Z.A.K. BEVEREN

Contactgegevens Z.A.K. BEVEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Z.A.K. BEVEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

Z.A.K. BEVEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DRIE LINDEKENS 85; 9120; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 37752929 (+32-37752929) 37752929 (+32-37752929)

Fax (fax): +32 (61) 236-84-45 +32 (61) 236-84-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Z.A.K. BEVEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Z.A.K. BEVEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Z.A.K. BEVEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Z.A.K. BEVEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Z.A.K. BEVEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Z.A.K. BEVEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Z.A.K. BEVEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Z.A.K. BEVEREN
Products information Z.A.K. BEVEREN

BTW identificatienummer (tax): BE05014953613
Ondernemingsnummer: 1827545166
Hoofdstad (capital): 115,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 581,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Types de Clubs: Power Ball.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Z.A.K. BEVEREN
(Get full report from official database of BE for Z.A.K. BEVEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor Z.A.K. BEVEREN
Addition kinds of activities for Z.A.K. BEVEREN

653199. Makelaars en managers, onbeperkt | Real estate agents and managers, nec
33150304. Hangers (kledingstuk), draad | Hangers (garment), wire
37140125. Waterpomp, motorvoertuig | Water pump, motor vehicle
72991000. Persoonlijke financiële diensten | Personal financial services
79970403. Polo club, lidmaatschap | Polo club, membership
82990101. Kunstschool, behalve commercieel | Art school, except commercial

Werken bij Z.A.K. BEVEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Z.A.K. BEVEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Z.A.K. BEVEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Z.A.K. BEVEREN. Looking for open vacancies in other companies

 • Reachtruckchauffeur (m/v) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Brugge zijn wij op zoek naar een reachtruckchauffeur (2 ploegen). Je begint in het magazijn als lader en losser waar je ook moet werken met een elektrisch transpallet. Na verloop van tijd zal je meer en meer ingeschakeld worden om reachwerk te doen.

 • Afdelingshoofd Ramen en Deuren (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je beheert je ramen & deuren zaak van bijna 3 miljoen euro: je verdeelt de taken aan je 6 medewerkers en volgt deze op. Je geeft aan wat in het assortiment moet veranderen, je volgt klachten en problemen van klanten op & helpt ze mee op te lossen, je kent je producten van binnen en van buiten - Je zal ook eindverantwoordelijke zijn voor de planning van de opmetingen en plaatsingen en hiervoor in contact staan met de plaatsers - Je zal klanten advies geven over ramen/deuren, zonnewering, sectionaalpoorten, terrasoverkappingen, … en de bijhorende accessoires. Je geeft uitleg over de technische details en je geeft advies over de opmeting en plaatsing. Je zal naar de klant luisteren en hem goed begeleiden in het keuzeproces en eventueel praktische tips geven - Je zal ook mbv. een offerteprogramma offertes aan de klant voorstellen - Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes actief opvolgen - Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

 • VERKOOP MEDEWERKER | HUISHOUDELECTRO 30u (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als verkoper / verkoopster huishoudelectro sta je in voor: je verkoopt graag hoge toegevoegde waarde je informeert de klanten over hun aankopen je signaleert lacunes in het gamma je test toestellen uit je staat in voor de aantrekkelijk presentatie van de goederen

 • Procesoperator volcontinu (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een internationaal stabiel bedrijf in de regio van Gent zijn we op zoek naar een gedreven procesoperator. Uw takenpakket: - Het foutloos ontwikkelen van papierrollen en ervoor zorgen dat het productieproces vlot verloopt. - iInstellen en bedienen van machines. - Procesopvolging in de afdeling. - Meehelpen bij stilstanden en breuken. - Delen van informatie, kennis en kunde met collega's. - Rapporteren aan de meestergast. - Materialen vervoeren met de heftruck en rolbrug. - Je zal werken in een volcontinu systeem.

 • CNC draaier/Metaalbewerker (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een metaalbewerker en CNC draaier voor het draaien, plooien, zagen, boren van metaal. Je job is dus afwisselend en met veel variatie. Ben jij gedreven? Die houdt van afwisseling en wilt werken in daguren? Bel dan snel naar het nummer 093/49.29.29!

 • Metaalarbeider (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: t-interim Tongeren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf. Voor de afdeling Coil zijn we momenteel op zoek naar kandidaten om de plooibanken te bemannen. Dit is fysiek uitdagend werk, daar er lasten moeten getild worden op de machines.

 • Verkoopsmedewerker (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

  Type: Studentenjob

  Jobstudent: Voor een klant in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een gemotiveerde student voor op zondagvoormiddag. Je staat in voor de verkoop van voedingswaren in een slagerij.

 • Jobstudent(e) schoonmaak te Meeuwen-Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: Armonea

  Type: Studentenjob

  Onze groep is voor woonzorgcentrum Ter Meeuwen te Meeuwen-Gruitrode op zoek naar een enthousiaste jobstudent(e) schoonmaak kok die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor een proper en hygiënisch woonzorgcentrum. Je staat in voor het onderhoud van zowel de kamers van onze bewoners als de gemeenschappelijke ruimtes. Je kan hiervoor gebruik maken van moderne materialen en degelijke schoonmaakproducten.

 • E&I CONSTRUCTION ENGINEER (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Select Projects Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als E&I CONSTRUCTION ENGINEER werk je voor dit project samen met het projectteam Construction & Safety. Binnen het team zorg je voor de overkoepelende de overkoepelde aanpan van de verschillende disciplines wat betreft elektriciteitswerken.   De construction Engineer is project gebonden en verantwoordelijk voor het: opvolgen van elektrische installatiewerken opmaken as built dossier van de elektrische installaties ism project ingenieur proces automation kennis elektrische voedingsdistributie , noodgeneratoren , dit kan middenspanning zijn van 15kV en laagspanning van 400V/230V distributie. volgt mee  het lastenboek en de meetstaat op voor de project(en) zorgt voor technische opvolging, veiligheidsvergunningen, kwaliteitscontroles en de administratieve opvolging controleert na uitvoering de elektrisch contractor , indienstname installaties ism project ingenieur. maakt een as-built dossier, zorgt voor de nodige aanpassingen op elektrische schema’s en masterplans. opvolgen en ondersteunen van werfinfrastructuur op gebied van elektriciteitsvoorzieningen. bij nieuwbouwprojecten kennis van aardingslussen en bliksembeveiliging gebouwen Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.   Voor één van onze pharma klanten in Puurs zijn wij op zoek naar een E&I CONSTRUCTION ENGINEER  

 • Techniekers Elektriciteit / Middenspanning (PERK)

  Regio: PERK

  Bedrijf: ELECTRO 80

  Type: Vaste Job

  Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning sta je mee in voor de assemblage, montage en aansluiting van middenspanningsborden. (hoogspanningscabines) op onze werven over heel België. Je levert maatwerk aan de hand van opdrachten en schema's. Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning werk je nauw samen met de werfleider of ploegbaas en werk je regelmatig mee in ons atelier (plaat- & montagewerk).

 • Teamleader verhandelaar rollend materieel - NMBS Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

  Type: Vaste Job

  Ben je een echte teamspeler en is veiligheid voor jou topprioriteit? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar een Teamverantwoordelijke rangeerder/verhandelaar rollend materieel om ons team in de CW Mechelen te versterken!! Je stuurt het team ‘Rangeringen’ aan. Je zorgt voor een continue dienstverlening aan de productieafdelingen. Je staat in voor het voorbereiden, verdelen en toezicht houden op de vordering en de uitvoering van de werken. Je communiceert met de verschillende afdelingen binnen CW Mechelen. Je voert het nazicht uit en doet specifieke controles. Je vindt veiligheid een topprioriteit! Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin om de geldende procedures strikt na te leven. Je beheerst de handelingen van het verplaatsen en het rangeren van reizigerstreinen zodat je kan inspringen indien nodig. Je bent bereid om bijkomende veiligheidsopleidingen te volgen en hiervoor te slagen.

 • VERKOPER TELECOM (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: LINKO-SYSTEMS

  Type: Werfreserve

  We zijn op zoek naar een full time verkoopsmedewerker/klantenadviseur voor ons telenet center. Je zal enerzijds instaan voor het verkopen van hardware en accesoires, alsook de verkoop en de bijhorende service van alle telenet-abonnementen.

Zoek naar antwoorden van Z.A.K. BEVEREN in sociale netwerken
Look for responds of Z.A.K. BEVEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor Z.A.K. BEVEREN. Laat een reactie achter voor Z.A.K. BEVEREN. Z.A.K. BEVEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Z.A.K. BEVEREN. Leave a respond for Z.A.K. BEVEREN. Z.A.K. BEVEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Z.A.K. BEVEREN op de google maps. Adres en contacten Z.A.K. BEVEREN
Location of Z.A.K. BEVEREN on the google maps. Address and contacts of Z.A.K. BEVEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come Z.A.K. BEVEREN Z.A.K. BEVEREN: C.P.H. BANQUE | DIRK VAN GEYT | LAUWERS-DEPEUTER | REN? KUMPEN | T.C. SCHOTEN

Other related companies as Z.A.K. BEVEREN: C.P.H. BANQUE | DIRK VAN GEYT | LAUWERS-DEPEUTER | REN? KUMPEN | T.C. SCHOTEN

Z.A.K. BEVEREN is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Z.A.K. BEVEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05014953613. Het bedrijf Z.A.K. BEVEREN bevindt zich op het adres: DRIE LINDEKENS 85; 9120; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 115,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 581,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Power Ball..
De hoofdactiviteit van Z.A.K. BEVEREN is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Z.A.K. BEVEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Z.A.K. BEVEREN, openstaande posities, locatie van Z.A.K. BEVEREN op de kaart.

Z.A.K. BEVEREN is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Z.A.K. BEVEREN, company assigned to the tax number BE05014953613. The company Z.A.K. BEVEREN is located at the address: DRIE LINDEKENS 85; 9120; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 115,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 581,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Power Ball..
The main activity of Z.A.K. BEVEREN is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Z.A.K. BEVEREN is not available. You also can look at reviews of Z.A.K. BEVEREN, open positions, location of Z.A.K. BEVEREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Z.A.K. BEVEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Z.A.K. BEVEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Z.A.K. BEVEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Z.A.K. BEVEREN, employees, financial statistics.