WTC ROMAIN - GENTBRUGGE

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • WTC ROMAIN - GENTBRUGGE
Private companiesPersonal Services • WTC ROMAIN - GENTBRUGGE

Contactgegevens WTC ROMAIN - GENTBRUGGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WTC ROMAIN - GENTBRUGGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

WTC ROMAIN - GENTBRUGGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERLEGEMSTRAAT 76; 9070; DESTELBERGEN, België

Telefoon (phone): 92289565 (+32-92289565) 92289565 (+32-92289565)

Fax (fax): +32 (82) 870-62-71 +32 (82) 870-62-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WTC ROMAIN - GENTBRUGGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WTC ROMAIN - GENTBRUGGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WTC ROMAIN - GENTBRUGGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WTC ROMAIN - GENTBRUGGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WTC ROMAIN - GENTBRUGGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WTC ROMAIN - GENTBRUGGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WTC ROMAIN - GENTBRUGGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WTC ROMAIN - GENTBRUGGE
Products information WTC ROMAIN - GENTBRUGGE

BTW identificatienummer (tax): BE04237396240
Ondernemingsnummer: 8442687988
Hoofdstad (capital): 378,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 299,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WTC ROMAIN - GENTBRUGGE
(Get full report from official database of BE for WTC ROMAIN - GENTBRUGGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor WTC ROMAIN - GENTBRUGGE
Addition kinds of activities for WTC ROMAIN - GENTBRUGGE

22110203. Galatea, katoen | Galatea, cotton
28229902. Butylrubber, isobutyleen-isopreenrubber | Butyl rubber, isobutylene-isoprene rubbers
34520202. Lente wassers, metaal | Spring washers, metal
49539905. Recycling, afvalstoffen | Recycling, waste materials
83999902. Antipoverty board | Antipoverty board

Werken bij WTC ROMAIN - GENTBRUGGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WTC ROMAIN - GENTBRUGGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WTC ROMAIN - GENTBRUGGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WTC ROMAIN - GENTBRUGGE. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C of CE - Izegem (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een nieuwe uitdaging regio Izegem als chauffeur C of CE? Voor Suez zijn we op dit moment op zoek naar een flexibele chauffeur C of CE. Je komt in een klein maar hecht team terecht waarin je met plezier jouw verantwoordelijkheden opneemt. Je zal steeds 's ochtends vroeg werken en ingezet worden om de klant te bedienen met afzetcontainers. Hiervoor sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van Suez, die jou ook van A tot Z zal begeleiden in je tewerkstelling. De geschikte kandidaat voor deze functie steek met alle plezier de handen uit de mouwen, ziet werk en is er zeker niet vies van om z'n handen vuil te maken. Indien ook weekendwerk voor jou geen probleem vormt ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Is bovenstaande een match met jouw toekomstvisie? Aarzel dan zeker niet om je kandidatuur te stellen! Jouw vertreklocatie is Izegem.

 • Traffic Officers (m/v) (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de luchthaven in Zaventem zijn wij op zoek naar traffic officers (m/v). Je bent verantwoordelijk voor de administratieve afhaneling van de vracht op de vluchten. Dit houdt ondermeer in: - Invoer van gegevens in bedrijfsspecifiek datasysteem - Controleren van documenten (inclusief douane-gerelateerde) - Verwerken van documenten volgens de vastgelegde procedures - Uitwisselen van gegevens met douane, klanten en andere diensten omtrent de kenmerken van de vracht (aard, kwantiteit,...)

 • Productiemedewerker - 2 ploegen (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Reiniging van installaties, machines en werkplekken binnen de productie afdeling & aardappelsortering. Zoals: productielijnen reinigen / reinigingsplanning raadplegen / werken volgens hygiëne- & veiligheidsnormen. - Je bent ook polyvalent inzetbaar. Zoals: in overleg met de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren / e voegt additieven toe / je maakt coatings aan en draagt zorg voor een nette werkomgeving.

 • Huishoudhulp regio Kortemark-Zarren (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: DEGRYSE KATRIEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u op zoek naar een stabiele werkgever ? Is huishoudelijk werk uw passie ? Wij zijn op zoek naar betrouwbare huishoudhulpen met ervaring. Uren vrij te bepalen. Kan zowel voltijds (37u) als deeltijds ingevuld worden

 • Werken als huishoudhulp Herselt (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 24 u Pittem (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Deze vacature gaat over 24 u bij 3 verschillende gezinnen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student LEEN BAKKER - Regio Turnhout (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Als Student bij Leen Bakker sta je in voor het controleren van de leveringen, inéén knutselen van de meubelen, opbouw in de winkel, ... Daarnaast ben je eveneens het aanspreekpunt voor de klanten bij al hun vragen.

 • Zelfstandige verkoper keukens en trappen (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: RENO GROUP

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je gaat klanten bezoeken en krijgt hiervoor van ons adressen. Je luistert naar de noden van de klant en bied de gepaste oplossing voor de keukens (nieuw of renovatie) of traprenovatie.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • accountmanager-handelsvertegenwoordiger b2b (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: GRONICO TRADING CO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Verkopen van geschenkartikelen aan de bloemisten - geschenkenzaken in de provincies Namen, Luik en Luxemburg

 • Target Recruitment - PM (Digital Projects) (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Opdracht in Zaventem tot zeker eind 2019!     Bedrijf   Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van hun huidige team zijn ze nu op zoek naar een freelance Project Manager voor een opdracht op lange termijn (tot eind 2019).   De deadline voor het voorstellen van kandidaten is 22/10!     Taken   Als freelance PM digital projects word je ingeschakeld voor de invulling van verschillende projecten.  Je bent verantwoordelijk voor de projecten van opstart tot uitvoering. Je maakt daarbij de voorstellen en business cases op en vertaalt die naar concrete projecten. Je let daarbij op scope, planning, budgetten, timelines, resources en kwaliteit. Je stuurt de projecten bij waar nodig en speelt in op mogelijke risico's    Profiel   Als freelance Project Managervoldoe je aan volgende vereisten:  Minstens 5 jaar ervaring in een functie als PM in technische projecten Sterk in stakeholder management PMI methodologie - Agile/Scrum bij voorkeur Goede kennis van MS Office en MS projects Actief, hands-on, oplossingsgericht Je bent een sterke communicator op alle niveaus en kan goed prioriteiten bepalen in complexe en internationale omgevingen Drietalig (NL - FR - ENG)   Aanbod   Als freelance PM digital mag je je verwachten aan:  Een uitdagende opdracht met veel verantwoordelijkheid in regio Zaventem Een contract van lange duur - voorzien tot eind 2019 + mogelijke verlengingen Startdatum voorzien op 15/11/18   Opgelet: kandidaten moeten Voor 22/10 voorgesteld zijn, dus graag een snelle reactie.     Spreekt deze opportuniteit je aan of heb je hier nog vragen bij? Aarzel niet en stuur je CV via de knop hieronder.

 • Thuisverpleegkundige in eigen regio (KOEKELBERG)

  Regio: KOEKELBERG

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Werfreserve

  ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van WTC ROMAIN - GENTBRUGGE in sociale netwerken
Look for responds of WTC ROMAIN - GENTBRUGGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor WTC ROMAIN - GENTBRUGGE. Laat een reactie achter voor WTC ROMAIN - GENTBRUGGE. WTC ROMAIN - GENTBRUGGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WTC ROMAIN - GENTBRUGGE. Leave a respond for WTC ROMAIN - GENTBRUGGE. WTC ROMAIN - GENTBRUGGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WTC ROMAIN - GENTBRUGGE op de google maps. Adres en contacten WTC ROMAIN - GENTBRUGGE
Location of WTC ROMAIN - GENTBRUGGE on the google maps. Address and contacts of WTC ROMAIN - GENTBRUGGE

Andere gerelateerde bedrijven als come WTC ROMAIN - GENTBRUGGE WTC ROMAIN - GENTBRUGGE: FLORARTY | Consulting & Interiors | Bois de Sapins | FE. STYLE FA?ADE | HOEBEN BOUWPROJECTEN

Other related companies as WTC ROMAIN - GENTBRUGGE: FLORARTY | Consulting & Interiors | Bois de Sapins | FE. STYLE FA?ADE | HOEBEN BOUWPROJECTEN

WTC ROMAIN - GENTBRUGGE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WTC ROMAIN - GENTBRUGGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04237396240. Het bedrijf WTC ROMAIN - GENTBRUGGE bevindt zich op het adres: HERLEGEMSTRAAT 76; 9070; DESTELBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 378,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 299,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WTC ROMAIN - GENTBRUGGE is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WTC ROMAIN - GENTBRUGGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WTC ROMAIN - GENTBRUGGE, openstaande posities, locatie van WTC ROMAIN - GENTBRUGGE op de kaart.

WTC ROMAIN - GENTBRUGGE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is WTC ROMAIN - GENTBRUGGE, company assigned to the tax number BE04237396240. The company WTC ROMAIN - GENTBRUGGE is located at the address: HERLEGEMSTRAAT 76; 9070; DESTELBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 378,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 299,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WTC ROMAIN - GENTBRUGGE is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WTC ROMAIN - GENTBRUGGE is not available. You also can look at reviews of WTC ROMAIN - GENTBRUGGE, open positions, location of WTC ROMAIN - GENTBRUGGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WTC ROMAIN - GENTBRUGGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WTC ROMAIN - GENTBRUGGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WTC ROMAIN - GENTBRUGGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WTC ROMAIN - GENTBRUGGE, employees, financial statistics.