TENNIS KRABBERSHOEK

Contactgegevens TENNIS KRABBERSHOEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TENNIS KRABBERSHOEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

TENNIS KRABBERSHOEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENSTRAAT 51; 2960; BRECHT, België

Telefoon (phone): 33138796 (+32-33138796) 33138796 (+32-33138796)

Fax (fax): +32 (86) 194-97-63 +32 (86) 194-97-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TENNIS KRABBERSHOEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TENNIS KRABBERSHOEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TENNIS KRABBERSHOEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TENNIS KRABBERSHOEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TENNIS KRABBERSHOEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TENNIS KRABBERSHOEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TENNIS KRABBERSHOEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TENNIS KRABBERSHOEK
Products information TENNIS KRABBERSHOEK

BTW identificatienummer (tax): BE02251892089
Ondernemingsnummer: 5977081298
Hoofdstad (capital): 585,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 881,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Types de Clubs: Tennis.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Caf茅s

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TENNIS KRABBERSHOEK
(Get full report from official database of BE for TENNIS KRABBERSHOEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor TENNIS KRABBERSHOEK
Addition kinds of activities for TENNIS KRABBERSHOEK

20410301. Brood en broodsoortrollenmixen | Bread and bread-type roll mixes
28229911. Siliconenrubbers | Silicone rubbers
34299910. Parachute hardware | Parachute hardware
39991203. Identificatieplaten | Identification plates
73590801. Dierverhuur | Animal rental
80110501. allergoloog | Allergist

Werken bij TENNIS KRABBERSHOEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TENNIS KRABBERSHOEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TENNIS KRABBERSHOEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TENNIS KRABBERSHOEK. Looking for open vacancies in other companies

 • Metserdiender (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: MOONEN JAN

  Type: Vervanging brugpensioen

  Ter vervanging van een bruggepensioneerde zijn we op zoek naar een metserdiender. Jouw taken zijn: Dienen van de metsers Algemene metselwerken Bedienen torenkraan

 • Stabiliteitsingenieur (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een stabiliteitsingenieur (M/V): Je maakt stabiliteitsstudies op van gebouwen en constructies Je bent op de hoogte van verschillende funderingsmethodes Je volgt de wetgevingen op voor België, Duitsland en Europa  

 • Huishoudhulp Puuur Zandhoven/ Massenhoven/ Pulle/ Pulderbos/ Viersel (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZWIJNAARDE (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Zwijnaarde zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Bijlesgever wiskunde (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Jobstudent (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • (HULP) KOK (BEIGEM)

  Regio: BEIGEM

  Bedrijf: BEIGEMS GENOT

  Type: Vaste Job

  Voor onze nieuwe brasserie met voorziene opstart begin oktober, zijn we dringend op zoek naar een hulpkok of kok. We zijn een no-nonsense brasserie met Frans-Belgische keuken en eerlijke gerechten. Je zal instaan voor de gehele werking van de keuken: Het uitwerken van de menukaart; De foodcost berekenen; De organisatie en het onderhoud van de keuken. Mise en place; De bereiding van de gerechten; Onderling taken verdelen in samenspraak met de zaakvoerder en de andere (hulp)kok. ...

 • Metser- diender (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: JURI

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket bestaat uit Diverse werken in opleverpunten, oa. Kleine metselwerken Tegels die ontbreken Vochtprobleem oplossen Kleine bekistingswerken Dorpels leggen Openingen maken in bestaand metselwerk ( ramen, deuren,..) Muur in breuksteen bouwen Lichte tussenwanden, prefab bekleding, valse plafonds, … plaatsen Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen,…) … Uiteraard word je hier bijgestaan door je mentor/ploegbaas

 • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: Select HR Gent

  Type: Vaste Job

  Als administratief bediende ben je verantwoordelijk voor volgende taken: Aanmaken en opvolgen van bestellingen bij leveranciers uit de Far East en Europa. Administratie rond het aanvragen van stalen en opstarten van nieuwe producten en assortimenten. Opvragen van technische documenten bij leveranciers en digitaal archiveren in samenwerking met de Quality Control afdeling. Creëren of aanpassen van leveranciers- en artikelfiches. Opvolgen van de flow van nieuwe verpakkingen, item stickers en handleidingen in samenwerking met de grafische afdeling. Rapportering aan de aankoopmanager. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, gelegen te Gavere zijn we op zoek naar een administratief bediende (M/V) met een kritische blik, ter ondersteuning van de aankoopafdeling.  

 • Verkoper (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: HER VAAM GROEP

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je gaat op zelfstandige basis langs bij onze klanten. Je helpt hen met de juist keuzes en geeft hen advies. Jen bent dé schakel tussen ons bedrijf en de klant. Je werkt op commissie en kan steeds rekenen op onze steun en expertise. Bezoeken van de klanten. Situatieschetsen verwerken tot offertes. Opvolging dossiers van A tot Z. Begeleiding van de klant tijdens de gehele werken. Commerciële ingesteldheid. Oplossingsgericht denkend.

 • Leerkracht Engels (KERMT)

  Regio: KERMT

  Bedrijf: ENGLISH TODAY

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bent zelfstandig of in bijberoep. Je beschikt over een leraardiploma of je bent een native English speaker.

 • 1 Sales Support Internal Sales (technisch administratief medewerker) (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: LUTZE CONVEYING BELUX

  Type: Werfreserve

  Als binnendienst medewerker ondersteun je onze external sales en ben je vaak de verbinding tussen ons bedrijf en onze klanten bij offertevragen en bestellingen. Veelvuldige telefonische contacten met klanten. Klanten kunnen bij jou terecht voor vragen in verband met offertes, prijzen, levertermijnen, edm. Communicatie tussen binnen- en buitendienst en met klanten en leveranciers Technisch administratieve en commerciële werkzaamheden. Calculatie van servicewerken op basis van werkbonnen techniekers. Opmaken van offertes. Verwerking en afhandeling van bestellingen. Prefacturatie en facturatie www.lutze-conveying.com

Zoek naar antwoorden van TENNIS KRABBERSHOEK in sociale netwerken
Look for responds of TENNIS KRABBERSHOEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor TENNIS KRABBERSHOEK. Laat een reactie achter voor TENNIS KRABBERSHOEK. TENNIS KRABBERSHOEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TENNIS KRABBERSHOEK. Leave a respond for TENNIS KRABBERSHOEK. TENNIS KRABBERSHOEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TENNIS KRABBERSHOEK op de google maps. Adres en contacten TENNIS KRABBERSHOEK
Location of TENNIS KRABBERSHOEK on the google maps. Address and contacts of TENNIS KRABBERSHOEK

Andere gerelateerde bedrijven als come TENNIS KRABBERSHOEK TENNIS KRABBERSHOEK: COIFFURE DUCHESS | Hiketick M | Nicaise M (DO) | VRIJE BASISSCHOOL | Van Moortel BVBA

Other related companies as TENNIS KRABBERSHOEK: COIFFURE DUCHESS | Hiketick M | Nicaise M (DO) | VRIJE BASISSCHOOL | Van Moortel BVBA

TENNIS KRABBERSHOEK is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TENNIS KRABBERSHOEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02251892089. Het bedrijf TENNIS KRABBERSHOEK bevindt zich op het adres: MOLENSTRAAT 51; 2960; BRECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 585,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 881,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Caf茅s. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Tennis..
De hoofdactiviteit van TENNIS KRABBERSHOEK is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TENNIS KRABBERSHOEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TENNIS KRABBERSHOEK, openstaande posities, locatie van TENNIS KRABBERSHOEK op de kaart.

TENNIS KRABBERSHOEK is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is TENNIS KRABBERSHOEK, company assigned to the tax number BE02251892089. The company TENNIS KRABBERSHOEK is located at the address: MOLENSTRAAT 51; 2960; BRECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 585,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 881,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. Caf茅s. List of products are Types de Clubs: Tennis..
The main activity of TENNIS KRABBERSHOEK is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TENNIS KRABBERSHOEK is not available. You also can look at reviews of TENNIS KRABBERSHOEK, open positions, location of TENNIS KRABBERSHOEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TENNIS KRABBERSHOEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TENNIS KRABBERSHOEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TENNIS KRABBERSHOEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TENNIS KRABBERSHOEK, employees, financial statistics.