COMPLEXE SPORTIF COMMUN.

Contactgegevens COMPLEXE SPORTIF COMMUN.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMPLEXE SPORTIF COMMUN.: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMPLEXE SPORTIF COMMUN.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE DESTR?E 15; 6060; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71421246 (+32-71421246) 71421246 (+32-71421246)

Fax (fax): +32 (68) 145-69-44 +32 (68) 145-69-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMPLEXE SPORTIF COMMUN.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMPLEXE SPORTIF COMMUN."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMPLEXE SPORTIF COMMUN."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMPLEXE SPORTIF COMMUN., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMPLEXE SPORTIF COMMUN.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMPLEXE SPORTIF COMMUN., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMPLEXE SPORTIF COMMUN.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMPLEXE SPORTIF COMMUN.
Products information COMPLEXE SPORTIF COMMUN.

BTW identificatienummer (tax): BE04401916503
Ondernemingsnummer: 4598297119
Hoofdstad (capital): 425,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 805,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Cours Collectifs: A茅robic.. Types d'Installations: Terrains de Football, Terrains de Football Couverts, Terrains de Tennis en Plein Air, Piscines Couvertes, Terrains de Basket-Ball.. Types de Clubs: Kung Fu, Athl茅tisme, Wushu, Plong茅e, Football, Karat茅. F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Gymnastique.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Centres de fitness

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMPLEXE SPORTIF COMMUN.
(Get full report from official database of BE for COMPLEXE SPORTIF COMMUN.)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMPLEXE SPORTIF COMMUN.
Addition kinds of activities for COMPLEXE SPORTIF COMMUN.

504500. Computers, randapparatuur en software | Computers, peripherals, and software
651999. Onroerend goed verhuurders, nec, nec | Real property lessors, nec, nec
20749900. Katoenzaadoliefabrieken, niet inbegrepen | Cottonseed oil mills, nec
22990206. Strijkplanken, behalve geweven | Ironing board felts, except woven
28350000. Diagnostische stoffen | Diagnostic substances
50740103. Water verzachters | Water softeners

Werken bij COMPLEXE SPORTIF COMMUN.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMPLEXE SPORTIF COMMUN.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMPLEXE SPORTIF COMMUN.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMPLEXE SPORTIF COMMUN.. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur koelinstallaties (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Monteren van isolatie die samengesteld is uit voorgevormde sandwichpanelen, aangepast aan de vormen van het voertuig. Monteren van nieuwe units en het demonteren van koelgroepen.

  • Projectleider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in maatwerk in inox-, aluminium- en staalconstructies zijn wij opzoek naar een projectleider. Jij bent de verantwoordelijke voor projecten vanaf de opmeting tot en met de oplevering. Je stuurt de productie aan en geeft rechtstreeks leiding aan montageploegen.

  • Productiearbeider (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de automotive sector zijn we op zoek naar: Operatoren in 2 ploegen en nachtploeg: Taken: Seriewerk, controleren van de geproduceerde producten, labelen van de producten. Een heftruckchauffeur met optie vast voor de afdeling verzending in 2 ploegen: Taken: laden/lossen vrachtenwagen, aanlevering van de productie,...

  • Orderpicker me doorgroeimogelijkheden (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als orderpicker sta je in voor het manueel picken van medicijnen volgens de bestelorders. Je helpt ook mee met het aanvullen van de automatische pickingmachine. Je werkt in de vaste namiddagploeg van 11u15-19u30. Deze vacature biedt de mogelijkheid om door te groeien naar een meer verantwoordelijke functie. Je zou gedeeltelijk de verantwoordelijkheid van het magazijn op jou nemen.

  • POETSHULP dienstencheques - ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Roeselare zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken. Eventueel aangevuld met: de was doen, eten klaarmaken en kleine boodschappten doen.

  • Huishoudhulpen voor regio Stevoort, Sint-Lambrechts-Herk (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: TRIXXO HOME STEVOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde werknemers die als huishoudhulp willen werken dit regio Hasselt,Sint-Lambrechts Herk,Kuringen.Alken, Herk-de-Stad Werken in het systeem van de dienstencheques betekent dat het takenpakket door de overheid is vastgelegd: schoonmaken van de woning wassen en strijken boodschappen koken

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student supermarkt | Nijlen | flexibele uren (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel te Nijlen zoeken we jobstudenten die fysiek werk niet uit de weg gaan. Je gaat immers mee helpen bij het lossen van de vrachtwagen en algemene ondersteuning bieden in de winkel. Verder wordt er verwacht dat je flexibel bent naar werk uren toe. Soms vraagtr men om vroeg te starten 's morgen, maar avonduren tot 20.15u zijn ook mogelijk.

  • Student winkelbediende op zondag (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de regio Haacht zijn we op zoek naar een student voor op zondag. Je staat in voor zowel kassa als aanvullen.

  • Chemisch Productiearbeider (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Gezien de gevraagde flexibiliteit zal je roteren tussen de verschillende productieplatforms en ben je multi-inzetbaar. Elk individu werkt actief mee aan een continu verbeteringsproces en een optimale productie. Heb je verbetervoorstellen? Gooi deze zeker in de groep! Je zal regelmatig werken in het lab waar je testen zal uitvoeren. Verder neem je stalen en voer je de nodige kwaliteitscontroles. Bij afwijkingen zal je de nodige maatregelen nemen. Je kan mee oplossingen bedenken zodat hetzelfde probleem zich geen tweede keer voordoet. Afgekeurde producten worden afgevoerd naar de bestemde plaats en doet de nodige registraties. Het reinigen van de werkplek, de installaties, de machines, het materiaal,... het hoort er allemaal bij. Sporadisch zal je met de heftruck werken voor de aan- en afvoer van producten. Je zal grondstoffen afwegen en inscannen, productiemachines instellen en bedienen, producten aanmaken, enzovoort. Bedrijfsprofiel: Je zal deel uitmaken van een gedreven en dynamisch team. De organisatie hanteert een platte structuur en er heerst een open en toegankelijke mentaliteit. De deur staat voor iedereen open waardoor communicatie vlot verloopt. Er heerst een losse structuur waardoor iedereen zijn maturiteit gebruikt om zijn taken te volbrengen. Hieruit kan je afleiden dat deze werkgever vertrouwen heeft in zijn collega's en ieders zijn vrijheid heeft. Natuurlijk moet er wel gewerkt worden! Jouw werkgever bevindt zich in de chemische industrie. Je zal deel uitmaken van een KMO met zijn vestiging in Grobbendonk en een totaal van 43 medewerkers.

  • zelfstandige voor tuinaanleg en tuinonderhoud (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: DELOGARDEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    U beschikt over een zelfstandig statuut; u bent flexibel en kan zich vrijmaken een of meerdere dagen in de week; u heeft ervaring in de sector, u beschikt over een BE-rijbewijs

  • Opleiding verzorgende IG (VALKENSWAARD)

    Regio: VALKENSWAARD

    Bedrijf: Valkenhof

    Type: Leercontract

    Werken en leren Valkenhof heeft verschillende uitdagende leerplaatsen binnen de somatiek, revalidatie, Korsakov, psychogeriatrie en palliatieve zorg. Onze collega's leren je graag alles over het vak en hoe jij het verschil maakt voor onze bewoners! Tijdens deze opleiding maak je kennis met de doelgroepen van Valkenhof. Op het Summa college volg je één dag per week interessante theorie die je vervolgens bij ons in de praktijk gaat brengen. Zo ontdek jij jouw talent binnen de ouderenzorg! Als je de opleiding na 3,5 jaar succesvol afrondt, ontvang je twee erkende diploma’s: Verzorgende IG en Maatschappelijke Zorg. Valkenhof betaalt deze opleiding voor je. We bieden je daarna graag een vast contract aan binnen Valkenhof! Heb je interesse in de BBL opleiding dan kun je via https://valkenhof.easycruit.com/vacancy/1955005/82923?iso=nl je aanmelden voor een sollicitatiegesprek. Op donderdag 22 & woensdag 28 november (tijd: 18.30-21.00) organiseren wij een open deurdag waarbij we je meer vertellen over de de inhoud van de opleiding, je krijgt een rondleiding binnen een van onze verzorgingstehuizen en je krijgt de ruimte om vragen te stellen aan onze verzorgenden die deze opleiding ook hebben gevolgd. Heb je hier interesse in dan kun je je aanmelden via [email protected].

Zoek naar antwoorden van COMPLEXE SPORTIF COMMUN. in sociale netwerken
Look for responds of COMPLEXE SPORTIF COMMUN. in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMPLEXE SPORTIF COMMUN.. Laat een reactie achter voor COMPLEXE SPORTIF COMMUN.. COMPLEXE SPORTIF COMMUN. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMPLEXE SPORTIF COMMUN.. Leave a respond for COMPLEXE SPORTIF COMMUN.. COMPLEXE SPORTIF COMMUN. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMPLEXE SPORTIF COMMUN. op de google maps. Adres en contacten COMPLEXE SPORTIF COMMUN.
Location of COMPLEXE SPORTIF COMMUN. on the google maps. Address and contacts of COMPLEXE SPORTIF COMMUN.

Andere gerelateerde bedrijven als come COMPLEXE SPORTIF COMMUN. COMPLEXE SPORTIF COMMUN.: Beauprez E | Comité de Quartier de St-Job | JORIS DEGRYSE | ROEL VERACHTERT | E. VANDEZANDE

Other related companies as COMPLEXE SPORTIF COMMUN.: Beauprez E | Comité de Quartier de St-Job | JORIS DEGRYSE | ROEL VERACHTERT | E. VANDEZANDE

COMPLEXE SPORTIF COMMUN. is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COMPLEXE SPORTIF COMMUN., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04401916503. Het bedrijf COMPLEXE SPORTIF COMMUN. bevindt zich op het adres: PLACE DESTR?E 15; 6060; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 425,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 805,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Centres de fitness. Lijst met producten zijn Cours Collectifs: A茅robic.. Types d'Installations: Terrains de Football, Terrains de Football Couverts, Terrains de Tennis en Plein Air, Piscines Couvertes, Terrains de Basket-Ball.. Types de Clubs: Kung Fu, Athl茅tisme, Wushu, Plong茅e, Football, Karat茅. F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Gymnastique..
De hoofdactiviteit van COMPLEXE SPORTIF COMMUN. is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMPLEXE SPORTIF COMMUN. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMPLEXE SPORTIF COMMUN., openstaande posities, locatie van COMPLEXE SPORTIF COMMUN. op de kaart.

COMPLEXE SPORTIF COMMUN. is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is COMPLEXE SPORTIF COMMUN., company assigned to the tax number BE04401916503. The company COMPLEXE SPORTIF COMMUN. is located at the address: PLACE DESTR?E 15; 6060; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 425,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 805,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Centres de fitness. List of products are Cours Collectifs: A茅robic.. Types d'Installations: Terrains de Football, Terrains de Football Couverts, Terrains de Tennis en Plein Air, Piscines Couvertes, Terrains de Basket-Ball.. Types de Clubs: Kung Fu, Athl茅tisme, Wushu, Plong茅e, Football, Karat茅. F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Gymnastique..
The main activity of COMPLEXE SPORTIF COMMUN. is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COMPLEXE SPORTIF COMMUN. is not available. You also can look at reviews of COMPLEXE SPORTIF COMMUN., open positions, location of COMPLEXE SPORTIF COMMUN. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMPLEXE SPORTIF COMMUN., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMPLEXE SPORTIF COMMUN., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMPLEXE SPORTIF COMMUN., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMPLEXE SPORTIF COMMUN., employees, financial statistics.