JEAN VOSSEN

Contactgegevens JEAN VOSSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN VOSSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN VOSSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GERAERTSSTRAAT 85; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89381063 (+32-89381063) 89381063 (+32-89381063)

Fax (fax): +32 (64) 517-60-50 +32 (64) 517-60-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN VOSSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN VOSSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN VOSSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN VOSSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN VOSSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN VOSSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN VOSSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN VOSSEN
Products information JEAN VOSSEN

BTW identificatienummer (tax): BE04537597656
Ondernemingsnummer: 8880218505
Hoofdstad (capital): 240,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 322,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in JEAN VOSSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN VOSSEN
(Get full report from official database of BE for JEAN VOSSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN VOSSEN
Addition kinds of activities for JEAN VOSSEN

16110200. Surfacing en bestrating | Surfacing and paving
20329903. Puddingen, behalve vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Puddings, except meat: packaged in cans, jars, etc.
26319902. Chipboard | Chip board
32910704. Scheepsstenen, kunstmatig | Scythstones, artificial
35310608. Entrenching machines | Entrenching machines
35530000. Houtbewerkingsmachines | Woodworking machinery
35599909. Katoen ginning machines | Cotton ginning machinery
50850103. Doos schudt | Box shooks

Werken bij JEAN VOSSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN VOSSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN VOSSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN VOSSEN. Looking for open vacancies in other companies

 • ARBEIDER BOUW (LOPPEM)

  Regio: LOPPEM

  Bedrijf: BOUWWERKEN CALLEEUW P.

  Type: Vervanging brugpensioen

  Op verschillende werven voert u voornamelijk allerhande bouw- en verbouwingswerken uit. Ook helpt u mee met de aanleg van opritten, terrassen, vloeren, ...

 • Schrijnwerker atelier/plaatser (m/v) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken een schrijnwerken die een passie heeft voor buiten- en binnenschrijnwerk in de bouwsector. Je bedient de moderne gestuurde CNC-machines en staat in voor het maken van bv. ramen, buiten- en binnendeuren, poorten, balustrades, meubilair, wanden, verlaagd plafonds, ... . Vervolgens ga je mee met de plaatsers om de gemaakte stukken te monteren. Je werkt op de werven (industriële projecten) over heel België.

 • Schrijnwerker (nieuw) (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: Let's Work Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiende klant van Let\\\'s Work regio Aartselaar zijn we op zoek naar een plaatser van schrijnwerk die dat extra tikkeltje pit in zich heeft! Je komt terecht in een bedrijf dat gespecialiseerd is in PVC & aluminium ramen en deuren, zonnewering, rolluiken... Samen met een sterk team van ervaring en gemotiveerde werknemers slaagt de firma erin om kwaliteitsvolle projecten neer te zetten. Heb je ervaring in de sector of een technische achtergrond? Sta je te springen om deel uit te maken van dit topteam? Bel snel 051 58 20 32 of stuur een mail naar [email protected]

 • chauffeur C (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  > je gaat op baan om de containers waar mensen hun tweedehands kledij in deponeren te ledigen. Dit gebeurt met de hand dus je moet zich voorstellen dat je manueel alle zakken in jouw vrachtwagen gooit. > als je wagen vol is of je hebt alle containers leeg gemaakt die op de planning staan brengt u deze naar de sorteercentra. De karren met zakken die u vulde gedurende de dag zal je hier van de vrachtwagen rijden en lege karren mee nemen.

 • Enthousiaste huishoudhulp regio Deerlijk (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: AMBY WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Jobstudent Vaper (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Studentenjob

  Ben jij onze dampende expert? Heb jij ervaring met vapen en dampen? Dan ben jij de ideale kandidaat die wij zoeken voor een toffe studentenjob!

 • Studenten weekendwerk (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: VIO Herentals

  Type: Studentenjob

  Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een tuincentrum in Olen, zoeken we gemotiveerde studenten die tijdens het weekend kunnen werken.  Je zal verschillende taken uitvoeren, zo leer je werken met de kassa en zal je ook allround meewerken in de winkel.  Je zal steeds afwisselend ingepland worden op zaterdag/zondag en feestdagen. Kan je meer werken dan kan je ook meer ingepland worden. 

 • Jobstudenten verzorgende regio Horebeke-Zwalm (ZWALM)

  Regio: ZWALM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Studentenjob

  Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT VERHUUR kantoor ANTWERPEN (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HEYLEN JOHAN

  Type: Vaste Job

  Heylen Vastgoed, met 9 vestigingen te Turnhout - Malle - Antwerpen - Herentals - Geel - Lier - Heist op den Berg - Ekeren en Mechelen, is wegens succes en groei op zoek naar een COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT voor het kantoor te ANTWERPEN Wij zijn op zoek naar collega’s die willen groeien, gemotiveerd zijn en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Jouw belangrijkste taak bestaat uit de verdere uitbouw van onze huurpandenportefeuille door actief op zoek te gaan naar eigendommen. De focus ligt hierbij op prospectie en inkoop. Je bent het gezicht van Heylen Vastgoed, die de eerste contacten legt met opdrachtgevers, en de klantenrelaties onderhoudt. Je verzorgt daarnaast de administratie van uw dossiers en voert onderhandelingen.

 • Centric - Business Analysts for New Generation VOM (Vehicle Order Management) (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Topic / Content Learn & document current VOM application Vehicle Order mgt Asses functional impact/gap on VOM of other linked applications: Pricing, Accessories and Post Prouction options Gather and write user requirements for NG VOM Delivery Application documentation (flows, features, functionalities) Application documentation (flows, features, functionalities) Documented User requirements Frequency weekly deliverable towards line manager Technical Experience in the area of supply and demand, sales and pricing applications; stock (Supply Chain pipeline) management Specific automotive experience of the above is an asset. capability to propose and design future business processes and system support needs (i.e. architecture proposal for these new processes) fundamental IT knowledge & experience to transform the IT solution from concept to construction Experience with a business modelling tool is an asset

Zoek naar antwoorden van JEAN VOSSEN in sociale netwerken
Look for responds of JEAN VOSSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN VOSSEN. Laat een reactie achter voor JEAN VOSSEN. JEAN VOSSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN VOSSEN. Leave a respond for JEAN VOSSEN. JEAN VOSSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN VOSSEN op de google maps. Adres en contacten JEAN VOSSEN
Location of JEAN VOSSEN on the google maps. Address and contacts of JEAN VOSSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN VOSSEN JEAN VOSSEN: JOZEF JOCHMANS | CIRCUS LEISURE | ECOLE FOND. COMMUNALE | MICHEL RACIG | PC Gameplay

Other related companies as JEAN VOSSEN: JOZEF JOCHMANS | CIRCUS LEISURE | ECOLE FOND. COMMUNALE | MICHEL RACIG | PC Gameplay

JEAN VOSSEN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN VOSSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04537597656. Het bedrijf JEAN VOSSEN bevindt zich op het adres: GERAERTSSTRAAT 85; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 240,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 322,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in JEAN VOSSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN VOSSEN is Meubels en uitrustingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN VOSSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN VOSSEN, openstaande posities, locatie van JEAN VOSSEN op de kaart.

JEAN VOSSEN is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN VOSSEN, company assigned to the tax number BE04537597656. The company JEAN VOSSEN is located at the address: GERAERTSSTRAAT 85; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 240,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 322,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in JEAN VOSSEN were not found.
The main activity of JEAN VOSSEN is Furniture and Fixtures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN VOSSEN is not available. You also can look at reviews of JEAN VOSSEN, open positions, location of JEAN VOSSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN VOSSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN VOSSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN VOSSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN VOSSEN, employees, financial statistics.