GOLF CLUB D'ANDENNE

Contactgegevens GOLF CLUB D'ANDENNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GOLF CLUB D'ANDENNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GOLF CLUB D'ANDENNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU STUD 52; 5300; ANDENNE, België

Telefoon (phone): 85843404 (+32-85843404) 85843404 (+32-85843404)

Fax (fax): +32 (83) 290-60-47 +32 (83) 290-60-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GOLF CLUB D'ANDENNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GOLF CLUB D'ANDENNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GOLF CLUB D'ANDENNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GOLF CLUB D'ANDENNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GOLF CLUB D'ANDENNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GOLF CLUB D'ANDENNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GOLF CLUB D'ANDENNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GOLF CLUB D'ANDENNE
Products information GOLF CLUB D'ANDENNE

BTW identificatienummer (tax): BE07933746337
Ondernemingsnummer: 4195922851
Hoofdstad (capital): 538,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 172,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Type de Salle: Salles de R茅ception.. Types d'Articles: Golf.. Types de Clubs: Golf.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Articles de camping and de sport. Salles de conf茅rences and de r茅ceptions

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GOLF CLUB D'ANDENNE
(Get full report from official database of BE for GOLF CLUB D'ANDENNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GOLF CLUB D'ANDENNE
Addition kinds of activities for GOLF CLUB D'ANDENNE

738911. Muziek en omroepdiensten | Music and broadcasting services
753902. Reparatie van aandrijflijn onderdelen | Powertrain components repair services
32510104. Vloersteen, klei | Flooring brick, clay
34430103. Kolommen (fractie, etc.): Metalen plaat | Columns (fractioning, etc.): metal plate
51399902. Schoenen, atletisch | Footwear, athletic

Werken bij GOLF CLUB D'ANDENNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GOLF CLUB D'ANDENNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GOLF CLUB D'ANDENNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GOLF CLUB D'ANDENNE. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker HR-administratie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Express Medical

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij administratief zeer sterk? Hou je ervan om veel bij te leren op een korte termijn? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Voor ons kantoor Express Medical in Antwerpen zijn wij op zoek naar een administratief medewerker om asap te kunnen starten voor de gehele maand september. Je zal instaan voor: administratieve taken zoals inscannen van documenten voor personeelsdossiers, auditdossiers samenstellen, ... telefonische en schriftelijke contacten met uitzendmedewerkers.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Hombeek M/V (HOMBEEK)

  Regio: HOMBEEK

  Bedrijf: Strong at home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Schaffen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHAFFEN)

  Regio: SCHAFFEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student winkelmedewerker (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Studentenjob

  Wil jij als student (M/V) werken op in een supermarkt? Heb je geen 9 to 5 mentaliteit? Lees dan verder! Je helpt in vakanties en in het weekend met het aanvullen van de bakkerij afdeling in deze supermarkt te Kruibeke. Indien nodig help je ook bij de aanvulling van de rekken en levering van binnenkomende goederen.

 • STUDENT WINKELBEDIENDE m/v (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Ben je student en op zoek naar weekendwerk? Voor een bakkerij te Waregem zoeken we een STUDENT voor in de weekends! Bedienen van klanten Hulp in bakkerij waar nodig

 • Jobstudent Panos Rail Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Panos Rail Herentals

  Type: Studentenjob

  Als student werk je mee in de Panos uitbating in het station van Herentals. Je helpt mee met het afbakken van onze producten. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent service en bent klantvriendelijk. Je werkt op zaterdag.

 • Verkoop warenhuis (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Izegem

  Type: Vaste Job

  Voor een gekende winkel regio Izegem, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker in een warenhuis. Ben je gemotiveerd? Ben je klantvriendelijk? Heb je een goed voorkomen? Ben je leergierig? Kan je in het weekend werken? Dan is deze job voor jou!

 • HVAC Maintenance Specialist (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: EDF LUMINUS SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Missie EDF Luminus Solutions staat in voor het operationeel beheer en technisch onderhoud bij industriële klanten. Voor één van deze klanten in Ranst zijn wij op zoek naar een HVAC Maintenance Specialist waarbij u verantwoordelijk bent voor zowel het beheer als de uitvoering van het onderhoud binnen de project scope van EDF Luminus Solutions. De technische installaties bevinden zich in een industriële omgeving en omvatten zowel de verschillende hvac-installaties als de utilities zoals stoomproductie, perslucht en koude compressoren. Takenpakket · Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de onderhoudstaken en interventies van de technische installaties in scope van EDF Luminus Solutions; · Je neemt de verantwoordelijkheid voor de rapportage van alle interventies; · Je neemt initiatief om problemen te detecteren en op te lossen; · Je hebt contact met interne of externe specialisten indien noodzakelijk; · Je stelt verbeteringsvoorstellen voor en kunt deze uitwerken; · Je maakt deel uit van de wachtdienst; · Je rapporteert aan de Maintenance Manager van EDF Luminus Solutions. Profiel · Je hebt minimum 3 jaar ervaring als onderhoudstechnicus in een productieomgeving; · Je genoot een hogere opleiding of je behaalt een gelijkwaardig niveau door ervaring; · Je hebt een eerste ervaring met onderhoud op utilities zoals stoomproductie, perslucht of koude; · Je beschikt over een geldig GI (G1/G2) attest · Je hebt oog voor veiligheid; · Optimalisaties en verbeteringen zijn een continue uitdaging voor jou; · Je hebt ervaring in zowel onderhoudsactiviteiten als projectmanagement; · Je kunt vlot en gestructureerd communiceren; · Je spreekt vlot Nederlands.

 • Full-stack webdeveloper voor geografische software (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: vind! Engineering Gent

  Type: Vaste Job

  Als full-stack developer sta je in voor het programmeren van software voor geografische doeleinden. Je beoordeelt de werkzaamheden aan de diverse luiken van de software. Je zorgt voor de vertaling naar de verschillende teamleden en houdt de voortgang in de gaten. Je zorgt ervoor dat de ontwikkeling van de software soepel verloopt.

 • Dakwerker hellende daken (DENTERGEM)

  Regio: DENTERGEM

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

  Type: Vaste Job

  Je bent een ervaren dakwerker op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw regio Dentergem? Kennis van hellende daken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Adecco Construct is voor de regio van Dentergem op zoek naar een dakwerker hellende daken. Je staat in voor het zelfstandig uitvoeren van dakwerken op hellende daken.

 • Telemarketing Consultant (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: TELUS

  Type: Werfreserve

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en dynamische part-time medewerkers (bedienden, jobstudenten of werkstudenten) voor de uitvoering van onze telemarketing activiteiten. ALGEMENE MISSIE U bent verantwoordelijk voor de kwalitatieve, klantgerichte en efficiënte telefonische behandeling van uitgaande oproepen. Hiervoor voorziet u een optimale commerciële verzorging van het prospectie bestand. VERANTWOORDELIJKHEDEN Kwalitatieve, klantgerichte en efficiënte behandeling van uitgaande oproepen, volgens vooropgesteld script; Kwalitatieve, schriftelijke rapportering van uitgaande oproepen volgens standaard procedure

 • KEUKENMEDEWERKER FLEXIJOB (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

  Type: Flexijob

  Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerker voor hulp in onze keuken. U helpt bij de voorbereiding, wast groenten, serveert gerechten op borden en helpt mee voor algemeen onderhoud van de keuken. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van GOLF CLUB D'ANDENNE in sociale netwerken
Look for responds of GOLF CLUB D'ANDENNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GOLF CLUB D'ANDENNE. Laat een reactie achter voor GOLF CLUB D'ANDENNE. GOLF CLUB D'ANDENNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GOLF CLUB D'ANDENNE. Leave a respond for GOLF CLUB D'ANDENNE. GOLF CLUB D'ANDENNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GOLF CLUB D'ANDENNE op de google maps. Adres en contacten GOLF CLUB D'ANDENNE
Location of GOLF CLUB D'ANDENNE on the google maps. Address and contacts of GOLF CLUB D'ANDENNE

Andere gerelateerde bedrijven als come GOLF CLUB D'ANDENNE GOLF CLUB D'ANDENNE: CHRISTIAN QUESTIAUX | HAIR FASHION | FRAN?OIS FRANSEN | JULIEN HALLAERT | JEAN GUILLAUMIE

Other related companies as GOLF CLUB D'ANDENNE: CHRISTIAN QUESTIAUX | HAIR FASHION | FRAN?OIS FRANSEN | JULIEN HALLAERT | JEAN GUILLAUMIE

GOLF CLUB D'ANDENNE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GOLF CLUB D'ANDENNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07933746337. Het bedrijf GOLF CLUB D'ANDENNE bevindt zich op het adres: RUE DU STUD 52; 5300; ANDENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 538,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 172,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Articles de camping and de sport. Salles de conf茅rences and de r茅ceptions. Lijst met producten zijn Type de Salle: Salles de R茅ception.. Types d'Articles: Golf.. Types de Clubs: Golf..
De hoofdactiviteit van GOLF CLUB D'ANDENNE is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GOLF CLUB D'ANDENNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GOLF CLUB D'ANDENNE, openstaande posities, locatie van GOLF CLUB D'ANDENNE op de kaart.

GOLF CLUB D'ANDENNE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is GOLF CLUB D'ANDENNE, company assigned to the tax number BE07933746337. The company GOLF CLUB D'ANDENNE is located at the address: RUE DU STUD 52; 5300; ANDENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 538,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 172,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. Articles de camping and de sport. Salles de conf茅rences and de r茅ceptions. List of products are Type de Salle: Salles de R茅ception.. Types d'Articles: Golf.. Types de Clubs: Golf..
The main activity of GOLF CLUB D'ANDENNE is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GOLF CLUB D'ANDENNE is not available. You also can look at reviews of GOLF CLUB D'ANDENNE, open positions, location of GOLF CLUB D'ANDENNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GOLF CLUB D'ANDENNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GOLF CLUB D'ANDENNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GOLF CLUB D'ANDENNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GOLF CLUB D'ANDENNE, employees, financial statistics.