WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS
Private companiesUnited States Postal Service • WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS

Contactgegevens WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENBEEMD 1; 2970; SCHILDE, België

Telefoon (phone): 33852771 (+32-33852771) 33852771 (+32-33852771)

Fax (fax): +32 (87) 177-99-39 +32 (87) 177-99-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS
Products information WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS

BTW identificatienummer (tax): BE04817199707
Ondernemingsnummer: 9979400634
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 782,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS
(Get full report from official database of BE for WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS
Addition kinds of activities for WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS

2732. Boeken afdrukken | Book printing
306911. Rubber haaraccessoires | Rubber hair accessories
598900. Brandstofverkopers, nec | Fuel dealers, nec
35559905. Typesetting machines: linotype, monotype, intertype, enz. | Typesetting machines: linotype, monotype, intertype, etc.
50830308. Besproeiingsapparatuur | Irrigation equipment
51919901. Bijenteeltbenodigdheden (niet duurzaam) | Beekeeping supplies (non-durable)
82999912. Prenatale instructie | Prenatal instruction

Werken bij WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoop Colruyt Zoersel (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

 • chauffeur CE (HERFELINGEN)

  Regio: HERFELINGEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  bestuur je zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger; word je ingeschakeld bij het laden en lossen van goederen in het magazijn ben je verantwoordelijk voor het basisonderhoud van het voertuig; controleer je telkens voor vertrek de technische geschiktheid van het voertuig; vul je de vereiste documenten in en hou je deze bij; controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen; hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verordeningen inzake rij- en rusttijden. je staat in voor het vervoer van auto-onderdelen en banden

 • chauffeur CE afzetcontainers (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de opgegeven routes. Je levert containers bij zowel particulieren als bedrijven Je haalt volle containers weer op alsook laat je deze leeg maken eenmaal op het bedrijf. Je bent elke avond thuis Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste- lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en - milieubewuste manier. De vrachtwagen kan niet mee naar huis.

 • Huishoudhulp regio Zedelgem/Veldegem (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Studenten stadsbegeleidingen met minigolf (regio bespreekbaar!) m/v (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken over gans het land enthousiaste en spraakzame studenten die groepen (bedrijven, families, vrijgezellen, ...) willen begeleiden in combinatie met een potje mini golf, bier en of chocolade degustatie en of City Foot Golf. - Elke tour duurt ongeveer 3u, in deze tour heb je 6 tot 9 holes. - Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. - Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar belangrijk item. - Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. - Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is.

 • Jobstudent (m/v) Kortenberg (KORTENBERG)

  Regio: KORTENBERG

  Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

  Type: Studentenjob

  Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

 • Project Lead HVAC /X) (BORGERHOUT)

  Regio: BORGERHOUT

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als Projectleider HVAC zorg je voor de technische opvolging van de projecten binnen het domein HVAC (Verwarming – Airco – Klimatisatie – Ventilatie - Sanitair) Je bent de contactpersoon van de opdrachtgevers Je zorgt voor de opvolging van de projecten van A tot Z (financieel, operationeel…) Je beschikt over een multidisciplinair takenpakket Je werkgebieden zijn Antwerpen – Kempen – Brussel – Gent Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een actieve speler in de elektrische onderhoudstechnologie, is op zoek naar een ervaren Project Leider binnen HVAC.

 • Verpleegkundige intensieve zorgen (UKKEL)

  Regio: UKKEL

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als verpleegkundige intensieve zorgen: - Verstrek je technische zorgen aan patiënten - Sta je de geneesheer bij, bij het uitvoeren van technische handelingen - Zal je de patiënt en zijn familieleden begeleiden bij de zorgverlening  - Werk je nauw samen met je collega's en rapporteer je aan je hoofdverpleegkundige - Kan je zelfstandig werken 

 • Zelfstandig vertegenwoordiger Bevestigingsmaterialen (KURINGEN)

  Regio: KURINGEN

  Bedrijf: PAUWELS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Momenteel zoeken wij een zelfstandig vertegenwoordiger , al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies in België. Je hebt ervaring als vertegenwoordiger naar klanten zoals ramen -en verandabouw , binnen -en buitenschrijnwerkerij. Zelfstandig en volledig op commissie werken. Ondernemingszin is een must.

 • Freelance docent 'webdesigner' campus Brugge (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

 • Mystery Shopper (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

 • Electricien nacht (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

  Type: Werfreserve

  Logi-technic Infra verzorgt de installatie van elektriciteit en andere technieken in de bedrijfs-, hotel- en appartementsgebouwen, winkelcentra en ministeries. Dit op werven in gans Vlaanderen en Brussel. Onze medewerkers staan in voor het installeren van elektriciteit, brandbeveiliging, domotica en databekabeling. Montage van kabelladders, kabels trekken en de verschillende armaturen als de aansluiting en controle van kasten kunnen ook tot het takenpakket behoren. Momenteel zoeken wij specifiek electriciens voor de nacht om te werken aan de spoorweginfrastructuur. Kennis spoorwegelectriciteit is een meerwaarde maar geen verreiste!

Zoek naar antwoorden van WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS in sociale netwerken
Look for responds of WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS. Laat een reactie achter voor WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS. WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS. Leave a respond for WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS. WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS op de google maps. Adres en contacten WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS
Location of WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS on the google maps. Address and contacts of WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS

Andere gerelateerde bedrijven als come WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS: CITIBANK | Goeminne Ph | IMPS | CENTRE P.M.S. | SINGER

Other related companies as WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS: CITIBANK | Goeminne Ph | IMPS | CENTRE P.M.S. | SINGER

WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04817199707. Het bedrijf WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS bevindt zich op het adres: MOLENBEEMD 1; 2970; SCHILDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 782,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS, openstaande posities, locatie van WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS op de kaart.

WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS, company assigned to the tax number BE04817199707. The company WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS is located at the address: MOLENBEEMD 1; 2970; SCHILDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 782,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS is not available. You also can look at reviews of WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS, open positions, location of WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WSC VOORUIT-ST.ANTONIUS, employees, financial statistics.