R.C. HAVELANGE

Contactgegevens R.C. HAVELANGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R.C. HAVELANGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

R.C. HAVELANGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IMPASSE DU MOULIN 11; 5370; HAVELANGE, België

Telefoon (phone): 83633275 (+32-83633275) 83633275 (+32-83633275)

Fax (fax): +32 (50) 825-72-34 +32 (50) 825-72-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R.C. HAVELANGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R.C. HAVELANGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R.C. HAVELANGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R.C. HAVELANGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R.C. HAVELANGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R.C. HAVELANGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R.C. HAVELANGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R.C. HAVELANGE
Products information R.C. HAVELANGE

BTW identificatienummer (tax): BE02456237792
Ondernemingsnummer: 8053497314
Hoofdstad (capital): 481,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 539,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Caf茅s. Installations and terrains de sport hors centres sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R.C. HAVELANGE
(Get full report from official database of BE for R.C. HAVELANGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor R.C. HAVELANGE
Addition kinds of activities for R.C. HAVELANGE

323104. Versterkte of versterkte glas | Strengthened or reinforced glass
599400. Nieuwsverkopers en krantenkiosken | News dealers and newsstands
34339906. Kachels, hout en steenkool | Stoves, wood and coal burning
34999907. Dozen voor verpakking en verzending, metaal | Boxes for packing and shipping, metal
35890200. Commerciële schoonmaakapparatuur | Commercial cleaning equipment
50649902. Apparatuur onderdelen, huishoudelijk | Appliance parts, household

Werken bij R.C. HAVELANGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R.C. HAVELANGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R.C. HAVELANGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R.C. HAVELANGE. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier bouwhandel (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een handel in bouwmaterialen zijn we op zoek naar een extra magazijnier. Je zal instaan voor het bedienen van klanten en het laden en lossen van vrachtwagens. Verwacht: - Je bent vlot, communicatief en hulpvaardig - Je hebt een klantgerichte houding, zelfs in drukke periodes - Je bent vertrouwd met bouwmaterialen - Leergierigheid is je niet vreemd waardoor je snel je kennis over ons uitgebreid gamma vergroot en blijft onderhouden - In de kandidaat zoeken wij een dynamisch en gedreven persoon met teamspirit en die zelfstandig zijn taken kan organiseren

 • ERVAREN PLOEGBAAS VOOR FUNDERINGSWERKEN IN DE WONINGBOUW (AAIGEM)

  Regio: AAIGEM

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jij bent van A tot Z verantwoordelijk voor de funderingsaanleg in de woningbouw: de organisatie van de bouwwerf, de planning van de werken, het aanleggen van rioleringen, het graven van sleuven, het gieten van platen, de wapening en de bekisting; Je coördineert hierbij de werkzaamheden en volgt hierbij de veiligheidsreglementering op; Je stuurt en begeleidt je collega's

 • Customer Service Medewerker in Ronse (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: Go4jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je ondersteunt de customer service met het ingeven van orders, de opmaak van offertes en commercieel technische productfiches. Volgende taken behoren je toe: • Je bent verantwoordelijk voor de correcte (cijfer) ingave van de artikelen in SAP. • Je zorgt voor de administratieve afhandeling van directe zendingen. • Je helpt bij het opmaken van stockoverzichten voor klanten • Je ondersteunt de planning & logistieke medewerkers met de opmaak van opvolgingslijsten, met exportlijsten & facturatie richting onze productievestigingen en met data-ingave in SAP. • Je ondersteunt deze beide afdelingen, waardoor je hun werking volledig leert kennen en in een groot deel van onze verkoops- en logistieke flow betrokken bent.

 • EXTERN MONTEUR VAN VENTILATIE - REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gevestigd in de regio van Kortrijk gaat Forum op zoek naar ervaren monteurs. Jouw functie bestaat uit het monteren van airco's en ventilatiesystemen op verplaatsing. De klanten kunnen gesitueerd zijn over heel België. Je krijgt eerst een opleiding (elektriciteit) on the job. Je werkt steeds in teamverband.

 • Orderpicker (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Wommelgem zoeken we gedreven orderpickers / receivers / verpakkers. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen. orderpick inpak Je werkt in daguren van maandag tot vrijdag. Het is zeer belangrijk dat je nauwkeurig werkt zodat je de juiste producten uit het magazijn haalt en klaarmaakt voor verzending (labels checken).

 • Huishoudhulpen regio Haacht (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: HAPPI HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

 • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Beervelde (BEERVELDE)

  Regio: BEERVELDE

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • Buizenfitter Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: FARYS

  Type: Vaste Job

  Uitvoeren van diverse werkzaamheden zodat de aanleg en het onderhoud van de waterinfrastructuur klantgericht, tijdig, kwaliteitsvol en veilig afgewerkt wordt.

 • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: BERT BEUSEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

 • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Maaseik-Bree)

  Regio: Regio Maaseik-Bree

  Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

 • Teamleiders Health & Beauty (Regio Maaseik-Bree)

  Regio: Regio Maaseik-Bree

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

 • Tekenaar Elektriciteit & Inplantingen (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: A.T.I.

  Type: Werfreserve

  Momenteel zoeken we een tekenaar / ontwerper met ervaring in het uittekenen van lay-out plannen van elektrische hoogspanningsinstallaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel. Ervaring in tekenwerk is noodzakelijk. Ervaring in de hoogspanning is niet noodzakelijk. Ervaring in algemene elektricteit, ook bouwkunde of landmeter - ervaring speelt mee.

Zoek naar antwoorden van R.C. HAVELANGE in sociale netwerken
Look for responds of R.C. HAVELANGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor R.C. HAVELANGE. Laat een reactie achter voor R.C. HAVELANGE. R.C. HAVELANGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R.C. HAVELANGE. Leave a respond for R.C. HAVELANGE. R.C. HAVELANGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R.C. HAVELANGE op de google maps. Adres en contacten R.C. HAVELANGE
Location of R.C. HAVELANGE on the google maps. Address and contacts of R.C. HAVELANGE

Andere gerelateerde bedrijven als come R.C. HAVELANGE R.C. HAVELANGE: CENTEA | Duponzoo BVBA | U.S. SOMBREFFOISE | Neirynck | RADIO TELECOM.CENT.EUROPE BVBA-SPRL

Other related companies as R.C. HAVELANGE: CENTEA | Duponzoo BVBA | U.S. SOMBREFFOISE | Neirynck | RADIO TELECOM.CENT.EUROPE BVBA-SPRL

R.C. HAVELANGE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is R.C. HAVELANGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02456237792. Het bedrijf R.C. HAVELANGE bevindt zich op het adres: IMPASSE DU MOULIN 11; 5370; HAVELANGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 481,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 539,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Caf茅s. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
De hoofdactiviteit van R.C. HAVELANGE is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R.C. HAVELANGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R.C. HAVELANGE, openstaande posities, locatie van R.C. HAVELANGE op de kaart.

R.C. HAVELANGE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is R.C. HAVELANGE, company assigned to the tax number BE02456237792. The company R.C. HAVELANGE is located at the address: IMPASSE DU MOULIN 11; 5370; HAVELANGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 481,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 539,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. Caf茅s. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. List of products are Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
The main activity of R.C. HAVELANGE is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of R.C. HAVELANGE is not available. You also can look at reviews of R.C. HAVELANGE, open positions, location of R.C. HAVELANGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over R.C. HAVELANGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R.C. HAVELANGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R.C. HAVELANGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R.C. HAVELANGE, employees, financial statistics.