HUKTRA INTERNATIONAL

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • HUKTRA INTERNATIONAL
Private companiesRailroad Transportation • HUKTRA INTERNATIONAL

Contactgegevens HUKTRA INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUKTRA INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUKTRA INTERNATIONAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NOORDERMEERS 3; 8340; DAMME (GROOT), België

Telefoon (phone): 50356219 (+32-50356219) 50356219 (+32-50356219)

Fax (fax): +32 (87) 956-49-85 +32 (87) 956-49-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUKTRA INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUKTRA INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUKTRA INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUKTRA INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUKTRA INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUKTRA INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUKTRA INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUKTRA INTERNATIONAL
Products information HUKTRA INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE09915679931
Ondernemingsnummer: 7496215820
Hoofdstad (capital): 928,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 467,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in HUKTRA INTERNATIONAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUKTRA INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for HUKTRA INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUKTRA INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for HUKTRA INTERNATIONAL

1389. Olie- en gasvelddiensten, nec | Oil and gas field services, nec
5113. Industrieel en persoonlijk dienstpapier | Industrial and personal service paper
229900. Textielgoederen, nec | Textile goods, nec
249904. Beeld- en spiegelframes, hout | Picture and mirror frames, wood
07230105. Hooibalken diensten | Hay baling services
23990201. Horse dekens | Horse blankets
26790704. Isolatiepapier: batts, vullingen en dekens | Insulating paper: batts, fills, and blankets
35550501. Type giet-, oprichtings- of smeltmachines | Type casting, founding, or melting machines
80110521. Sportgeneeskunde specialist, arts | Sports medicine specialist, physician

Werken bij HUKTRA INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUKTRA INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUKTRA INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUKTRA INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

 • Plooibankbedienaar (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als plooibankbedienaar sta je in voor het instellen en bedienen van de CNC plooibank en dit aan de hand van een plan. Het programmeren van de machine behoort niet tot jouw takenpakket.

 • Huishoudhulp M/V regio Torhout PT OF FT (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: PICO BELLO

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende mensen in uw regio. Het aantal uren is bespreekbaar: van deeltijds tot voltijds. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Opvelp, 8 uur per week (OPVELP)

  Regio: OPVELP

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Opvelp. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP regio ROESELARE (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Poetsen via dienstencheques (GEETBETS)

  Regio: GEETBETS

  Bedrijf: DCO Geetbets

  Type: Dienstenchequebaan

  Poetsen via dienstencheques bij privé-personen.

 • Allround winkelmedewerker jobstudent (VRASENE)

  Regio: VRASENE

  Bedrijf: Konvert Interim Beveren

  Type: Studentenjob

  Voor een buurtwinkel in Vrasene zijn we op zoek naar jobstudent voor in het weekend en vakanties te werken. Omdat het gaat om een kleinere winkel sta je in voor een breed takenpakket: kassa, rekken aanvullen, charcuterie snijden, winkel schoonmaken, enz. We zijn voor de functie dus op zoek naar iemand die het fijn vindt om in een klein team nauw samen te werken. Bovendien kan ook je werken in het weekend. De ene week werk je zaterdag, de andere week zondag. Voel jij je hierdoor aangesproken? Contacteer ons snel en misschien is de job wel voor jou!

 • Jobstudent zaalmedewerker (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: GAVER 15

  Type: Studentenjob

  Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

 • Stagiair(e) Marketing (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: ORBID

  Type: Studentenjob

  Als stagiair marketing werk je in ondersteuning van de marketing verantwoordelijke en junior marketeer mee aan de verdere uitbouw van de branding van Orbid, zowel naar bedrijven als naar toekomstige collega’s. Je bent actief in domeinen content marketing, event marketing, lead generations & nurturing en corporate/employer branding. Concreet kan je takenpakket - afhankelijk van je kennis en interesses – bestaan uit onder andere: Copywriting van wervende teksten rond actuele topics binnen technologie, organisatie en mensen Het onderhouden van de website via ons cms-platform. Uitvoeren en opvolgen van SEO en SEA-acties Organiseren en opvolgen van events voor zowel klanten als potentiële medewerkers Onderhouden van het social media plan en bijhorende social media kanalen Het optimaliseren van de data quality in CRM Design van dynamische folders en presentaties Afnemen en uitwerken van interviews met klanten en medewerkers Mee uitbouwen van het corporate communicatieplan Onderzoeken van de markt en trends binnen technologie, organisatie en mensen

 • PRAKTIJKTRAINER ONDERHOUD TUINMACHINES (ANTWERPEN/LIMBURG/VLAAMS-BRABANT) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: PCLT

  Type: Zelfstandige activiteit

  PROVINCIE ANTWERPEN / LIMBURG / VLAAMS-BRABANT Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding basisonderhoud tuinmachines (haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, ....), defecten analyseren en verhelpen. U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

 • G2 Recruitment Solutions - ASP.NET Developer (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Dutch speaking .NET developer needed on extendable mission of 3 months in the Antwerp Region My client based in the Antwerp region are looking for a .NET developer to join their team on a extendable freelance mission of 6 months, to start in the next week. Role 2years - ASP .NET experience Xamarin is a bonus Dutch is essential, English is a bonus Details Location: Antwerp Region Duration: 6 month extendable freelance mission Start Date: ASAP to 2 weeks Remote: 1 day remote after a month If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please send an up to date CV with a contact number via the button below.

 • PRODUCT ONTWIKKELAAR INDUCTIVE SENSING (m/v) (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: USG Professionals

  Type: Werfreserve

  • Je werkt in nauw teamverband samen met de procesingenieur, de kwaliteitsingenieur en de klant • Je werkt verschillende concepten voor het mechanisch ontwerp uit • De product ontwikkelaar is verantwoordelijk voor zijn design waarbij hij/zij zich zal steunen op technische benaderingen zoals DFMEA, tolerantierekeningen, FEM, beoordeling meetrapport, prototypes, … • De product engineer moet kwaliteitsbewust werken in een TS16949 omgeving

 • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

  Regio: BURCHT

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van HUKTRA INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of HUKTRA INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUKTRA INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor HUKTRA INTERNATIONAL. HUKTRA INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUKTRA INTERNATIONAL. Leave a respond for HUKTRA INTERNATIONAL. HUKTRA INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUKTRA INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten HUKTRA INTERNATIONAL
Location of HUKTRA INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of HUKTRA INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come HUKTRA INTERNATIONAL HUKTRA INTERNATIONAL: HUGO DEVUE | ESKIN | BD SYSTEMS | Glavomet | Willebroek-Stad

Other related companies as HUKTRA INTERNATIONAL: HUGO DEVUE | ESKIN | BD SYSTEMS | Glavomet | Willebroek-Stad

HUKTRA INTERNATIONAL is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUKTRA INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09915679931. Het bedrijf HUKTRA INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: NOORDERMEERS 3; 8340; DAMME (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 928,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 467,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in HUKTRA INTERNATIONAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUKTRA INTERNATIONAL is Spoorwegvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUKTRA INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUKTRA INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van HUKTRA INTERNATIONAL op de kaart.

HUKTRA INTERNATIONAL is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUKTRA INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE09915679931. The company HUKTRA INTERNATIONAL is located at the address: NOORDERMEERS 3; 8340; DAMME (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 928,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 467,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in HUKTRA INTERNATIONAL were not found.
The main activity of HUKTRA INTERNATIONAL is Railroad Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HUKTRA INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of HUKTRA INTERNATIONAL, open positions, location of HUKTRA INTERNATIONAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUKTRA INTERNATIONAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUKTRA INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUKTRA INTERNATIONAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUKTRA INTERNATIONAL, employees, financial statistics.