YACHT DE LA VESDRE

Contactgegevens YACHT DE LA VESDRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YACHT DE LA VESDRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

YACHT DE LA VESDRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEINROTH 20; 4700; EUPEN, België

Telefoon (phone): 87742902 (+32-87742902) 87742902 (+32-87742902)

Fax (fax): +32 (3) 125-18-74 +32 (3) 125-18-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YACHT DE LA VESDRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YACHT DE LA VESDRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YACHT DE LA VESDRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YACHT DE LA VESDRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YACHT DE LA VESDRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YACHT DE LA VESDRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YACHT DE LA VESDRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YACHT DE LA VESDRE
Products information YACHT DE LA VESDRE

BTW identificatienummer (tax): BE03008300781
Ondernemingsnummer: 2921234130
Hoofdstad (capital): 812,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 811,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Types de Clubs: Voile.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YACHT DE LA VESDRE
(Get full report from official database of BE for YACHT DE LA VESDRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor YACHT DE LA VESDRE
Addition kinds of activities for YACHT DE LA VESDRE

025100. Broiler, frituur- en roosterkippen | Broiler, fryer, and roaster chickens
28360102. plasma | Plasmas
33650200. Aluminium en aluminium legeringen gegoten | Aluminum and aluminum-based alloy castings
39520301. Potloodhouders | Pencil holders
58120201. concessionaris | Concessionaire
76990904. Visserij reparatie | Fishing equipment repair

Werken bij YACHT DE LA VESDRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YACHT DE LA VESDRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YACHT DE LA VESDRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YACHT DE LA VESDRE. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann | Grobbendonk | van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

 • SHIFT SUPERVISOR - 2 PLOEGEN - SNELLE OPSTART - GENT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen te Gent zijn wij op zoek naar een Shift Supervisor. Jouw hoofdtaak is het aansturen van een aantal medewerkers (5-40 per ploeg). Daarnaast sta je ook in voor het opmaken van de planningen, kwaliteitscontrole uitvoeren, planning/taken opvolgen, onthaal & opleiding geven, administratief werk, rapportages, ...

 • CE Rolkraanchauffeur regio Gent - Brussel - Antwerpen (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: ASAP TERNAT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant bij Asap, zijn wij op zoek naar rolkraanchauffeurs CE. - Als chauffeur staat u in voor het vervoeren van bouwmaterialen (o.a. klinkers / buizen / betonelementen/bekistingmateriaal/tuinelementen/bigbags/DHZ-materialen). U dient deze op verschillende locaties met de kraan te leveren. - Je uren zijn flexibel d.w.z start- en einduur: soms om 03.00 beginnen, soms 04.00, soms 05.00,… en einduur is nooit op voorhand te voorspellen. - Het kan is gebeuren dat je s nachts gaat werken

 • Monteur atelier en op verplaatsing (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Izegem, regio Roeselare zoeken wij een MONTEUR VOOR ATELIER EN OP VERPLAATSING Functieomschrijving: Als montagetechnieker sta je in voor de mechanische montage van automatische legbordmagazijnen  Je staat in voor de plaatsing/opbouw van robots bij onze klanten Je verricht boorwerk, zaagwerk en montagewerk

 • STUDENT job tot midden december - Haacht (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Haacht zijn we op zoek naar een student die een bedrijf in Haacht kan ondersteunen. Je zal 1 à 2 halve dagen per week (niet in de weekends) werken, tot midden december. Jouw takenpakket bestaat eruit software te kopiëren. Je moet hierbij precies te werk kunnen gaan, alsook nadien de gekopiëerde software controleren op fouten.

 • Jobstudenten Zaalmedewerker - keukenhulp (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: BARISTA'S SECRET

  Type: Studentenjob

  Helpen in de zaal en in de keuken van een restaurant in het centrum van Brugge.

 • METSERS (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: SABBE

  Type: Vaste Job

  Je voert het metselwerk uit bij de constructie van gebouwen in alle fasen van het bouwproces: de grond- en funderingswerken, de constructies in baksteen, in betonblokken, in geprefabriceerde bouwelementen of in elk ander bouwmateriaal. Funderingen maken Metselwerk Plaatsen geprefabriceerde elementen Thermische isolatie Dichtingswerken Voegwerken Bekisten en betonneren Wegens uitbreiding van onze West-Vlaamse vestiging die gespecialiseerd is in beton- en metselwerken, netgebonden gebouwen werven wij meerdere metsers aan, deze opstart is voorzien voor na het bouwverlof.

 • Operator draaibank - niet volledig CNC (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Heb jij graag een afwisselende job? Ben jij technisch en heb je graag in grote mate zelfstandigheid? Dan hebben wij de job die jij zoekt! Voor onze klant in Bree zijn wij opzoek naar een operator voor de draaibank. Jouw takenpakket bestaat uit: Programmeren en bedienen van de draaibanken: niet volledig CNC; Bewerkingsfasen en afstelwaarden van het materiaal en gereedschap bepalen; Bewerkingen uitvoeren; Controle eindproduct uitvoeren.

 • Ontwikkelaar Sharepoint (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

  Type: Vaste Job

  Als Ontwikkelaar Sharepoint ben je verantwoordelijk voor :  Het oplossen van problemen en toegangsaanvragen te verwerken met Tier 3 programma Het werken binnen een Sharepoint (office365) omgeving  Het bijstaan van de IT afdeling met het voeren van audits  Het bijstaan van de IT managment afdeling met het begeleiden en verbeteren van Sharepoint Het opvolgen van de technologische evaluaties  Het voorzien van technische trainingen voor gebruikers op Sharepoint  Het opmaken en onderhouden van documenten Het aanwezig zijn bij noodgevallen die kunnen voorkomen 

 • Team member OKay Oedelem (OEDELEM)

  Regio: OEDELEM

  Bedrijf: OKay

  Type: Vaste Job

  Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

 • Informaticaleerkracht (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: DE LIFT

  Type: Zelfstandige activiteit

  School De Lift is een secundaire school voor collectief huisonderwijs voor jongeren met een autismespectrumstoornis. De Lift biedt leerlingen een arbeidsgerichte computeropleiding, waarbij hun kansen op professionele vooruitzichten geoptimaliseerd worden. De IT’er is op de hoogte van de noden van het werkveld en zorgt voor een praktijkgericht aanbod, vertrekkend van de interesses en de sterktes van de leerling. IT-bedrijf Cronos is de partner van De Lift en biedt de IT-ondersteuning. Een nauwe afstemming rond lesinhouden en doelen met de andere IT'ers is noodzakelijk. De Lift is een kleinschalig initiatief, waarbij de groep wordt opgesplitst zodat slechts enkele leerlingen gelijktijdig informaticales krijgen. De informaticalessen worden gegeven door de IT-leerkracht, meestal ondersteund door vrijwilligers of stagiairs. Naast 12 uur informatica krijgen de leerlingen ook algemene vakken. Deze lopen gelijktijdig in de andere groepen, zodat er steeds een leerkracht van de algemene vakken aanwezig is, die indien nodig ondersteuning kan bieden aan de IT-leerkracht. De leerlingen krijgen per vak een aanbod op maat, waardoor groepslessen vrijwel onmogelijk zijn. De IT’er bereidt zijn lessen per leerling voor. Tijdens de les wisselt de IT’er flexibel, zodat iedere leerling een gelijke hoeveelheid informaticales krijgt en vervolgens weer zelfstandig (of onder begeleiding van een vrijwilliger of stagiair) aan het werk gezet wordt. De leerlingen hebben meestal een doorgedreven informatica-interesse, waardoor IT vaak hun favoriete vak is. De leerlingen hebben een (rand)normale of hoge begaafdheid, doch hun autisme maakt dat ze een aparte manier van leren hebben. Voor de start zal de IT’er een infodag krijgen over autisme en tips rond aanpak. Verder blijft de orthopedagoge beschikbaar voor vragen en volgt op, onder andere tijdens de wekelijkse teamvergadering. De leerlingen zijn 12 tot 20 jaar. We introduceren regelmatig nieuwe aspecten van de informaticawereld en brengen de sterktes en interesses van de leerlingen in kaart. Voor ieder individu worden dan, samen met de jongere en de ouders, doelen bepaald voor de komende periode. De inbreng van de IT-leerkracht is hierbij essentieel.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van YACHT DE LA VESDRE in sociale netwerken
Look for responds of YACHT DE LA VESDRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor YACHT DE LA VESDRE. Laat een reactie achter voor YACHT DE LA VESDRE. YACHT DE LA VESDRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YACHT DE LA VESDRE. Leave a respond for YACHT DE LA VESDRE. YACHT DE LA VESDRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YACHT DE LA VESDRE op de google maps. Adres en contacten YACHT DE LA VESDRE
Location of YACHT DE LA VESDRE on the google maps. Address and contacts of YACHT DE LA VESDRE

Andere gerelateerde bedrijven als come YACHT DE LA VESDRE YACHT DE LA VESDRE: Care Renting | Van Eetvelde S | MAISON CAMELIA | AV Motorsport SPRL | Neuvens V

Other related companies as YACHT DE LA VESDRE: Care Renting | Van Eetvelde S | MAISON CAMELIA | AV Motorsport SPRL | Neuvens V

YACHT DE LA VESDRE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YACHT DE LA VESDRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03008300781. Het bedrijf YACHT DE LA VESDRE bevindt zich op het adres: STEINROTH 20; 4700; EUPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 812,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 811,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Voile..
De hoofdactiviteit van YACHT DE LA VESDRE is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YACHT DE LA VESDRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YACHT DE LA VESDRE, openstaande posities, locatie van YACHT DE LA VESDRE op de kaart.

YACHT DE LA VESDRE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is YACHT DE LA VESDRE, company assigned to the tax number BE03008300781. The company YACHT DE LA VESDRE is located at the address: STEINROTH 20; 4700; EUPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 812,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 811,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Voile..
The main activity of YACHT DE LA VESDRE is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of YACHT DE LA VESDRE is not available. You also can look at reviews of YACHT DE LA VESDRE, open positions, location of YACHT DE LA VESDRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YACHT DE LA VESDRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YACHT DE LA VESDRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YACHT DE LA VESDRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YACHT DE LA VESDRE, employees, financial statistics.