IMMO LES SAULES

Contactgegevens IMMO LES SAULES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMMO LES SAULES: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMMO LES SAULES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSSةE DU ROEULX 78; 7000; MONS, België

Telefoon (phone): 65361339 (+32-65361339) 65361339 (+32-65361339)

Fax (fax): +32 (60) 442-14-59 +32 (60) 442-14-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMMO LES SAULES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMMO LES SAULES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMMO LES SAULES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMMO LES SAULES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMMO LES SAULES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMMO LES SAULES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMMO LES SAULES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMMO LES SAULES
Products information IMMO LES SAULES

BTW identificatienummer (tax): BE02316986083
Ondernemingsnummer: 4606262207
Hoofdstad (capital): 363,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 297,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in IMMO LES SAULES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMMO LES SAULES
(Get full report from official database of BE for IMMO LES SAULES)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMMO LES SAULES
Addition kinds of activities for IMMO LES SAULES

22539904. Schoudertas, breien | Shoulderettes, knit
28129901. Chloor, samengeperst of vloeibaar | Chlorine, compressed or liquefied
28190910. Loodverbindingen of zouten, anorganisch, niet gebruikt in pigmenten | Lead compounds or salts, inorganic, not used in pigments
37140119. Oliepomp, motorvoertuig | Oil pump, motor vehicle
39440108. driewielers | Tricycles
55310104. Batterijen, auto en vrachtwagen | Batteries, automotive and truck
58120802. Steak restaurant | Steak restaurant
82999906. Dressmaking school | Dressmaking school

Werken bij IMMO LES SAULES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMMO LES SAULES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMMO LES SAULES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMMO LES SAULES. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien (HULSHOUT)

  Regio: HULSHOUT

  Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een job als industrieel elektricien? We zoeken een industrieel elektricien voor het bekabelen, aansluiten en testen van machines. Ontwerpen, bouwen van de nodige stuurkast, maken van de nodige programma's en opstarten van het geheel. Van begin stadium tot het einde bent u betrokken bij de realisatie van een project.

 • Chauffeur CE - namiddag 13u-21u (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je vervoert groenten en fruit in België en de buurlanden. Je werkt telkens in de namiddag van 13u-21u.

 • vertegenwoordiger Noord-Frankrijk (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een dynamisch bedrijf in volle expansie ben ik op zoek naar een vertegenwoordiger. Jouw afspraken worden ingepland door een commercieel bediende en je zal in jouw toegewezen regio verantwoordelijk worden voor de aan jou toegewezen klanten. Je staat in voor het demonstreren van het toestel aan de klant zowel B2B als B2C samen met de commercieel bediende sta je in voor het uitbreiden van de klantenportefeuille binnen de medische & sportwereld je volgt jouw bezoeken administratief en commercieel op je neemt actief deel aan netwerkactiviteiten en beurzen je denkt creatief mee om de sales van de onderneming naar een hoger niveau te brengen

 • BEDIENAAR PALENMACHINE (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je wordt ingezet om diepfunderingen uit te voeren voor onze industriële projecten. Je bedient onze schroefpalenmachine om de gevraagde palen te boren. Je werkt hiervoor steeds aan de hand van een technisch plan. Je schroeft de boor tot de gewenste diepte, daarna wordt het beton door de holle as onder hoge druk naar de punt gepompt. Ondertussen trek je de schroef langzaam en met een draaibeweging terug omhoog.

 • Projectleider (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als projectleider regio Gent zal je volgende taken uitvoeren: Je zorgt zelfstandig voor de integrale werfvoorbereiding. Dit gaat van de planningen opmaken bestek door en door kennen materiaal ? materieellijsten opstellen? Het aansturen op de werf van eigen arbeiders en ploegbazen onderaannemers? Je zorgt in dit segment ook voor de opvolging van de onderaannemers en eventuele bijsturingen waar nodig. Naar medewerkers toe volg je de ziekte en eventuele arbeidsongevallen op je signaleert tijdige problemen en bewaakt de positieve werksfeer Het enthousiast deelnemen aan werfvergaderingen Zoeken naar oplossingen alternatieve werkmethodes nieuwe technieken en innovaties Correct budgetbeheer: je bent verantwoordelijk voor het financieel resultaat van de toegewezen werven

 • Huishoudhulp dienstencheques Kinrooi (m/v) (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Kinrooi voor 8u per week. Dagen zijn overeen te komen.

 • Student(e) Atelier bakkerij (ERONDEGEM)

  Regio: ERONDEGEM

  Bedrijf: Synergie Aalst Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij, gevestigd te Aalst en Erondegem zijn we op zoek naar een vroege vogel die tijdens het weekend wil tewerkgesteld worden in het atelier van de winkel. Je zal hier helpen met het versieren van het gebak, maar ook meehelpen met de schoonmaak.Je zal op zaterdag en/of zondag werken, waarbij het startuur zal variëren tussen 5u en 7u30 's ochtends.

 • Student inbound regio Gent (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een heel tof bedrijf aan Gent-Dampoort zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde studenten voor de inbound. Je helpt bestaande klanten met vragen over telefonie e.d., je helpt een beetje met de facturatie en probeer de klant tevreden te houden.

 • Student kennis Navision gezocht! (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Merelbeke ben ik op zoek naar een student die een basiskennis heeft van Navision. Dit voor het uitpluizen van prijzen en het helpen bij een nieuwe structuur voor verkoopprijzen op poten te zetten. Zeer goede kennis Excel en basis kennis Navision vereist! Interesse? Bezorg me ASAP jouw CV!

 • SALES / ACCOUNT MANAGER 360 / VR (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Poppr

  Type: Vaste Job

  360 tours, 360 photo, 360 video, 3D, Virtual Reality. Helemaal warm gekregen? Goed. Wij van Poppr zijn de go-to guys voor 360 VR. We waren er vroeg bij, en hebben meer dan 1000 projecten op ons palmares. Tot onze klanten mogen we rekenen: Belfius, ArcelorMittal, Accor Hotels, Center Parcs, Engie, Stad Gent, Stad Mechelen, Medialaan, VRT, Europcar, Niko, Telenet, Disney en nog een pak meer. Onze vrij beestige loft kijkt uit op de Leie en de torens van Gent. We groeien, en we zijn (behoorlijk dringend) op zoek naar een ervaren Sales slash Account Manager met wat technisch inzicht, interesse in dit soort technologieën en de MacGyver attitude. Insert theme song. Onze ideale collega: is een medior Sales Account Manager, dus met al wat ervaring achter de kiezen; vertaalt noden en opportuniteiten naar projecten; begrijpt snel de business van de klant; verkoopt oplossingen, en denkt creatief mee met de klant; wordt licht opgewonden door alles 360 / VR / 3D; de CRM is je beste vriend; heeft een goed oog voor design, fotografie, architectuur; houdt van technologie en digital marketing; bouwt positieve relaties uit met klanten en heeft een langetermijnvisie; is niet bang om zijn/haar handen vuil te maken en GTD; heeft een helicopter. Maar dat is geen must. Testen als je nog leest. Geslaagd; kan zich vloeiend uitdrukken in het Nederlands, praat heel goed Engels en een mondje Frans. Versnelde ademhaling en hartslag 140? Super. In ruil krijg je geweldige opportuniteiten en projecten in een booming sector, een knoert van een loft, stevig materiaal, gedreven collega’s en veel avontuur.

 • TECHNIEKER (DUDZELE)

  Regio: DUDZELE

  Bedrijf: SEABRIDGE

  Type: Vaste Job

  - U maakt deel uit van een onderhoudsteam dat zorgt voor de onderhoudsactiviteiten van een logistieke site met productiezone voor ontvangst, bewerking, opslag en distributie van groene koffie. - In samenwerking met uw collega’s van het onderhoudsteam dient u te waarborgen dat technische installaties, gebouw en omgeving op regelmatige basis gecontroleerd, hersteld en onderhouden worden op een kostefficiënte wijze. - U staat in voor een optimale werking van het machinepark. - U staat in voor het analyseren en oplossen van ongeplande machinestoringen. - In opdracht van uw diensthoofd, zorgt u samen het het onderhoudsteam voor een goede uitvoering van de werken. Door analyse denkt u mee aan technische optimalisaties ter minimalisatie van onderhoudskosten en verhoging van de performantie. - U geeft technische ondersteuning aan het productieteam indien noodzakelijk. - Indien nodig helpt u bij de productie. - U zorgt eveneens voor de documentatie en registraties van het onderhoud. - U werkt in een 3-ploegenstelsel (geen weekend- of nachtwerk).

 • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Aarschot (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: RIELIVE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief, wil je eigen inbreng en denkt out of the box. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

Zoek naar antwoorden van IMMO LES SAULES in sociale netwerken
Look for responds of IMMO LES SAULES in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMMO LES SAULES. Laat een reactie achter voor IMMO LES SAULES. IMMO LES SAULES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMMO LES SAULES. Leave a respond for IMMO LES SAULES. IMMO LES SAULES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMMO LES SAULES op de google maps. Adres en contacten IMMO LES SAULES
Location of IMMO LES SAULES on the google maps. Address and contacts of IMMO LES SAULES

Andere gerelateerde bedrijven als come IMMO LES SAULES IMMO LES SAULES: JEROME LEERS | LE DOMINO STEACK-HOUSE | STUDIO JACARANDA | Bacchus Fine Wines | PETER VERVOORT

Other related companies as IMMO LES SAULES: JEROME LEERS | LE DOMINO STEACK-HOUSE | STUDIO JACARANDA | Bacchus Fine Wines | PETER VERVOORT

IMMO LES SAULES is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMMO LES SAULES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02316986083. Het bedrijf IMMO LES SAULES bevindt zich op het adres: CHAUSSةE DU ROEULX 78; 7000; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 363,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 297,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in IMMO LES SAULES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IMMO LES SAULES is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMMO LES SAULES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMMO LES SAULES, openstaande posities, locatie van IMMO LES SAULES op de kaart.

IMMO LES SAULES is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMMO LES SAULES, company assigned to the tax number BE02316986083. The company IMMO LES SAULES is located at the address: CHAUSSةE DU ROEULX 78; 7000; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 363,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 297,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in IMMO LES SAULES were not found.
The main activity of IMMO LES SAULES is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of IMMO LES SAULES is not available. You also can look at reviews of IMMO LES SAULES, open positions, location of IMMO LES SAULES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMMO LES SAULES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMMO LES SAULES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMMO LES SAULES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMMO LES SAULES, employees, financial statistics.