JEAN SPEECKAERT

Contactgegevens JEAN SPEECKAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN SPEECKAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN SPEECKAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TENBOS 5; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 26489671 (+32-26489671) 26489671 (+32-26489671)

Fax (fax): +32 (83) 724-89-40 +32 (83) 724-89-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN SPEECKAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN SPEECKAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN SPEECKAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN SPEECKAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN SPEECKAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN SPEECKAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN SPEECKAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN SPEECKAERT
Products information JEAN SPEECKAERT

BTW identificatienummer (tax): BE03478515625
Ondernemingsnummer: 6537933349
Hoofdstad (capital): 980,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 421,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in JEAN SPEECKAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN SPEECKAERT
(Get full report from official database of BE for JEAN SPEECKAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN SPEECKAERT
Addition kinds of activities for JEAN SPEECKAERT

17310101. Warmtekrachtkoppeling specialisatie | Cogeneration specialization
27540400. Wrapper en zegel drukwerk, gravure | Wrapper and seal printing, gravure
33310100. Primaire koper smelter producten | Primary copper smelter products
34439904. Cilinders, druk: metalen plaat | Cylinders, pressure: metal plate
47839902. Crating goederen voor verzending | Crating goods for shipping
59619901. Kunst en ambachten apparatuur en benodigdheden, postorder | Arts and crafts equipment and supplies, mail order
73790200. Computer gerelateerde consultancy diensten | Computer related consulting services

Werken bij JEAN SPEECKAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN SPEECKAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN SPEECKAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN SPEECKAERT. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker daguren (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een gedreven all-round magazijnier met reeds je eerste ervaring als orderpicker. Dan bent u de persoon naar wie wij op zoek zijn. Voor één van onze klanten in sint-katelijne- waver, actief in de natuurvoedings- en biowinkels, zoeken wij orderpickers dat met de volle 100% achter de dagverse producten staan.

 • Productiemedewerker drukkerij (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal vooral de machinebediener/operator helpen en bijstaan. - het aanrijden van de af te werken goederen - de machine voorzien van de af te werken goederen - kleine afstellingen aan de machine (onder toezicht van jouw mentor) - de omgeving rond je machine orderlijk houden

 • Onderhoudstechnieker (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ‘hands-on’ profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers.  

 • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Kessel (KESSEL)

  Regio: KESSEL

  Bedrijf: Plu Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Leopoldsburg en omgeving.

 • Schrijnwerker plaatsen ramen (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

  Type: Vaste Job

  Schrijnwerker met ruime ervaring in het plaatsen van ramen in pvc, hout en aluminium? Zoek je werk in de bouw regio Wervik? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Wervik op zoek naar een ervaren plaatser van ramen/ schrijnwerker. Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in het plaatsen van ramen en glas in de ruime zin van het woord. Ze zijn op zoek naar raamplaatsers/ schrijnwerker die zelfstandig kunnen werken en die gemotiveerd zijn om verantwoordelijkheid in een team op zich te nemen. Je vertrekt iedere morgen vanuit het depot in Wervik.

 • Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installat (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: LGA Engineering

  Type: Vaste Job

  Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installaties Dit bedrijf, marktleider in de kunststofindustrie, heeft een internationaal karakter en meerdere vestigingen in België. Zij gaan op zoek naar een specialist in elektrische installaties, dit in regio Lokeren. Wil je werken in een sterke economische organisatie waar je de kans krijgt om uw talenten maximaal te ontplooien, waar de werknemers centraal staan en een bedrijf dat makkelijk bereikbaar is? Dan is deze opportuniteit zeker iets voor jou. Taken Je begeleidt een klein team van techniekers en stuurt deze aan Je lost diverse elektrische en mechanische problemen op in de productieafdelingen Je rapporteert rechtstreeks aan de elektrisch verantwoordelijke en tevens functioneer je als zijn rechterhand Je werkt voornamelijk hands-on maar je neemt ook administratieve taken op Je voert voorbereidend werk uit, je werkt de elektrische schema's uit Je bewaakt de vooruitgang van de verschillende projecten waaraan je werkt Je communiceert regelmatig met leveranciers

 • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT VLAANDEREN (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: TOMACH ENGINEERING

  Type: Vaste Job

  De studie van het bestek en de plannen voorafgaand aan de werken. U maakt zich de specifieke aanpak en technische plannen binnen het bestek eigen en bereidt het toezicht van de werf voor; Het organiseren en plannen van de activiteiten op de werf, en dit op een kwaliteitsvolle en efficiënte manier; Het opvolgen van de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van het projectplan; Het assisteren van werfvergaderingen en de communicatie op de werf; Het werfdossier, door het bijhouden van het archief en het invoeren van gegevens in de diverse systemen conform opgelegde procedures; Het permanent oplossen van technische problemen vanuit uw vakkennis en ervaring.

 • LEERKRACHTEN VOOR ALGEMENE STUDIEBEGELEIDING REGIO AALST (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ICREATE

  Type: Zelfstandige activiteit

  DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar leerkrachten en studiebegeleiders die dagelijks instaan voor het begeleiden van jongeren bij hun huiswerk. Onder andere het overlopen van de agenda, het begeleiden bij het maken van huiswerk, leren-leren, het overbrengen van studietips,... staan centraal in deze functie. De bedoeling is om oefeningen en praktische taken voor leerlingen op te stellen en hun kennis erover te evalueren (testen, examens, huiswerk, ...). Ook vragen we om leerlingen op te volgen en te adviseren bij de organisatie van hun persoonlijke taken. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat. Wij werken met vaste uurtarieven.

 • Schrijnwerker Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Thuisverpleegkundige in eigen regio (KOEKELBERG)

  Regio: KOEKELBERG

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Werfreserve

  ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

 • souschef (GREMBERGEN)

  Regio: GREMBERGEN

  Bedrijf: M&C

  Type: Flexijob

  Voor ons restaurant Sable 2 zijn wij op zoek naar een souschef om ons team te versterken. Je staat in voor de koude en warme kant in de keuken Je assisteert de chef-kok waar nodig Je zorgt mee voor een vlotte service

Zoek naar antwoorden van JEAN SPEECKAERT in sociale netwerken
Look for responds of JEAN SPEECKAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN SPEECKAERT. Laat een reactie achter voor JEAN SPEECKAERT. JEAN SPEECKAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN SPEECKAERT. Leave a respond for JEAN SPEECKAERT. JEAN SPEECKAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN SPEECKAERT op de google maps. Adres en contacten JEAN SPEECKAERT
Location of JEAN SPEECKAERT on the google maps. Address and contacts of JEAN SPEECKAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN SPEECKAERT JEAN SPEECKAERT: PILET-DE CHENEMONT | Arca Systems | ELECTRO-CADEAUX | ROSO P. | FERME PETILLON

Other related companies as JEAN SPEECKAERT: PILET-DE CHENEMONT | Arca Systems | ELECTRO-CADEAUX | ROSO P. | FERME PETILLON

JEAN SPEECKAERT is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN SPEECKAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03478515625. Het bedrijf JEAN SPEECKAERT bevindt zich op het adres: TENBOS 5; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 980,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 421,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in JEAN SPEECKAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN SPEECKAERT is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN SPEECKAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN SPEECKAERT, openstaande posities, locatie van JEAN SPEECKAERT op de kaart.

JEAN SPEECKAERT is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN SPEECKAERT, company assigned to the tax number BE03478515625. The company JEAN SPEECKAERT is located at the address: TENBOS 5; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 980,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 421,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in JEAN SPEECKAERT were not found.
The main activity of JEAN SPEECKAERT is Automotive Repair, Services and Parking, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN SPEECKAERT is not available. You also can look at reviews of JEAN SPEECKAERT, open positions, location of JEAN SPEECKAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN SPEECKAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN SPEECKAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN SPEECKAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN SPEECKAERT, employees, financial statistics.