HUPPA IMMO

Contactgegevens HUPPA IMMO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUPPA IMMO: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUPPA IMMO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MATROGNARD 3; 4000; LIبGE, België

Telefoon (phone): 42321076 (+32-42321076) 42321076 (+32-42321076)

Fax (fax): +32 (87) 177-99-39 +32 (87) 177-99-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUPPA IMMO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUPPA IMMO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUPPA IMMO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUPPA IMMO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUPPA IMMO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUPPA IMMO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUPPA IMMO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUPPA IMMO
Products information HUPPA IMMO

BTW identificatienummer (tax): BE04817199707
Ondernemingsnummer: 9979400634
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 782,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in HUPPA IMMO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUPPA IMMO
(Get full report from official database of BE for HUPPA IMMO)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUPPA IMMO
Addition kinds of activities for HUPPA IMMO

2111. sigaretten | Cigarettes
251503. Slaapmeubilair | Sleep furniture
07210103. Boomgaard en wijnkirurgie diensten | Orchard tree and vine surgery services
24490300. Rechthoekige dozen en kratten, hout | Rectangular boxes and crates, wood
35199903. Jet aandrijfmotoren | Jet propulsion engines
59991003. grafstenen | Tombstones
80210202. Tandartspraktijk | Dentists' office

Werken bij HUPPA IMMO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUPPA IMMO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUPPA IMMO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUPPA IMMO. Looking for open vacancies in other companies

 • Schrijnwerker in atelier (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een schrijnwerker in atelier: - Maken van kasten - Zelfstandig werken - Je werkt zelfstandig, soms wordt er in team gewerkt - Totaalinrichting van woningen, kantoren of bedrijfsruimte

 • Heftruckchauffeur - ATTEST (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: ASAP SCHOTEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van goederen alsook het stockeren in het magazijn. Verder ben je ook bereid om als handlanger ingezet te worden.

 • Allround arbeider in 3 ploegen - omgeving Waasland (VERREBROEK)

  Regio: VERREBROEK

  Bedrijf: Konvert Interim Beveren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de voedingssector zijn we op zoek naar handlangers/magazijniers uit de omgeving van het Waasland. Jouw takenpakket bestaat vooral uit fysieke taken: - verpakking - bestellingen klaarzetten - bakken afwassen - laden-lossen - verpakkingsmachine bedienen

 • Jobstudent Chauffeur B (VORSELAAR)

  Regio: VORSELAAR

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Je helpt mee de maaltijden inladen in de bestelwagen Je brengt volgens uitgestippelde route de maaltijden tot bij de klanten. Soms help je ook mee de maaltijden voorbereiden indien het nodig is bij drukte. Namiddag ben je bereid om mee de keuken op te ruimen.

 • Studenten Frituurmedewerker (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: T-INTERIM EEKLO

  Type: Studentenjob

  Als frituurmedewerker heb je verschillende taken, namelijk: Je neemt bestellingen op van de klanten. Je legt alles van snacks klaar voor de keuken. Je helpt bij het correct afbakken van snacks en frieten. Je maakt broodjes, salades, etc. klaar. Je staat in voor het onderhoud van de volledige frituur (schoonmaak, afwas, etc.). Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een frituur in Maldegem, zijn we op zoek naar jobstudenten die op regelmatige basis kunnen meehelpen, voornamelijk in het weekend. Dit kan zowel in de zaak als met de mobiele frituur zijn.

 • JOBSTUDENT SCHOONMAAKHULP voor de vakantieperiodes (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: SCHOONMAAKBEDRIJF DESEYN

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar jobstudenten voor de vakanties. Je staat in voor het poetsen van gangen, trappen en liften in appartementsgebouwen. Ook het lappen van ramen behoort tot uw takenpakket.

 • STUDENTEN WEEKDAGEN (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf regio Willebroek zijn we op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken als inpakker/magazijnier. Je werkt hierbij van 8u tot 16u30.

 • Steller-operator m/v (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: PUNCH METALS

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een steller-operator in 2-ploegen. Je staat in voor de instellingen van diverse plaatbewerkingsmachines. 1000 ton, 500 ton, transfer persen. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwalitatief product dat aan alle eisen moet voldoen. Instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines (persen). Houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. De steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van zijn taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). Is de eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorgen voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maken van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorgen voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeren van de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorgen voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Meewerken aan de optimalisatie van o.a.diverse gereedschappen, machines en werkmethodes.

 • syndicus - gebouwenbeheerder (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BEHEER

  Type: Vaste Job

  * Als syndicus ben je na een theoretische en praktische opleidingsperiode van minimum een jaar verantwoordelijk voor het beheer van een groep gebouwen. * Je werkt nauw samen met administratieve medewerkers waarmee je in teamverband het integrale beheer van een 30-tal gebouwen voert. * Je bent verantwoordelijk voor een breed spectrum aan taken betreffende bouwkundige, juridische en administratieve aspecten van ons vakgebied. * Als syndicus leid je gedurende de periode oktober tot en met mei gemiddeld één avondvergadering per week.

 • Zelfstandig Psycholoog bij Leefpunt (VELM)

  Regio: VELM

  Bedrijf: Triamant

  Type: Zelfstandige activiteit

  LEEFPUNT bevindt zich op de Triamantsite te Velm (Sint-Truiden) Je staat in voor de psychologische begeleiding, vanuit een holistische benadering Je zorgt voor een psychologische screening en diagnostiek, rapportage- en psychologisch-therapeutische indicatiestelling Je staat in voor het opstellen van behandelplannen Je doet gespreksbegeleidingen en -therapie, zowel individueel als in groep Je verwijst gericht door bij een ernstige indicatie je doet aan preventie en gezondheidsbevordering Je volgt de vooruitgang van de cliënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,...) Je bent bereid om voordrachten te verzorgen en/of mee te werken aan projecten.

 • Stagiair(e) | Vilvoorde (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: G4S

  Type: Leercontract

  G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. Voor onze administratieve zetel te Vilvoorde zijn we op zoek naar stagiaires. We bieden de mogelijkheid aan studenten om hun kennis om te zetten in de parktijk en samen werken we graag een traject uit op basis van jouw verwachtingen en interesses. Dien je een project uit te werken rond een specifiek topic of wil je allround ervaring op doen binnen jouw domein, we bekijken het graag samen met jou. Afhankelijk van jouw studierichting kunnen we een stageplaats aanbieden op de dienst : - Engineering - Marketing - HR Recruitment & Development - Payroll - Administration - ...

 • Flexi medewerker horeca zondagnamiddag (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: STEGMANN DEINZE

  Type: Flexijob

  Een tearoom in het centrum van Deinze is op zoek naar een flexi medewerker om mee te helpen elke zondagmiddag van 12u tot 17u. Je bestelt de klanten in de zaal of terras en je rekent af.

Zoek naar antwoorden van HUPPA IMMO in sociale netwerken
Look for responds of HUPPA IMMO in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUPPA IMMO. Laat een reactie achter voor HUPPA IMMO. HUPPA IMMO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUPPA IMMO. Leave a respond for HUPPA IMMO. HUPPA IMMO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUPPA IMMO op de google maps. Adres en contacten HUPPA IMMO
Location of HUPPA IMMO on the google maps. Address and contacts of HUPPA IMMO

Andere gerelateerde bedrijven als come HUPPA IMMO HUPPA IMMO: BOULANGERIE LA LEUZOISE | DIDIER CAESENS | NATHALIE DELACROIX | CULTUREEL CENTRUM HARELBEKE-ONTMOETINGSCENTRUM | R VERBANDT

Other related companies as HUPPA IMMO: BOULANGERIE LA LEUZOISE | DIDIER CAESENS | NATHALIE DELACROIX | CULTUREEL CENTRUM HARELBEKE-ONTMOETINGSCENTRUM | R VERBANDT

HUPPA IMMO is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUPPA IMMO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04817199707. Het bedrijf HUPPA IMMO bevindt zich op het adres: RUE MATROGNARD 3; 4000; LIبGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 782,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in HUPPA IMMO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUPPA IMMO is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUPPA IMMO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUPPA IMMO, openstaande posities, locatie van HUPPA IMMO op de kaart.

HUPPA IMMO is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUPPA IMMO, company assigned to the tax number BE04817199707. The company HUPPA IMMO is located at the address: RUE MATROGNARD 3; 4000; LIبGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 782,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in HUPPA IMMO were not found.
The main activity of HUPPA IMMO is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HUPPA IMMO is not available. You also can look at reviews of HUPPA IMMO, open positions, location of HUPPA IMMO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUPPA IMMO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUPPA IMMO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUPPA IMMO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUPPA IMMO, employees, financial statistics.