F.C.R.V. MACQUENOISE

Contactgegevens F.C.R.V. MACQUENOISE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data F.C.R.V. MACQUENOISE: address, phone, fax, email, website, opening hours

F.C.R.V. MACQUENOISE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LE FOUR MATOT 13; 6593; MOMIGNIES, België

Telefoon (phone): 60512661 (+32-60512661) 60512661 (+32-60512661)

Fax (fax): +32 (83) 293-14-87 +32 (83) 293-14-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) F.C.R.V. MACQUENOISE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "F.C.R.V. MACQUENOISE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "F.C.R.V. MACQUENOISE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van F.C.R.V. MACQUENOISE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen F.C.R.V. MACQUENOISE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of F.C.R.V. MACQUENOISE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees F.C.R.V. MACQUENOISE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti F.C.R.V. MACQUENOISE
Products information F.C.R.V. MACQUENOISE

BTW identificatienummer (tax): BE01758605957
Ondernemingsnummer: 7061431884
Hoofdstad (capital): 951,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 159,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Caf茅s. Installations and terrains de sport hors centres sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor F.C.R.V. MACQUENOISE
(Get full report from official database of BE for F.C.R.V. MACQUENOISE)

Aanvulling soorten activiteiten voor F.C.R.V. MACQUENOISE
Addition kinds of activities for F.C.R.V. MACQUENOISE

3489. Ordnance en accessoires, nec | Ordnance and accessories, nec
3646. Commerciële verlichtingsinrichtingen | Commercial lighting fixtures
021900. Algemeen vee, nec | General livestock, nec
20410200. Deeg en beslag | Doughs and batters
45810000. Luchthavens, vliegvelden en diensten | Airports, flying fields, and services
51370603. Rokken | Skirts
79991116. Duik instructie voor duiken en duiken | Scuba and skin diving instruction
80110524. Vruchtbaarheidsspecialist, arts | Fertility specialist, physician

Werken bij F.C.R.V. MACQUENOISE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in F.C.R.V. MACQUENOISE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor F.C.R.V. MACQUENOISE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for F.C.R.V. MACQUENOISE. Looking for open vacancies in other companies

 • Polyvalente arbeider Kampenhout (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Kampenhout zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker die niet bang is zijn/haar handen vuil te maken. Je reinigt met een hogedrukreiniger de containers waarin keukenafval gehouden werd. Daarnaast sta je in voor een nette en opgeruimde werkplaats. Je werkt voltijds van 8u30 tot 17u00 van maandag tot en met vrijdag. Plaats van tewerkstelling: Kampenhout

 • Machine operator (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiend bedrijf in Heist op den Berg zijn we op zoek naar een machine operator. Dankzij je zin voor nauwkeurigheid en technische skills zorg je voor het goede verloop van het productieproces. Je stelt je machines correct in, en zorgt voor een tijdige bevoorrading van de materialen. Je voert op regelmatige basis kwaliteitscontroles uit.

 • Lasser-Mechanieker (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in machinebouw, regio Gent-Lochristi, zijn wij op zoek naar een Lasser: Je hebt ervaring in montage, constructie werken of machinebouw Je kunt metaal lassen Je kunt de plooibank en plaatschaar bedienen Je hebt ervaring met mechanica

 • Telesales Advisor regio Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In de functie van Telesales Advisor ga je op zowel outbound als inbound projecten werken. Je staat in voor de sales alsook voor technische ondersteuning waarbij je sales opportuniteiten kan detecteren en creëren. Je beschikt over commercieel inzicht en doet aan upsell cross-sell en sluit ook zelf de deals af. Je stelt je empatisch op en hebt een klantgerichte aanpak

 • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Landen-Zoutleeuw (Regio Tienen)

  Regio: Regio Tienen

  Bedrijf: TRIXXO HOME BORGLOON

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen. Het gaat over gezinnen in de gemeentes Landen en Zoutleeuw.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Kortessem (KORTESSEM)

  Regio: KORTESSEM

  Bedrijf: PUUUR BILZEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

 • Nespresso barista te Turnhout (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Barista! Ben jij een koffieliefhebber? Onze klant is op zoek naar barista's die klanten kunnen verwennen met lekkere koffiebereidingen. Jouw taak zal zijn om de klanten te ontvangen aan de bar en je bereidt voor hen verschillende soorten koffie. Heb je geen ervaring als barista? Geen paniek, er worden workshops georganiseerd!

 • Jobstudent winkelbediende (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: CARREFOUR EXPRESS

  Type: Studentenjob

  Momenteel zijn wij op zoek naar een jobstudent winkelbediende: Je werkt aan de kassa, je ontvangt de betalingen. Je onthaalt de bezoekers en geeft hen advies over onze producten. Je vult de rekken aan. Je staat in voor het onderhouden van de winkel. ...

 • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

 • 3D-ontwerper (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Studentenjob

  Je kan zelfstandig de wensen/eisen van de interne klant in kaart brengen. De informatie die je krijgt, zal je zelfstandig omzetten in een praktisch ontwerp. Dit ontwerp zal je 3D printen. Je zal verbeteringen aanbrengen tot de klant tevreden is.

 • Verpleegkundige thuiszorg - bijverdienste (BERTEM)

  Regio: BERTEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen en inspuitingen. Je helpt hen bij het wassen en de specifieke technische zorgen. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en je staat in voor de totaalzorg. We zoeken verschillende verpleegkundigen die wensen te werken in een flexibel systeem. Je geeft zelf je beschikbaarheden door en op deze basis wordt je deeltijdse planning afgesproken. Ook als je veel beschikbaar bent voor een kortere periode (* 1 maand), kan dit besproken worden. We zoeken mensen die graag zelfstandig werken en de beste thuishulp aan de patiënten willen geven. Je krijgt alle werkmiddelen ter beschikking en je beschikt over een eigen wagen. Je verplaatsingen worden via een kilometervergoeding vergoed.

 • Software Engineer (ASSENT)

  Regio: ASSENT

  Bedrijf: Konvert Office Hasselt

  Type: Vaste Job

  Samen met het IT-team ben je verantwoordelijk voor het mee ontwikkelen van de bedrijfssoftware en randapplicaties. Je optimaliseert de documentenstroom en werkt mee aan technische en functionele oplossingen binne het ERP Pakket Dynamics AX. Verder werk je mee aan rapporteringsoplossingen en integratieprojecten. Samen met het IT-team denk je na over verbeteringen op technologisch en procesmatig vlak. Op die manier bepaal je de tactische uitvoering van IT mee. Je hebt interesse in het systeemgebeuren en firstline support schrikt je niet af.

Zoek naar antwoorden van F.C.R.V. MACQUENOISE in sociale netwerken
Look for responds of F.C.R.V. MACQUENOISE in social networks

Lees alle opmerkingen voor F.C.R.V. MACQUENOISE. Laat een reactie achter voor F.C.R.V. MACQUENOISE. F.C.R.V. MACQUENOISE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for F.C.R.V. MACQUENOISE. Leave a respond for F.C.R.V. MACQUENOISE. F.C.R.V. MACQUENOISE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie F.C.R.V. MACQUENOISE op de google maps. Adres en contacten F.C.R.V. MACQUENOISE
Location of F.C.R.V. MACQUENOISE on the google maps. Address and contacts of F.C.R.V. MACQUENOISE

Andere gerelateerde bedrijven als come F.C.R.V. MACQUENOISE F.C.R.V. MACQUENOISE: PETER ANTONISSEN | HUIS GALATEA | MARIA-THERESIA DENDAUW | Olbrechts Henri | FOTOSTUDIO PALS JAKI

Other related companies as F.C.R.V. MACQUENOISE: PETER ANTONISSEN | HUIS GALATEA | MARIA-THERESIA DENDAUW | Olbrechts Henri | FOTOSTUDIO PALS JAKI

F.C.R.V. MACQUENOISE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is F.C.R.V. MACQUENOISE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01758605957. Het bedrijf F.C.R.V. MACQUENOISE bevindt zich op het adres: LE FOUR MATOT 13; 6593; MOMIGNIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 951,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 159,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Caf茅s. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
De hoofdactiviteit van F.C.R.V. MACQUENOISE is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van F.C.R.V. MACQUENOISE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van F.C.R.V. MACQUENOISE, openstaande posities, locatie van F.C.R.V. MACQUENOISE op de kaart.

F.C.R.V. MACQUENOISE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is F.C.R.V. MACQUENOISE, company assigned to the tax number BE01758605957. The company F.C.R.V. MACQUENOISE is located at the address: LE FOUR MATOT 13; 6593; MOMIGNIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 951,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 159,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. Caf茅s. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. List of products are Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
The main activity of F.C.R.V. MACQUENOISE is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of F.C.R.V. MACQUENOISE is not available. You also can look at reviews of F.C.R.V. MACQUENOISE, open positions, location of F.C.R.V. MACQUENOISE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over F.C.R.V. MACQUENOISE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf F.C.R.V. MACQUENOISE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about F.C.R.V. MACQUENOISE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company F.C.R.V. MACQUENOISE, employees, financial statistics.