KON. SPORTCLUB MACCABI

Contactgegevens KON. SPORTCLUB MACCABI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KON. SPORTCLUB MACCABI: address, phone, fax, email, website, opening hours

KON. SPORTCLUB MACCABI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PELIKAANSSTRAAT 92B53; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32261708 32261708

Fax (fax): +32 (10) 269-85-61 +32 (10) 269-85-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KON. SPORTCLUB MACCABI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KON. SPORTCLUB MACCABI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KON. SPORTCLUB MACCABI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KON. SPORTCLUB MACCABI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KON. SPORTCLUB MACCABI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KON. SPORTCLUB MACCABI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KON. SPORTCLUB MACCABI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KON. SPORTCLUB MACCABI
Products information KON. SPORTCLUB MACCABI

BTW identificatienummer (tax): BE06640380859
Ondernemingsnummer: 4698822021
Hoofdstad (capital): 917,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 449,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Types de Clubs: Karat茅. F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Caf茅s

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KON. SPORTCLUB MACCABI
(Get full report from official database of BE for KON. SPORTCLUB MACCABI)

Aanvulling soorten activiteiten voor KON. SPORTCLUB MACCABI
Addition kinds of activities for KON. SPORTCLUB MACCABI

17529903. Tapijt leggen | Carpet laying
32950212. Perliet, geaggregeerd of uitgebreid | Perlite, aggregate or expanded
35310406. Betonbewerking apparatuur | Concrete grouting equipment
36310104. Magnetronovens, inclusief draagbaar: huishouden | Microwave ovens, including portable: household
50440400. Adressen en mailing machines | Addressing and mailing machines
62319903. Beveiliging uitwisseling | Security exchanges
62890202. Voorraad overdrachtsagenten | Stock transfer agents

Werken bij KON. SPORTCLUB MACCABI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KON. SPORTCLUB MACCABI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KON. SPORTCLUB MACCABI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KON. SPORTCLUB MACCABI. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerkers voeding (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: ASAP GENK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jij staat in voor de productie van patisserie, klaarzetten van afgewerkte producten en afnemen van verpakte broden van de transportband. Verder moet je ook kratten stapelen, sandwiches inpakken en brood decoreren. Het uurloon is 12.04€/u + ploegenpremie + maaltijdcheques van €4.

 • Fruitsorteerder (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je takenpakket zal bestaan uit: Het sorteren van fruit maar ook controleren of ze voldoende rijp zijn voor verscheping Het in orde brengen van verpakking, door het wegsnijden van plastic Het controleren van de paletten en de koeling De etikettering in orde brengen Bedrijfsprofiel: Onze klant in de haven van Antwerpen is op zoek naar nieuwe fruitsorteerders. Onze klant is één van de grootste fruitbehandelaars ter wereld waarbij het werk van dag tot dag kan variëren.

 • Halfautomaatlasser met ervaring - Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons, gespecialiseerd in de productie en montage van metaalconstructies op maat, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde halfautomaatlasser voor zowel in het atelier als op verplaatsing. Je kan hierbij al een eerste relevante ervaring voorleggen én je bent hierbij snel beschikbaar. Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in de productie en montage van metaalconstructies op maat in staal, inox en aluminium.

 • Reachtruckchauffeur voor bedrijf in Bornem (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bij contract DSV na interimperiode als ook een hospitalisatieverzekering AG Insurance & groepsverzekering via de sector. Aantal uren/week: Aantal dagen/week: 5 Orderpicken Reachtruck

 • Heftruckchauffeur I Daguren I Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Synergie Bornem Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een innovatief en dynamisch bedrijf in Puurs zijn we op zoek naar een ervaren en geattesteerd heftruckchauffeur. Als vorkliftchauffeur sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagenens en goederenontvangst. Je controleert de aantallen, labelt, doet de opslag, ... Je gebruikt hier onder andere ook een scanner voor. De orde en netheid van de werkplek neem je voor je rekening en je gaat gestructureerd te werk. Je staat in voor de bevoorrading van grondstoffen in het productieproces. Ook hier maak je gebruik van o.a. een scanner. Je hebt goed contact met zowel de administratie en productie.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Poetshulp Herne (HERNE)

  Regio: HERNE

  Bedrijf: PUUUR HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

 • JOBSTUDENTEN PLOPSALAND (ADINKERKE)

  Regio: ADINKERKE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Binnen Plopsaland kan je als student bij drie afdelingen terecht: - Food & Beverage: word onze nieuwe ‘keuken- en kassa-ambassadeur’ van onze verschillende themarestaurants of de mobiele verkooppunten! Takenpakket: Vriendelijk onthaal, vlotte bediening, juiste afrekening van bestellingen, voorbereiden van maaltijden, afruim en afwas. Ervaring in de horeca is een pluspunt. Geen ervaring? Geen probleem! - Operations: word onze nieuwe medewerker Operations en bezorg al onze bezoekers alvast een onvergetelijke dag! Takenpakket: kassa, ticketcontrole, onthaal, animatie, parkingmedewerker, attractiebediening, theatermedewerker, schoonmaak. - Merchandising: werk enthousiast en gemotiveerd mee in onze winkels en stimuleer zo de groei van het park! Takenpakket: verkoop Plopsa-artikelen in de winkels, kassa, aanvullen thema-corners, verkoop ballonnen in het park, verkoop glittersticks in het Plopsatheater, handje helpen in het magazijn.

 • Onderhoudstechnieker (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Konvert Interim Lommel

  Type: Vaste Job

  Voor een beton bedrijf gelegen te Lommel zoeken wij een onderhoudstechnieker. Je zal instaan voor het algemeen onderhoud van de machines in dit bedrijf. Indien er iets stuk is zal je dit ook zo snel mogelijk proberen te maken. Je bent een flexibel persoon aangezien je ook stand-by zal staan.

 • Junior Schadebeheerder BOAR (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: WinBee HRC

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een grote verzekeringsmaappij, zijn we op zoek naar een kandidaat. De verzekeringsmaatschappij ligt in Brussel. Uw functie : • In de functie van schadebeheerder BOAR – voornamelijk brand – sta je in voor een correcte afhandeling van de schadedossiers volgens de gestelde procedures ; • Je werkt de schades rechtstreeks af met onze klanten ; • Je benadert de verschillende partijen – zoals onze agentschappen, experten, advocaten en onze strategische verzekeringsmaatschappijen – op de meest klantvriendelijke manier waarbij je de interne afspraken respecteert.

 • Stagiair architect of architect (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: MOONARCHITECTS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het uitwerken van ontwerpen. Het opstellen van bouwaanvraagdossiers. opstellen van meetstaten en lastenboeken. Lopende dossiers mee opvolgen.

 • FLEXI-JOB/EXTRA KEUKENPERSONEEL (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Bistro Vienna

  Type: Flexijob

  Om ons keukenteam te versterken ( geen afwas ) . Op vrijdag en/of zaterdagavond.

Zoek naar antwoorden van KON. SPORTCLUB MACCABI in sociale netwerken
Look for responds of KON. SPORTCLUB MACCABI in social networks

Lees alle opmerkingen voor KON. SPORTCLUB MACCABI. Laat een reactie achter voor KON. SPORTCLUB MACCABI. KON. SPORTCLUB MACCABI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KON. SPORTCLUB MACCABI. Leave a respond for KON. SPORTCLUB MACCABI. KON. SPORTCLUB MACCABI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KON. SPORTCLUB MACCABI op de google maps. Adres en contacten KON. SPORTCLUB MACCABI
Location of KON. SPORTCLUB MACCABI on the google maps. Address and contacts of KON. SPORTCLUB MACCABI

Andere gerelateerde bedrijven als come KON. SPORTCLUB MACCABI KON. SPORTCLUB MACCABI: Van Der Eecken E | Hendrickx A | KENSIER PHILIPPE | PETER SORGELOOSE | Blommaerts L

Other related companies as KON. SPORTCLUB MACCABI: Van Der Eecken E | Hendrickx A | KENSIER PHILIPPE | PETER SORGELOOSE | Blommaerts L

KON. SPORTCLUB MACCABI is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KON. SPORTCLUB MACCABI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06640380859. Het bedrijf KON. SPORTCLUB MACCABI bevindt zich op het adres: PELIKAANSSTRAAT 92B53; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 917,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 449,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Caf茅s. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Karat茅. F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation..
De hoofdactiviteit van KON. SPORTCLUB MACCABI is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KON. SPORTCLUB MACCABI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KON. SPORTCLUB MACCABI, openstaande posities, locatie van KON. SPORTCLUB MACCABI op de kaart.

KON. SPORTCLUB MACCABI is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is KON. SPORTCLUB MACCABI, company assigned to the tax number BE06640380859. The company KON. SPORTCLUB MACCABI is located at the address: PELIKAANSSTRAAT 92B53; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 917,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 449,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. Caf茅s. List of products are Types de Clubs: Karat茅. F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation..
The main activity of KON. SPORTCLUB MACCABI is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KON. SPORTCLUB MACCABI is not available. You also can look at reviews of KON. SPORTCLUB MACCABI, open positions, location of KON. SPORTCLUB MACCABI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KON. SPORTCLUB MACCABI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KON. SPORTCLUB MACCABI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KON. SPORTCLUB MACCABI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KON. SPORTCLUB MACCABI, employees, financial statistics.