IMMO AXIMM

Contactgegevens IMMO AXIMM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMMO AXIMM: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMMO AXIMM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSSةE DE LOUVAIN 67; 1300; WAVRE, België

Telefoon (phone): 10226240 (+32-10226240) 10226240 (+32-10226240)

Fax (fax): +32 (4) 780-87-35 +32 (4) 780-87-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMMO AXIMM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMMO AXIMM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMMO AXIMM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMMO AXIMM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMMO AXIMM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMMO AXIMM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMMO AXIMM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMMO AXIMM
Products information IMMO AXIMM

BTW identificatienummer (tax): BE07935943603
Ondernemingsnummer: 1605346679
Hoofdstad (capital): 101,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 125,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in IMMO AXIMM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMMO AXIMM
(Get full report from official database of BE for IMMO AXIMM)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMMO AXIMM
Addition kinds of activities for IMMO AXIMM

23710100. Bontjassen en andere bontkleding | Fur coats and other fur apparel
29510206. Wegenmateriaal, bitumineuze (niet van raffinaderijen) | Road materials, bituminous (not from refineries)
35319900. Bouwmachines, NIET | Construction machinery, nec
37140404. Verwarmers, motorvoertuig | Heaters, motor vehicle
38730000. Horloges, horloges, horloges en onderdelen | Watches, clocks, watchcases, and parts
54110000. Kruidenierszaken | Grocery stores
80429901. Groeps- en bedrijfsoefening, optometrist | Group and corporate practice, optometrist
86219902. Architect vereniging | Architect association

Werken bij IMMO AXIMM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMMO AXIMM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMMO AXIMM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMMO AXIMM. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudsmedewerker dierenwinkel - zonder weekendwerk (DADIZELE)

  Regio: DADIZELE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volgende zaken behoren tot je takenpakket: aanvullen in de winkel laden en lossen van vracht bij leveringen onderhoud van de winkel dieren onderhouden & eten geven vuilbakken legen kleine herstellingen buiten onderhoud tuinpark

 • Arbeider Wegenbouw (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar wegenbouwarbeiders in de regio Lier  Je staat in voor de afwerking :  Plaatsen van straatkolken  Plaatsen van greppels  Plaatsen van boordstenen  Grondwerken

 • Kwaliteitscontroleur - 2 ploegen - voeding (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Kwaliteitscontroles uitvoeren over het volledige proces - Opvolging van de kwaliteitscontroles in samenwerking met de permanentiedienst - Je voert hygiëne- en veiligheidsinspecties uit, verwerkt de gegevens en volgt de actiepunten op. - Opvolging en uitvoering van het volledige analyseplan (personeel, producten, materialen, gebouwen,...) - Opvolging van de analyses (grondstoffen en eindproducten): voorbereiden stalen, nazicht resultaten,... - Opvolging van FIFO grondstoffen en traceability - Beheer dagstalen - Assisteren van de kwaliteitsmanager in alle uitvoerende taken - Assisteren van de klachtenbehandeling, incidenten en recalls - Assistentie verlenen bij interne opleidingen inzake kwaliteit, hygiëne en kwaliteitssysteem - Lid van het HACCP-team en de Food Defense werkgroep Bedrijfsprofiel: Als Quality Control een boontje voor chocolade en kwaliteit ? Pralinart nv te Lokeren is een innovatief en snelgroeiend chocolade bedrijf, met export over de hele wereld. We maken zowel speciale assortimenten voor de seizoenen als assortimenten die het hele jaar rond verkocht worden

 • lasser (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant actief in de staalbouw zoeken wij eraren lasser vormen plooien in betonijzer stukken aflassen - half-automaat gewapend beton maken lassen van staalconstructie

 • HUISHOUDHULPEN REGIO GENK (AS)

  Regio: AS

  Bedrijf: ASLV

  Type: Dienstenchequebaan

  Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. ASLV Huishoudhulp stelt ook geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid, en graag mensen willen helpen.

 • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Mariakerke - Wondelgem (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Comics Station Antwerp - jobstudent attractiemedewerker (weekdagen en weekends) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Comics station Antwerp biedt meer dan 60 attracties en activiteiten. Wij zoeken enthousiaste studenten die bij ons willen werken als parkmedewerker. Dit houdt in: bedienen van de attracties het onderhoud van de attracties (schoonmaken, opruimen,...)

 • Sales Promotor | Kobo (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

  Type: Studentenjob

  Ben jij een boekenlover? Ben jij een geboren verkoper? Aarzel dan zeker niet om verder te lezen! Voor Kobo zijn we op zoek naar enthousiaste Promotoren die de verkoop van de e-readers een boost willen geven. Aan de hand van demonstraties op de winkelvloer laat je potentiële klanten kennis maken met het merk en de producten. Je toont hoe de e-readers werken, geeft hier informatie over en beantwoordt de vragen van de klanten.

 • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Leuven! (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ACTIVATE

  Type: Studentenjob

  Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

 • Office365 & SharePoint Technical Lead (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: RECOMATICS

  Type: Vaste Job

  Lijkt het je wat om dicht bij huis te werken, voldoening te halen uit jouw job en te behoren tot een jong en dynamisch team? Dan is werken bij RecoMatics zeker iets voor jou! We zijn op zoek naar een spontane, vlotte Office365 & SharePoint Technical Leaddie bijdraagt aan onze leuke werksfeer. Wat is je rol? Als Technical Lead ben je de persoon die enerzijds onze projecten technisch trekt en anderzijds ook mee de architectuur zal gaan bepalen. Wat houdt dit dan onder andere in? Je neemt als Technical Leadenkele projecten en klanten voor jouw rekening. Je bepaalt mee de juiste oplossing voor de klant, werkt de technische architectuur en oplossing uit en gaat het project succesvol begeleiden en mee uitvoeren. Je werkt heel nauw samen met onze klanten en denkt actief mee naar de beste oplossingen. Je bent een technical coachvoor de collega’s en onze klanten. Je helpt daardoor ook de collega’s te groeien in hun job. Je adviseert waar nodig het RecoMatics productteam bij het nemen van architecturale beslissingen. We hebben nog veel te vertellen over deze rol, maar we vinden het leuker jou verder enthousiast te krijgen bij een lekkere kop koffie op ons kantoor.

 • DISPATCHER BOUWFIRMA (EERNEGEM)

  Regio: EERNEGEM

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

  Type: Vaste Job

  We zoeken een multitasker die in een bouwfirma wil instaan voor volgende taken : Planning van de chauffeurs Klantencontact m.b.t. de leveringen Bestellingen plaatsen

 • IT-Planet - Product Owner met Java achtergrond (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functieomschrijving De opdracht als Product Owner is het verzamelen, managen en vertalen van de verwachtingen van elke stakeholder. Je neemt het beleid van het stakeholder management op je, en onderhoudt contacten met alle departementen. Vanuit een Agile mindset handel je als facilitator en durf je beslissingen te nemen: je maakt planning op voor alle betrokken partijen, met duidelijke doelstellingen, mogelijkheden en deadlines. Daarnaast behoud je het overzicht en hou je rekening met de verwachtingen en prioriteiten.  Je komt terecht in een gerenommeerd bedrijf, met toffe collega's, die net als jij gepassioneerd zijn en graag bijleert. Geen enkele week zal dezelfde zijn, waarbij je dagelijks gestimuleerd zal worden.    Profiel Je bent zeer technisch aangelegd met achtergrond in Java (full stack). Je hebt voeling met UX/UI. Je kent de uitdagingen in stakeholder management, en bent in staat een goede relatie op te bouwen en duidelijk te communiceren. Je hebt een Agile mindset, en ervaring in Scrum of andere Agile/lean methodologie. Je kan moeilijke problemen vertalen in mensentaal. Je voelt je goed in een adviserende rol, als goede en open communicator. Je bent gepassioneerd door analytisch denken en denkt graag out-of-the-box. Je bent bereid om sporadisch naar Nederland of Denemarken te reizen.   Aanbod   Bij ons word je verloond naar werk, kennis & competenties. Met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps-en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdcheques... Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden & training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er al weer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten klaar.   Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat.     Interesse? Stuur je CV en eventueel je motivatiebrief via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van IMMO AXIMM in sociale netwerken
Look for responds of IMMO AXIMM in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMMO AXIMM. Laat een reactie achter voor IMMO AXIMM. IMMO AXIMM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMMO AXIMM. Leave a respond for IMMO AXIMM. IMMO AXIMM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMMO AXIMM op de google maps. Adres en contacten IMMO AXIMM
Location of IMMO AXIMM on the google maps. Address and contacts of IMMO AXIMM

Andere gerelateerde bedrijven als come IMMO AXIMM IMMO AXIMM: BARKAT | MD CONSULT | P.S.J. | KOKO KARAOKE | Schoonjans G

Other related companies as IMMO AXIMM: BARKAT | MD CONSULT | P.S.J. | KOKO KARAOKE | Schoonjans G

IMMO AXIMM is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMMO AXIMM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07935943603. Het bedrijf IMMO AXIMM bevindt zich op het adres: CHAUSSةE DE LOUVAIN 67; 1300; WAVRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 101,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 125,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in IMMO AXIMM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IMMO AXIMM is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMMO AXIMM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMMO AXIMM, openstaande posities, locatie van IMMO AXIMM op de kaart.

IMMO AXIMM is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMMO AXIMM, company assigned to the tax number BE07935943603. The company IMMO AXIMM is located at the address: CHAUSSةE DE LOUVAIN 67; 1300; WAVRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 101,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 125,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in IMMO AXIMM were not found.
The main activity of IMMO AXIMM is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of IMMO AXIMM is not available. You also can look at reviews of IMMO AXIMM, open positions, location of IMMO AXIMM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMMO AXIMM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMMO AXIMM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMMO AXIMM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMMO AXIMM, employees, financial statistics.