J.P. LEPAGE

Contactgegevens J.P. LEPAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.P. LEPAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.P. LEPAGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES GRANDS JONCS 15; 5336; ASSESSE, België

Telefoon (phone): 83655574 (+32-83655574) 83655574 (+32-83655574)

Fax (fax): +32 (15) 198-60-45 +32 (15) 198-60-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.P. LEPAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.P. LEPAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.P. LEPAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.P. LEPAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.P. LEPAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.P. LEPAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.P. LEPAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.P. LEPAGE
Products information J.P. LEPAGE

BTW identificatienummer (tax): BE06463226318
Ondernemingsnummer: 3189025878
Hoofdstad (capital): 905,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 213,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in J.P. LEPAGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.P. LEPAGE
(Get full report from official database of BE for J.P. LEPAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.P. LEPAGE
Addition kinds of activities for J.P. LEPAGE

10819901. Afvoer of pompen van metalen mijnen | Draining or pumping of metal mines
26310410. Pasta | Pasted board
27410603. Technische documenten: publicatie en drukwerk | Technical papers: publishing and printing
27590600. Letterpress en schermafdrukken | Letterpress and screen printing
30890202. Kombekleding, kunststof | Bowl covers, plastics
50840101. Apparatuur en benodigdheden voor alcoholhoudende dranken | Alcoholic beverage making equipment and supplies

Werken bij J.P. LEPAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.P. LEPAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.P. LEPAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.P. LEPAGE. Looking for open vacancies in other companies

 • Beheerder Auto | Verzekeringsmaatschappij Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent het aanspreekpunt voor de makelaar voor mondelinge en schriftelijke beheersvragen binnen de tak auto. Je maakt niet-gestandaardiseerde bijaktes op. Je garandeert een oplossingsgerichte, efficiënte en correcte dienstverlening naar onze makelaar en klant binnen de vooropgestelde doorlooptijd. Je staat in voor het opvragen van de vereiste informatie bij de makelaar of klant en overlegt met je collega's om concrete dossiers te kaderen zodat deze binnen de afgesproken termijnen verwerkt kunnen worden.

 • Chauffeur C Distributie (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de distributie van palletgoederen. Dagelijks werk je gemiddeld 10u en kom je bij een 20 tal klanten. Het is handig als je in het bezit bent van distributie-ervaring en dat je kennis hebt over de jobinhoud. Eveneens mag de vrachtwagen mee naar huis genomen worden.

 • Polyvalent Logistiek Medewerker (HOEGAARDEN)

  Regio: HOEGAARDEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je maakt deel uit van een team dat instaat voor het uitvoeren van value added services binnen onze logistieke omgeving. Deze services bestaan uit een breed activiteitenpallet : Simkaart verwerking. Samenhorende producten assembleren of opdrachten voorbereiden om te versturen naar externe werkplaats. Kwaliteitscontrole op extern uitgevoerde opdrachten. Klaar maken eindgebruikers zendingen bestaande uit een beperkt aantal producten. Service na verkoop, Behandeling van retours klanten. Uitvoeren of coördineren van inpakopdrachten en toezien op de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

 • Kraanman (ZERKEGEM)

  Regio: ZERKEGEM

  Bedrijf: Konvert Construct Torhout

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bouwonderneming regio Brugge zijn we dringend op zoek naar een kraanman (M/V). Je hebt reeds ervaring met het besturen van een graafkraan op rupsbanden. Daarnaast ben je ook bereid af en toe mee te werken op de werf.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Waltwilder – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WALTWILDER)

  Regio: WALTWILDER

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp regio Tremelo (TREMELO)

  Regio: TREMELO

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tremelo Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Haaltert (HAALTERT)

  Regio: HAALTERT

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulp met dienstencheques Diepenbeek (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: DIENSTENBRIGADE

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstenbrigade is heel trots op zijn team van toffe en gemotiveerde huishoudhulpen in regio Diepenbeek ! Onze mensen zijn onze troef en ons kapitaal, en worden ook overeenkomstig behandeld. Wil jij deel uitmaken van onze brigade ? Hou jij ervan om een woning onder handen te nemen en weer netjes achter te laten ? Dan pas jij in ons bedrijf ! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die in prive-woningen willen instaan voor alle huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken, vensters wassen...bij verschillende gezinnen in regio Diepenbeek.

 • Huishoudhulp regio Groot-Kortemark (ZARREN)

  Regio: ZARREN

  Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

  Type: Dienstenchequebaan

  Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

 • Sales assistant | FT | technische omgeving | Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de administratieve en commerciële ondersteuning van het salesteam. Je staat in voor de opmaak, het opvolgen en het administratief beheren van offertes en contracten voor verschillende projecten. Je start met een diepgaande opleidingsperiode en krijgt de nodige coaching van collega's en leidinggevenden. Je verzorgt correspondentie met klanten. Je volgt verkooopprojecten op. Telefonische contacten en prospectie Orderbevestigingen opmaken en doorsturen Ondersteuning van commerciële acties

 • Stage (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: ESAS Technical Services

  Type: Werfreserve

  Esas staat open voor stageplaatsen. Wanneer je nog een leuke stageplaats zoekt binnen IT, aarzel dan niet je Cv en motivatiebrief te sturen. Je vindt ons ook terug op de job- en stagebeurs op 13 maart ( van 10u tot 16u ) in de Waagnatie, Rijnkaai 29, 2000 Antwerpen.

 • Bewakingsagent (Provincie Oost-Vlaanderen)

  Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

  Bedrijf: OBSIN

  Type: Werfreserve

  OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van J.P. LEPAGE in sociale netwerken
Look for responds of J.P. LEPAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.P. LEPAGE. Laat een reactie achter voor J.P. LEPAGE. J.P. LEPAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.P. LEPAGE. Leave a respond for J.P. LEPAGE. J.P. LEPAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.P. LEPAGE op de google maps. Adres en contacten J.P. LEPAGE
Location of J.P. LEPAGE on the google maps. Address and contacts of J.P. LEPAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come J.P. LEPAGE J.P. LEPAGE: CENTEA | JOCADIS | PATRICK HAEMELS | Behaeghe P | Brigitte Coiffure

Other related companies as J.P. LEPAGE: CENTEA | JOCADIS | PATRICK HAEMELS | Behaeghe P | Brigitte Coiffure

J.P. LEPAGE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.P. LEPAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06463226318. Het bedrijf J.P. LEPAGE bevindt zich op het adres: RUE DES GRANDS JONCS 15; 5336; ASSESSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 905,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 213,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in J.P. LEPAGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J.P. LEPAGE is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.P. LEPAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.P. LEPAGE, openstaande posities, locatie van J.P. LEPAGE op de kaart.

J.P. LEPAGE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.P. LEPAGE, company assigned to the tax number BE06463226318. The company J.P. LEPAGE is located at the address: RUE DES GRANDS JONCS 15; 5336; ASSESSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 905,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 213,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in J.P. LEPAGE were not found.
The main activity of J.P. LEPAGE is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of J.P. LEPAGE is not available. You also can look at reviews of J.P. LEPAGE, open positions, location of J.P. LEPAGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.P. LEPAGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.P. LEPAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.P. LEPAGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.P. LEPAGE, employees, financial statistics.