Y.S.C.F.

Contactgegevens Y.S.C.F.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Y.S.C.F.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Y.S.C.F.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE PRINCIPALE 19; 4347; FEXHE-LE-HAUT-CLOCHER, België

Telefoon (phone): 42502224 (+32-42502224) 42502224 (+32-42502224)

Fax (fax): +32 (50) 727-87-57 +32 (50) 727-87-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Y.S.C.F.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Y.S.C.F."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Y.S.C.F."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Y.S.C.F., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Y.S.C.F.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Y.S.C.F., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Y.S.C.F.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Y.S.C.F.
Products information Y.S.C.F.

BTW identificatienummer (tax): BE04235748291
Ondernemingsnummer: 8135620117
Hoofdstad (capital): 930,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 334,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Types de Clubs: Ski Nautique.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Y.S.C.F.
(Get full report from official database of BE for Y.S.C.F.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Y.S.C.F.
Addition kinds of activities for Y.S.C.F.

203304. Groenten en plantaardige producten, in blikjes, potten, enz. | Vegetables and vegetable products, in cans, jars, etc.
722199. Fotografische studio's, portret, nec | Photographic studios, portrait, nec
10810000. Metaal mijnbouw diensten | Metal mining services
16110102. Weg- en straatbordinstallatie | Highway and street sign installation
27410204. Globe covers (kaarten): alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Globe covers (maps): publishing only, not printed on site

Werken bij Y.S.C.F.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Y.S.C.F.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Y.S.C.F.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Y.S.C.F.. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je doet het uitvoerende werk. Kablage uitvoeringen. Foutopsporingen. ...

 • Stikster/stikker (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten regio Noord-Limburg zijn we op zoek naar een ervaren stikster/stikker in dagdienst.  Je zal instaan voor het stikken en snijden van boxsprings en toebehoren van matrashoezen 

 • Payroll Officer (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: Start People Inhouse Audi

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Payroll Administrator volg je in eerste instantie verschillende administratieve processen op om een goede werking van de personeelsadministratie te garanderen. Dit houdt in dat jij je zal bezig houden met het ondersteunen van jouw collega’s voor het beheren van de tijdsregistratie en de afwezigheden. Het is van zelfsprekend dat je autonoom kan werken en de procedures volgt als geen ander. Kwalitatief en gedetailleerd werk afleveren is voor jou een tweede natuur. Kortom, jij bent de belangrijke schakel die ervoor zorgt dat de werknemers correct worden uitbetaald.

 • CNC-operator (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Konvert Interim Bree

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  • Bedienen van CNC-gestuurde draaibanken en freescentra • Kleine storingen proberen te verhelpen • De nodige onderdelen netjes en aan een vlot tempo afwerken

 • Enthousiaste Huishoudhulpen Regio Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Trixxo Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) Ardooie-Tielt-Lichtervelde (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Jobstudent tijdens de week (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Ieper zijn we op zoek naar jobstudenten die vrije dagen hebben in de week. Je helpt mee in het magazijn met het verplaatsen van de stock. Je helpt met het verpakken in dozen en je moet alles in - en uit scannen. Je werkt in dag.

 • Controller (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: UZ Brussel

  Type: Vaste Job

  Binnen de afdeling Begroting en Budgetcontrole ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de controlling activiteiten van de jou toegewezen domeinen, in het bijzonder de niet-medische diensten en het budget van financiële middelen. Daardoor ben je verantwoordelijk voor de controlling van 215 miljoen euro omzet en 210 miljoen euro kosten. Functie: Je draagt actief bij aan de financieel-economische stuurbaarheid van het ziekenhuis door in te staan voor de opmaak en de opvolging van de begroting en specifieke budgetten, door het uitwerken van economische analyses en door het verder ontwikkelen van de rapportering van financiële beleidsinformatie. Je ondersteunt de verantwoordelijken van de niet-medische diensten bij de opmaak van hun begroting en de analyse van hun rekeningen. Je voert de controle van de cijfers uit betreffende juistheid en volledigheid en analyseert de verschillen tussen budget en realiteit, rekening houdend met operationele indicatoren en omgevingsfactoren. Je volgt de wijzigingen in de ziekenhuisfinanciering, de relevante regelgeving en nieuwe trends en ontwikkelingen binnen je domeinen mee op. Je identificeert financiële opportuniteiten en risico’s, formuleert conclusies en biedt ondersteuning in het uitwerken van toekomstgerichte actieplannen. Je werkt mee aan het tijdig en correct afleveren van financiële rapporten. Je bent het aanspreekpunt voor externe en interne audits voor de jou toegewezen domeinen. Je werkt nauw samen met de verantwoordelijken van de niet-medische diensten en de collega’s van de financiële dienst. Je rapporteert aan de manager Begroting en Budgetcontrole.

 • commercieel bankbediende (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

  Type: Vaste Job

  je voert commerciële klantengesprekken over de 4 bankdomeinen (betalingsverkeer, sparen, kredieten en verzekeringen) je werkt pro-actief en ziet opportuniteiten je werkt graag in teamverband

 • Kok (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: ZOETE INVAL

  Type: Vaste Job

  Klaarmaken van kleine gerechten zoals Tapas en suggesties zoals seizoensgerechten, pasta's, croques,...

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Loopbaancoach (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

Zoek naar antwoorden van Y.S.C.F. in sociale netwerken
Look for responds of Y.S.C.F. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Y.S.C.F.. Laat een reactie achter voor Y.S.C.F.. Y.S.C.F. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Y.S.C.F.. Leave a respond for Y.S.C.F.. Y.S.C.F. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Y.S.C.F. op de google maps. Adres en contacten Y.S.C.F.
Location of Y.S.C.F. on the google maps. Address and contacts of Y.S.C.F.

Andere gerelateerde bedrijven als come Y.S.C.F. Y.S.C.F.: Harlekijn Creations Fijngebak BVBA | LICHTHUIS | NOEL S?LECTION | 'T VELDEGEMS TEGELHUIS | Paramount Gym

Other related companies as Y.S.C.F.: Harlekijn Creations Fijngebak BVBA | LICHTHUIS | NOEL S?LECTION | 'T VELDEGEMS TEGELHUIS | Paramount Gym

Y.S.C.F. is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Y.S.C.F., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04235748291. Het bedrijf Y.S.C.F. bevindt zich op het adres: RUE PRINCIPALE 19; 4347; FEXHE-LE-HAUT-CLOCHER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 930,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 334,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Ski Nautique..
De hoofdactiviteit van Y.S.C.F. is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Y.S.C.F. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Y.S.C.F., openstaande posities, locatie van Y.S.C.F. op de kaart.

Y.S.C.F. is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Y.S.C.F., company assigned to the tax number BE04235748291. The company Y.S.C.F. is located at the address: RUE PRINCIPALE 19; 4347; FEXHE-LE-HAUT-CLOCHER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 930,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 334,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Ski Nautique..
The main activity of Y.S.C.F. is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Y.S.C.F. is not available. You also can look at reviews of Y.S.C.F., open positions, location of Y.S.C.F. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Y.S.C.F., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Y.S.C.F., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Y.S.C.F., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Y.S.C.F., employees, financial statistics.