ZWEMCLUB B.R.A.

Contactgegevens ZWEMCLUB B.R.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZWEMCLUB B.R.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZWEMCLUB B.R.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SPARRENLAAN 11; 3290; DIEST, België

Telefoon (phone): 13312503 (+32-13312503) 13312503 (+32-13312503)

Fax (fax): +32 (61) 126-29-25 +32 (61) 126-29-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZWEMCLUB B.R.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZWEMCLUB B.R.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZWEMCLUB B.R.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZWEMCLUB B.R.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZWEMCLUB B.R.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZWEMCLUB B.R.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZWEMCLUB B.R.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZWEMCLUB B.R.A.
Products information ZWEMCLUB B.R.A.

BTW identificatienummer (tax): BE08277618408
Ondernemingsnummer: 8270751953
Hoofdstad (capital): 161,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 868,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZWEMCLUB B.R.A.
(Get full report from official database of BE for ZWEMCLUB B.R.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZWEMCLUB B.R.A.
Addition kinds of activities for ZWEMCLUB B.R.A.

261103. Pulpmolens, mechanische en recycling verwerking | Pulp mills, mechanical and recycling processing
01810300. Bollen en zaden | Bulbs and seeds
35890206. Mop wringers | Mop wringers
38459900. Electromedische apparatuur, niet inbegrepen | Electromedical equipment, nec
39490513. Doelen, boogschieten en geweerschieten | Targets, archery and rifle shooting
50850403. Nietmachines en knijpers | Staplers and tackers
59610401. Munten, postorder | Coins, mail order
73420204. Termiet controle | Termite control
87439902. Promotie service | Promotion service

Werken bij ZWEMCLUB B.R.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZWEMCLUB B.R.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZWEMCLUB B.R.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZWEMCLUB B.R.A.. Looking for open vacancies in other companies

 • Projectleider Beton (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een wegenbouwbedrijf gelegen te Sint-Truiden (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een projectleider Beton: Je bent het voornaamste aanspreekpunt van de betonploeg (wegenbeton en lijnvormige elementen). Je bent verantwoordelijk op technisch, commercieel en financieel vlak voor de grote projecten met beton. Je staat in voor de veiligheid en de kwaliteit op de werf en onderhoudt de contacten met de opdrachtgevers. Gedurende het hele project (van de voorbereiding tot de oplevering) leid en coördineer je alle activiteiten. Je rapporteert op regelmatige basis aan de directie over het verloop van de projecten.

 • Productie operator Chocolade (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: STEGMANN Temse

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij technisch aangelegd en een passie voor chocolade? Dan zijn wij op zoek naar jou voor onze klant gelegen in Lokeren. Jouw takenpakket bestaat uit : Instellen en besturen van een geautomatiseerde productielijn volgens de vooropgestelde planning Bewaken van productieparameters (snelheid, temperatuur, ..) en bijsturen van afwijkingen Opvolgen van het aanmaak-, bereidings- en afvulproces Je voert testen uit, je bewaakt de kwaliteit van de chocolade en houdt productiegegevens bij Reinigen van de productielijn op het einde van de productiedag

 • Operator Extrusie vaste nacht (m/v) (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, een internationaal gekend bedrijf te Lier, zoekt wegens uitbreiding nog een gemotiveerde en enthousiaste operator (m/v) voor in de extrusie. Op deze afdelingen worden korrels en slangen gemaakt. Jij zal werken met een vaste nacht en wordt ingeschakeld in het meetwerk en de PTFE extrusie. Hiervoor krijg je een uitgebreide en persoonlijke opleiding op de werkvloer zodat je het volledige proces grondig onder de knie krijgt. Takenpakket: - Je maakt mixen, preforms en bedient machines en staat in voor het meten en controleren van de slangen. Je maakt slangen door het bevoorraden van de productielijn. - Hierbij volg je instructies nauwgezet om een minimale afkeur te hebben (grondstof is duur). - Zodra de productie stabiel loopt bereid je een volgende productierun voor - Je houdt de hal proper - Je voert meetwerk uit - In beperkte mate houd je administratie bij: productieparameters, controlebladen bij het meetwerk

 • Huishoudhulp dienstencheques Meeuwen - Gruitrode (m/v) (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Kinrooi voor 4u per week. Dagen zijn overeen te komen.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Geraardsbergen Voltijds (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • BEDIENDE MET KENNIS VERZEKERINGEN (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf te Ieper zijn wij op zoek naar een bediende op de administratieve afdeling. Jouw taken: Openen en beheren van nieuwe schadedossiers (brand, familiale en auto) - van A tot Z. Het verwerken van schadeaangiftes. Schadevergoedingsprocedures opstarten en opvolgen. Indexeren van digitale post van een verzekeringsmaatschappij.

 • Student zondag regio Maldegem (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

  Type: Studentenjob

  Voor een klant, regio Maldegem, zijn we op zoek naar een student om iedere zondag te werken. - Je zorgt voor een perfecte registratie van de verkoop van de artikelen. - Je controleert of de juiste prijzen gehanteerd werden en verwijdert of deactiveert de diefstalbeveiliging van artikels. - Je begroet en bedankt steeds vriendelijk de klanten en verschaft hen info rond garantie en ruilvoorwaarden. - Je luistert naar opmerkingen van klanten en maakt deze over aan de juiste persoon. - Je ontvangt de betaalmiddelen, controleert de geldigheid en geeft gepast terug. - Daarnaast help je ook in de winkel met het aanvullen van de rekken.

 • Kelner student (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DE JACOB

  Type: Studentenjob

  Bedienen en adviseren van klanten.

 • Bijverdienste in de horeca - studenten/flexi (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een restaurant in Menen zijn wij op zoek naar iemand om telkens op vrijdag van 10u tot 15u te komen helpen, om: - te poetsen - af te wassen - te helpen in de zaal en keuken

 • IT PROGRAMMEUR (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: CAFCA

  Type: Vaste Job

  CAFCA is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in software voor bouw- en installatiebedrijven. Doorheen de jaren is CAFCA uitgegroeid tot een vertrouwde partner voor installatiebedrijven in België en Nederland. Om onze groei en team te ondersteunen zijn we op zoek naar een programmeur.

 • Kinderpsychiater (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

  Type: Zelfstandige activiteit

  Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Momenteel zijn wij op zoek naar een kinderpsychiater voor diagnostisch onderzoek en begeleiding van minderjarigen. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

 • Freelance Typescript developer - lange termijn (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bedrijfsinformatie Dit bedrijf te Oost-Vlaanderen is actief binnen de E-commerce. Zij spelen in op huidige trends op de markt en een groot deel van hun verkoop bestaat uit voorwerpen die hun klanten zelf een personal touch geven. Zij zijn actief in 15 landen en marktleider in België. Jobinhoud Je zal je sterk toeleggen op een specifiek tool, die je optimaliseert en uitbreidt met nieuwe functionaliteiten. Je staat in voor ontwikkeling van de client-side aan de hand van Typescript. Je neemt initiatief en geeft voorstellen naar nieuwe technologieën. Je kan functionele vragen omzetten in technische oplossingen.

Zoek naar antwoorden van ZWEMCLUB B.R.A. in sociale netwerken
Look for responds of ZWEMCLUB B.R.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZWEMCLUB B.R.A.. Laat een reactie achter voor ZWEMCLUB B.R.A.. ZWEMCLUB B.R.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZWEMCLUB B.R.A.. Leave a respond for ZWEMCLUB B.R.A.. ZWEMCLUB B.R.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZWEMCLUB B.R.A. op de google maps. Adres en contacten ZWEMCLUB B.R.A.
Location of ZWEMCLUB B.R.A. on the google maps. Address and contacts of ZWEMCLUB B.R.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come ZWEMCLUB B.R.A. ZWEMCLUB B.R.A.: I W T | ALSEMPRINT | Buseyne Inge | Caroline | Cap St Denis

Other related companies as ZWEMCLUB B.R.A.: I W T | ALSEMPRINT | Buseyne Inge | Caroline | Cap St Denis

ZWEMCLUB B.R.A. is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZWEMCLUB B.R.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08277618408. Het bedrijf ZWEMCLUB B.R.A. bevindt zich op het adres: SPARRENLAAN 11; 3290; DIEST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 161,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 868,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation..
De hoofdactiviteit van ZWEMCLUB B.R.A. is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZWEMCLUB B.R.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZWEMCLUB B.R.A., openstaande posities, locatie van ZWEMCLUB B.R.A. op de kaart.

ZWEMCLUB B.R.A. is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZWEMCLUB B.R.A., company assigned to the tax number BE08277618408. The company ZWEMCLUB B.R.A. is located at the address: SPARRENLAAN 11; 3290; DIEST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 161,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 868,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation..
The main activity of ZWEMCLUB B.R.A. is Construction - Special Trade Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ZWEMCLUB B.R.A. is not available. You also can look at reviews of ZWEMCLUB B.R.A., open positions, location of ZWEMCLUB B.R.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZWEMCLUB B.R.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZWEMCLUB B.R.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZWEMCLUB B.R.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZWEMCLUB B.R.A., employees, financial statistics.