YUKAN KWAI KARATECLUB

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • YUKAN KWAI KARATECLUB
Private companiesFood Stores • YUKAN KWAI KARATECLUB

Contactgegevens YUKAN KWAI KARATECLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YUKAN KWAI KARATECLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

YUKAN KWAI KARATECLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BURG. VAN LANDEGHEMSTRAAT 7; 9170; SINT-GILLIS-WAAS, België

Telefoon (phone): 37707345 (+32-37707345) 37707345 (+32-37707345)

Fax (fax): +32 (84) 895-52-28 +32 (84) 895-52-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YUKAN KWAI KARATECLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YUKAN KWAI KARATECLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YUKAN KWAI KARATECLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YUKAN KWAI KARATECLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YUKAN KWAI KARATECLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YUKAN KWAI KARATECLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YUKAN KWAI KARATECLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YUKAN KWAI KARATECLUB
Products information YUKAN KWAI KARATECLUB

BTW identificatienummer (tax): BE09565765380
Ondernemingsnummer: 8295471191
Hoofdstad (capital): 931,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 701,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Types de Clubs: Karat茅.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YUKAN KWAI KARATECLUB
(Get full report from official database of BE for YUKAN KWAI KARATECLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor YUKAN KWAI KARATECLUB
Addition kinds of activities for YUKAN KWAI KARATECLUB

371405. Motorremsystemen en onderdelen | Motor vehicle brake systems and parts
503101. Bouwmaterialen, buitenkant | Building materials, exterior
07249901. Katoen pickeriediensten | Cotton pickery services
22410106. Linten, nec | Ribbons, nec
22539904. Schoudertas, breien | Shoulderettes, knit
24991207. Spoelen, hout | Spools, wood
57229906. Kerosine verwarmers | Kerosene heaters

Werken bij YUKAN KWAI KARATECLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YUKAN KWAI KARATECLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YUKAN KWAI KARATECLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YUKAN KWAI KARATECLUB. Looking for open vacancies in other companies

 • CHAUFFEUR CE VOOR VERHUISFIRMA (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De firma zoekt specifiek een vaste CE chauffeur. Het is de bedoeling dat je van punt A naar B rijdt met de verhuiswagen en lift. Ter plaatste hoef je niet op de lift plaats te nemen. Deze gaat automatisch naar boven en dan ga je naar het juiste verdiep om de meubelen eruit te halen. De chauffeur krijgt eerst een 14-tal dagen opleiding om de job te leren kennen. Ze werken altijd in groepsverband dus iemand met een goede teamgeest is een vereiste. Men werkt voorlopig 6 dagen per week, maar indien ze een extra chauffeur hebben is er ruimte voor een extra dag verlof. Het is belangrijk dat de chauffeur perfect Nederlandstalig is , dit voor het contact met de klanten en de papieren in te vullen. Voor deze job moet je organisatorisch sterk zijn, vriendelijk zijn en fysiek capabel zijn om de job uit te voeren. Je werkt in een regime van 38u per week. Indien er overuren zijn mag je deze opnemen in verlof. Daguren zijn variabel sommige dagen start je om 5u en sommige dagen om 8u, ook einduur is variabel. Wat krijg je terug? Een job binnen een correcte, stabiele en familiale firma.

 • Operator (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Start People Lommel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als bestuurder industriële machines zal je divers inzetbaar zijn op verschillende machines voor het transport en verwerking in een recuperatie-/productieproces in de metaalverwerkende industrie. Dit houdt in uitsorteren, zeven van materialen, transport van potten met vloeibaar staal, kraanwerkzaamheden, laden van vrachtwagens. Daarnaast wordt er verwacht flexibel te zijn naar andere werkzaamheden, zoals snijbranden, manueel uitsorteren, … Je wordt tewerkgesteld in een sterk internationale omgeving met de nodige aandacht voor veiligheid. Het betreft hier een functie met optie vast, een degelijke training-on-the-job wordt voorzien.

 • Administratief bediende certificatie (ETTERBEEK)

  Regio: ETTERBEEK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Taken en verantwoordelijkheden De functie bevat secretariaatstaken en administratieve coördinatie ? Algemeen secretariaatswerk: o beheer van de binnenkomende en uitgaande briefwisseling certificaten offertes en conventies. o scanning klassering documentopmaak power point presentaties templates opmaak van begeleidingsbrieven voor offertes overeenkomsten verslagen ... o vertalingen: verslagen van vergaderingen inspectieverslagen interne documenten ? ? Ondersteuning aan een team ingenieurs in hun dagdagelijkse opdrachten (vergaderingen rapporten communicatie met klanten en stakeholders ...) ? Voorbereiding van de certificatieraden en opvolging van de deadlines ? Coördinatie en toepassing van de interne administratieve flows voor goedkeuring van documenten en certificaten ? Telefoononthaal voor klanten en interne en externe contacten.

 • Gedreven voedingsoperator voor internationaal groeiend bedrijf gezocht! (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Synergie Schoten Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als productieoperator aan een afvullijn heb je meerdere verantwoordelijkheden. Je beheert het jouw toegewezen (deel van het) productieproces. Je verhelpt diverse storingen in samenwerking en overleg met de technische dienst. Je werkt de productieplanning af op basis van dagorders en speelt flexibel in op productiewijzigingen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles, je neemt stalen en je registreert de vereiste productie- en kwaliteitsinformatie op de betrokken documenten. Je staat ook in voor het grondig reinigen van je werkomgeving en de toegewezen productie-installaties. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, bent collegiaal ingesteld, hebt oog voor arbeidsveiligheid. Je bent bereid om in 3 ploegen te werken (vroege - late - nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen.

 • Poetshulp Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn dringend op zoek naar enthousiaste poetshulpen. Ben jij een krak in poetsen en wil je een job waarbij je een mooi evenwicht kan houden tussen werk en gezin.

 • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Halen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Achel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ACHEL)

  Regio: ACHEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp m/v van 22/10 tot 26/10 (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Studentenjob

  Voor bedrijf in Lokeren zoeken we een tijdelijke poetshulp van 22/10 tot 26/10 van 6u tot 12u. Als poetshulp help je bij het poetsen van burelen, kleedkamers, sanitair, eetzaal, gangen,... Je krijgt al het nodige materiaal om de hygiene te garanderen en voldoende uitleg om zelfstandig te kunnen werken.

 • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Roeselare.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

 • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

 • barman (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: VANEECKE BRIAN

  Type: Werfreserve

  deze zaak zoek nog 2 gemotiveerde werknemers die als extra kunnen dienen Vb: tijdens carnaval, supportersavond club brugge, braderie, enz... de taken omvatten : Bestellingen klaarzetten Alsook opdienen in de zaal

Zoek naar antwoorden van YUKAN KWAI KARATECLUB in sociale netwerken
Look for responds of YUKAN KWAI KARATECLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor YUKAN KWAI KARATECLUB. Laat een reactie achter voor YUKAN KWAI KARATECLUB. YUKAN KWAI KARATECLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YUKAN KWAI KARATECLUB. Leave a respond for YUKAN KWAI KARATECLUB. YUKAN KWAI KARATECLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YUKAN KWAI KARATECLUB op de google maps. Adres en contacten YUKAN KWAI KARATECLUB
Location of YUKAN KWAI KARATECLUB on the google maps. Address and contacts of YUKAN KWAI KARATECLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come YUKAN KWAI KARATECLUB YUKAN KWAI KARATECLUB: L.CLAEYS VERHELST NV | GERARD FRENNET | Vermeir J | ALZHEIMER BELGIQUE 24H/24 | Buyle D

Other related companies as YUKAN KWAI KARATECLUB: L.CLAEYS VERHELST NV | GERARD FRENNET | Vermeir J | ALZHEIMER BELGIQUE 24H/24 | Buyle D

YUKAN KWAI KARATECLUB is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YUKAN KWAI KARATECLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09565765380. Het bedrijf YUKAN KWAI KARATECLUB bevindt zich op het adres: BURG. VAN LANDEGHEMSTRAAT 7; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 931,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 701,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Karat茅..
De hoofdactiviteit van YUKAN KWAI KARATECLUB is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YUKAN KWAI KARATECLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YUKAN KWAI KARATECLUB, openstaande posities, locatie van YUKAN KWAI KARATECLUB op de kaart.

YUKAN KWAI KARATECLUB is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is YUKAN KWAI KARATECLUB, company assigned to the tax number BE09565765380. The company YUKAN KWAI KARATECLUB is located at the address: BURG. VAN LANDEGHEMSTRAAT 7; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 931,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 701,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Karat茅..
The main activity of YUKAN KWAI KARATECLUB is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of YUKAN KWAI KARATECLUB is not available. You also can look at reviews of YUKAN KWAI KARATECLUB, open positions, location of YUKAN KWAI KARATECLUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YUKAN KWAI KARATECLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YUKAN KWAI KARATECLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YUKAN KWAI KARATECLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YUKAN KWAI KARATECLUB, employees, financial statistics.