CRAZY FORE GOLF

Contactgegevens CRAZY FORE GOLF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CRAZY FORE GOLF: address, phone, fax, email, website, opening hours

CRAZY FORE GOLF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BREDABAAN 145; 2930; BRASSCHAAT, België

Telefoon (phone): 36530666 (+32-36530666) 36530666 (+32-36530666)

Fax (fax): +32 (12) 591-23-62 +32 (12) 591-23-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CRAZY FORE GOLF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CRAZY FORE GOLF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CRAZY FORE GOLF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CRAZY FORE GOLF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CRAZY FORE GOLF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CRAZY FORE GOLF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CRAZY FORE GOLF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CRAZY FORE GOLF
Products information CRAZY FORE GOLF

BTW identificatienummer (tax): BE04261840820
Ondernemingsnummer: 5497528076
Hoofdstad (capital): 583,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 580,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Types d'Articles: Golf.. Types de Clubs: Golf.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Articles de camping and de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CRAZY FORE GOLF
(Get full report from official database of BE for CRAZY FORE GOLF)

Aanvulling soorten activiteiten voor CRAZY FORE GOLF
Addition kinds of activities for CRAZY FORE GOLF

20110102. Corned beef, uit vlees geslacht op het terrein | Corned beef, from meat slaughtered on site
20460200. Maïsolieproducten | Corn oil products
25110304. Juvenile meubels: hout | Juvenile furniture: wood
28120103. Kaliumcarbonaat | Potassium carbonate
35490302. Rotary slitters (metaalbewerkingsmachines) | Rotary slitters (metalworking machines)
59410501. Huidduiken, scuba-uitrusting en benodigdheden | Skin diving, scuba equipment and supplies

Werken bij CRAZY FORE GOLF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CRAZY FORE GOLF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CRAZY FORE GOLF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CRAZY FORE GOLF. Looking for open vacancies in other companies

 • Catering - pizzamedewerker (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een catering bedrijf in Beveren zijn we op zoek naar een pizza medewerker voor in de weekends. Je staat in voor de bereiding van de pizza's en de bediening van de klanten.

 • Verkoper wintersportkledij bijverdienste (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een high-fashion sportwinkel in de regio Roeselare zijn we op zoek naar een verkoper voor de wintersportafdeling. (m/v) Het betreft een bijverdienste op zaterdag, zondag en maandag. - Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van onze klanten bij hun aankoop. - Je geeft daarbij professioneel advies op vlak van kleur, textiel, onderhoud... - Je helpt mee denken aan hoe we de kleren kunnen presenteren en de visual merchandising. - Je streeft mee naar een kwalitatieve service, bent klantgericht en je beschikt tevens over een verzorgd voorkomen. - Je draagt teamspirit hoog in het vaandel, je bent behulpzaam en gedreven. - Passie voor mode mag natuurlijk ook niet ontbreken. Ben jij onze ideale verkoopsmedewerker, kom dan snel bij ons langs!

 • Payroll Officer (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij de Payroll officer waar onze grote internationale klant in Vilvoorde op zoek naar is? Onze klant is een wereldwijd technologiebedrijf, gespecialiseerd in het beheer van kantoortoestellen, oplossingen voor productieprinten, systemen voor document management en IT-diensten. Een klantgerichte aanpak staat bii dit bedrijf steeds centraal. Kennis en ervaring, maar vooral hun passie voor het vak en hun zin voor innovatie liggen aan de basis van hun continue success. Je takenpakket zal uit de volgende zaken bestaan: Een correcte en up-to-date personeelsadministratie en salarisbetaling verzekeren en de nodige rapportage naar alle betrokkenen verstrekken Algemene ondersteuning van de HR Processen Aangiftes doen, C4's opmaken

 • POLYVALENT OPERATOR 2 PLOEGEN (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je gaat aan de slag in een goeddraaiende textielfirma en je zal polyvalent in de productie worden ingezet. Je start in een functie als operator en verpakker van de eindproducten. Het is de bedoeling dat je ook andere functies aangeleerd krijgt, zodat je polyvalent op elke machine kan werken. Je komt terecht in een warme omgeving in een productieruimte en je zal in 2 ploegen aan de slag gaan.

 • elektricien (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in regio Diksmuide zoeken wij een elektricien (m/v):

 • Poetshulp Brakel 38u (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor gezinnen in Brakel zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

 • Zaalmedewerker (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: AUBERGE DE HERBORIST

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een vaste zaalmedewerker. Heb je zin om te werken in een jong team! Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 • Storemanager Brussel 37u new store (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: HOLLAND & BARRETT BRUSSEL

  Type: Vaste Job

  Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

 • Enthousiaste taaltrainers Duits - Vlaams-Brabant - Regio Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: TinC

  Type: Zelfstandige activiteit

  TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

 • Osteopaat (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: PRAKTIJK FACET

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor het afnemen van de anamnese, het opstellen en uitvoeren van de behandelingsplannen en het opvolgen van patiënten van 0 tot 99 jaar.

 • Zelfstandige Vertegenwoordiger (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  MySeniors.be by Home Sweet Homes "Gids voor huisvesting en thuisdiensten voor Senioren" Forumlaan, 15/60 1020 Laken (Brussel) [email protected]*******Taken: Verkoop van advertenties en advertentieruimte op onze verschillende media - Brussel en Waals Brabant 1) Verkoop van advertentieruimte in de GRATIS gidsen voor senioren 2) Verkoop van stands op onze lokale seniorenbeurzen 3) Beheersmodule voor Senioren huisvestingsmogelijkheden 4) Module voor het beheer van de beschikbaarheid voor senioren in huisvestingsmogelijkheden voor voorschrijvers 5) Mini website voor Senioren huisvestingsmogelijkheden Webplatform en papieren gids om senioren te helpen bij het zoeken van huisvestingsmogelijkheden en thuisdiensten voor Senioren

 • Dakwerker leerjongen (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: Dakambacht

  Type: Leercontract

  Dakwerken hellende/platte daken.

Zoek naar antwoorden van CRAZY FORE GOLF in sociale netwerken
Look for responds of CRAZY FORE GOLF in social networks

Lees alle opmerkingen voor CRAZY FORE GOLF. Laat een reactie achter voor CRAZY FORE GOLF. CRAZY FORE GOLF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CRAZY FORE GOLF. Leave a respond for CRAZY FORE GOLF. CRAZY FORE GOLF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CRAZY FORE GOLF op de google maps. Adres en contacten CRAZY FORE GOLF
Location of CRAZY FORE GOLF on the google maps. Address and contacts of CRAZY FORE GOLF

Andere gerelateerde bedrijven als come CRAZY FORE GOLF CRAZY FORE GOLF: Van Rooy A BVBA | Champs Elysées | MAISON CRISTALINE | EENDRACHT MOORTSELE | Planofurn NV

Other related companies as CRAZY FORE GOLF: Van Rooy A BVBA | Champs Elysées | MAISON CRISTALINE | EENDRACHT MOORTSELE | Planofurn NV

CRAZY FORE GOLF is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CRAZY FORE GOLF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04261840820. Het bedrijf CRAZY FORE GOLF bevindt zich op het adres: BREDABAAN 145; 2930; BRASSCHAAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 583,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 580,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Articles de camping and de sport. Lijst met producten zijn Types d'Articles: Golf.. Types de Clubs: Golf..
De hoofdactiviteit van CRAZY FORE GOLF is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CRAZY FORE GOLF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CRAZY FORE GOLF, openstaande posities, locatie van CRAZY FORE GOLF op de kaart.

CRAZY FORE GOLF is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is CRAZY FORE GOLF, company assigned to the tax number BE04261840820. The company CRAZY FORE GOLF is located at the address: BREDABAAN 145; 2930; BRASSCHAAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 583,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 580,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. Articles de camping and de sport. List of products are Types d'Articles: Golf.. Types de Clubs: Golf..
The main activity of CRAZY FORE GOLF is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CRAZY FORE GOLF is not available. You also can look at reviews of CRAZY FORE GOLF, open positions, location of CRAZY FORE GOLF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CRAZY FORE GOLF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CRAZY FORE GOLF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CRAZY FORE GOLF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CRAZY FORE GOLF, employees, financial statistics.