ZWEMCLUB OTTERS

Contactgegevens ZWEMCLUB OTTERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZWEMCLUB OTTERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZWEMCLUB OTTERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NEURIS 8; 2640; MORTSEL, België

Telefoon (phone): 34405261 (+32-34405261) 34405261 (+32-34405261)

Fax (fax): +32 (14) 209-47-55 +32 (14) 209-47-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZWEMCLUB OTTERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZWEMCLUB OTTERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZWEMCLUB OTTERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZWEMCLUB OTTERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZWEMCLUB OTTERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZWEMCLUB OTTERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZWEMCLUB OTTERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZWEMCLUB OTTERS
Products information ZWEMCLUB OTTERS

BTW identificatienummer (tax): BE02736114501
Ondernemingsnummer: 7703857421
Hoofdstad (capital): 557,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 193,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZWEMCLUB OTTERS
(Get full report from official database of BE for ZWEMCLUB OTTERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZWEMCLUB OTTERS
Addition kinds of activities for ZWEMCLUB OTTERS

02519901. Broiling kippen, het verhogen van | Broiling chickens, raising of
37110402. Bussen, alle soorten, montage van | Buses, all types, assembly of
38279915. Optische elementen en samenstellingen, behalve oogheelkundig | Optical elements and assemblies, except ophthalmic
50850704. vlechten | Twine
65149900. Woningoperators, behalve appartementen, nv | Dwelling operators, except apartments, nec

Werken bij ZWEMCLUB OTTERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZWEMCLUB OTTERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZWEMCLUB OTTERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZWEMCLUB OTTERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator plooibank (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Lommel zijn we op zoek naar een gemotiveerde operator die overweg kan met een plooibank. De verantwoordelijkheden voor deze functie bestaan uit: - Het bewerken van diverse metalen stukken/onderdelen door deze op maat te plooien. - Zelfstandig technische tekeningen lezen. - Zelfstandig bepalen van instellingen van de machine. - Instaan voor het productiewerk.

 • Staalmonteur (AS)

  Regio: AS

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te As zijn wij op zoek naar een staalmonteur. Het bedrijf is gespecialiseerd in staalbouw bij particulieren (woningen). 

 • Monteerder/demonteerder (m/v) (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar GEMOTIVEERDE monteerders/demonteerders (m/v) Heb je een passie voor wagens (nieuwe wagens)? Heb je een opleiding Carrosserie gevolgd of ben je in je vrije tijd veel bezig met auto's bv tuning? Wil je werken in dagdienst? Dan is deze job zeker iets voor jou! Taken: Demonteren en moteren van auto-onderdelen ivm schade herstelling. bv: bumbers, deuren, moterkap,....

 • OPERATOR SNIJMACHINE WEEKEND (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gekend in de textielsector, zijn wij bij Forum Jobs opzoek naar een operator voor de snijmachine. Volgende taken behoren tot je takenpakket: Afgewerkte rollen afnemen, op weegbalans plaatsen Verpakken en afvoeren naar magazijn Ploegoverdracht Tijdcontrole

 • Werken als huishoudhulp regio Westerlo? Kies voor Domestic Services! (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • Vorkliftchauffeur ochtend - deeltijds (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Daarnaast sta je mee in voor een goede verwerking van de sortering. Je wordt ook ingezet als handlanger in het magazijn om daar de pakjes te helpen sorteren.

 • Jobstudent Polyvalente zaalmedewerker (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: DE LOFT

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken voor ons hotel nog hulp voor de ontbijtservice, de afwas, en allerhande hulp in onze tea room.

 • Customer Service Representative (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Spring Professional

  Type: Vaste Job

  Jouw taken? Je onderhoudt de dagelijkse communicatie met klanten over vragen en problemen zodat deze snel, correct en adequaat worden opgelost en beantwoord; Je focust en speelt proactief in op de behoeften van de klant. Klantentevredenheid is hier jouw grootste focus; Je bent verantwoordelijk voor het correct aannemen van transportorders en het proactief opvolgen van het verdere verloop van de zendingen binnen alle afdelingen; Indien nodig biedt je structurele oplossingen aan die conform zijn met de interne procedures. Op die manier garandeer je een correcte en snelle dienstverlening naar de klanten toe; Je rapporteert aan de Manager Customer Service.

 • Allround technieker sprinklerinstallaties (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: AquaSecurity

  Type: Vaste Job

  Functie Als technieker op de dienst Service & Onderhoud begeef je je dagelijks bij de klant en voer je zelfstandig onderhoud, diagnoses en herstellingen uit op de sprinklerinstallaties. Afhankelijk van je kennis en interesses word je intern verder opgeleid voor het uitvoeren van meer gespecialiseerde opdrachten aan een sprinklerinstallatie zoals bijvoorbeeld onderhoud op de dieselmotoren, elektrische herstellingen, werken aan centrifugaalpompen, … Na verloop van tijd word je mee ingeschakeld in de permanentiedienst en zal je klanten buiten de normale werkuren bijstaan in geval van onverwachte storingen (± 2 weken per jaar) Je denkt samen met je collega’s op de buiten- en binnendienst mee over het verbeteren en uitbreiden van onze activiteiten aan brandbeveiligingsinstallaties

 • Accountancy & Tax Medewerker (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: VGD - Belgium

  Type: Vaste Job

  Let's talk about the job: De jobtitel zegt het zelf: jij bent bezig met accountancy & fiscale werkzaamheden! Terwijl je eerste kop koffie van de dag (of thee voor de liefhebbers) staat te dampen op je bureau, ga jij aan de slag voor de klanten die tot je portefeuille behoren. Veelal zijn dit familiale ondernemingen uit diverse sectoren die rekenen op jouw deskundige service.  Concreet ga je voor hen aan de slag met een gevarieerd takenpakket. Denk aan: BTW-verplichtingen het voorbereiden van eindejaarsafsluitingen de aangiften van zowel personen- als vennootschapsbelasting het opmaken van jaarrekeningen en verwerken van boekhoudkundige stukken.  Hierbij werk je in een moderne, digitale omgeving en word je omringd door toffe collega’s die jou door en door steunen. En heb je even nood aan een energy boost? Een vers stuk fruit ligt al voor je klaar! Let's talk about you: Ben jij: Een teamplayer in hart en nieren die zich wil verdiepen in de wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een bachelor- of masterdiploma in een economische richting (Accountancy-Fiscaliteit, TEW, Handelswetenschappen, …)? Iemand die aan de start staat van zijn/haar carrière binnen de boeiende fiduciaire sector? Een doener mét gezond verstand en een open mind? Sociaal, vlot in de omgang met de ambitie om een echte adviseur te worden? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Bij ons krijg je: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek Eén team waar iedereen op gelijke voet staat, elkaar met de voornaam aanspreekt en gaat voor eenzelfde doel Rechtstreekse en persoonlijke begeleiding door meer ervaren family members die je helpen groeien in je job Ruimte om te ontdekken of je een carrière wil uitbouwen als generalist of specialist De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget voor postgraduaten, IAB-opleidingen, seminaries, … om je eigen expertise te ontwikkelen Mogelijkheid om je verlof vrij in te plannen rekening houdend met elkaar en voorziene deadlines Loon en erkenning naar werken, met optie tot bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

 • 2nd line support Skype for business (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: RenewIT

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een 2nd line support engineer voor Skype for Business.

 • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: InstaHome

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

Zoek naar antwoorden van ZWEMCLUB OTTERS in sociale netwerken
Look for responds of ZWEMCLUB OTTERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZWEMCLUB OTTERS. Laat een reactie achter voor ZWEMCLUB OTTERS. ZWEMCLUB OTTERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZWEMCLUB OTTERS. Leave a respond for ZWEMCLUB OTTERS. ZWEMCLUB OTTERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZWEMCLUB OTTERS op de google maps. Adres en contacten ZWEMCLUB OTTERS
Location of ZWEMCLUB OTTERS on the google maps. Address and contacts of ZWEMCLUB OTTERS

Andere gerelateerde bedrijven als come ZWEMCLUB OTTERS ZWEMCLUB OTTERS: Vancappel Ch | ANJE KAPSALON | El Salon Colette-Bonnami | MARCEL VAN WAES | TRAITEUR MAXIME

Other related companies as ZWEMCLUB OTTERS: Vancappel Ch | ANJE KAPSALON | El Salon Colette-Bonnami | MARCEL VAN WAES | TRAITEUR MAXIME

ZWEMCLUB OTTERS is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZWEMCLUB OTTERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02736114501. Het bedrijf ZWEMCLUB OTTERS bevindt zich op het adres: NEURIS 8; 2640; MORTSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 557,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 193,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation..
De hoofdactiviteit van ZWEMCLUB OTTERS is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZWEMCLUB OTTERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZWEMCLUB OTTERS, openstaande posities, locatie van ZWEMCLUB OTTERS op de kaart.

ZWEMCLUB OTTERS is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZWEMCLUB OTTERS, company assigned to the tax number BE02736114501. The company ZWEMCLUB OTTERS is located at the address: NEURIS 8; 2640; MORTSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 557,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 193,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation..
The main activity of ZWEMCLUB OTTERS is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ZWEMCLUB OTTERS is not available. You also can look at reviews of ZWEMCLUB OTTERS, open positions, location of ZWEMCLUB OTTERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZWEMCLUB OTTERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZWEMCLUB OTTERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZWEMCLUB OTTERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZWEMCLUB OTTERS, employees, financial statistics.