beheer je ook de webportal en sta je in voor de verdere ontwikkeling hiervan. Verder kunnen je collega\\\'s op jou rekenen voor de ondersteuning op vlak van hard- en software. Ook het onderhoud van alle serverinfrastructuur is een deel van jouw takenpakket.

  • Expediteur General Cargo - moderne KMO in Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze partner, een belangrijke speler in de expeditie, zijn wij op zoek naar een gedreven Specialist Expeditie. Hierbij werk je op de afdeling General Cargo en vorm jij een belangrijke schakel tussen de klant, rederijen, transportplanners en klanten. Jouw takenpakket: • In deze functie ontvang je binnenkomende orders/vragen van klanten en verstrek je proactief advies. • Je checkt afvaartschema's en opties ter verscheping bij diverse rederijen. • Je ontvangt boekingen van klanten en plaats zelf boekingen bij rederijen om de klant vervolgens van een boekingsbevestiging voorzien. Hierbij houd je steeds rekening met de behoefte/vraag van de klant. • Je controleert documenten(commerciële facturen/CRM), incoterms en certificaten voor een correcte opvolging van de gehele flow. • Je detecteert problemen, geeft eerstelijnshulp bij eventuele geschillen en overlegt met de senior collega indien noodzakelijk. • Volgens precalculatie breng je gemaakte kosten en opbrengsten in in Navitrans & volgt dossiers volledig aan in Navitrans, aslook in CRM. • In dit gehele proces onderhoud je een goed contact met verschillende partijen, en versterk je steeds op vriendelijke en correcte wijze informatie aan de klanten en/of andere partijen.

  • zelfstandige logopedist(e) (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: LOGOPEDISCHE PRAKTIJK LIESBETH UVIN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde logopedist(e) die mij zou kunnen vervangen tijdens mijn zwangerschapsverlof. Je begeleidt kinderen met leerstoornissen & vertraagde spraak- en taalontwikkeling. De sessies gaan zowel door op school (overdag) als in het kabinet (vanaf late namiddag+avond). De verplaatsing naar de scholen beperkt zich binnen de gemeente Vlezenbeek. Deze verplaatsingen gebeuren wel best met de wagen.

  • zelfstandige logopediste (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: ZELFSTANDIGE LOGOPED. PRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor onze groepspraktijk om één van onze medewerkers, die gaat verhuizen, te vervangen. We behandelen leer- en taalstoornissen, articulatieproblemen, stemstoornissen, afasie, slikmoeilijkheden en myofunctionele problemen.

  • Flexi job warenhuis (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Flexijob

    Voor een winkel in Wevelgem zijn wij op zoek naar flexi-jobs. Het kan gaan om verschillende taken: - lossen van een vrachtwagen - rekken aanvullen - kassawerk - ... Ideale periodes: - maandag - woensdag voormiddag - donderdag namiddag - vrijdag voormiddag In de voormiddag telkens vanaf 7u. Dus kan je één of verschillende tijdstippen werken als flexi-job? Contacteer ons dan zo snel mogelijk.

Zoek naar antwoorden van HENRI VERCRUYSSEN SA in sociale netwerken
Look for responds of HENRI VERCRUYSSEN SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor HENRI VERCRUYSSEN SA. Laat een reactie achter voor HENRI VERCRUYSSEN SA. HENRI VERCRUYSSEN SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HENRI VERCRUYSSEN SA. Leave a respond for HENRI VERCRUYSSEN SA. HENRI VERCRUYSSEN SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HENRI VERCRUYSSEN SA op de google maps. Adres en contacten HENRI VERCRUYSSEN SA
Location of HENRI VERCRUYSSEN SA on the google maps. Address and contacts of HENRI VERCRUYSSEN SA

Andere gerelateerde bedrijven als come HENRI VERCRUYSSEN SA HENRI VERCRUYSSEN SA: MUTUALITE SOCIALISTE | LE B?GONIA CHINOIS | D.C.S. AUTORADIO CENTER | VAN DE VIJVER | MEDIUM

Other related companies as HENRI VERCRUYSSEN SA: MUTUALITE SOCIALISTE | LE B?GONIA CHINOIS | D.C.S. AUTORADIO CENTER | VAN DE VIJVER | MEDIUM

HENRI VERCRUYSSEN SA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HENRI VERCRUYSSEN SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08072448730. Het bedrijf HENRI VERCRUYSSEN SA bevindt zich op het adres: Avenue De La Couronne 153 1050 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 540,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 426,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Communication, advertising and the media; Information services. Lijst met producten zijn Photo development laboratories.
De hoofdactiviteit van HENRI VERCRUYSSEN SA is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HENRI VERCRUYSSEN SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HENRI VERCRUYSSEN SA, openstaande posities, locatie van HENRI VERCRUYSSEN SA op de kaart.

HENRI VERCRUYSSEN SA is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is HENRI VERCRUYSSEN SA, company assigned to the tax number BE08072448730. The company HENRI VERCRUYSSEN SA is located at the address: Avenue De La Couronne 153 1050 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 540,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 426,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Communication, advertising and the media; Information services. List of products are Photo development laboratories.
The main activity of HENRI VERCRUYSSEN SA is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HENRI VERCRUYSSEN SA is not available. You also can look at reviews of HENRI VERCRUYSSEN SA, open positions, location of HENRI VERCRUYSSEN SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HENRI VERCRUYSSEN SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HENRI VERCRUYSSEN SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HENRI VERCRUYSSEN SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HENRI VERCRUYSSEN SA, employees, financial statistics.