JACQUES KALWARY

Contactgegevens JACQUES KALWARY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JACQUES KALWARY: address, phone, fax, email, website, opening hours

JACQUES KALWARY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MECHELSESTEENWEG 187; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32309234 32309234

Fax (fax): +32 (71) 176-92-26 +32 (71) 176-92-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JACQUES KALWARY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JACQUES KALWARY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JACQUES KALWARY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JACQUES KALWARY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JACQUES KALWARY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JACQUES KALWARY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JACQUES KALWARY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JACQUES KALWARY
Products information JACQUES KALWARY

BTW identificatienummer (tax): BE02925903320
Ondernemingsnummer: 5567840576
Hoofdstad (capital): 534,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 161,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in JACQUES KALWARY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JACQUES KALWARY
(Get full report from official database of BE for JACQUES KALWARY)

Aanvulling soorten activiteiten voor JACQUES KALWARY
Addition kinds of activities for JACQUES KALWARY

912101. Wetgevende instanties, nationaal | Legislative bodies, national
28999908. Betonharden en verhardingsverbindingen | Concrete curing and hardening compounds
32110304. Structurele glas | Structural glass
38239901. Ketelcontroles: industriële, kracht- en mariene type | Boiler controls: industrial, power, and marine type
95129901. Conserverings- en stabilisatiebureau, overheid | Conservation and stabilization agency, government

Werken bij JACQUES KALWARY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JACQUES KALWARY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JACQUES KALWARY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JACQUES KALWARY. Looking for open vacancies in other companies

 • CHAUFFEUR C DRONGEN M/V (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: LINK 4 JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio van Drongen, zijn wij op zoek naar een chauffeur c. Je staat in voor het transport van houten kisten, die je zelf moet laden en lossen. Je doet ongeveer 10 tussenstoppen per dag.

 • Arbeider dagwerk : snijder (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in de regio van Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker op de snij-afdeling. Takenpakket: Monteren snijgereedschap en het materiaal snijden Afgewerkte stukken sorteren volgens kleur, grootte, vorm, ... voor assemblage of montage van stukken Verpakken van afgewerkte artikelen Werkpost bevoorraden en schoonmaken Snijgereedschap schoonmaken

 • Enthousiaste Huishoudhulpen Regio Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Trixxo Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Waanrode, 16 uur per week (WAANRODE)

  Regio: WAANRODE

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Waanrode. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk, kook en eventueel boodschappen te doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp met dienstencheques regio Borgloon en omstreken (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: TRIXXO HOME BORGLOON

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Herk-de-Stad en de omgeving

 • Jobstudent enquêteur - ideaal voor kotstudenten (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, actief in marktonderzoek, zijn we altijd op zoek naar enquêteurs die willen werken vanuit het kantoor in Gent. Je rekruteert telefonisch respondenten waarmee je meteen een enquête afneemt. Dit kan bijvoorbeeld een tevredenheidsenquête zijn. Je stem is je kracht, je kunt mensen ermee overtuigen en motiveren om de gehele enquête te doorlopen per telefoon. Een gezonde dosis commerciële feeling gecombineerd met een neutrale houding tijdens de enquête zijn je niet vreemd. Indien je van thuis uit werkt, beschik je over een ruimte waar je in alle rust kan werken. Let op: thuiswerk kan op termijn (na een grondige opleiding) en indien je beschikt over een vaste lijn en internet. De bedoeling is dat je je ongeveer 3 avonden per week kan vrijmaken. De werkuren zullen meestal van 17u00 tot en met 21u00 zijn. Werkuren kunnen wel variëren, afhankelijk van jouw planning. Deze functie is ideaal voor kotstudenten die graag een centje bijverdienen wanneer ze geen les hebben. Heb je interesse in deze functie? Bel ons dan via het nummer 09 233 90 77 en wij leggen je de functie uit. Er zullen regelmatig infosessies plaatsvinden.

 • Afwasser weekend (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: TETE A TETE

  Type: Studentenjob

  Afwassen en poetsen

 • Diëtiste in praktijk (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: Hanne Van Nuffel

  Type: Zelfstandige activiteit

  Diëtiste gezocht voor een startende praktijk in Sint-Amandsberg. Heb je een andere expertise en ben je op zoek naar een aantrekkelijk praktijkruimte (psycholoog, logopedist, diabeteseducator, podoloog, seksuoloog, osteopaat,...), neem gerust contact! Je werkt als zelfstandige (hoofd- of bijberoep) en bepaalt in overleg zelf je uren (minimum 8u/week).

 • Freelance docent Copywriter - (e-learning) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

  Type: Zelfstandige activiteit

  Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor de opleiding copywriter. Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school en de desbetreffende doelgroep. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal. Dit is de ideale manier om het lesmateriaal dat je al ontwikkeld hebt, op een nieuwe manier in te zeten. Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

 • Teamleider welzijnssector (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: SUNNY LIFE

  Type: Zelfstandige activiteit

  U begeleidt mensen naar een beter welzijn; U bouwt een netwerk uit van personen met interesse in een gezonde levensstijl; U coacht een team van welzijnsconsulenten; Voor meer info: www.goherbalife.com/mariovernyns

 • Spontane Sollicitatie Schoonmaakpersoneel Provincie Vlaams-Brabant 2018 (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Vlaams-Brabant zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

Zoek naar antwoorden van JACQUES KALWARY in sociale netwerken
Look for responds of JACQUES KALWARY in social networks

Lees alle opmerkingen voor JACQUES KALWARY. Laat een reactie achter voor JACQUES KALWARY. JACQUES KALWARY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JACQUES KALWARY. Leave a respond for JACQUES KALWARY. JACQUES KALWARY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JACQUES KALWARY op de google maps. Adres en contacten JACQUES KALWARY
Location of JACQUES KALWARY on the google maps. Address and contacts of JACQUES KALWARY

Andere gerelateerde bedrijven als come JACQUES KALWARY JACQUES KALWARY: KBC | RITA SERRUYS | JACQUES BORLEE | HENDRIK DE BOLLE | V?RONIQUE BOUCART

Other related companies as JACQUES KALWARY: KBC | RITA SERRUYS | JACQUES BORLEE | HENDRIK DE BOLLE | V?RONIQUE BOUCART

JACQUES KALWARY is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JACQUES KALWARY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02925903320. Het bedrijf JACQUES KALWARY bevindt zich op het adres: MECHELSESTEENWEG 187; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 534,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 161,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in JACQUES KALWARY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JACQUES KALWARY is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JACQUES KALWARY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JACQUES KALWARY, openstaande posities, locatie van JACQUES KALWARY op de kaart.

JACQUES KALWARY is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is JACQUES KALWARY, company assigned to the tax number BE02925903320. The company JACQUES KALWARY is located at the address: MECHELSESTEENWEG 187; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 534,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 161,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in JACQUES KALWARY were not found.
The main activity of JACQUES KALWARY is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JACQUES KALWARY is not available. You also can look at reviews of JACQUES KALWARY, open positions, location of JACQUES KALWARY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JACQUES KALWARY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JACQUES KALWARY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JACQUES KALWARY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JACQUES KALWARY, employees, financial statistics.