YAWARA KWAI

Contactgegevens YAWARA KWAI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YAWARA KWAI: address, phone, fax, email, website, opening hours

YAWARA KWAI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DENNENLAAN 3; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52217537 (+32-52217537) 52217537 (+32-52217537)

Fax (fax): +32 (64) 845-84-30 +32 (64) 845-84-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YAWARA KWAI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YAWARA KWAI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YAWARA KWAI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YAWARA KWAI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YAWARA KWAI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YAWARA KWAI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YAWARA KWAI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YAWARA KWAI
Products information YAWARA KWAI

BTW identificatienummer (tax): BE03925933837
Ondernemingsnummer: 4406860351
Hoofdstad (capital): 390,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 516,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Types de Clubs: Karat茅.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YAWARA KWAI
(Get full report from official database of BE for YAWARA KWAI)

Aanvulling soorten activiteiten voor YAWARA KWAI
Addition kinds of activities for YAWARA KWAI

22210303. Platte pannenkoeken | Flat crepes
22319903. Stofafwerking: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Fabric finishing: wool, mohair, or similar fibers
25190303. Radio kasten, plastic | Radio cabinets, plastic
26310412. Specialiteitsbord | Specialty board
32719913. Plintblokken, prefab terrazzo | Plinth blocks, precast terrazzo
35420301. Die-casting machines | Die casting machines
35460101. Boor bijlagen, draagbaar | Drill attachments, portable
63999903. Garantieverzekering, product; | Warranty insurance, product; except automobile

Werken bij YAWARA KWAI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YAWARA KWAI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YAWARA KWAI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YAWARA KWAI. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken gelegen te Opglabbeek, zoekt ASAP Construct naar 1 goede, meewerkende chauffeur CE. Je bent verantwoordelijk voor het grond- en afbraakverzet dmv een kipper- camion/oplegger.

 • Technisch Productiemedewerker / Monteur - Zaventem - Daguren (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Start People Zaventem GT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij technisch aangelegd en steek je graag de handen uit de mouwen? Ideaal dan ben jij misschien wel de "Technisch Productiemedewerker / Monteur (m/v)" die wij zoeken te Zaventem. Dit voor een klant actief in de productie van plofkoffers. Als technisch productiemedewerker vallen volgende zaken onder jouw takenpakket: Je wordt tewerkgesteld in de productie Je zorgt voor de opbouw van 'plofkoffers'. De koffers komen toe en je zal instaan voor de beveiliging te deassembleren- assembleren. Volgende zaken dien je te doen: boren, slijpen, monteren, demonteren

 • Winkelmedewerker gezocht voltijds regio Schoten M/V (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Synergie Schoten Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant te Schoten is op zoek naar een fulltime winkelmedewerk(st)er. Hun activiteit verleent zich tot gespecialiseerde winkelverkoop van food en non-food (supermarkt).

 • Deeltijdse Orderpicker in 2 ploegen (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  H.Essers zoekt een deeltijdse orderpicker die beschikbaar is op maandag, donderdag en vrijdag en kan werken in 2 ploegen. Je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen met behulp van de elektronische transpallet en de scanner en het inwikkelen van palletten met folie.

 • Medewerker montage Constructie/Staalbouw (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: ASAP Kempen Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als montage medewerker volg je de instructies van de montageleider en de voorman. Je vormt één team samen met je collega's op de bouwplaats en zorgt voor de montage van staalconstructies op locatie.

 • Uitzendconsulent(e) | Synergie Dendermonde (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als uitzendconsultent(e) bij Synergie ben je in de eerste plaats een matchmaker tussen bedrijf en uitzendkracht. Je peilt naar de competenties, ervaring en motivatie van de kandidaat en stelt de passende vacatures voor. Je rekruteert actief op verschillende kanalen en je hebt een neus voor opportuniteiten op de lokale arbeidsmarkt. Door jouw commerciële feeling profileer je je als sterke partner van jouw klanten. Je begrijpt de noden in hun personeelsbeleid en stemt je service hierop af. Samen met je team zet je straffe commerciële acties op poten om interessante prospecten binnen te halen. Ook op administratief vlak laat je alles op rolletjes verlopen: je houdt klanten- en kandidatenfiches up-to-date, brengt alle arbeidscontracten en werkpostfiches in orde, post vacatures op jobsites,…

 • Operator extrusie m/v (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Start People Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je maakt deel uit van onze productieafdeling voor het extruderen van vezel in een continu 5-ploegenstelsel. Na een inwerkperiode als operator word je verder opgeleid tot procesvoornaam, met op termijn verdere doorgroeimogelijkheden. Na de opleidingsperiode help je bij het permanent uitwisselen en overdragen van proceskennis naar je collega's toe. Je voert je opdrachten na verloop van tijd zelfstandig uit en staat evenzeer in voor de uitvoering van het klein preventief onderhoud van je productielijn. Je hebt oog voor veiligheid en milieu aspecten en je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteitscriteria van het productieproces en levert zo (telkens nieuwe) kwaliteitsproducten af voor onze klanten.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • STUDENTEN QUICK KORBEEK LO (KORBEEK-LO)

  Regio: KORBEEK-LO

  Bedrijf: ZELUS HENA

  Type: Studentenjob

  Voor ons Quick restaurant in Korbeek-lo zoeken we verschillende medewerkers: Je neemt actief deel aan de goede werking van het restaurant. Als polyvalent medewerker breng je de verschillende uitdagingen in de keuken, aan de kassa en in de zaal tot een goed einde. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficient. Je komt terecht in een dynamisch team met doorgroeimogelijkheden.

 • Energiecoördinator Eoly (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: WE POWER

  Type: Vaste Job

  Colruyt Group zet al jaren in op het verduurzamen van haar activiteiten en besteedt daarom veel aandacht aan de vergroening van haar energieverbruik. Naast de productie van hernieuwbare energie, is energie-efficiëntie prioritair. Als energie-coördinator stroomlijn je de initiatieven rond energie-efficiëntie binnen Colruyt Group. Je zorgt mee voor de opmaak en het beheer van een energiereductieplan en informeert over het globaal energieverbruik van de groep. Je eerste focus ligt op het bewustzijn van energie en energie-efficiëntie bij de collega’s binnen Colruyt Group. In je job als energie-coördinator werk je samen met verschillende afdelingen en mensen over de hele firma waaronder technisch experts en leidinggevenden. Je bekijkt samen met hen de mogelijkheden om het energieverbruik actief te verlagen en enthousiasmeert hen om hierop in te zetten. Je maakt deel uit van Eoly, een jong energiebedrijf binnen Colruyt Group met een ambitieus groeipad. Ons team staat in voor de productie van duurzame energie en is energieleverancier voor de verschillende partners binnen Colruyt Group en externe bedrijven. Slim omgaan met energie is hierbij ons uitgangspunt.

 • Technicus HVAC (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant actief in technische installaties in grote gebouwen (kantoren, industrie,.…), waaronder elektrische-, verwarmings-, klimatisatie-, koel-, sanitaire- en (brand)beveiligingsinstallaties, zijn we op zoek naar een HVAC technieker. Functie: U staat in voor het onderhoud, de regeling en de controle van de goede werking van de HVAC-, elektrische en sanitaire installaties in grote kantoorgebouwen, dit voor de regio West-Vlaanderen.

 • CAFEMEDEWERKER (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KAREMENT

  Type: Flexijob

  In ons danscafé zal je instaan voor volgende taken: bestellingen opnemen dranken aan de toog klaar maken klanten bedienen bar en café netjes houden ...

Zoek naar antwoorden van YAWARA KWAI in sociale netwerken
Look for responds of YAWARA KWAI in social networks

Lees alle opmerkingen voor YAWARA KWAI. Laat een reactie achter voor YAWARA KWAI. YAWARA KWAI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YAWARA KWAI. Leave a respond for YAWARA KWAI. YAWARA KWAI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YAWARA KWAI op de google maps. Adres en contacten YAWARA KWAI
Location of YAWARA KWAI on the google maps. Address and contacts of YAWARA KWAI

Andere gerelateerde bedrijven als come YAWARA KWAI YAWARA KWAI: VEERLE ALLAERT | RITA FOSSELLE | Croo J | ELECTR. CHRISTIAN HOUART | JEAN BELLOT

Other related companies as YAWARA KWAI: VEERLE ALLAERT | RITA FOSSELLE | Croo J | ELECTR. CHRISTIAN HOUART | JEAN BELLOT

YAWARA KWAI is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YAWARA KWAI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03925933837. Het bedrijf YAWARA KWAI bevindt zich op het adres: DENNENLAAN 3; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 390,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 516,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Karat茅..
De hoofdactiviteit van YAWARA KWAI is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YAWARA KWAI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YAWARA KWAI, openstaande posities, locatie van YAWARA KWAI op de kaart.

YAWARA KWAI is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is YAWARA KWAI, company assigned to the tax number BE03925933837. The company YAWARA KWAI is located at the address: DENNENLAAN 3; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 390,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 516,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Karat茅..
The main activity of YAWARA KWAI is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of YAWARA KWAI is not available. You also can look at reviews of YAWARA KWAI, open positions, location of YAWARA KWAI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YAWARA KWAI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YAWARA KWAI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YAWARA KWAI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YAWARA KWAI, employees, financial statistics.