KROKKEBAAS GOLFCLUB

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • KROKKEBAAS GOLFCLUB
Private companiesRailroad Transportation • KROKKEBAAS GOLFCLUB

Contactgegevens KROKKEBAAS GOLFCLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KROKKEBAAS GOLFCLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

KROKKEBAAS GOLFCLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KASTEELSTRAAT 161; 9255; BUGGENHOUT, België

Telefoon (phone): 52332161 (+32-52332161) 52332161 (+32-52332161)

Fax (fax): +32 (50) 560-99-57 +32 (50) 560-99-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KROKKEBAAS GOLFCLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KROKKEBAAS GOLFCLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KROKKEBAAS GOLFCLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KROKKEBAAS GOLFCLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KROKKEBAAS GOLFCLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KROKKEBAAS GOLFCLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KROKKEBAAS GOLFCLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KROKKEBAAS GOLFCLUB
Products information KROKKEBAAS GOLFCLUB

BTW identificatienummer (tax): BE07376739501
Ondernemingsnummer: 8406982421
Hoofdstad (capital): 965,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 806,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Types d'Articles: Golf.. Types de Clubs: Golf.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Articles de camping and de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KROKKEBAAS GOLFCLUB
(Get full report from official database of BE for KROKKEBAAS GOLFCLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor KROKKEBAAS GOLFCLUB
Addition kinds of activities for KROKKEBAAS GOLFCLUB

2435. Hardhout fineer en multiplex | Hardwood veneer and plywood
362100. Motoren en generatoren | Motors and generators
382202. Hardware voor milieu toezichthouders | Hardware for environmental regulators
15429905. Stadionbouw | Stadium construction
20750000. Sojabonen oliefabrieken | Soybean oil mills
22610209. Waterafstotend afwerking van katoenen breedgeweven stoffen | Water repellency finishing of cotton broadwoven fabrics
22620205. Preshrinking: synthetische vezel- en zijdenweefsels | Preshrinking: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
22990402. Kudde (herstelde textielvezels) | Flock (recovered textile fibers)
38410500. Medische instrumenten en apparatuur, bloed- en botwerk | Medical instruments and equipment, blood and bone work
67329901. Winstgevend vertrouwen management | Charitable trust management

Werken bij KROKKEBAAS GOLFCLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KROKKEBAAS GOLFCLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KROKKEBAAS GOLFCLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KROKKEBAAS GOLFCLUB. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpickers 2-ploegen Olen/Heultje (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het distributiecentrum in Olen en Heultje (Westerlo) voorziet de CASA winkels over heel Europa van hun voorraad interieurartikelen. Wij zoeken orderpickers die in een groeiend bedrijf voltijds aan de slag willen. Je maakt de bestellingen klaar voor de winkels. Je werkt zelfstandig en je bent voortdurend in beweging. Je werkt met een manuele of elektrische transpallet. Ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Bij jouw opstart wordt er een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Wij bieden jouw: Een snelle opstart met goede begeleiding in een nieuw geautomatiseerd distributiecentrum. Een marktconform loon met maaltijdcheques en fietsvergoeding.

 • Productiearbeider (VLEZENBEEK)

  Regio: VLEZENBEEK

  Bedrijf: Randstad Inhouse Neuhaus

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal werken als productie medewerker. Je voornaamste taken zijn het inpakken van chocolade in dozen aan de lopende band en het afrapen van pralines die machinaal geproduceerd zijn. Verder sta je soms ook in voor het plooien van karton. Je werkt snel en nauwkeurig. Goederenbehandeling Etiketteren Inpakken

 • Arbeiders vleesverwerkend bedrijf (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je komt terecht in één of meerdere afdelingen van het bedrijf: * aanhang: Je hangt handmatig de kippen aan de slachtlijn en voert eventueel containers aan. * Panklaar: In deze afdeling worden de kippen met behulp van een 10-tal machines panklaar gemaakt. * sorteer- en snijzaal: Hier worden de kippen eventueel gerekkerd of versneden, in kratten of dozen gelegd, voorzien van een etiket en op een interntransportsysteem gelegd. * inpak: Hier worden kippen en kippedelen verpakt in een doos, op schaal omwikkelt met folie en verpakt onder beschermende atmosfeer. * sorteerfrigo: Via het intern transportsysteem worden kratten en dozen vanuit de sorteer- en snijzaal naar de sorteerfrigo gebracht. Je producten worden hier per product en gewichtsklasse handmatig gestapeld op paletten. * krattenwas: Je bedient de wasmachine voor de kratten zodat alle kratten telkens weer proper kunnen hetgebruikt worden.

 • Account Manager Groensector (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je behartigt de belangen van onze bestaande klanten en zoekt naar nieuwe klanten binnen de landbouwsector. Door je enthousiasme en vakkennis overtuig je de klanten van onze oplossingen en diensten in verband met de realisatie van hun projecten. Je begeleidt de klanten bij de realisatie van hun projecten in nauwe samenwerking met de binnendienst. Je legt verantwoording af over de omzet binnen jouw klantenbestand. Je werkt over de volledige regio West-Vlaanderen.

 • HUISHOUDHULP (M/V) - REGIO Wondelgem/Mariakerke! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudelijke hulp regio Boom (m/v) (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Boom

  Type: Dienstenchequebaan

  Indien je een duizendpoot bent in het huishouden en voldoening haalt om dit bij andere ook te kunnen doen. Zie je werk en neem je initatief? Ben je indien nodig ook bereid om te koken of te strijken? Dan dien je bij ons te zijn.

 • Poetshulp regio Aarschot - Betekom (BETEKOM)

  Regio: BETEKOM

  Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Coördinator Boekhouding - Zorgsector - Antwerpen Centrum (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

  Type: Vaste Job

  Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een Coördinator Boekhouding voor een zeer tof bedrijf met een open bedrijfscultuur. Onze klant is actief in de zorgsector. Ze zijn de grootste speler in het Antwerpse. Een greep uit je takenpakket: Je coördineert de activiteiten van jouw team en speelt een trekkersrol in de veranderingstrajecten; Als geboren coach werk je mee aan de groei van de experten binnen jouw team; Je toont jouw professionele expertise door het opmaken en opvolgen van rapporten; Je gaat die extra mile en formuleert actief verbetervoorstellen en adviezen voor de goede werking van de afdeling; Je analyseert processen waarna je deze continu optimaliseert. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Assistent-Plaatser Rolluiken per direct (GELEEN)

  Regio: GELEEN

  Bedrijf: INDUSTRIËLE DIENSTVERLENENDE BEDRIJVEN

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant gelegen in Sittard zijn we op zoek naar iemand die zo snel mogelijk kan starten als assistent plaatser van rolluiken en horren. Je dient hiervoor geen bepaald diploma te hebben maar wel handig zijn en enig inzicht hebben! Je bent verantwoordelijk voor het monteren, repareren en onderhouden van alle soorten rolluiken en horren! Lijkt dit je wat? Solliciteer dan nu met je CV en dan bellen wij je zo spoedig mogelijk op!

 • Account Manager Fashion (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: WSA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een enthousiast verkoper en gemotiveerd? Kom dan ons team versterken. Werkzaamheden: Verkopen van aantal collecties per jaar Aanvullen en onderhouden van voorraden bij onze verkooppunten Onderhouden en contacten met bestaande klanten Bestaande en nieuwe klanten adviseren in verkoop en informeren over (aankomende) collecties en nieuwe producten Zoeken en contact leggen met potentiele klanten Jouw profiel: Enthousiast en ambitieus Uitstekende communicatieve vaardigheden Een collegiale en betrokken teamplayer, die zelfstandig kan werken Nederlandse (en Franse taal) spreken Representatief en affiniteit met mode en styling Relevante werkervaring in de branche is een pre Flexibele instelling ( geen 9 tot 5 mentaliteit) In bezit rijbewijs B en bereid tot reizen Woonachtig in België Wij bieden: Uitdagende job en prettige werkomgeving Zeer knappe commissie op basis van verkoop Job is op zelfstandige basis

 • kinesitherapeut (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: www.kinesist-antwerpen.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een praktijk op het drukke en levendige Zuid, vlakbij het nieuwe gerechtsgebouw te Antwerpen (2018) ben ik op zoek naar een toffe collega kinesitherapeut. Iemand die zelfstandig kan werken en van aanpakken weet. kijk op www.kinesist-antwerpen.be

 • Mystery Shopper (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van KROKKEBAAS GOLFCLUB in sociale netwerken
Look for responds of KROKKEBAAS GOLFCLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor KROKKEBAAS GOLFCLUB. Laat een reactie achter voor KROKKEBAAS GOLFCLUB. KROKKEBAAS GOLFCLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KROKKEBAAS GOLFCLUB. Leave a respond for KROKKEBAAS GOLFCLUB. KROKKEBAAS GOLFCLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KROKKEBAAS GOLFCLUB op de google maps. Adres en contacten KROKKEBAAS GOLFCLUB
Location of KROKKEBAAS GOLFCLUB on the google maps. Address and contacts of KROKKEBAAS GOLFCLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come KROKKEBAAS GOLFCLUB KROKKEBAAS GOLFCLUB: Dousselaere Marie-Christine | Maene Paul | Kiekens Andy | ANDRE MAES | Bouvy

Other related companies as KROKKEBAAS GOLFCLUB: Dousselaere Marie-Christine | Maene Paul | Kiekens Andy | ANDRE MAES | Bouvy

KROKKEBAAS GOLFCLUB is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KROKKEBAAS GOLFCLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07376739501. Het bedrijf KROKKEBAAS GOLFCLUB bevindt zich op het adres: KASTEELSTRAAT 161; 9255; BUGGENHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 965,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 806,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Articles de camping and de sport. Lijst met producten zijn Types d'Articles: Golf.. Types de Clubs: Golf..
De hoofdactiviteit van KROKKEBAAS GOLFCLUB is Spoorwegvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KROKKEBAAS GOLFCLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KROKKEBAAS GOLFCLUB, openstaande posities, locatie van KROKKEBAAS GOLFCLUB op de kaart.

KROKKEBAAS GOLFCLUB is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is KROKKEBAAS GOLFCLUB, company assigned to the tax number BE07376739501. The company KROKKEBAAS GOLFCLUB is located at the address: KASTEELSTRAAT 161; 9255; BUGGENHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 965,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 806,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. Articles de camping and de sport. List of products are Types d'Articles: Golf.. Types de Clubs: Golf..
The main activity of KROKKEBAAS GOLFCLUB is Railroad Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of KROKKEBAAS GOLFCLUB is not available. You also can look at reviews of KROKKEBAAS GOLFCLUB, open positions, location of KROKKEBAAS GOLFCLUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KROKKEBAAS GOLFCLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KROKKEBAAS GOLFCLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KROKKEBAAS GOLFCLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KROKKEBAAS GOLFCLUB, employees, financial statistics.