F.C. EDIXVELDE NIEUWERK.

Contactgegevens F.C. EDIXVELDE NIEUWERK.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data F.C. EDIXVELDE NIEUWERK.: address, phone, fax, email, website, opening hours

F.C. EDIXVELDE NIEUWERK.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANDLEDE 24BB; 9451; HAALTERT, België

Telefoon (phone): 53834953 (+32-53834953) 53834953 (+32-53834953)

Fax (fax): +32 (9) 901-94-85 +32 (9) 901-94-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) F.C. EDIXVELDE NIEUWERK.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "F.C. EDIXVELDE NIEUWERK."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "F.C. EDIXVELDE NIEUWERK."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van F.C. EDIXVELDE NIEUWERK., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen F.C. EDIXVELDE NIEUWERK.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of F.C. EDIXVELDE NIEUWERK., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees F.C. EDIXVELDE NIEUWERK.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti F.C. EDIXVELDE NIEUWERK.
Products information F.C. EDIXVELDE NIEUWERK.

BTW identificatienummer (tax): BE04147857666
Ondernemingsnummer: 3758666992
Hoofdstad (capital): 394,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 602,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor F.C. EDIXVELDE NIEUWERK.
(Get full report from official database of BE for F.C. EDIXVELDE NIEUWERK.)

Aanvulling soorten activiteiten voor F.C. EDIXVELDE NIEUWERK.
Addition kinds of activities for F.C. EDIXVELDE NIEUWERK.

243499. Houten keukenkasten, NIET | Wood kitchen cabinets, nec
244802. Pallets, hout en hout met metaal | Pallets, wood and wood with metal
20330309. Fruitpuree: verpakt in blikjes, potten, enz. | Fruit purees: packaged in cans, jars, etc.
20990301. Taartvullingen, behalve fruit | Cake fillings, except fruit
26749900. Tassen: Niet-bekleed papier en Multiwall, Nec | Bags: uncoated paper and multiwall, nec
39490904. Squash apparatuur en benodigdheden | Squash equipment and supplies
48139902. Draad telefoon | Wire telephone

Werken bij F.C. EDIXVELDE NIEUWERK.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in F.C. EDIXVELDE NIEUWERK.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor F.C. EDIXVELDE NIEUWERK.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for F.C. EDIXVELDE NIEUWERK.. Looking for open vacancies in other companies

  • PLANNER TECHNIEKERS (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Planning medewerker met goede kennis van het Frans Zeer leuke omgeving om in terecht te komen Regio: Wommelgem Onze klant is een producent en distributeur van technische oplossingen. Samen met hen zijn wij vanuit Hays op zoek naar een internal sales medewerker Als medewerker op de planning ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen van de juiste technieker bij de juiste klant. Wanneer de aanvraag binnenkomt, sta jij in voor het verwerken van het werkorder. Vervolgens neem je contact op met de klant en plan je een tijdstip voor de technieker in. Ook intern heb je contact met het magazijn en ga je na of alle nodige stukken/producten aanwezig zijn.

  • Monteur (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Brecht zijn wij op zoek naar een monteur. Je takenpakket bestaat uit het monteren van metalen onderdelen en afwerking van het product. Het gaat om een functie in dagdienst met een optie vast.

  • Huishoudhulp regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Afwasser (30u/week) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Mol is Tempo-Team op zoek naar een medewerker voor de afwas. Dit mag zowel een student / flexijob of vaste medewerker zijn. Je gaat minimum 30 uren per week werken, dit zowel voor in het weekend, als door de week.

  • Junior Programmeur/.NET Developer (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: BENIRO

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet in een jong en dynamisch team en werkt mee aan een WPF-applicatie voor Opticiens die door Beniro ontwikkeld en verdeeld wordt. Ook zal je sporadisch ingezet worden in consultancy/fixed price-opdrachten, die meestal web-based zijn. Alhoewel je takenpakket voornamelijk bestaat uit software development, wordt er ook van je verwacht dat je actief meedenkt over algemeen design en toekomstige productontwikkelingen. Als consultant wordt er van je verwacht zelfstandig te kunnen werken, terwijl je voor de eigen producten meer in teamverband zal functioneren.

  • Monteur (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: HE-CO

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor een kwaliteitsvolle plaatsing en afwerking van het eindproduct (of onderdelen ervan), binnen de vooropgestelde termijn, conform de plannen en de veiligheidsvoorschriften.

  • Onderhoudstechnieker M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een job als onderhoudstechnieker binnen een zeer stabiel bedrijf in Turnhout, neem dan contact op met Adecco Turnhout. Voor een voedingsbedrijf in Turnhout, zijn we op zoek naar iemand met enige ervaring in de job van onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van het machinepark. Je staat met een collega onderhoudstechnieker in voor alle storingen die zich voordoen tijdens jouw shift. Je wordt tewerk gesteld in 2 ploegen, maar bent zeker ook flexibel naar dagwerk en uitzonderlijk ook op zaterdag. Om de 5 weken heb je permanentiedienst.

  • Kok Asian Cuisine (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: van der valk beveren nv

    Type: Vaste Job

    Taken Bereiden van Sushi gerechten Bereiden van diverse Aziatische gerechten Live sushi bereiden in de lounge OZZO Bereiden van Sushi-buffetten, Meewerken aan de Sushi-workshops die georganiseerd worden voor ons cliënteel Wanneer nodig meedraaien met het keukenteam voor evenementen, banketten Je bent ook bereid om mee te werken aan evenementen op locatie Profiel Kennis van de Aziatische keuken is een must In deze functie is flexibiliteit (weekend, avond, feestdagen) en stressbestendigheid een absolute must Je kan je uitdrukken in de Nederlandse en/of Engelse taal Je bent een echte teamplayer Je past de hygiënenormen (HACCP) toe Eigen vervoer is, gezien de werkuren, aangewezen

  • Junior Teamleader met ambitie (productie Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Hey, net afgestudeerde Master. Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je ambitieus en zie je een carrière bij Coca-Cola European Partners wel zitten? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. We zoeken iemand die in zijn toekomst wil investeren en net dat tikkeltje verder denkt. De site in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Projecten uitwerken rond het verbeteren van zowel technische, sociale als economische aspecten. Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 15-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren Trefwoorden: team leader, teamleader, meestergast, productieleider, verantwoordelijke, leidinggevende, people manager, lijnverantwoordelijke, productie, production, supply chain, project, projectleider, young potential, high potential

  • Assistent projectleider | werfvoorbereider residentiële bouwprojecten (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Bijstaan projectleider van werfvoorbereiding tot oplevering Opvolgen van veiligheid van de werf en planning Je werkt mee aan de technische, praktische en administratieve voorbereiding van diverse projecten Je blijft tijdens de uitvoering van een project de technische, praktische en administratieve ondersteuning van het project op je nemen als assistent van de projectleider Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf Je werkt nauw samen met iedereen binnen het bouwteam

  • Recruiter/planner technische profielen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: CALLEWAERT INDUSTRIES

    Type: Vaste Job

    Callewaert industries is op zoek naar een recruiter met ervaring in planning. Om ons team te versterken zoeken we iemand die polyvalent inzetbaar is. Je hebt reeds ervaring met zoeken naar (technische) medewerkers via diverse kanalen en sociale media alsook met planningen wijzigen en invullen. Wanneer de planner en de recruiter in verlof zijn bent u in staat dit naadloos over te nemen.

  • Diëtist (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: M&B SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Diëtistenpraktijk Voeding op maat is opzoek naar een gemotiveerde diëtiste, te beginnen met 4u per week in Hemiksem en Aartselaar. Het gaat om het uitwerken van workshops rond diabetes, vermagering en beweging samen met de aanwezige diëtiste. Daarnaast ook het geven van individuele consultaties.

Zoek naar antwoorden van F.C. EDIXVELDE NIEUWERK. in sociale netwerken
Look for responds of F.C. EDIXVELDE NIEUWERK. in social networks

Lees alle opmerkingen voor F.C. EDIXVELDE NIEUWERK.. Laat een reactie achter voor F.C. EDIXVELDE NIEUWERK.. F.C. EDIXVELDE NIEUWERK. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for F.C. EDIXVELDE NIEUWERK.. Leave a respond for F.C. EDIXVELDE NIEUWERK.. F.C. EDIXVELDE NIEUWERK. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie F.C. EDIXVELDE NIEUWERK. op de google maps. Adres en contacten F.C. EDIXVELDE NIEUWERK.
Location of F.C. EDIXVELDE NIEUWERK. on the google maps. Address and contacts of F.C. EDIXVELDE NIEUWERK.

Andere gerelateerde bedrijven als come F.C. EDIXVELDE NIEUWERK. F.C. EDIXVELDE NIEUWERK.: Laureyns C | GRECO | EYETRONICS | Leo Caerts | CHARLES BLOCH

Other related companies as F.C. EDIXVELDE NIEUWERK.: Laureyns C | GRECO | EYETRONICS | Leo Caerts | CHARLES BLOCH

F.C. EDIXVELDE NIEUWERK. is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is F.C. EDIXVELDE NIEUWERK., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04147857666. Het bedrijf F.C. EDIXVELDE NIEUWERK. bevindt zich op het adres: LANDLEDE 24BB; 9451; HAALTERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 394,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 602,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
De hoofdactiviteit van F.C. EDIXVELDE NIEUWERK. is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van F.C. EDIXVELDE NIEUWERK. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van F.C. EDIXVELDE NIEUWERK., openstaande posities, locatie van F.C. EDIXVELDE NIEUWERK. op de kaart.

F.C. EDIXVELDE NIEUWERK. is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is F.C. EDIXVELDE NIEUWERK., company assigned to the tax number BE04147857666. The company F.C. EDIXVELDE NIEUWERK. is located at the address: LANDLEDE 24BB; 9451; HAALTERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 394,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 602,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. List of products are Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
The main activity of F.C. EDIXVELDE NIEUWERK. is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of F.C. EDIXVELDE NIEUWERK. is not available. You also can look at reviews of F.C. EDIXVELDE NIEUWERK., open positions, location of F.C. EDIXVELDE NIEUWERK. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over F.C. EDIXVELDE NIEUWERK., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf F.C. EDIXVELDE NIEUWERK., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about F.C. EDIXVELDE NIEUWERK., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company F.C. EDIXVELDE NIEUWERK., employees, financial statistics.