ZWEMCLUB WIMBER

Contactgegevens ZWEMCLUB WIMBER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZWEMCLUB WIMBER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZWEMCLUB WIMBER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WIENERLAAN 60; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-, België

Telefoon (phone): 26600817 (+32-26600817) 26600817 (+32-26600817)

Fax (fax): +32 (58) 563-53-61 +32 (58) 563-53-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZWEMCLUB WIMBER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZWEMCLUB WIMBER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZWEMCLUB WIMBER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZWEMCLUB WIMBER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZWEMCLUB WIMBER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZWEMCLUB WIMBER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZWEMCLUB WIMBER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZWEMCLUB WIMBER
Products information ZWEMCLUB WIMBER

BTW identificatienummer (tax): BE09949188232
Ondernemingsnummer: 1739929199
Hoofdstad (capital): 795,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 556,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZWEMCLUB WIMBER
(Get full report from official database of BE for ZWEMCLUB WIMBER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZWEMCLUB WIMBER
Addition kinds of activities for ZWEMCLUB WIMBER

508705. Brandbestrijdingsapparatuur | Firefighting equipment
01619902. Corn boerderij, zoet | Corn farm, sweet
01619908. Vrachtwagen boerderij | Truck farm
17919900. Structurele stalen erectie, nec | Structural steel erection, nec
35549902. Corrugatie machines, papier | Corrugating machines, paper
37140408. Ruitenwissersystemen, motorvoertuig | Windshield wiper systems, motor vehicle
47850000. Inspectie en vaste voorzieningen | Inspection and fixed facilities
73190201. Circulaire en handbill distributie | Circular and handbill distribution

Werken bij ZWEMCLUB WIMBER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZWEMCLUB WIMBER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZWEMCLUB WIMBER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZWEMCLUB WIMBER. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckchauffeur 2-ploegen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ASAP EVERGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een internationaal bedrijf te Gent zoeken we ervaren heftruckchauffeurs. Jouw taken en verantwoordelijkheden? - Met behulp van een scanner beheer je de voorraad van het magazijn - Je zet orders klaar en doet hiervoor de nodige administratie - Je plaats de goederen veilig op de correcte plaats

 • Machinebouwer (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als machinebouwer word je opgeleid in de assemblage van stroomaggregaten, gedurende een periode van 6 tot 12 maanden. Hiervoor werk je nauw samen met collega's en supervisors en onderhou je de nodige contacten met ondersteunende afdelingen. Je assembleert stroomaggregaten van A tot Z aan de hand van vooropgestelde werkwijzen Je assembleert voortdurend verschillende types Je controleert je werkpost qua bevoorrading materiaal. Je registreert ontbrekende onderdelen. Je voert de voorgeschreven testprocedures uit en vult de testrapporten in Je maakt de stroomaggregaten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verzendklaar.

 • Allround medewerker sanitair | Bocholt (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze te klant te Bocholt zijn we opzoek naar een allround medewerker. Onderstaand de uit te voeren taken. elektriciteitswerken uitvoeren toestellen plaatsen installeren van cv en sanitaire voorzieningen

 • Ervaren pijpfitter - regio Kempen M/V (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: SPIE BELGIUM

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Pijpfitter bij SPIE ben je verantwoordelijk voor de prefabricatie van industriële pijpleidingsystemen op basis van technische plannen en isometrische tekeningen. SPIE voert deze werken uit aan installaties in de procesindustrie. In deze functie word je tewerkgesteld bij één van onze klanten regio Kempen. Tot je takenpakket behoort o.a. : - Uitvoeren van opmetingen en de nodige berekeningen om nauwkeurige leidingsystemen op te bouwen - Plooien, slijpen en aan elkaar zetten van buizen - Inbouwen van buisleidingen en apparaten in de installatie

 • Magazijnier bouw (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Magazijnier bouw m/v je taken : besturen van heftruck laden en lossen van bouwmaterialen materialen inpakken paletten triëren magazijn proper houden

 • POETSHULP regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant, een schoonmaakbedrijf, zijn we ook zoek naar een poetshulp met verantwoordelijkheidszin. Je werkt van maandag tot en met donderdag van 6 tot 14 uur of van 7u30 tot 15u30. Op vrijdag werk je van 6 tot 13u30 of van 7u30 tot 15 uur.

 • Huishoudhulp/Poetshulp regio Ronse (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Ekeren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EKEREN)

  Regio: EKEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Thuishulp (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: INPRO

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij op zoek naar een dankbare job ? Bij gezinnen thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken: Schoonmaak van de woning. Wassen en strijken. Bereiden van maaltijden. Boodschappen doen. Kortom, een heel afwisselende job! Je zorgt ervoor dat de gezinnen meer vrije tijd krijgen waardoor jouw werk steeds meer en meer onmisbaar wordt!

 • Sales Officer- Transport planner (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de operationele en organisatorische interne sales- en planningsactiviteiten. Je ondersteunt de Sales Manager rekening houdend met het beleid en de doelstellingen, om de vooropgestelde verkoopobjectieven te realiseren. Op transport niveau plan en coördineer je de dagelijkse transporten. Salesrol Je werkt mee aan de verkoop van de afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je beheert verkoopdossiers (uitschrijven offertes, administratieve opvolging,..) Je bent het aanspreekpunt voor klachten in de begeleiding van het order. Je hebt veelvuldige contacten zowel binnen de eigen afdeling als met andere interne afdelingen. Je zorgt mee voor een optimale planning en een optimaal stockbeheer. Transportrol Je bent verantwoordelijk voor het inplannen van de dagelijkse transporten. Je staat in voor het opvolgen van de noodzakelijke transportdocumenten. Je fungeert als externe contactpersoon inzake uitgaande afgewerkte producten en omtrent de status van de levering.

 • businesspartner jobhunter (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: HIPO.HR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je begeleidt de kandidaten van intake tot vaste tewerkstelling (interview, assessment, opmaak kandidaat-rapport, deelname aan intake bij het bedrijf, …) Je contacteert actief bedrijven en bouwt een netwerk uit. Als HR-businesspartner detecteer (analyseer) je alle HR-vragen van de bedrijven in jouw regio. Deze breng je in kaart en deel je met collega’s. Je neemt deel aan netwerkevents met coaches, HR-verantwoordelijken, bedrijfsleiders (ondernemers) en freelancers.

 • Keukenmedewerker FLEXIJOB (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: BRASSERIE PASSERELLE

  Type: Flexijob

  Voorbereidingen in de koude keuken, koude voorgerechten en desserten dresseren, meehelpen in de warme keuken tijdens de service.

Zoek naar antwoorden van ZWEMCLUB WIMBER in sociale netwerken
Look for responds of ZWEMCLUB WIMBER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZWEMCLUB WIMBER. Laat een reactie achter voor ZWEMCLUB WIMBER. ZWEMCLUB WIMBER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZWEMCLUB WIMBER. Leave a respond for ZWEMCLUB WIMBER. ZWEMCLUB WIMBER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZWEMCLUB WIMBER op de google maps. Adres en contacten ZWEMCLUB WIMBER
Location of ZWEMCLUB WIMBER on the google maps. Address and contacts of ZWEMCLUB WIMBER

Andere gerelateerde bedrijven als come ZWEMCLUB WIMBER ZWEMCLUB WIMBER: Duson-Joly NV | Video Night | A L'ANCIENNE BASCULE | LINKER PATRICK | Geerts R

Other related companies as ZWEMCLUB WIMBER: Duson-Joly NV | Video Night | A L'ANCIENNE BASCULE | LINKER PATRICK | Geerts R

ZWEMCLUB WIMBER is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZWEMCLUB WIMBER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09949188232. Het bedrijf ZWEMCLUB WIMBER bevindt zich op het adres: WIENERLAAN 60; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 795,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 556,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation..
De hoofdactiviteit van ZWEMCLUB WIMBER is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZWEMCLUB WIMBER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZWEMCLUB WIMBER, openstaande posities, locatie van ZWEMCLUB WIMBER op de kaart.

ZWEMCLUB WIMBER is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZWEMCLUB WIMBER, company assigned to the tax number BE09949188232. The company ZWEMCLUB WIMBER is located at the address: WIENERLAAN 60; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 795,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 556,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation..
The main activity of ZWEMCLUB WIMBER is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ZWEMCLUB WIMBER is not available. You also can look at reviews of ZWEMCLUB WIMBER, open positions, location of ZWEMCLUB WIMBER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZWEMCLUB WIMBER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZWEMCLUB WIMBER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZWEMCLUB WIMBER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZWEMCLUB WIMBER, employees, financial statistics.