MOLENZIJDSE HEIDE

Contactgegevens MOLENZIJDSE HEIDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOLENZIJDSE HEIDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOLENZIJDSE HEIDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VELDEBERGSTRAAT 97; 2330; MERKSPLAS, België

Telefoon (phone): 14633929 (+32-14633929) 14633929 (+32-14633929)

Fax (fax): +32 (59) 309-76-36 +32 (59) 309-76-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOLENZIJDSE HEIDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOLENZIJDSE HEIDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOLENZIJDSE HEIDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOLENZIJDSE HEIDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOLENZIJDSE HEIDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOLENZIJDSE HEIDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOLENZIJDSE HEIDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOLENZIJDSE HEIDE
Products information MOLENZIJDSE HEIDE

BTW identificatienummer (tax): BE03529052734
Ondernemingsnummer: 9954681396
Hoofdstad (capital): 838,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 147,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Type d'Emplacement: Emplacement de Camping, Emplacement pour Caravanes.. Type de Logement: Refuges de Montagne.. Type de V茅hicule: Caravanes. Services: Vente au D茅tail.. Types d'Activit茅s: Plaines de Jeu en Plein Air.. Types d'Installations: Terrains de Basket-Ball, Terrains de Football, Piscines en Plein Air, Terrains de Tennis en Plein Air, Terrains de Volley-Ball.. Types de Clubs: Football.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Auberges de jeunesse and refuges. Terrains de camping. Caravanes and remorques. Activit茅s r茅cr茅atives diverses. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Caf茅s

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOLENZIJDSE HEIDE
(Get full report from official database of BE for MOLENZIJDSE HEIDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOLENZIJDSE HEIDE
Addition kinds of activities for MOLENZIJDSE HEIDE

281201. alkaliën | Alkalies
22110605. Draperies en draperie stoffen, katoen | Draperies and drapery fabrics, cotton
22599904. Schoenvoering, brei | Shoe linings, knit
28650305. Benzol (industriële organische chemische stof) | Benzol (industrial organic chemical)
32590000. Structurele kleiproducten, nec | Structural clay products, nec
35850403. Condensers, koeling | Condensers, refrigeration
36440201. Gezichtplaten (bedradingstoestellen) | Face plates (wiring devices)
73420201. Vogelbestendig | Bird proofing
87210201. Berekening en statistische dienstverlening | Calculating and statistical service
97219905. Immigratiediensten, overheid | Immigration services, government

Werken bij MOLENZIJDSE HEIDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOLENZIJDSE HEIDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOLENZIJDSE HEIDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOLENZIJDSE HEIDE. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier met ervaring lassen (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je ervaring als magazijnier en met lassen? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit iets voor jou! Als polyvalent magazijnier ga je aan de slag in het magazijn, als chauffeur en help je mee in het atelier. In het magazijn zorg je de inkomende en uitgaande bestellingen van bouwmateriaal. Goederen die binnen komen moeten steeds gecontroleerd worden en bij problemen of schade, zal je kleine herstellingen uitvoeren. Het gaat hier voornamelijk over lasmachines vandaar. Verder moet je ook meehelpen met de voorbereiding van stukken, zoals platen knippen, gaten boren, en lassen. Tot slot zal je regelmatig ook heftruckwerk uitvoeren.

 • Commercieel medewerker (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Samen met de directie sta je in voor de klantenontvangst- en begeleiding. - Je verzorgt de administratieve opvolging. - Je ontvangt klanten en geeft ze informatie over de woningen. - Je begeleidt hen bij een bezoek aan een modelwoning.

 • Grond & Wegenwerker (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als wegenwerker voer je opbraak-, grond- en funderingswerken uit, je plaatst en herstelt verhardingslagen voor onder meer wegen, inritten, voetpaden en parkeerterreinen. Je legt riolering-, waterafvoer- en andere leidingsstelsels aan en draagt een grote verantwoordelijkheid wat publieke veiligheid betreft.

 • Huishoudhelden (m/v) Maldegem - solliciteer met SMS (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Maldegem en/of Moerkerke/Damme. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lanklaar, 12 uur per week. (LANKLAAR)

  Regio: LANKLAAR

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Lanklaar. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken, koken en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent Buurtslagers Smatch Knesselare (KNESSELARE)

  Regio: KNESSELARE

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • PC Technicus - Regio Mechelen-Willebroek-Dendermonde (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: TDK Solutions

  Type: Vaste Job

  Als PC Technicus ga je elke dag de baan op om klanten te bezoeken in de jou toegewezen regio. Je woont bij voorkeur ergens halfweg tussen Antwerpen en Brussel. Je installeert Desktops, Laptops, printers en andere ICT apparatuur. Je staat in voor herstellingen en upgrades op hardware niveau. Je lost eenvoudige software configuratie problemen op. Daarbij maak je backups en/of restores van of naar de server. Je hebt al enige kennis van laserprinters en andere periferie. Je beheert je voorraad wisselstukken en zorgt ervoor dat defecte onderdelen teruggestuurd worden. Je verzorgt ook de hierbij horende administratie. Je wordt begeleid door een ervaren Project Leider, en gestuurd door een centrale dispatch. Een firmawagen en de nodige informaticamiddelen worden ter beschikking gesteld.

 • .NET Developer Consultant (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Tri ICT Belux

  Type: Vaste Job

  Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze .NET developer. Jij ligt mee aan de basis van ons development team en ons helpt ons mee deze unit verder uit te bouwen. Je kunt terugvallen op een stevige ervaring (3 jaar+) als .NET developer met analystische kwaliteiten. Je bent een enthousiaste werkkracht die kan meedenken met het functioneel proces en behoeftes kan vertalen naar implementatie. Je bent iemand die wilt blijven bijleren en gepassioneerd is door Microsoft technologieën. Je hebt een mooi trackrecord en kunt je ervaring staven met boeiende stories over enkele interessante projecten. Je voert projecten uit bij onze klanten

 • Projectingenieur (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: NOVA Engineering

  Type: Vaste Job

  Je biedt technisch-commerciële ondersteuning aan de verkopers. Je onderzoekt in offertefase wat de beste oplossing is voor de klant. Gezien het telkens gaat over maatwerk, zoek je voor de klant naar de beste technische oplossing. Bij verkoop van een project werk je dit technisch uit tot in detail. Je maakt keuzes in materiaal zoals alluminium, takels, aandrijving, sturingen, enzovoort. Je ontwerpt de installatie in SolidWorks. Je voorziet de opmaak van sterkteberekeningen en simulaties. Daarna bewaak je ook de planning naar productie en montage onsite. Binnen engineering werk je nauw samen met 6 collega’s en rapporteer je aan de engineering manager. Bedrijfsprofiel: Onze klant bestaat meer dan 50 jaar en is actief in de verkoop, ontwerp / engineering, constructie, plaatsing tot service van kwaliteitsvolle takels, hangbruginstallaties en ophangsystemen. Deze worden nationaal en internationaal ingezet in diverse projecten en omgevingen. Ter versterking van hun engineering kijken wij momenteel uit naar een Project Engineer.

 • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

 • Begeleider - Werfreserve (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: ONS TEHUIS BRABANT

  Type: Werfreserve

  Als begeleider ben je verantwoordelijk voor : Het optimaal benutten van mogelijkheden tot persoonlijke ontplooiing van de cliënt Het bewaken van het lichamelijk welzijn van de cliënt Het bewaken van het sociaal-emotioneel welbevinden van de cliënt Het actief betrekken van het netwerk in het leven van de cliënt Het beheer van het beschikbaar budget en administratie van de cliënt Het bijdragen aan de uitbouw van Ons Tehuis Brabant als organisatie

Zoek naar antwoorden van MOLENZIJDSE HEIDE in sociale netwerken
Look for responds of MOLENZIJDSE HEIDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOLENZIJDSE HEIDE. Laat een reactie achter voor MOLENZIJDSE HEIDE. MOLENZIJDSE HEIDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOLENZIJDSE HEIDE. Leave a respond for MOLENZIJDSE HEIDE. MOLENZIJDSE HEIDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOLENZIJDSE HEIDE op de google maps. Adres en contacten MOLENZIJDSE HEIDE
Location of MOLENZIJDSE HEIDE on the google maps. Address and contacts of MOLENZIJDSE HEIDE

Andere gerelateerde bedrijven als come MOLENZIJDSE HEIDE MOLENZIJDSE HEIDE: Brussels Sports Association | MARX INTERIEURS | PWA OOSTROZEBEKE | Tentation | FLATS RIJKEKLARENHOF

Other related companies as MOLENZIJDSE HEIDE: Brussels Sports Association | MARX INTERIEURS | PWA OOSTROZEBEKE | Tentation | FLATS RIJKEKLARENHOF

MOLENZIJDSE HEIDE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOLENZIJDSE HEIDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03529052734. Het bedrijf MOLENZIJDSE HEIDE bevindt zich op het adres: VELDEBERGSTRAAT 97; 2330; MERKSPLAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 838,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 147,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Auberges de jeunesse and refuges. Terrains de camping. Caravanes and remorques. Activit茅s r茅cr茅atives diverses. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Caf茅s. Lijst met producten zijn Type d'Emplacement: Emplacement de Camping, Emplacement pour Caravanes.. Type de Logement: Refuges de Montagne.. Type de V茅hicule: Caravanes. Services: Vente au D茅tail.. Types d'Activit茅s: Plaines de Jeu en Plein Air.. Types d'Installations: Terrains de Basket-Ball, Terrains de Football, Piscines en Plein Air, Terrains de Tennis en Plein Air, Terrains de Volley-Ball.. Types de Clubs: Football..
De hoofdactiviteit van MOLENZIJDSE HEIDE is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOLENZIJDSE HEIDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOLENZIJDSE HEIDE, openstaande posities, locatie van MOLENZIJDSE HEIDE op de kaart.

MOLENZIJDSE HEIDE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOLENZIJDSE HEIDE, company assigned to the tax number BE03529052734. The company MOLENZIJDSE HEIDE is located at the address: VELDEBERGSTRAAT 97; 2330; MERKSPLAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 838,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 147,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. Auberges de jeunesse and refuges. Terrains de camping. Caravanes and remorques. Activit茅s r茅cr茅atives diverses. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Caf茅s. List of products are Type d'Emplacement: Emplacement de Camping, Emplacement pour Caravanes.. Type de Logement: Refuges de Montagne.. Type de V茅hicule: Caravanes. Services: Vente au D茅tail.. Types d'Activit茅s: Plaines de Jeu en Plein Air.. Types d'Installations: Terrains de Basket-Ball, Terrains de Football, Piscines en Plein Air, Terrains de Tennis en Plein Air, Terrains de Volley-Ball.. Types de Clubs: Football..
The main activity of MOLENZIJDSE HEIDE is United States Postal Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MOLENZIJDSE HEIDE is not available. You also can look at reviews of MOLENZIJDSE HEIDE, open positions, location of MOLENZIJDSE HEIDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOLENZIJDSE HEIDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOLENZIJDSE HEIDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOLENZIJDSE HEIDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOLENZIJDSE HEIDE, employees, financial statistics.