WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN
Private companiesEating and Drinking Places • WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN

Contactgegevens WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAUTERSTRAAT 50; 3300; TIENEN, België

Telefoon (phone): 16815472 (+32-16815472) 16815472 (+32-16815472)

Fax (fax): +32 (60) 221-62-26 +32 (60) 221-62-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN
Products information WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN

BTW identificatienummer (tax): BE07303680419
Ondernemingsnummer: 6793640136
Hoofdstad (capital): 857,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 758,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN
(Get full report from official database of BE for WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN
Addition kinds of activities for WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN

0119. Cash korrels, nec | Cash grains, nec
8062. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen | General medical and surgical hospitals
672600. Beleggingsbureaus, niet inbegrepen | Investment offices, nec
08310104. Gom verzamelen | Gum gathering
13110301. Oliezandwinning | Oil sand mining
35320102. Bits, behalve olie- en gasveldgereedschap, rock | Bits, except oil and gas field tools, rock
35419909. Gereedschapsmachines, metalen snijden: exotisch (explosief, enz.) | Machine tools, metal cutting: exotic (explosive, etc.)
35790200. Typ- en tekstverwerkingsmachines | Typing and word processing machines

Werken bij WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistiek bediende met commerciële skills (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een logistiek bediende met commerciële feeling: - Je ondersteunt de transportafdeling met de administratie - Je boekt transporten in het systeem - Je analyseert de binnenkomende klachten en bespreekt deze met de betrokken diensten (productie, sales, ...) - Je verzamelt alle nodige data voor het ontwerpen en opmaken van de etiketten

 • HR SUPPORT (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Hays Response Zaventem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  * Farmaceutische sector * Vilvoorde * Nederlands, Frans, Engels Voor onze klant in Vilvoorde is Hays Response op zoek naar een HR support. Dit internationaal bedrijf is actief in de farmaceutische sector en zoekt een gemotiveerde collega om hun team tijdelijk te versterken voor 8 maanden. Als HR support zal je verantwoordelijk zijn voor een breed takenpakket. Je zal de HR-afdeling administratief ondersteunen door meetings te plannen, facturen aan te maken, de HR database up to date houden en nog andere diverse taken verrichten. Daarnaast bel je kandidaten op om een afspraak in te plannen voor een gesprek. Je zal ook functieomschrijvingen opmaken, online posten, volledig beheren en opvolgen. Bovendien zal je helpen bij de verwelkoming van de nieuwe werknemers.

 • Administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de planning van 5 techniekers. Je doet de planning aan de hand van een excel sheet. Je neemt telefonisch contact op met de klant of per mail. Je voert algemeen administratief werk uit.

 • HUISHOUDHULP (M/V) VOSSELARE (deeltijds - zelf te kiezen) (VOSSELARE)

  Regio: VOSSELARE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Huishoudhulp Dienstencheques Gavere - De Pinte (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: ABC CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

 • Jobstudenten verzorgende regio Nederename-Mater (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Studentenjob

  Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

 • Onderhoudsmedewerker Sportoase Eburons Dome (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Studentenjob

  • Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex • Opvolgen van een goed stockbeheer. • Schoonmaakmateriaal onderhouden • Het correct opvolgen van poetsschema’s

 • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: Run4Medical

  Type: Studentenjob

  Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

 • Techniekers Elektriciteit (regio Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FLUVIUS

  Type: Vaste Job

  Voor onze vestiging in Gent zoeken we momenteel Techniekers Elektriciteit - Gent Taken: Als Technieker voer je aansluitingen uit voor zowel elektriciteit als aardgas. Herstellingen en aanpassingen behoren ook tot jouw takenpakket! Als technieker elektriciteit werk je mee aan de kernopdracht van Fluvius. Het is een mooie eerste stap in een loopbaan bij ons. Eens je meer ervaring hebt, kan je verschillende kanten op: storingen en defecten mee oplossen, schakelingen op het net uitvoeren of ontwerpen. Uiteraard voorzien wij permanente bijscholing. Je kan bij ons je kennis verbreden en doorgroeien naar tal van andere functies. Bij aanvang krijg je een aangepaste opleiding met het accent op veiligheid en kwaliteit van het werk. Ook mag je rekenen op intensieve begeleiding op het terrein. Na je inwerkperiode functioneer je zelfstandig. Je krijgt jouw opdrachten doorgestuurd en je vertrekt van thuis uit met je dienstwagen naar je werkopdrachten.

 • Project Manager - regio Geel (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

  Type: Vaste Job

  Ben jij graag verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten? Draag je rendement, resultaten en veiligheid hoog in het vaandel? Heb je reeds enkele jaren ervaring in projectmanagement? Dan ben jij de ideale project manager naar wie wij op zoek zijn voor onze klant in de regio Geel! Als project manager ben je verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten. Zowel de technische als financiële opvolging van het de projecten liggen bij jou. Concreet heb je o.a. volgende taken en verantwoordelijkheden: het bestuderen van het lastenboek en de prijsaanvragen, en het opstellen van offertes; het contact en de onderhandelingen met de klanten tijdens de projectuitvoering; de selectie van en de onderhandelingen met leveranciers en onderaannemers; de realisatie van projecten door het samenstellen van het projectteam, de werfbezetting, de middelen en de methoden; het totaalbeheer van de planning, de financiële opvolging en de veiligheid; het onderhouden van een nauw contact met de arbeiders in het atelier en op de werven.

 • Garagist (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: Rikiesto & Partners

  Type: Vaste Job

  Voor onze opdrachtgever zijn wij nog op zoek naar een fulltime garagist met enkele jaren ervaring. Uit wat bestaat jouw takenpakket? Je zal instaan voor het onderhoud, de keuring, depannage, ombouw/reparaties van personenvoertuigen & bestelwagens. Na een tijdje zal je ook de tankwagens voor jouw rekening moeten nemen. Wat ga je dus exact moeten doen? Preventief onderhoud van onze wagens. Je zorgt voor een 'voorkeuren' en volgt hierna de keuring van de wagns op. Bij pannes ga je uitzoeken of de bestuurder dit zelf kan repareren of dat er een depannage nodig is. Je werkt in hecht team samen met de collega's en verantwoordelijke. Je zorgt voor de registratie van alle handelingen in de fiche van het voertuig. Op termijn zal dit takenpakket uitgebreid worden naar onze tankwagen.

 • Operator 2 ploegen (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: vind! Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Je komt terecht in een volledige geautomatiseerd machinepark. Als operator sta je hierbij vooral in voor de controle van het productieproces. Je doet tevens testen en rapporteert deze. Bij onregelmatigheden zoek je naar de oorzaak en verwittig je indien nodig de technische dienst.

Zoek naar antwoorden van WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN in sociale netwerken
Look for responds of WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN. Laat een reactie achter voor WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN. WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN. Leave a respond for WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN. WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN op de google maps. Adres en contacten WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN
Location of WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN on the google maps. Address and contacts of WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN

Andere gerelateerde bedrijven als come WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN: Lookout | GERARD LEMAIRE | DHUYGELAERE | Van Eyken F | Iris Woon & Tuinidee?n

Other related companies as WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN: Lookout | GERARD LEMAIRE | DHUYGELAERE | Van Eyken F | Iris Woon & Tuinidee?n

WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07303680419. Het bedrijf WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN bevindt zich op het adres: KAUTERSTRAAT 50; 3300; TIENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 857,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 758,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN, openstaande posities, locatie van WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN op de kaart.

WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN, company assigned to the tax number BE07303680419. The company WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN is located at the address: KAUTERSTRAAT 50; 3300; TIENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 857,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 758,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN is Eating and Drinking Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN is not available. You also can look at reviews of WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN, open positions, location of WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WSC SINT GILLIS KUMTICH - TIENEN, employees, financial statistics.