TENCO

Contactgegevens TENCO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TENCO: address, phone, fax, email, website, opening hours

TENCO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TONGERSESTEENWEG 110; 3720; KORTESSEM, België

Telefoon (phone): 11375354 (+32-11375354) 11375354 (+32-11375354)

Fax (fax): +32 (55) 549-25-75 +32 (55) 549-25-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TENCO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TENCO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TENCO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TENCO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TENCO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TENCO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TENCO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TENCO
Products information TENCO

BTW identificatienummer (tax): BE05481872558
Ondernemingsnummer: 4830108642
Hoofdstad (capital): 488,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 261,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Types d'Installations: Terrains de Tennis en Plein Air.. Types de Clubs: Tennis.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TENCO
(Get full report from official database of BE for TENCO)

Aanvulling soorten activiteiten voor TENCO
Addition kinds of activities for TENCO

2297. Niet-geweven stoffen | Nonwoven fabrics
365200. Geprogrammeerde records en tapes | Prerecorded records and tapes
752101. Buiten parkeerdiensten | Outdoor parking services
20529918. zwieback | Zwieback
37289906. Oleo stutten, vliegtuigen | Oleo struts, aircraft
57190400. Venster meubilair | Window furnishings
65120100. Commerciële en industriële bouw operatie | Commercial and industrial building operation

Werken bij TENCO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TENCO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TENCO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TENCO. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround medewerkers supermarkt (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een nieuwe supermarkt regio Evergem zijn we op zoek naar all round medewerkers. Er zijn zowel full time als part time vacatures. De winkel is open op zaterdag en zondag. Donderdag is de vaste sluitingsdag. Werkuren kunnen liggen tussen 06.00u en max 20.30u.

  • Quality Assurance Manager (h/f) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in Moeskron, zijn wij op zoek naar een Quality Assurance Manager. - U staat in voor de reporting in de bedrijfsmanagementsystemen en de bijbehorende registraties - U staat in voor het optimaliseren van ons bedrijfsmanagementsysteem in samenspraak met de lijnverantwoordelijken - U staat in voor het uitdragen van Lean filosofie op alle niveaus binnen de organisatie - U bent verantwoordelijk voor het opzetten van gebruiksvriendelijke operationele processen, zowel in Warehouse als binnen Transport - U bent verantwoordelijk voor de opvolging en optimalisatie van onze ISO9001:2015 certificaten - U bent verantwoordelijk voor het uitrollen van projecten omtrent Quality in overleg met klanten, sales en lijnverantwoordelijken - U bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van interne audits, bewaakt de opvolging hiervan en bepaalt de procedure hierin - U fungeert als het centrale aanspreekpunt inzake Quality en proces optimalisaties

  • TECHNIEKER VOLAUTOMATISCH MAGAZIJN - NACHT (M/V) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na opleiding ben je samen met je collega-techniekers verantwoordelijk voor het technisch onderhoud en het oplossen van de storingen in ons volautomatisch magazijn (36.000 palletplaatsen, volledig PC-PLC gestuurd). Iedereen heeft verantwoordelijkheid voor de correcte uitvoering van alle werken ; sommigen krijgen afhankelijk van hun kunnen ook de eindverantwoordelijk voor bepaalde deelaspecten van de onderhoudstaken.

  • Shunter XPO Logistics (rijbewijs CE voor transport op bedrijf) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant XPO Logistics te Zellik, een internationale speler in de logistiek, zijn wij op zoek naar een shunter. Je zorgt voor het aan- en afrijden van de vrachtwagens aan de laadkaaien. Je helpt mee met het laden en lossen.

  • CNC OPERATOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal als CNC - operator instaan voor het bedienen van de CNC - machine (type Masterwood). Dit binnen de houtafdeling.

  • Strijkhulp/Huishoudhulp te Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal tewerkgesteld worden in ons strijkatelier te Kortenberg. Dit kan gecombineerd worden met enkele klanten waar je als huishoudhulp aan de slag kan gaan. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • STUDENT 06/09+07/09- OP VERPLAATSING- REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar 4 sterke studenten om mee te gaan op verplaatsing. Je gaat naar een werf in Zele en staat in voor het opheffen van panelen en terug stapelen.

  • Deeltijds student Adecco permanentiedienst m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Studentenjob

    Als Customer Service agent permanentiedienst verzeker je aan de klanten en prospecten van The Adecco Group een maximale beschikbaarheid buiten de openingsuren van de agentschappen. Je verzekert het snelle en correcte beheer van de aanvragen en de onmiddellijke follow-up van de kandidaten. Bovendien lever je ondersteuning aan onze National Accounts klanten op vlak van rekrutering. Je werkt 28u/week in shiften. Jouw taken: Je verzorgt de permanentie voor alle de kantoren na sluitingstijd door de inkomende oproepen bij Adecco 24/7 te beheren. Dit betekent onder meer het aannemen en registreren van aanvragen, het onmiddellijk zoeken en contacteren van mogelijke kandidaten, het voorstellen van deze kandidaten aan de klant, het opmaken van het contract, het informeren van het kantoor, de opvolging van de aanvraag en het aanleggen van een rekruteringsreserve. Voorbeelden van oproepen: de annulatie van 40 uitzendkrachten; een uitzendkracht die niet is komen opdagen en vervangen moet worden; de nood aan extra uitzendkrachten door een piek in het werkproces. Je verzorgt enige administratieve opvolging van de Adecco 24/7 en de nationale klanten. Zoals het opvolgen van afwezige associates, het verzamelen van timesheets en het doorgeven van mogelijke verleningen, rapportering van de uitgevoerde acties naar de betrokken kantoren.

  • Jobstudent (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Student - 1 dag/week (Master) (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: ETI VANDENVEN

    Type: Studentenjob

    ETI V. Vandenven is een dynamische KMO met zetel te Borgerhout dewelke werkzaam is op het terrein van industriële elektriciteit. Een solide bedrijf met een goede reputatie in de sector. Wij zoeken een 3e of 4e jaarsstudent in een masteropleiding om tijdens het academiejaar 2018 - 2019 op vaste tijdstippen beschikbaar te zijn om onze afdeling te ondersteunen : Algemeen administratief werk Projectadministratie : nazicht / controle / aanvullen databases

  • Customer Support medewerker (ziekenhuizen) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Customer Support medewerker voor onze administratieve toepassingen sta je in voor de functionele afhandelingvan incidenten/requests van klanten (ziekenhuizen) binnen de vastgelegde procedures en service level agreements. Je bent de eerste of tweede contactpersoon van onze klanten inzake functioneel support van onze OAZIS toepassing (patiëntadministratie/facturatie/tarificatie). Je ondersteunt, stuurt en begeleidt gebruikers en lost zoveel mogelijk incidenten/requests zelfstandig op. Je werkt mee aan het problem management van de ondersteunde toepassingen. Je werkt in een team van +10 medewerkers en je rapporteert aan de teamleader Customer Support.

  • Kinderverzorg(st)er (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderverzorg(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van TENCO in sociale netwerken
Look for responds of TENCO in social networks

Lees alle opmerkingen voor TENCO. Laat een reactie achter voor TENCO. TENCO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TENCO. Leave a respond for TENCO. TENCO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TENCO op de google maps. Adres en contacten TENCO
Location of TENCO on the google maps. Address and contacts of TENCO

Andere gerelateerde bedrijven als come TENCO TENCO: GEERT POPELIER | NEW PENELOP | O'Shea | ERIK SMOLDERS | Yitjio

Other related companies as TENCO: GEERT POPELIER | NEW PENELOP | O'Shea | ERIK SMOLDERS | Yitjio

TENCO is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TENCO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05481872558. Het bedrijf TENCO bevindt zich op het adres: TONGERSESTEENWEG 110; 3720; KORTESSEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 488,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 261,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Terrains de Tennis en Plein Air.. Types de Clubs: Tennis..
De hoofdactiviteit van TENCO is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TENCO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TENCO, openstaande posities, locatie van TENCO op de kaart.

TENCO is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is TENCO, company assigned to the tax number BE05481872558. The company TENCO is located at the address: TONGERSESTEENWEG 110; 3720; KORTESSEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 488,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 261,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. List of products are Types d'Installations: Terrains de Tennis en Plein Air.. Types de Clubs: Tennis..
The main activity of TENCO is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TENCO is not available. You also can look at reviews of TENCO, open positions, location of TENCO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TENCO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TENCO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TENCO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TENCO, employees, financial statistics.