UNION HELECINOISE

Contactgegevens UNION HELECINOISE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UNION HELECINOISE: address, phone, fax, email, website, opening hours

UNION HELECINOISE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE PIERRE RENARD 23; 1350; ORP-JAUCHE, België

Telefoon (phone): 19656586 (+32-19656586) 19656586 (+32-19656586)

Fax (fax): +32 (87) 793-81-59 +32 (87) 793-81-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UNION HELECINOISE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UNION HELECINOISE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UNION HELECINOISE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UNION HELECINOISE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UNION HELECINOISE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UNION HELECINOISE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UNION HELECINOISE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UNION HELECINOISE
Products information UNION HELECINOISE

BTW identificatienummer (tax): BE06100128173
Ondernemingsnummer: 1531738281
Hoofdstad (capital): 828,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 727,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Caf茅s. Installations and terrains de sport hors centres sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UNION HELECINOISE
(Get full report from official database of BE for UNION HELECINOISE)

Aanvulling soorten activiteiten voor UNION HELECINOISE
Addition kinds of activities for UNION HELECINOISE

2873. Stikstofmeststoffen | Nitrogenous fertilizers
7623. Koelservice en reparatie | Refrigeration service and repair
346205. Vuurvliegtuigen | Missile and ordnance forgings
33129900. Stofzuigers en stalen molens, nec | Blast furnaces and steel mills, nec
36120314. Gelijkrichttransformatoren | Rectifier transformers
38420300. Prosthetische apparaten | Prosthetic appliances
73899966. Document opslag service | Document storage service
83319901. Beroepsopleiding | Job counseling

Werken bij UNION HELECINOISE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UNION HELECINOISE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UNION HELECINOISE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UNION HELECINOISE. Looking for open vacancies in other companies

 • Kapstokchauffeur (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als kapstockchauffeur ben je de spil bij onze klant, een overslagbedrijf in de Antwerpse haven. Wat moet je doen? - Afnemen of opzetten van containers; - Containernummers intikken op een scherm in de vorklift; - Containers op een truck zetten; - Het uitzoeken / vrijzetten van bepaalde containers op verzoek van de klanten; - Dagelijkse controles van de vorklift : oliepeil / bandendruk e.d.

 • ALL ROUND MEDEWERKER PLAATBEWERKING (M/V) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  All round medewerker voor de plaatbewerking. Instellen en plooien van stukken op een CNC gestuurde plooimachine (LVD), ponsen van stukken, instellen en bedienen van zaagmachine (buizen), conventioneel draai en freeswerk. • Nauwkeurig opvolgen van het productieproces • Metingen uitvoeren en noteren • Bijhouden van productierapporten • Direct melden van productieafwijkingen

 • CNC-operator / insteller HOUTSECTOR - dagwerk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  AGO gaat op zoek naar een gemotiveerde CNC operator/insteller (hout) voor gevarieerd werk te Kortrijk. Onze klant produceert stukwerk/maatwerk. Jouw taak bestaat erin om de CNC-machine correct te parametreren en te bedienen. Je werkt in dagdienst.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Strijpen (STRIJPEN)

  Regio: STRIJPEN

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Kuringen (KURINGEN)

  Regio: KURINGEN

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Turnhout– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student boekhouding (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor: - Bankverrichtingen en diverse boekingen - Afstemming bestellingen met aankopen - Opstellen van creditnota's - Beheer leveranciers en betalingen

 • verko(o)p(st)er (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: D-JOB

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel in dameskleding met 'een maatje meer' zijn we op zoek naar een enthousiaste student(e). U bent het visitekaartje van de winkel en ontvangt klanten met veel enthousiasme. Hier winkelen moet voor de klant altijd een fijne en aangename ervaring zijn! U zal samen met uw collega's de winkel op orde houden: - kleding die het net niet is geworden terug weghangen of opplooien - felbegeerde nieuwe stuks net uit de doos in de winkel weghangen - toezien op de algemene orde in winkel Uw vaste collega's ondersteunen en bijstaan waar nodig Op termijn ook de klanten bijstaan met hun vragen, advies geven en vriendelijk verder helpen. Belangrijk: - gevoel voor mode - kennis van een 'maatje meer' - klantvriendelijk en enthousiast

 • JOBSTUDENT BEDIENING TAVERNE SPEELTUIN (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: DE KLOEK

  Type: Studentenjob

  De kloek is een binnen- en buitenspeeltuin met inbegrip van een taverne. Onze nieuwe collega zal meedraaien in de bediening van onze taverne. Je staat mee in voor het opdienen van gerechten, afruimen en opkuisen van tafels, klanten ontvangen voor de binnenspeeltuin, ... In de zomer bediening op het terras, scheppen van ijs,...

 • Payroll Consultant - Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: PARTENA

  Type: Vaste Job

  Het sociaal beheer van onze klanten is vaak heel complex. De Payroll Services van Partena helpen onze klanten vooruit door hun in dit beheer bij te staan en oplossingen aan te bieden. Als Payroll Consultant waak je over het goede verloop van de loonberekeningen en van de administratie van het personeel onderworpen aan het Belgische Arbeidsrecht. Je bent verantwoordelijk voor het volledige loonproces en de personeelsadministratie van de klanten. Je werkt vanuit ons kantoor in Hasselt. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

 • Medewerker inbound klantendienst regio Asse (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: VIO-HR

  Type: Vaste Job

  Heb jij reeds ervaring op een klantendienst of in een call center en ben je op zoek naar een gelijkaardige functie bij een modern en groeiend bedrijf, waarbij je terecht komt in een aangenaam team van 4 personen? Onze klant regio Asse is namelijk op zoek naar een enthousiaste inbound klantendienstmedewerker waarbij je zal instaan voor volgende taken: Telefonisch te woord staan van consumenten in verband met vragen over lopende promoties en acties Opvolgen van lopende en nieuwe aanvragen Beheer van het platform waarop klanten lopende promoties behandelen en contactpersonen hiervan te woord staan Ben jij klantvriendelijk en schrik jij niet af van dagelijks veel telefonisch contact? Ben je daarnaast ook vlot tweetalig (geschreven en gesproken)? Stuur dan jouw CV en gegevens naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • Taaltrainers Nederlands (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: CALL INTERNATIONAL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je zal worden ingezet als taaltrainer, voornamelijk voor het volwassen publiek. Dit kan zowel in private lessen of groepscursussen, in onze centra, in de bedrijven ter plaatse of op afstand.

Zoek naar antwoorden van UNION HELECINOISE in sociale netwerken
Look for responds of UNION HELECINOISE in social networks

Lees alle opmerkingen voor UNION HELECINOISE. Laat een reactie achter voor UNION HELECINOISE. UNION HELECINOISE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UNION HELECINOISE. Leave a respond for UNION HELECINOISE. UNION HELECINOISE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UNION HELECINOISE op de google maps. Adres en contacten UNION HELECINOISE
Location of UNION HELECINOISE on the google maps. Address and contacts of UNION HELECINOISE

Andere gerelateerde bedrijven als come UNION HELECINOISE UNION HELECINOISE: FLINTERACTION COMPANY NV | LEYS NV | Geurts Design BVBA | Babor Cosmetics (Belgium) | HONDA-MULLENS DIEST SA

Other related companies as UNION HELECINOISE: FLINTERACTION COMPANY NV | LEYS NV | Geurts Design BVBA | Babor Cosmetics (Belgium) | HONDA-MULLENS DIEST SA

UNION HELECINOISE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UNION HELECINOISE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06100128173. Het bedrijf UNION HELECINOISE bevindt zich op het adres: RUE PIERRE RENARD 23; 1350; ORP-JAUCHE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 828,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 727,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Caf茅s. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
De hoofdactiviteit van UNION HELECINOISE is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UNION HELECINOISE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UNION HELECINOISE, openstaande posities, locatie van UNION HELECINOISE op de kaart.

UNION HELECINOISE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is UNION HELECINOISE, company assigned to the tax number BE06100128173. The company UNION HELECINOISE is located at the address: RUE PIERRE RENARD 23; 1350; ORP-JAUCHE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 828,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 727,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. Caf茅s. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. List of products are Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
The main activity of UNION HELECINOISE is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of UNION HELECINOISE is not available. You also can look at reviews of UNION HELECINOISE, open positions, location of UNION HELECINOISE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UNION HELECINOISE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UNION HELECINOISE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UNION HELECINOISE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UNION HELECINOISE, employees, financial statistics.