ZUUN VOLLEYBAL CLUB

Contactgegevens ZUUN VOLLEYBAL CLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZUUN VOLLEYBAL CLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZUUN VOLLEYBAL CLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALBERT CALLEBAUTSTRAAT 2; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW, België

Telefoon (phone): 23771655 (+32-23771655) 23771655 (+32-23771655)

Fax (fax): +32 (9) 822-53-70 +32 (9) 822-53-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZUUN VOLLEYBAL CLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZUUN VOLLEYBAL CLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZUUN VOLLEYBAL CLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZUUN VOLLEYBAL CLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZUUN VOLLEYBAL CLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZUUN VOLLEYBAL CLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZUUN VOLLEYBAL CLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZUUN VOLLEYBAL CLUB
Products information ZUUN VOLLEYBAL CLUB

BTW identificatienummer (tax): BE04295623779
Ondernemingsnummer: 7292419433
Hoofdstad (capital): 958,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 663,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Types de Clubs: Volley-Ball.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZUUN VOLLEYBAL CLUB
(Get full report from official database of BE for ZUUN VOLLEYBAL CLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZUUN VOLLEYBAL CLUB
Addition kinds of activities for ZUUN VOLLEYBAL CLUB

7933. Bowling centra | Bowling centers
8721. Accounting, auditing en boekhouding | Accounting, auditing, and bookkeeping
25310203. Kerken, kerk | Pews, church
37280103. Airframe assemblies, met uitzondering van begeleide raketten | Airframe assemblies, except for guided missiles
59619909. Vissen, jagen en kampeeruitrusting en benodigdheden: per post | Fishing, hunting and camping equipment and supplies: by mail
62890103. Beveiligingscommissie beveiligingshouders | Security holders protective committee

Werken bij ZUUN VOLLEYBAL CLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZUUN VOLLEYBAL CLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZUUN VOLLEYBAL CLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZUUN VOLLEYBAL CLUB. Looking for open vacancies in other companies

 • Informant (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als informant werk je tussen 19 en 27 januari 2019 voor Mitsubishi op het autosalon op de Heysel in Brussels Expo. Je staat er in voor het informeren van bezoekers over een aantal modellen uit het Mitsubishi-gamma en je maakt ook offertes op voor geïnteresseerde en potentiële klanten. We zoeken enthousiaste en commercieel ingestelde informanten, met enige affiniteit voor auto\\\'s en het merk.

 • Nivelleerder (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Het besturen van D37, D21, D6 machines en tractoren met kilver om nivelleringswerken uit te voeren.

 • Huishoudhulp met Dienstencheques in Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

 • huishoudhulp Waasmunster (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: DANIKA

  Type: Dienstenchequebaan

  Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

 • HUISHOUDHULP (M/V) DRONGEN (deeltijds - zelf te kiezen) (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Zelfzekere jobstudenten voor workshop (m/v) volgende week maandag tot donderdag - DRINGEND (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

  Type: Studentenjob

  Voor een klant van Konvert zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten die beschikbaar zijn van maandag 22/10- 25/10. Je staat, na een (betaalde) opleiding, in voor het demonstreren en verschaffen van advies omtrent verkeersveiligheid op een beurs/workshop voor scholieren. De opleiding en workshops gaan in Mechelen door. Je bent perfect Nederlandstalig en hebt een verzorgd voorkomen. Je staat sterk in je schoenen en hebt er geen moeite mee om mensen actief aan te spreken.

 • Student(e) hulpkelner (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: D'AFSPRAAK

  Type: Studentenjob

  Opdienen en afruimen. Glaswerk afwassen. Dranken bereiden.

 • Vroedkundige/Verpleegkundige regio Mechelen (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Vaste Job

  Je staat mee aan de opstart van een nieuw team van vroedkundigen en combineert in de beginfase vroedkundige en verpleegkundige zorgen in de thuisverpleging. Voor meer informatie over de jobinhoud, kan je een kijkje nemen op onze jobsite https://jobs.devoorzorg-bondmoyson.be/ of in de bijlage.

 • Mechanieker (m/v) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Maxicon

  Type: Vaste Job

  Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als mechanieker sta je in voor herstellingen en onderhoud de installaties (pompen,kleppen, etc..) in de petrochemie.

 • Chauffeur C / CE (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: QJOBS @WORK

  Type: Vaste Job

  Voor verschillende bedrijven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren vrachtwagenchauffeur. -ADR attest is een plus -Code 95 is een must Flexibel naar uren ? Dan ben jij de chauffeur die we zoeken!

 • Team leader magazijn (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: WEVER &DUCRE

  Type: Vaste Job

  Als team leader coördineer je de orderpicking. Door zelf actief mee te werken, geef je het goede voorbeeld en het werktempo aan. Je stuurt een team van 6-tal medewerkers aan in dagwerk, legt de nodige prioriteiten en garandeert een goeie werksfeer. Je staat in nauw contact en overlegt dagelijks met de team leader pack. Van nature hecht je belang aan kwaliteit, klantenservice en de veiligheid van je medewerkers is jouw bezorgdheid. Je garandeert de orde en netheid en bent de spreekbuis tussen bureau en magazijn. Je denkt mee over de optimalisatie van de werking van je afdeling en bespreekt deze met de warehouse manager die je in je dagelijkse werking ondersteunt. Op het einde van de dag ben je trots op het geleverde resultaat en de behaalde deadlines die je samen met jouw team bereikte.

 • Dringend : Full time verkoopsmedewerker supermarkt te Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: STEGMANN DEINZE

  Type: Vaste Job

  Voor een supermarkt te Deinze zijn wij op zoek naar een full time verkoopsmedewerker. Je werkt polyvalent mee : je vult de winkel aan, je werkt aan de kassa, je helpt zoekende klanten enz.... Je werkt full time (36.5 uren/week) met vrije dag in de week, je werkt elke zaterdag of in de voormiddag of in de namiddag. Heel leuke werksfeer. Snelle opstart.

Zoek naar antwoorden van ZUUN VOLLEYBAL CLUB in sociale netwerken
Look for responds of ZUUN VOLLEYBAL CLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZUUN VOLLEYBAL CLUB. Laat een reactie achter voor ZUUN VOLLEYBAL CLUB. ZUUN VOLLEYBAL CLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZUUN VOLLEYBAL CLUB. Leave a respond for ZUUN VOLLEYBAL CLUB. ZUUN VOLLEYBAL CLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZUUN VOLLEYBAL CLUB op de google maps. Adres en contacten ZUUN VOLLEYBAL CLUB
Location of ZUUN VOLLEYBAL CLUB on the google maps. Address and contacts of ZUUN VOLLEYBAL CLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come ZUUN VOLLEYBAL CLUB ZUUN VOLLEYBAL CLUB: Mobelco Industries S.A. | Recreatif | CLAEYS | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL | Henk Hentzen

Other related companies as ZUUN VOLLEYBAL CLUB: Mobelco Industries S.A. | Recreatif | CLAEYS | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL | Henk Hentzen

ZUUN VOLLEYBAL CLUB is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZUUN VOLLEYBAL CLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04295623779. Het bedrijf ZUUN VOLLEYBAL CLUB bevindt zich op het adres: ALBERT CALLEBAUTSTRAAT 2; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 958,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 663,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Volley-Ball..
De hoofdactiviteit van ZUUN VOLLEYBAL CLUB is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZUUN VOLLEYBAL CLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZUUN VOLLEYBAL CLUB, openstaande posities, locatie van ZUUN VOLLEYBAL CLUB op de kaart.

ZUUN VOLLEYBAL CLUB is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZUUN VOLLEYBAL CLUB, company assigned to the tax number BE04295623779. The company ZUUN VOLLEYBAL CLUB is located at the address: ALBERT CALLEBAUTSTRAAT 2; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 958,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 663,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Volley-Ball..
The main activity of ZUUN VOLLEYBAL CLUB is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ZUUN VOLLEYBAL CLUB is not available. You also can look at reviews of ZUUN VOLLEYBAL CLUB, open positions, location of ZUUN VOLLEYBAL CLUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZUUN VOLLEYBAL CLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZUUN VOLLEYBAL CLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZUUN VOLLEYBAL CLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZUUN VOLLEYBAL CLUB, employees, financial statistics.