CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX
Private companiesMotor Freight Transportation • CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX

Contactgegevens CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU PUISARD 1; 7340; COLFONTAINE, België

Telefoon (phone): 65661120 (+32-65661120) 65661120 (+32-65661120)

Fax (fax): +32 (60) 305-33-51 +32 (60) 305-33-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX
Products information CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX

BTW identificatienummer (tax): BE09451782226
Ondernemingsnummer: 6556610107
Hoofdstad (capital): 742,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 723,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Types de Clubs: Judo, Karat茅.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Armes and munitions

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX
(Get full report from official database of BE for CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX
Addition kinds of activities for CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX

20769901. Castor olie en pomace | Castor oil and pomace
30890608. Injectie gegoten afgewerkte kunststofproducten, niet inbegrepen | Injection molded finished plastics products, nec
32920400. Asbestvrije wrijvingsmaterialen | Asbestos friction materials
34460603. Grillwerk, sier metaal | Grillwork, ornamental metal
34919908. Stoomvallen | Steam traps
42120400. Verhuizen diensten | Moving services
67330000. Trusts, nec | Trusts, nec
82310300. Algemene openbare bibliotheken | General public libraries

Werken bij CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX. Looking for open vacancies in other companies

 • HANDLANGER BOUW/METSER BESTUURDER TORENKRAAN (MEERLE)

  Regio: MEERLE

  Bedrijf: BOUWWERKEN BROSENS

  Type: Vervanging brugpensioen

  Uw takenpakket bestaat uit het uitvoeren van metselwerken en het besturen van een torenkraan op onze bouwwerf.

 • Bevrachter (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten, een transportfirma, zijn we op zoek naar een bevrachter (m/v) Is plannen en organiseren jouw passie? Ga je op administratief vlak zeer nauwkeurig te werk? Ben je een echte "problem solver" en ben je een "out of the box" denker? Dan is dit de job voor jou!!!! Wat ga je doen: Je staat in voor het dagelijks contact met klanten. Je organiseert de transportopdrachten en volgt deze administratief mee op.

 • Junior ICT helpdeskmedewerker (BEIGEM)

  Regio: BEIGEM

  Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kennis en/of passie van IT? Dan ben jij de kandidaat dat we zoeken voor de functie helpdeskmedewerker in Brussel. Voor een ICT dienstverlener, zijn we op zoek naar een Helpdeskmedewerker front office voor één van hun klanten te Brussel. Als helpdeskmedewerker sta je in voor de eerste lijn en het oplossen van technische problemen met betrekking tot: - Netwerk - Laptops, printers, scanners, ... - Telefonie - Applicaties - Server Het schrikt je niet af om ondersteuning te bieden via telefoon, chat, email, en andere kanalen zoals vereist. Je wordt mee ingezet op de 24/7 stand-by service. Dit gebeurt via een wisselsysteem met de collega's.

 • Vrachtwagenchauffeur (attest CE) (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Jobmatch Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een logistiek bedrijf dat zich specialiseert in het transport en de opslag van goederen onder geleide temperatuur. Met behulp van ons uitgebreid wagenpark, verzorgt onze klant dagelijks de distributie voor klanten die gevestigd zijn in de Benelux, Frankrijk, Groot-Brittannië & Duitsland.

 • internal sales (KOMEN-WAASTEN)

  Regio: KOMEN-WAASTEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als internal sales sta je in voor: In overleg met de Sales Manager onderhoud je goede relaties met de klanten/ prospecten. Je bezorgt hen de nodige informatie en je beantwoordt de commerciële en technische vragen. Je biedt ondersteuning op technisch-commercieel vlak m.b.t. klantenbezoeken prijsoffertes overleg ?. Je beheert en plant mee de agenda van de Sales Manager. Actief prospecteren zit in je bloed. Je bent verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding van de offertes en je volgt deze offertes proactief op dit steeds in nauwe samenspraak met de Sales Manager. Je zorgt voor een algemene klantentevredenheid. Tenslotte hou je onze website up-to-date en kent sociale media voor jou geen geheimen.

 • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Kruishoutem (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

 • Lesgevers Zwemschool Sporty (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: SPORTY CREATIEF

  Type: Studentenjob

  Sporty zoekt gemotiveerde en enthousiaste monitoren die zich tijdens het schooljaar willen engageren om één of meerdere uren per week zwemles te begeleiden bij kinderen van de lagere school of kleuters, volgens de Sporty Zwemschool Leerlijn.

 • Reach- en heftruckchauffeur 2 ploegen m/v (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Vaste Job

  Voor een voedingsfirma te regio Roeselare zijn we op zoek naar een reachtruckchauffeur voor de plaatsing van goederen in het magazijn. U werkt in twee ploegen. U beschikt over de nodige ervaring en een reachtruckattest.

 • Quality Engineer (Picanol) | Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

  Type: Vaste Job

  Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en opvolgen van alle kwaliteitsaspecten van een bepaalde productgroep. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en de interne productieafdelingen. Je staat in nauw contact met de klant voor de kwaliteitsopvolging. Je maakt hierbij kwaliteitsafspraken, behandelt opmerkingen, voert audits uit, … Je gaat aan de slag met de verzamelde informatie om verbeteracties op te zetten en deze te coördineren om zo de kwaliteit van de producten en/of systemen verder te verbeteren. Je stelt correctieve en preventieve maatregelen voor in het geval van klantenklachten en je volgt deze nauwgezet op. Je waakt over de implementatie en evaluatie van de voorgestelde oplossingen. Je beoordeelt de toegeleverde producten en goederen die door klanten werden teruggestuurd en je beslist wat de volgende acties zijn. Je evalueert en begeleidt de productieafdelingen (intern) en de leveranciers (extern) zodat de producten aan de gestelde eisen voldoen en continu verbeterd worden. Als interne auditor controleer en beoordeel je de verschillende processen. Je geeft tijdens de volledige productiecyclus advies vanuit je streven naar kwaliteit zodat de producten op een kwalitatieve manier afgeleverd worden aan de klant. Je stimuleert de productieafdelingen en leveranciers onder meer met behulp van kwaliteitscirkels. Je verzamelt, beheert en rapporteert alle kwaliteitsgegevens.

 • Verkoop toonbank (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Jobmatch

  Type: Vaste Job

  Je onthaalt onze klanten (loodgieters, verwarmingsspecialisten,...) Je zorgt dat de winkel er professioneel en net uitziet. Je staat in voor de verkoop, het technisch advies en levert een gepersonaliseerde service en dienst na verkoop aan de klant ; Je zorgt voor de correcte afhandeling van binnenkomende goederen en stockeert deze op de correcte plaats in onze winkel

 • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: INE VAN DEURSEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

 • Property/Lease Manager - Expansion Management (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  As Property Manager, you will be responsible for the expansion both by optimizing the portfolio through renegotiations, rebuilds and extensions, moves and closures and by finding the best locations and deals for new stores. Description Key Responsibilities of the Property Manager - Retail - Portfolio Management: You will have the chance to be the key contact person in all the Strategic projects You will have the chance to enable long-term growth You will have the opportunity to ensure that the portfolio is commercially competitive You will negotiates lease actions for existing stores You will be in charge of renegotiations, terminations, rebuilding, extensions, etc You will have the chance to ensure the best possible deal You will sets up quantitative and qualitative targets Develops, trains and supports your team Daily contact with Head of Expansion, construction team, maintenance team, store architects and legal team.

Zoek naar antwoorden van CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX. Laat een reactie achter voor CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX. CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX. Leave a respond for CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX. CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX op de google maps. Adres en contacten CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX
Location of CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX on the google maps. Address and contacts of CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX: De Ridder M | Philwood BVBA | PASKA | HUBERTUS KAL CONSULTANTS | Faes D

Other related companies as CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX: De Ridder M | Philwood BVBA | PASKA | HUBERTUS KAL CONSULTANTS | Faes D

CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09451782226. Het bedrijf CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX bevindt zich op het adres: RUE DU PUISARD 1; 7340; COLFONTAINE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 742,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 723,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Armes and munitions. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Judo, Karat茅..
De hoofdactiviteit van CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX, openstaande posities, locatie van CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX op de kaart.

CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX, company assigned to the tax number BE09451782226. The company CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX is located at the address: RUE DU PUISARD 1; 7340; COLFONTAINE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 742,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 723,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. Armes and munitions. List of products are Types de Clubs: Judo, Karat茅..
The main activity of CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX is not available. You also can look at reviews of CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX, open positions, location of CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE D'ENTRAINEMENT DES ARTS MARTIAUX, employees, financial statistics.