ZORGVLIET ANTWERPEN

Contactgegevens ZORGVLIET ANTWERPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZORGVLIET ANTWERPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZORGVLIET ANTWERPEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SNIJDERSSTRAAT 4; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32377035 32377035

Fax (fax): +32 (71) 440-68-32 +32 (71) 440-68-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZORGVLIET ANTWERPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZORGVLIET ANTWERPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZORGVLIET ANTWERPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZORGVLIET ANTWERPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZORGVLIET ANTWERPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZORGVLIET ANTWERPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZORGVLIET ANTWERPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZORGVLIET ANTWERPEN
Products information ZORGVLIET ANTWERPEN

BTW identificatienummer (tax): BE01383422851
Ondernemingsnummer: 6152313232
Hoofdstad (capital): 125,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 130,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Types de Clubs: Volley-Ball.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZORGVLIET ANTWERPEN
(Get full report from official database of BE for ZORGVLIET ANTWERPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZORGVLIET ANTWERPEN
Addition kinds of activities for ZORGVLIET ANTWERPEN

3565. Verpakkingsmachines | Packaging machinery
10949905. Uraniumertsmijnen, nec | Uranium ore mining, nec
20990404. Kruiden, inclusief slijpen | Spices, including grinding
28420109. Veegverbindingen, olie- of waterabsorberende, klei of zaagsel | Sweeping compounds, oil or water absorbent, clay or sawdust
38240117. Water meters | Water meters
42219902. Aardappelkelders | Potato cellars
63319909. Arbeidsvergoeding verzekering | Workers' compensation insurance

Werken bij ZORGVLIET ANTWERPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZORGVLIET ANTWERPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZORGVLIET ANTWERPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZORGVLIET ANTWERPEN. Looking for open vacancies in other companies

 • coördinator kinderdagverblijven (BERLAAR)

  Regio: BERLAAR

  Bedrijf: KLAVERTJE 4

  Type: Vervanging brugpensioen

  vzw Klavertje 4 is op zoek naar een enthousiaste coördinator ! Als coördinator van twee kinderdagverblijven sta je in voor de dagelijkse opvolging van De Kleine Lotus in Berlaar en 't Vlindertje in Kessel. Je stimuleert en coacht de kinderbegeleiders in hun dagelijkse opdracht om zo het welbevinden van de kinderen en de medewerkers te verhogen. Je zorgt ervoor dat de uurrooster optimaal is afgestemd op de bezetting van het kinderdagverblijf. Als coördinator sta je in voor het onthaal van nieuwe ouders en kinderen en blijf je tijdens de opvang het aanspreekpunt voor ouders. Beleidsmatig en administratief word je ondersteund door de centrale zetel van vzw Dol-Fijn. Samen met je collega's van Kinderdagverblijven Dol-Fijn , werk je mee aan de toekomst en de professionalisering van de kinderdagverblijven van Scholengroep Fluxus!

 • Back Office Medewerker (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Puurs (commerciële binnendienst) zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de opvolging van onze kmo-klanten (tot september). Je staat dagelijks telefonisch en per mail in contact met de klanten om hen te informeren of adviseren aangaande vragen over onze dienstverlening (extra ophalingen, nieuwe aanvraag, wijzigingen,…). Je maakt de offertes op en registreert alle gemaakte afspraken in het crm systeem. Je behandelt binnenkomende klachten en coördineert de afhandeling met de betrokken interne afdelingen (backoffice, planning, sales). Je zorgt voor een duidelijke feedback naar je klant toe aangaande hun vraag, klacht of klantendossier.

 • LOODGIETER (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: D-JOB

  Type: Interim met optie "vast werk"

  plaatsten van verwarming Airco Sanitaire installatie Vloerverwarming Warmtepompen Ventilatie Residenieel en industrieel

 • Inpakker Part-time (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: Xtra Interim Mechelen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons , groothandel in fruit en groenten, zijn we op zoek naar een inpakker van kruiden. Werkdagen: van maandag tot vrijdag van 6u tot 13u. Je zal met 3 andere collega's instaan voor het in zakjes doen van kruiden.

 • Installateur Sanitair en CV (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Installateur saniair & CV gezocht! Let\\\'s Work is op zoek naar ervaren installateur sanitair & cv die dat extra vleugje pit in zich heeft! Tot jouw takenpakket behoort het monteren van nieuwe cv en sanitaire installaties - Dat doe je met behulp van verschillende technieken zoals klemmen, lassen - Daarnaast installeer je heel wat zaken zoals kranen, gasboilers enzovoort. -Afvoerleidingen plaatsen voor sanitair behoort ook tot jouw job

 • 3D-ontwerper (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Studentenjob

  Je kan zelfstandig de wensen/eisen van de interne klant in kaart brengen. De informatie die je krijgt, zal je zelfstandig omzetten in een praktisch ontwerp. Dit ontwerp zal je 3D printen. Je zal verbeteringen aanbrengen tot de klant tevreden is.

 • Jobstudenten (m/v) - 10u/w (Colmar Aartselaar) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Colmar België

  Type: Studentenjob

  Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

 • Gemotiveerde hoofdaankoper elektriciteit + stockbeheer (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

  Type: Vaste Job

  Als hoofdaankoper zult u elektriciteits-gerelateerde aankoopdossiers behandelen van A tot Z. Dit in samenwerking met de betreffende projectleiders. U analyseert de vragen van de projectleiders, onderzoekt de markt en bekijkt samen welke stappen best genomen worden. U voert onderhandelingen met leveranciers om te komen tot een aankoop tegen de meest gunstige prijs-, leverings-, en servicevoorwaarden. Tijdens deze onderhandelingen koppelt u steeds terug naar de projectleiders alvorens een beslissing te nemen. In het kader van aankoopdossiers, behoudt u ook een zicht op de stockvoorraad en gaat u deze optimaliseren. U beheert de voorraden en stuurt het voorraadbeleid bij waar nodig.

 • BEWAKINGSAGENT(E) WEEKENDWERKER | Langemark (LANGEMARK)

  Regio: LANGEMARK

  Bedrijf: G4S

  Type: Vaste Job

  Kom voor G4S werken, de wereldleider en Belgische nummer 1 in privé-beveiligingsdiensten en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Langemark zijn we dringend op zoek naar een Industrial Guard met administratieve vaardigheden. Je voert er verschillende administratieve taken uit in combinatie met bewakingsopdrachten. Als Industrial Guard werk je in een industriële omgeving zoals fabrieken, opslagbedrijven, havens, kerncentrales, enz. Afhankelijk van de werkomgeving zijn er specifieke opleidingen voorzien. Je taak is vooral gericht naar het bewaken van personen, uitrustingen en goederen om aldus risico’s te vermijden en de continuïteit van het productieproces te verzekeren. Uurregeling: - zaterdag 22u00-06u00 - zondag 14u00 - 22u00

 • Elektromechanieker (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

  Type: Vaste Job

  Logi-Technic, afdeling Wevelgem, is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaren ervaring als elektromechanieker. Met meer dan 500 klantgerichte top-techniekers is Logi-technic bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building; Je zal als elektromechanieker in opdracht van Logi-technic werken op locatie. Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en je voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis, ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coördinatoren, Account Managers, Techniekers, Safety Managers,…Zij zullen klaar staan om jou in alles te ondersteunen.

 • Buizenfitter Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: FARYS

  Type: Vaste Job

  Uitvoeren van diverse werkzaamheden zodat de aanleg en het onderhoud van de waterinfrastructuur klantgericht, tijdig, kwaliteitsvol en veilig afgewerkt wordt.

 • Freelance jobcoach regio Limburg (Provincie Limburg)

  Regio: Provincie Limburg

  Bedrijf: BE THE WELLBEING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance jobcoach bij Be The Wellbeing, coach je mensen rond vraagstukken over hun loopbaan. Omdat wij een holistische visie nastreven, zijn wij op zoek naar jobcoaches die naast een professionele achtergrond ook uit hun eigen opgebouwde ervaring kunnen putten. Je maakt deel uit van een team, maar werkt zelfstandig je trajecten af. Je hebt een eigen netwerk en plant daarbij ook je eigen agenda. Je maakt gebruik van je eigen methodieken en beheert je eigen groeithema’s als coach. Je staat in voor een vlekkeloze administratie van jouw dossiers. Je neemt 4 keer per jaar deel aan een intervisie ochtend met het team. In onze teammeetings mag je versterking van je werk en ontwikkeling verwachten. Uiteraard heb je affiniteit met de arbeidsmarkt en school je jezelf geregeld bij. Omdat het je passie is om met mensen te werken en hen te zien groeien, blijf je je coachingskills verscherpen.

Zoek naar antwoorden van ZORGVLIET ANTWERPEN in sociale netwerken
Look for responds of ZORGVLIET ANTWERPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZORGVLIET ANTWERPEN. Laat een reactie achter voor ZORGVLIET ANTWERPEN. ZORGVLIET ANTWERPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZORGVLIET ANTWERPEN. Leave a respond for ZORGVLIET ANTWERPEN. ZORGVLIET ANTWERPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZORGVLIET ANTWERPEN op de google maps. Adres en contacten ZORGVLIET ANTWERPEN
Location of ZORGVLIET ANTWERPEN on the google maps. Address and contacts of ZORGVLIET ANTWERPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ZORGVLIET ANTWERPEN ZORGVLIET ANTWERPEN: K.S.V. MAARKEDAL | FINA | SAPPHIRE TECHNOLOGIES BELGIUM NV | Sept D'Armor | MAISON WERLY

Other related companies as ZORGVLIET ANTWERPEN: K.S.V. MAARKEDAL | FINA | SAPPHIRE TECHNOLOGIES BELGIUM NV | Sept D'Armor | MAISON WERLY

ZORGVLIET ANTWERPEN is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZORGVLIET ANTWERPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01383422851. Het bedrijf ZORGVLIET ANTWERPEN bevindt zich op het adres: SNIJDERSSTRAAT 4; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 125,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 130,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Volley-Ball..
De hoofdactiviteit van ZORGVLIET ANTWERPEN is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZORGVLIET ANTWERPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZORGVLIET ANTWERPEN, openstaande posities, locatie van ZORGVLIET ANTWERPEN op de kaart.

ZORGVLIET ANTWERPEN is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZORGVLIET ANTWERPEN, company assigned to the tax number BE01383422851. The company ZORGVLIET ANTWERPEN is located at the address: SNIJDERSSTRAAT 4; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 125,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 130,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Volley-Ball..
The main activity of ZORGVLIET ANTWERPEN is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ZORGVLIET ANTWERPEN is not available. You also can look at reviews of ZORGVLIET ANTWERPEN, open positions, location of ZORGVLIET ANTWERPEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZORGVLIET ANTWERPEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZORGVLIET ANTWERPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZORGVLIET ANTWERPEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZORGVLIET ANTWERPEN, employees, financial statistics.