SKI-INN

Contactgegevens SKI-INN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SKI-INN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SKI-INN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONINGIN ASTRIDLAAN 97B16; 8200; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50389084 (+32-50389084) 50389084 (+32-50389084)

Fax (fax): +32 (53) 527-54-82 +32 (53) 527-54-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SKI-INN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SKI-INN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SKI-INN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SKI-INN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SKI-INN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SKI-INN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SKI-INN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SKI-INN
Products information SKI-INN

BTW identificatienummer (tax): BE07314117431
Ondernemingsnummer: 5738403320
Hoofdstad (capital): 358,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 536,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Types d'Articles: Ski.. Types d'Installations: Pistes de Ski Artificielles.. Types de Clubs: Ski.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Articles de camping and de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SKI-INN
(Get full report from official database of BE for SKI-INN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SKI-INN
Addition kinds of activities for SKI-INN

3151. Leren handschoenen en mittens | Leather gloves and mittens
5092. Speelgoed en hobbyartikelen en benodigdheden | Toys and hobby goods and supplies
30520101. Luchtleiding of luchtremslang, rubber of rubberen stof | Air line or air brake hose, rubber or rubberized fabric
35520119. Warping machines, textiel | Warping machines, textile
51691105. Pools, n.v. | Polishes, nec

Werken bij SKI-INN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SKI-INN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SKI-INN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SKI-INN. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator vaste nacht (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor een brede waaier van activiteiten: - Opvullen van containers - Ophogen van palletten - Picken van volle palletten uit de rekken met een reachtruck - Bijbrengen van palletten met een elektrische transpallet - Laden van vrachtwagens met een elektrische transpallet

 • Chauffeur C - bakwagen ADR (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een afvalverwerkend bedrijf te Brugge is op zoek naar een C chauffeur ADR om met de bakwagen te rijden. Je staat in voor de ophaling van elektronische toestellen als bestuurder van een inzamelvoertuig. Daarnaast kan je regelmatig ingezet worden voor de inzameling van medisch afval. Dit is een job met optie vast waarbij je eerst een bepaalde periode via interim loopt.

 • Magazijn verantwoordelijke (MOORSELE)

  Regio: MOORSELE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt als vorkheftruckbestuurder in een groeiende KMO. Je taken bestaan uit volgende zaken: - Administratieve taken - Leveringsbonnen nakijken - Communicatie met klanten - Binnenkomende en buitengaande goederen controleren naar aantal en conformiteit -Het correct labelen van de stukken. -Het correct laden van de stukken volgens de wensen van de klant. -Het lossen van vrachtwagens/bestelwagens - Bevoorraden machines Je bent een beslissende factor in het bedrijf om de productie optimaal te laten draaien.

 • Monteur/Lasser smeedijzeren poorten (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: FORUM JOBS VILVOORDE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Forum Jobs zoekt een lasser/monteur voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in smeedijzeren poorten. Je stelt de poorten samen volgens een plan, en last vervolgens de stukken aan elkaar. Je gaat de poorten plaatsen bij de klant.

 • Werken als huishoudhulp regio Mol? Kies voor Domestic Services! (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • Huishoudhulp Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

  Regio: HECHTEL-EKSEL

  Bedrijf: PUUUR NEERPELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Beringen (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Beringen en omgeving.

 • Bijlesgever wiskunde (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • VERANTWOORDELIJKE KIDZ AFDELING RUMBEKE (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ZORGBEDRIJF ROESELARE

  Type: Vaste Job

  Voor KIDZ Rumbeke zijn we op zoek naar een verantwoordelijke. Als verantwoordelijke ben je de spilfiguur voor zowel de buitenschoolse kinderopvang (3-12 jaar) als het kinderdagverblijf (0-3 jaar). Concreet betekent dit, dat je samen met een team van een 20-tal kinderbegeleid(st)ers verantwoordelijk bent voor de dagelijkse opvang van een 150-tal kinderen. We zoeken iemand die al wat werkervaring heeft opgebouwd (minimum 2 jaar en bij voorkeur leidinggevend) en die een uitgesproken belangstelling heeft voor de sector kinderopvang. Naast het coachen en aansturen van je medewerkers, ben je ook het aanspreekpunt voor ouders. We zoeken iemand die veel belang hecht aan een laagdrempelige werking en aan een warme en respectvolle houding tegenover zowel de kinderen, ouders als medewerkers. Uitermate belangrijk is dat je vlot problemen oplost, beslissingen kan nemen en jouw medewerkers kan motiveren. Je staat in voor de coördinatie van de dagelijkse werking van de kinderopvang. Dit vereist ook een vlot gebruik van informaticatoepassingen voor het administratieve luik van deze job. Je rapporteert aan de directeur Kinderopvang. Om dit alles in goede banen te leiden, werk je ook nauw samen met administratief medewerkers, de pedagogische coach en de gezinsconsulente kinderopvang. Je onderhoudt tevens goeie contacten met de scholen waar we nauw mee samenwerken.

 • Chauffeur CE (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Chauffeur CE Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar chauffeurs CE Vervoeren van goederen sector automotiv

 • Electrical assembly supervisor (m/v) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Plannen van de werkzaamheden in samenspraak met planningsverantwoordelijke, projectleiding en Teamleader Mechanical Assembly. Opstellen van een detailplanning en de allocatie van het personeel naar de verschillende projecten en werven. Sturen en motiveren van de medewerkers binnen zijn team. Coördineren van de werfvoorbereidingen en beheren van de werfgereedschappen. Aanbrengen van ideeën i.v.m. met productie- en productverbeteringen en dit in samenwerking met zijn team. Feedback geven naar engineering i.v.m. fouten in schema’s. Verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afgewerkte producten binnen de afdeling. Waken over de veiligheid, de kwaliteit en de orde en netheid in zijn afdeling. Opvolgen/registreren van de realisaties (uren, …) Oplossen van storingen en onregelmatigheden in de productie. Opvolgen dat de onderdelen en materialen tijdig beschikbaar zijn. Beheer van de elektrisch installatie van BEP, inclusief de nodige keuringen, de nodige reparaties, … in samenspraak met de productie manager en projectmanagement. Het begrijpen, het kunnen uitvoeren en opvolgen van de nodige lanceringen voor de verschillende projecten aan de hand van de elektrische schema’s. Opvolgen van de expected returns per project en uitvoeren van de administratie voor terugname in het magazijn. Aansturen van een werkvoorbereider ten einde taken tijdig en correct uit te kunnen uitvoeren. Aansturen van onderaannemers die elektrische werken uitvoeren voor de projecten of aan de BEP facility. Medezeggenschap bij het selecteren van mensen die werken in detachering of op tijdelijke basis.

 • Allround technisch medeweker (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Allround technisch medewerker Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar een allround technisch medewerker Je verzorgt aanpassingen aan schrijnwerk Je installeert huishoudtoestellen en extra's in keukens en badkamers Je installeert water en gastoevoer en elektriciteit Je voorziet zonnepanelen, luifels, fietsendragers, Tv-satellieten,...

Zoek naar antwoorden van SKI-INN in sociale netwerken
Look for responds of SKI-INN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SKI-INN. Laat een reactie achter voor SKI-INN. SKI-INN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SKI-INN. Leave a respond for SKI-INN. SKI-INN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SKI-INN op de google maps. Adres en contacten SKI-INN
Location of SKI-INN on the google maps. Address and contacts of SKI-INN

Andere gerelateerde bedrijven als come SKI-INN SKI-INN: Arc en Ciel New | MICHEL LORETTE | Brouwershof | AVERY SPECIALTY TAPE DIVISION | Software Development Agency

Other related companies as SKI-INN: Arc en Ciel New | MICHEL LORETTE | Brouwershof | AVERY SPECIALTY TAPE DIVISION | Software Development Agency

SKI-INN is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SKI-INN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07314117431. Het bedrijf SKI-INN bevindt zich op het adres: KONINGIN ASTRIDLAAN 97B16; 8200; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 358,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 536,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Articles de camping and de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Lijst met producten zijn Types d'Articles: Ski.. Types d'Installations: Pistes de Ski Artificielles.. Types de Clubs: Ski..
De hoofdactiviteit van SKI-INN is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SKI-INN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SKI-INN, openstaande posities, locatie van SKI-INN op de kaart.

SKI-INN is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is SKI-INN, company assigned to the tax number BE07314117431. The company SKI-INN is located at the address: KONINGIN ASTRIDLAAN 97B16; 8200; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 358,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 536,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. Articles de camping and de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. List of products are Types d'Articles: Ski.. Types d'Installations: Pistes de Ski Artificielles.. Types de Clubs: Ski..
The main activity of SKI-INN is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SKI-INN is not available. You also can look at reviews of SKI-INN, open positions, location of SKI-INN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SKI-INN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SKI-INN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SKI-INN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SKI-INN, employees, financial statistics.