JEAN DECUYPER

Contactgegevens JEAN DECUYPER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN DECUYPER: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN DECUYPER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JEAN-BAPTISTE COLYNSSTR. 50B8; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 23454743 (+32-23454743) 23454743 (+32-23454743)

Fax (fax): +32 (82) 764-68-99 +32 (82) 764-68-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN DECUYPER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN DECUYPER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN DECUYPER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN DECUYPER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN DECUYPER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN DECUYPER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN DECUYPER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN DECUYPER
Products information JEAN DECUYPER

BTW identificatienummer (tax): BE04350280761
Ondernemingsnummer: 6976837158
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 301,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in JEAN DECUYPER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN DECUYPER
(Get full report from official database of BE for JEAN DECUYPER)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN DECUYPER
Addition kinds of activities for JEAN DECUYPER

241101. Houten bouten, gekapt | Wooden bolts, hewn
08319902. Rubberplantages | Rubber plantations
32920601. Carded fiber, asbest | Carded fiber, asbestos
35699913. Vloeibare automatisering machines en uitrusting | Liquid automation machinery and equipment
70320103. Nudistenkamp | Nudist camp
96310000. Regeling, beheer van nutsbedrijven | Regulation, administration of utilities

Werken bij JEAN DECUYPER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN DECUYPER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN DECUYPER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN DECUYPER. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator voeding | weekend | nacht | Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingsbedrijf in Olen zijn wij op zoek naar operatoren voor het weekend. Je zal tijdens de nacht werken in de productie. Jouw taken zijn het ombouwen, instellen en afstellen van de machines en het opvolgen van het productieproces.

 • Tekenaar (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Overpelt, zijn wij op zoek naar een tekenaar. Takenpakket: - Het opstellen van uitvoeringstekeningen van zowel staalconstructies als dak- en wandbeplatingen - Opstellen van stuklijsten en boutlijsten - Afleveren van uitvoeringstekeningen - Voorbereiding voor de plasmabrandtafel als boorzaageenheid

 • Onderhoudstechnieker (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Synergie Schoten Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Vanuit het hoofdkantoor te Wijnegem (Antwerpen) opereert onze klant wereldwijd als specialist in innovatieve industriële gebouwen.Voor het hoofdkantoor te Wijnegem zoeken wij momenteel naar een ONDERHOUDSTECHNICUS. • Als Onderhoudstechnieker zorg je voor het onderhoud van het uitgebreide machinepark en het rollend materieel. • Je gaat op zoek naar de oorzaak van storingen (elektrisch en mechanisch), onder leiding van de hoofdtechnieker. • Je voert preventieve nazichten uit en je optimaliseert de onderhoudsschema's.

 • Huishoudhulp Dienstencheques regio Ranst (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Dienstenchequebaan

  Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

 • Junior Monteur alarmsystemen (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Studentenjob

  Voor een klant, actief in de sector beveiliging, zijn wij op zoek naar een technische werkkrachten met een achtergrond in elektriciteit of elektronica. Je hebt een passie voor techniek en bent steeds op zoek naar nieuwe technische uitdagingen. Je wordt ingeschakeld voor het monteren en installeren van bewakingscamera's en alarmsystemen. In een klein team vertrek je vanuit de firma naar de verschillende klanten over gans België.

 • Modebewuste student gezocht te Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

  Type: Studentenjob

  Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en het netjes houden van de pashokjes van de winkel (kleren weghangen). Later van tijd kan het beheren van de kassa aangeleerd worden.

 • Student als voedingsassistent (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Express Medical

  Type: Studentenjob

  Als Voedingsassistente help je bij het rondbrengen van de maaltijden naar de patiënten. Je controleert of de maaltijden overeenkomen met de noden van de patiënten die je kan terugvinden in de patiëntenfiche. Tijdens de schoolvakanties wordt je ook ingezet om te helpen bij de verzorging.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Commercial Expert Bioproducts and Apps (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Vaste Job

  Als technische commercieel medewerker sta je in voor het gehele verkoopproces van de bio-producten. Dit proces bestaat uit prospectie, opmaak offertes, organiseren van de correcte levering van de producten, peilen naar de tevredenheid van klanten, margebewaking, kwaliteitscontrole, klantenportefeuille beheren en uitbreiden. Enkele van jouw verantwoordelijkheden zijn o.a. : - Het bepalen van het commerciële plan (bepalen van de doelgroep, gesprekspartners, voorbereiding van dossiers,...) - Opvolgen van verkoopresultaten - Onderhandelingen voeren mbt de voorwaarden van de verkoopovereenkomsten - De technische haalbaarheid van de vraag van de klant onderzoeken - Deelname aan netwerkevenementen - Budgettering en margeberekening

 • Studiecoach (HEMIKSEM)

  Regio: HEMIKSEM

  Bedrijf: M&B SOLUTIONS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een multidiscipolinaire groepspraktijk te Hemiksem zijn we nog opzoooek naar een studiecoach. Agenda is flexibel en de ruimte is helemaal functioneel ingericht.

 • Freelance HR Manager (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HR Talents Kortrijk

  Type: Zelfstandige activiteit

  Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is een productiebedrijf actief in de Gentse Haven en heeft 178 medewerkers. Ze zijn marktleider in de Benelux en maken deel uit van een wereldwijde internationale groep. Ter vervanging van de huidige HR Manager die in zwangerschapsverlof gaat zijn ze op zoek naar een operationele freelance HR Manager voor 3 à 4 dagen per week. Je kan starten vanaf begin december en blijft aan tot begin juni 2019.

 • bakkershulp en opkuis (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: RUBEN COOLS

  Type: Flexijob

  Flexijob bakkerij voor het week ev. jong gepensioneerde Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

Zoek naar antwoorden van JEAN DECUYPER in sociale netwerken
Look for responds of JEAN DECUYPER in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN DECUYPER. Laat een reactie achter voor JEAN DECUYPER. JEAN DECUYPER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN DECUYPER. Leave a respond for JEAN DECUYPER. JEAN DECUYPER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN DECUYPER op de google maps. Adres en contacten JEAN DECUYPER
Location of JEAN DECUYPER on the google maps. Address and contacts of JEAN DECUYPER

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN DECUYPER JEAN DECUYPER: JACQUES DE REVIERE | BERNARD FRANCENNE | STOCKX IVO & MARTENS JEAN | G. SUCAET | LUDWIG DE POT

Other related companies as JEAN DECUYPER: JACQUES DE REVIERE | BERNARD FRANCENNE | STOCKX IVO & MARTENS JEAN | G. SUCAET | LUDWIG DE POT

JEAN DECUYPER is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN DECUYPER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04350280761. Het bedrijf JEAN DECUYPER bevindt zich op het adres: JEAN-BAPTISTE COLYNSSTR. 50B8; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 301,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in JEAN DECUYPER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN DECUYPER is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN DECUYPER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN DECUYPER, openstaande posities, locatie van JEAN DECUYPER op de kaart.

JEAN DECUYPER is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN DECUYPER, company assigned to the tax number BE04350280761. The company JEAN DECUYPER is located at the address: JEAN-BAPTISTE COLYNSSTR. 50B8; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 301,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in JEAN DECUYPER were not found.
The main activity of JEAN DECUYPER is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN DECUYPER is not available. You also can look at reviews of JEAN DECUYPER, open positions, location of JEAN DECUYPER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN DECUYPER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN DECUYPER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN DECUYPER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN DECUYPER, employees, financial statistics.