ZWEMCLUB L.I.M.

Contactgegevens ZWEMCLUB L.I.M.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZWEMCLUB L.I.M.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZWEMCLUB L.I.M.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIEPLAAN 25B2; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89350134 (+32-89350134) 89350134 (+32-89350134)

Fax (fax): +32 (4) 182-99-11 +32 (4) 182-99-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZWEMCLUB L.I.M.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZWEMCLUB L.I.M."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZWEMCLUB L.I.M."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZWEMCLUB L.I.M., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZWEMCLUB L.I.M.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZWEMCLUB L.I.M., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZWEMCLUB L.I.M.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZWEMCLUB L.I.M.
Products information ZWEMCLUB L.I.M.

BTW identificatienummer (tax): BE09709686279
Ondernemingsnummer: 5112731933
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 844,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZWEMCLUB L.I.M.
(Get full report from official database of BE for ZWEMCLUB L.I.M.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZWEMCLUB L.I.M.
Addition kinds of activities for ZWEMCLUB L.I.M.

172103. Industrieel schilderij | Industrial painting
23290101. Atletische kleding, behalve uniformen: mannen, jongeren en jongens | Athletic clothing, except uniforms: men's, youths' and boys'
33990104. Plak, metaal | Paste, metal
42139910. Koelproducten vervoeren | Refrigerated products transport
50850502. Gears | Gears
59619915. Sieraden, postorder | Jewelry, mail order
62110303. Olie en gas lease makelaars | Oil and gas lease brokers
72319900. Beauty winkels, nec | Beauty shops, nec
84129903. Planetarium | Planetarium

Werken bij ZWEMCLUB L.I.M.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZWEMCLUB L.I.M.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZWEMCLUB L.I.M.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZWEMCLUB L.I.M.. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier - DAG - DRINGEND (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het laden en lossen van vrachtwagens Rolbrug besturen Bulldozer besturen Goederen nakijken Variërend takenpakket

 • Reachtruckchauffeur | twee ploegen (MELSELE)

  Regio: MELSELE

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen in de waaslandhaven (Kallo) zijn we op zoek naar reachtruckchauffeurs met ervaring. Je staat ook open om in combinatie manueel werk te verichten.

 • Wals Machinist M/V (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Walsmachinist ben je onderdeel van de asfaltploeg volgende taken behoren ondermeer tot jouw takenpakket: Het besturen van de walsmachine deze wordt gebruikt om de eindverdichting van de asfaltverharding te realiseren; Bovendien assisteert hij/zij in de uitvoering van manuele handelingen zoals het verwerken van asfalt; De machine op de juiste manier bedrijfsklaar maken en onderhouden (dagelijks); Het verzorgen van onderhoud en kleine reparaties aan de walsmachine.

 • Leidinggevende plantenafdeling (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je functie Als leidinggevende voor onze plantenafdeling sta je in voor dagelijks aansturen van jouw medewerkers (5 tot 10 personen). Je bespreekt de taakverdelingen samen met hun, zorgt ervoor dat alle planten snel in de winkel staan en dit met de juist prijs uiteraard en met voldoende productinformatie. Je controleert of de aangeleverde planten kwalitatief in orde zijn. Je werkt eveneens alle bestellingen vlotjes af van inkoop tot verkoop. Je profiel Een vlotte, klantvriendelijk en communicatieve instelling. Een servicegerichte mentaliteit. Stressbestendig, stipt, gemotiveerd, flexibel en bekwaam. Je neemt zelf graag initiatief. Collegiale werkhouding, je kan vlot in teamverband werken, leidinggevende uitstraling. Moet over ruime plantenkennis beschikken. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent bereid om in het weekend te werken (beurtrol).

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Heverlee – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Landen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • inventarismedewerker informatica (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: t-interim Oudenaarde

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor de inventarisatie van het computer- en kantoormateriaal. Je kan zelfstandig werken. Je hebt kaas gegeten van computers en toebehoren om deze te inventariseren.  

 • STUDENTENJOB (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

  Type: Studentenjob

  Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

 • (Assistent) Leidingwerkinspecteur (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Hoboken, actief in preventief onderhoud, zijn we op zoek naar een assistent leidingwerkinspecteur. Als leidingwerkinspecteur zorg je voor een correcte invulling van alle inspectiewerkzaamheden aan leidingwerk, tanks en andere voorkomende inspecties binnen de productiebedrijven van onze industriële relaties. Na een interne training en een uitgebreid inwerktraject waarbij we je leren wat deze inspecties precies inhouden, wanddiktemetingen leren uitvoeren en heel belangrijk het vastleggen van je inspectie bevindingen, ga je zelfstandig op pad om uitvoering te geven aan de lopende inspecties. Je beantwoord op locatie vragen van klanten en denkt met ze mee over het verder uitbouwen van het inspectief onderhoud. Uiteraard verzorg je heldere rapportages over de door jouw uitgevoerde werkzaamheden en werk je de verbetervoorstellen zelf uit. Je wordt hierbij ondersteund door onze Site Manager Leidingwerkinspectie.

 • Business Developer Keuringen (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: HASCO

  Type: Vaste Job

  Als Business Developer Energy & Services neem je de rol op van specialist voor onze business unit All-In Tank Service met een sterke focus op tankkeuringen. Dat wil zeggen dat je: De customer journey analyseert, van dataverzameling tot uitvoering van het project De behoeftes van onze klanten leert kennen en achterhaalt wat hen triggert Samen met je Business Unit Manager de klantensegmentatie bepaalt Het verdere potentieel aan tankkeuringen in België in kaart brengt en gerichte acties uitwerkt per potentiële doelgroep De owner bent voor jouw product. Je bijt je vast in je projecten en weet anderen te enthousiasmeren om tot nog betere resultaten te komen Je verplaatst in heel België om je acties op te volgen in de filialen om je project te doen slagen Een klantenportefeuille uitbouwt door actieve prospectie van nieuwe opportuniteiten en het opvolgen van marktontwikkelingen Daarnaast mee de deal binnen haalt bij grote (nationale) accounts (Post-)analyses uitvoert op lopende en afgeronde acties om zo kritische succesfactoren te bepalen, verbetervoorstellen te doen en de ROI van iedere actie te maximaliseren Samenwerkt met onze digital marketeer om je actieplan te laten slagen Inzichtelijke rapporteringen opstelt zodat je stakeholder je acties op maandelijkse basis kunnen opvolgen Rapporteert aan de Business Unit Manager

 • Kapper/Kapster (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Hairstyle

  Type: Zelfstandige activiteit

  Momenteel zijn wij op zoek naar een polyvalente (dames en heren) kapper / kapster.

 • Kapper / Hairextensionstyliste (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Maison Maite

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ter vervanging van een zwangerschap van 1 van onze vaste teamsleden in Styling Lounge Hasselt zoeken wij 1 kapper met een passie voor lang haar. Je staat in voor het ontvangst van de klanten & het plaatsen + opvolgen van allerhande hairextensiontechnieken. Een kappersdiploma en/of 1j ervaring in de kapperswereld is een must maar een extra hairextensiontraining krijg je natuurlijk van ons. Wil je na haar terugkomst graag in het team blijven, dan bekijken wij heel graag de mogelijkheden Solliciteren : [email protected]

Zoek naar antwoorden van ZWEMCLUB L.I.M. in sociale netwerken
Look for responds of ZWEMCLUB L.I.M. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZWEMCLUB L.I.M.. Laat een reactie achter voor ZWEMCLUB L.I.M.. ZWEMCLUB L.I.M. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZWEMCLUB L.I.M.. Leave a respond for ZWEMCLUB L.I.M.. ZWEMCLUB L.I.M. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZWEMCLUB L.I.M. op de google maps. Adres en contacten ZWEMCLUB L.I.M.
Location of ZWEMCLUB L.I.M. on the google maps. Address and contacts of ZWEMCLUB L.I.M.

Andere gerelateerde bedrijven als come ZWEMCLUB L.I.M. ZWEMCLUB L.I.M.: Broodhuys ('t) | VARTA-THE BATTERY EXPERTS | Videohouse | PMA | Van Loon J

Other related companies as ZWEMCLUB L.I.M.: Broodhuys ('t) | VARTA-THE BATTERY EXPERTS | Videohouse | PMA | Van Loon J

ZWEMCLUB L.I.M. is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZWEMCLUB L.I.M., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09709686279. Het bedrijf ZWEMCLUB L.I.M. bevindt zich op het adres: DIEPLAAN 25B2; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 844,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation..
De hoofdactiviteit van ZWEMCLUB L.I.M. is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZWEMCLUB L.I.M. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZWEMCLUB L.I.M., openstaande posities, locatie van ZWEMCLUB L.I.M. op de kaart.

ZWEMCLUB L.I.M. is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZWEMCLUB L.I.M., company assigned to the tax number BE09709686279. The company ZWEMCLUB L.I.M. is located at the address: DIEPLAAN 25B2; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 844,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation..
The main activity of ZWEMCLUB L.I.M. is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ZWEMCLUB L.I.M. is not available. You also can look at reviews of ZWEMCLUB L.I.M., open positions, location of ZWEMCLUB L.I.M. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZWEMCLUB L.I.M., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZWEMCLUB L.I.M., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZWEMCLUB L.I.M., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZWEMCLUB L.I.M., employees, financial statistics.