ZUIDLEDE ZWEMMERS

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • ZUIDLEDE ZWEMMERS

Contactgegevens ZUIDLEDE ZWEMMERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZUIDLEDE ZWEMMERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZUIDLEDE ZWEMMERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): F. HANUSDREEF 30; 9160; LOKEREN, België

Telefoon (phone): 93567072 (+32-93567072) 93567072 (+32-93567072)

Fax (fax): +32 (82) 764-68-99 +32 (82) 764-68-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZUIDLEDE ZWEMMERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZUIDLEDE ZWEMMERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZUIDLEDE ZWEMMERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZUIDLEDE ZWEMMERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZUIDLEDE ZWEMMERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZUIDLEDE ZWEMMERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZUIDLEDE ZWEMMERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZUIDLEDE ZWEMMERS
Products information ZUIDLEDE ZWEMMERS

BTW identificatienummer (tax): BE04350280761
Ondernemingsnummer: 6976837158
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 301,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZUIDLEDE ZWEMMERS
(Get full report from official database of BE for ZUIDLEDE ZWEMMERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZUIDLEDE ZWEMMERS
Addition kinds of activities for ZUIDLEDE ZWEMMERS

399909. Beekeepers 'benodigdheden | Beekeepers' supplies
34460200. Open vloeren en raster voor de bouw | Open flooring and grating for construction
34659900. Automotive stampings, nec | Automotive stampings, nec
37289909. R en d door fabrikanten, vliegtuigonderdelen en hulpapparatuur | R and d by manuf., aircraft parts and auxiliary equipment
39990301. Curlingveren | Curling feathers
73899962. Printerservices: vouwen, sorteren, enz. | Printers' services: folding, collating, etc.

Werken bij ZUIDLEDE ZWEMMERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZUIDLEDE ZWEMMERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZUIDLEDE ZWEMMERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZUIDLEDE ZWEMMERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Dakwerker - Onmiddelijke opstart (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U bent gemotiveerd om te werken! U bent een persoon met ambitie die zich nog wil bewijzen indien nodig. U heeft een vechtersmentaliteit. Rijbewijs B is niet noodzakelijk maar wel mooi meegenomen. Het dagelijkse afspreekpunt  is in Izegem aan het magazijn en mag voor u geen probleem zijn. De opstarturen liggen tussen 6u en 7u 's morgens en vormen geen probleem voor u.

 • Logistiek medewerker (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Start People Lommel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Tot je taken behoren: Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens/containers alsook voor het in- en uitpakken van goederen. Je neemt daarna plichtsbewust en met oog voor detail jouw stuk van de administratieve afhandeling op. Je controleert hierbij de nodige documenten (vrachtbrieven, CMR’s, douanedocumenten enz.). Je werkt, samen met je collega’s, het logistieke proces kwalitatief af. Je toont je flexibel in het ondersteunen van andere cellen van de afdeling logistiek. Je houdt vast aan gestelde doelen, maar wisselt van aanpak, invalshoek of gedragstijl om ze te bereiken.

 • Logistiek medewerker (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een trendy boetiek in Maasmechelen zijn wij op zoek naar een logistiek bediende. Het betreft een voltijdse functie. De bediende moet de binnenkomende kledij uitpakken, controleren en er diefstalbeveiliging op plaatsen. Belangrijk hierbij is dat je goed en foutloos kan werken met de computer en dat je nauwkeurig en accuraat te werk gaat. Je dient de scan-codes op de kledij snel en zorgvuldig te vergelijken met de codes op de bestelorders en hierna de kledij op een correcte manier te verdelen naar de verschillende afdelingen. Enige ervaring in het magazijn of in een kledingwinkel is een vereiste. Heb je interesse in deze vacature? Bel dan snel op het nummer 089 / 76 75 72.

 • Monteur industriegebouwen (m/v) (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een toffe job voor iemand die graag buiten werkt. Naargelang Uw vaardigheden en capaciteiten is er op termijn eventuele doorgroei mogelijk naar kraanman of ploegchef. Je taak bestaat uit het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen

 • transportplanner (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een transportplanner (M/V): Je staat in voor de coördinatie en planning van de leveringen bij de klanten binnen de beloofde levertermijnen. Je stelt hiervoor de transportschema’s op voor onze 5 vrachtwagens. Je lost eventuele problemen op met de nodige creativiteit en doorzettingsvermogen. Hiervoor heb je vaak contact met klanten, werfleiders, chauffeurs, transporteurs en natuurlijk je collega’s.  

 • Operator (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: ADECCO BREE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wens je te werken als operator in 2 ploegen in de regio van Hamont? Solliciteer dan bij Adecco Bree. We zijn op zoek naar productie operatoren in 2-ploegen voor onze klant te Hamont . Je staat in voor de bediening van diverse plaatbewerkingsmachines. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwaliltatief product dat aan alle eisen moet voldoen. De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen De afgewerkte producten controleren en de onderdelen markeren Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren ( storingen, interventies, ... ) De veiligheidsvoorzieningen van de productie-installaties controleren ( werktuigen, montageband, ... ) Toezicht houden op het verloop van het productieproces en de werking van de apparatuur

 • Schrijnwerker met kennis CNC (ZELEM)

  Regio: ZELEM

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gezocht: een CNC bediener voor binnendeuren en meubels in de regio Zelem. Kan je overweg met houtbewerkingsmachines en kan je plan lezen? Je bent in staat om de machine te programmeren en uitvoeren van zaag- en maatwerkopdrachten met de CNC gestuurde opdeelzaag, afplakmachine en freesmachine. TYPE CNC: weeke venture 440M

 • DRINGENDE POETSHULP TE ZWALM (ZWALM)

  Regio: ZWALM

  Bedrijf: AVANTI

  Type: Dienstenchequebaan

  Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zwalm. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

 • HUISHOUDHULP HEULE (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: MAKKIE CITY

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

 • Student verkoper ONLY Kortrijk (Ringlaan) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Studentenjob

  ONLY KORTRIJK (Ringlaan) IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

 • Host/hostesses en promoteam (Regio Londerzeel)

  Regio: Regio Londerzeel

  Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

  Type: Studentenjob

  Jij bent hét uithangbord voor diverse topmerken! Je straalt de hele dag door en bent heel flexibel ingesteld... (Wij zoeken geen studenten die enkel tijdens de vakanties willen werken! Enkel kandidaten die het hele jaar door beschikbaar zijn komen in aanmerking!) Wij van BC Hospitality Services geloven in een open communicatie waarbij zowel de klanten als de werknemers op de eerste plaats staan. Door deze persoonlijke aanpak word je niet als een nummer behandeld, maar als een medewerker van ons team! Onthaal, vestiairebeheer, flyering en demonstraties zijn slechts enkele voorbeelden van het uitgebreide takenpakket. Ben jij enkele dagen in de werkweek (maandag-vrijdag) vrij en schrikt weekendwerk je niet af? Heb je een rijbewijs + wagen ter beschikking? Solliciteer dan nu! Sollicitaties moeten verstuurd worden via het online sollicitatieformulier. Stuur zeker je CV + enkele recente foto's. Anders kunnen we je kandidatuur niet behandelen.

 • Studierelevante bijbaan Autocad Gavere (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Wil je graag ervaring opdoen als student in een familiale firma? Wil je meedraaien op de technisch afdeling betreffende autocad? Ben je beschikbaar om 1 dag per week te werken en dit gedurende 1 of 2 maanden? Randstad Young Talents heeft de ideale job voor jou. Voor dit bedrijf dienden de handmatige tekeneningen in autocad gestoken te worden

Zoek naar antwoorden van ZUIDLEDE ZWEMMERS in sociale netwerken
Look for responds of ZUIDLEDE ZWEMMERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZUIDLEDE ZWEMMERS. Laat een reactie achter voor ZUIDLEDE ZWEMMERS. ZUIDLEDE ZWEMMERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZUIDLEDE ZWEMMERS. Leave a respond for ZUIDLEDE ZWEMMERS. ZUIDLEDE ZWEMMERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZUIDLEDE ZWEMMERS op de google maps. Adres en contacten ZUIDLEDE ZWEMMERS
Location of ZUIDLEDE ZWEMMERS on the google maps. Address and contacts of ZUIDLEDE ZWEMMERS

Andere gerelateerde bedrijven als come ZUIDLEDE ZWEMMERS ZUIDLEDE ZWEMMERS: Urrea Juan Véronique | JOSIANE LOOZEN | LAMESCH JEAN | DANIEL VAN EENAEME | DE NEVE CHRIS

Other related companies as ZUIDLEDE ZWEMMERS: Urrea Juan Véronique | JOSIANE LOOZEN | LAMESCH JEAN | DANIEL VAN EENAEME | DE NEVE CHRIS

ZUIDLEDE ZWEMMERS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZUIDLEDE ZWEMMERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04350280761. Het bedrijf ZUIDLEDE ZWEMMERS bevindt zich op het adres: F. HANUSDREEF 30; 9160; LOKEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 301,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation..
De hoofdactiviteit van ZUIDLEDE ZWEMMERS is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZUIDLEDE ZWEMMERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZUIDLEDE ZWEMMERS, openstaande posities, locatie van ZUIDLEDE ZWEMMERS op de kaart.

ZUIDLEDE ZWEMMERS is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZUIDLEDE ZWEMMERS, company assigned to the tax number BE04350280761. The company ZUIDLEDE ZWEMMERS is located at the address: F. HANUSDREEF 30; 9160; LOKEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 301,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation..
The main activity of ZUIDLEDE ZWEMMERS is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ZUIDLEDE ZWEMMERS is not available. You also can look at reviews of ZUIDLEDE ZWEMMERS, open positions, location of ZUIDLEDE ZWEMMERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZUIDLEDE ZWEMMERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZUIDLEDE ZWEMMERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZUIDLEDE ZWEMMERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZUIDLEDE ZWEMMERS, employees, financial statistics.