ZWEMCLUB OLUMPIA

Contactgegevens ZWEMCLUB OLUMPIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZWEMCLUB OLUMPIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZWEMCLUB OLUMPIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONING ALBERTPARK 8; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56350183 (+32-56350183) 56350183 (+32-56350183)

Fax (fax): +32 (53) 531-19-73 +32 (53) 531-19-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZWEMCLUB OLUMPIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZWEMCLUB OLUMPIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZWEMCLUB OLUMPIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZWEMCLUB OLUMPIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZWEMCLUB OLUMPIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZWEMCLUB OLUMPIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZWEMCLUB OLUMPIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZWEMCLUB OLUMPIA
Products information ZWEMCLUB OLUMPIA

BTW identificatienummer (tax): BE06408294677
Ondernemingsnummer: 4953430175
Hoofdstad (capital): 120,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 580,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZWEMCLUB OLUMPIA
(Get full report from official database of BE for ZWEMCLUB OLUMPIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZWEMCLUB OLUMPIA
Addition kinds of activities for ZWEMCLUB OLUMPIA

864105. Woongebonden verenigingen | Dwelling-related associations
26790803. Wallboard, versierd: gemaakt van gekochte materialen | Wallboard, decorated: made from purchased material
35690400. Gasproducenten, generatoren en andere gasgerelateerde apparatuur | Gas producers, generators, and other gas related equipment
54210000. Vlees- en vismarkten | Meat and fish markets
79991100. Instructie scholen, kampen en diensten | Instruction schools, camps, and services

Werken bij ZWEMCLUB OLUMPIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZWEMCLUB OLUMPIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZWEMCLUB OLUMPIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZWEMCLUB OLUMPIA. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnieker (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde onderhouds-/storingstechnieker voor het preventief en curatief onderhoud van diverse verpakkingsmachines.

 • Inpakoperator (m/v) (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je verpakt eindproducten volgens de specificaties, de gestelde kwaliteitseisen en opgegeven instructies. Hiervoor stel je de nodige parameters in op de verpakkingsinstallaties en treed je op bij kleine storingen. - Je zorgt voor een correcte belading van het nodige verpakkingsmateriaal. Bij een formaatwissel bouw je efficiënt en gestructureerd de installatie om. - Je controleert de zuiverheid van de gebruikte apparatuur en materiaal (verpakkingsdozen, etiketten, zakken,…).

 • Poederlakker (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf dat kwalitatief hoogstaande keukendeuren en tafels maakt, zijn wij op zoek naar een poederlakker MDF regio Herentals.  Als poederlakker word je tewerkgesteld in de lakstraat voor :  het lakken van MDF keukendeuren. het manueel instellen van de machine. onderhoud aan de machine uit te voeren. kleine storingen op te lossen. het lakproces te optimaliseren. 

 • CONVENTIONEEL DRAAIER (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een conventioneel draaier. Deze firma is gespecialiseerd en actief in lagers, aandrijvingen, bevestigingsmaterialen en gereedschappen. Zij besteden hun onderhoudsdiensten uit naar industrie, met als specialisatie balanceren (uitlijnen). Je krijgt jouw opleiding ter plekke in het atelier. Schoolverlaters komen dus zeker ook in aanmerking! Als conventioneel draaier werk je uitsluitend in het atelier. Het werk is niet computergestuurd maar manueel. Ervaring met frezen is een plus! Je werkt van maandag tot en met donderdag van 7u30 - 16u, en op vrijdag tot 15u. Heel sporadisch werk je ook op zaterdag.

 • Handlanger Wegenbouw (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen te Beerse zijn wij opzoek naar iemand die graag fysiek werk uitvoert in de openlucht. Werk jij graag in de buitenlucht en ben je niet bang van fysiek zwaarder werk? Ben je vanuit de ruime regio rondom Turnhout? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren! Je maakt deel uit van een ploeg die onder leiding staat van een ploegbaas/werfleider. Samen met het team zal je takenpakket bestaan uit: Herstellen en plaatsen van riolering, asfalt,straatstenen en betonverhardingen. Het graven van sleuven Plaatsen van elementen/nutsvoorzieningen, aanvoer van materiaal,...

 • Rondreizende Regio Manager (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De regiomanager is eindverantwoordelijk voor de filialen en medewerkers binnen zijn/haar regio. Hij/zij stuurt de filialen aan en streeft ernaar de doelstellingen van het bedrijf te behalen. De regiomanager is veelal op de werkvloer aanwezig. Jouw doelen zijn: Gestelde targets/doelstellingen behalen Rapporteren aan management Samenstellen verkoopteams Opleiden en begeleiden filiaalhouders(in samenwerking met trainer/coach) Controle/bewaken werkwijzen en procedures De voornaamste taken zijn o.a: Voeren van sollicitatiegesprekken Bespreken en opvolgen verkoopresultaten Controle dagelijkse gang van zaken Aanspreekpunt van andere afdelingen m.b.t. de filialen binnen hun regio Voeren van voortgangs- en beoordelingsgesprekken met medewerkers Wekelijkse en maandelijkse rapportages maken Meedraaien op de verkoopvloer om binding te houden met verkoop Wekelijks voortgangsgesprek met sales manager

 • VERKOOPSMEDEWERKER (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  zit verkopen in je bloed, ben je klantvriendelijk,  je hebt een eerste werkervairng als verkoopsmedewerker, je kan zelfstandig werken je hebt geen problemen met aanvullen van de winkel,  je ziet het zitten om erin te vliegen ,

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wolvertem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WOLVERTEM)

  Regio: WOLVERTEM

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Alken-Wellen (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • OPERATIONS PROCES CONTROLLER (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: NINATRANS

  Type: Vaste Job

  Voor onze vestiging te Heverlee (Leuven) zoeken wij momenteel naar een Operationele Proces Controller: - Opvolging, controle en bijsturen van operationele processen - Analyse van het verkregen materiaal - Anticiperen op afwijkingen - Meten en rapporteren van de performance - Verbetervoorstellen opmaken - Identificeren van afwijkingen, beschrijven en naar oplossingen zoeken

 • Elektrisch ingenieur (m/v) (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: SMO

  Type: Vaste Job

  WAT IS DE REDEN VAN DE VACATURE? Omwille van de aanhoudende groei van het aantal simultaan lopende projecten zoekt de afdeling Automatisatie & Sturing een extra collega voor het opnemen van het elektrisch gedeelte van de projecten. WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? In samenwerking met de projectleider, ben jij naast het mechanisch gedeelte van een project, verantwoordelijk voor het elektrisch gedeelte van de machinebouw of andere automatisatieprojecten. Concreet sta je in voor: Het elektrisch ontwerp van een machine Het maken van berekeningen: elektrisch, vermogens, … Het opstellen van elektrische schema’s De keuze van de componenten, merk, leverancier en bijhorende opvolging De keuze PLC of andere sturing in nauwe samenwerking met het team Automatisatie/Sturing De uitvoering nauwgezet opvolgen in het atelier Daarnaast kan het ook zijn dat je zelf de handen uit de mouwen steekt in het atelier zodat je ook zelf voeling krijgt met de praktijk en dit kan meenemen in je bureauwerk.

 • LEERCONTRACT HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN BRUSSEL (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: BUBBLES AT HOME

  Type: Leercontract

  gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Gent en Brugge.

Zoek naar antwoorden van ZWEMCLUB OLUMPIA in sociale netwerken
Look for responds of ZWEMCLUB OLUMPIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZWEMCLUB OLUMPIA. Laat een reactie achter voor ZWEMCLUB OLUMPIA. ZWEMCLUB OLUMPIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZWEMCLUB OLUMPIA. Leave a respond for ZWEMCLUB OLUMPIA. ZWEMCLUB OLUMPIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZWEMCLUB OLUMPIA op de google maps. Adres en contacten ZWEMCLUB OLUMPIA
Location of ZWEMCLUB OLUMPIA on the google maps. Address and contacts of ZWEMCLUB OLUMPIA

Andere gerelateerde bedrijven als come ZWEMCLUB OLUMPIA ZWEMCLUB OLUMPIA: THةآTRE ZةTةTIQUE | BELETTERING VAN DEN EEDE | PAVY CONSEIL | VRIJE BASISSCHOOL | Pierre S茅bastien (Atelier)

Other related companies as ZWEMCLUB OLUMPIA: THةآTRE ZةTةTIQUE | BELETTERING VAN DEN EEDE | PAVY CONSEIL | VRIJE BASISSCHOOL | Pierre S茅bastien (Atelier)

ZWEMCLUB OLUMPIA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZWEMCLUB OLUMPIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06408294677. Het bedrijf ZWEMCLUB OLUMPIA bevindt zich op het adres: KONING ALBERTPARK 8; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 120,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 580,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation..
De hoofdactiviteit van ZWEMCLUB OLUMPIA is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZWEMCLUB OLUMPIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZWEMCLUB OLUMPIA, openstaande posities, locatie van ZWEMCLUB OLUMPIA op de kaart.

ZWEMCLUB OLUMPIA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZWEMCLUB OLUMPIA, company assigned to the tax number BE06408294677. The company ZWEMCLUB OLUMPIA is located at the address: KONING ALBERTPARK 8; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 120,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 580,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation..
The main activity of ZWEMCLUB OLUMPIA is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ZWEMCLUB OLUMPIA is not available. You also can look at reviews of ZWEMCLUB OLUMPIA, open positions, location of ZWEMCLUB OLUMPIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZWEMCLUB OLUMPIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZWEMCLUB OLUMPIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZWEMCLUB OLUMPIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZWEMCLUB OLUMPIA, employees, financial statistics.